rolfs viktdagbok

« Till rolfs profil

2009-12-17

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
F2 ägg 108.0 152.3 13.6 0.0 10.9
Kalvsylta 67.0 67.0 8.0 0.1 3.8
Solrosbröd Bm4 46.0 131.8 3.7 21.8 2.9
Squash 58.0 9.9 0.7 1.3 0.1
ost gouda klöver 60.0 222.0 15.6 0.9 17.4
leverpastej Scan bredbar 16.0 43.2 1.6 1.0 3.7
leverpastej Scan bredbar 12.0 32.4 1.2 0.7 2.8
Smör 80% fett 25.0 180.0 0.0 0.0 20.0
F3 tomat 147.0 32.3 1.2 5.6 0.3
Rödbetssallad 30.0 21.6 0.4 3.3 0.6
Bordsmargarin Bregott havssaltat 80% fett berik 10.0 72.0 0.0 0.0 8.0
Bordsmargarin Bregott havssaltat 80% fett berik 15.0 108.0 0.0 0.0 12.0
dujardin 205.0 63.6 4.7 10.2 0.4
ost gouda klöver 23.0 85.1 6.0 0.3 6.7
Kycklingben drumstick kött m skinn 143.0 221.6 27.6 0.0 12.4
Sardiner i tomatsås konserv 16.0 34.7 3.3 0.1 2.4
F3 tomat 50.0 11.0 0.4 1.9 0.1
Solrosbröd Bm4 84.0 240.7 6.7 39.9 5.2
vispgrädde 36% 70.0 280.0 0.0 2.1 25.2
ost gouda klöver 27.0 99.9 7.0 0.4 7.8
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1212.0 2109.1 101.7
19.7%
89.6
17.4%
142.7
62.9%

2009-12-16

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Potatis 132.0 100.3 2.4 21.3 0.1
Bordsmargarin Bregott havssaltat 80% fett berik 5.0 36.0 0.0 0.0 4.0
Lök gul röd 36.0 11.5 0.4 2.2 0.0
Brieost vitmögelost 28% fett 35.0 115.5 6.9 0.2 9.8
F3 tomat 114.0 25.1 0.9 4.3 0.2
leverpastej Scan bredbar 17.0 45.9 1.7 1.0 3.9
Kalvsylta 72.0 72.0 8.6 0.1 4.1
Morot 75.0 33.2 0.4 6.5 0.2
Ost hårdost 17% fett 29.0 81.2 8.7 0.4 5.0
F2 ägg 122.0 172.0 15.4 0.0 12.3
Smör 80% fett 23.0 165.6 0.0 0.0 18.4
Sardiner i tomatsås konserv 26.0 56.4 5.3 0.2 3.8
Chokladbiskvi mandelbotten smörkräm choklad 50.0 247.0 2.8 25.5 14.3
ost gouda klöver 18.0 66.6 4.7 0.3 5.2
Rödbetssallad 53.0 38.2 0.7 5.8 1.1
falukorv Lithell 21% 118.0 295.0 11.2 5.3 24.8
Solrosbröd Bm4 72.0 206.3 5.8 34.2 4.5
Lätt-kavring BM 35.0 75.7 2.6 15.3 0.4
F1 bacon 67.0 231.2 9.0 0.0 22.0
vispgrädde 36% 10.0 40.0 0.0 0.3 3.6
Hårt bröd råg 16% fibrer Crisp o Finn crisp 13.0 45.4 1.4 8.2 0.3
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1122.0 2160.1 88.9
16.7%
131.1
24.6%
138.0
58.7%

2009-12-15

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Solrosbröd Bm4 53.0 151.8 4.2 25.2 3.3
Brieost vitmögelost 28% fett 52.0 171.6 10.3 0.3 14.6
Bordsmargarin Bregott havssaltat 80% fett berik 10.0 72.0 0.0 0.0 8.0
F2 ägg 124.0 174.8 15.6 0.0 12.5
Räkor kokta 45.0 50.0 10.8 0.0 0.5
leverpastej Scan bredbar 13.0 35.1 1.3 0.8 3.0
ost gouda klöver 40.0 148.0 10.4 0.6 11.6
F1 bacon 89.0 307.0 11.9 0.0 29.2
Solrosbröd Bm4 108.0 309.4 8.6 51.3 6.7
F3 tomat 79.0 17.4 0.6 3.0 0.2
Kavli Citronmajonäs 24.0 168.0 0.2 0.7 18.5
vispgrädde 36% 20.0 80.0 0.0 0.6 7.2
janssons frestelse fryst 100.0 120.0 4.0 14.0 5.0
ost gouda klöver 18.0 66.6 4.7 0.3 5.2
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
775.0 1871.7 82.6
17.8%
96.8
20.9%
125.5
61.3%

2009-12-14

Invägning
Vikt91.4kg
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
falukorv Lithell 21% 92.0 230.0 8.7 4.1 19.3
Bordsmargarin Bregott havssaltat 80% fett berik 12.0 86.4 0.0 0.0 9.6
F2 ägg 60.0 84.6 7.6 0.0 6.1
Bordsmargarin Bregott havssaltat 80% fett berik 8.0 57.6 0.0 0.0 6.4
ost gouda klöver 33.0 122.1 8.6 0.5 9.6
Lök gul röd 76.0 24.3 0.9 4.6 0.1
Kavli Citronmajonäs 10.0 70.0 0.1 0.3 7.7
F1 bacon 52.0 179.4 7.0 0.0 17.1
Solrosbröd Bm4 52.0 149.0 4.2 24.7 3.2
Kalvsylta 82.0 82.0 9.8 0.1 4.7
ost gouda klöver 66.0 244.2 17.2 1.0 19.1
leverpastej Scan bredbar 10.0 27.0 1.0 0.6 2.3
Morot 120.0 53.2 0.7 10.4 0.4
Fläskkarré gris stekt u steksky 93.0 216.7 18.2 0.0 16.1
Potatis 103.0 78.3 1.9 16.6 0.1
Solrosbröd Bm4 70.0 200.6 5.6 33.2 4.3
vispgrädde 36% 21.0 84.0 0.0 0.6 7.6
Brieost vitmögelost 28% fett 34.0 112.2 6.7 0.2 9.5
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
994.0 2101.6 98.2
18.9%
96.9
18.6%
143.2
62.5%

2009-12-13

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Solrosbröd Bm4 97.0 277.9 7.8 46.1 6.0
vispgrädde 36% 35.0 140.0 0.0 1.0 12.6
ost gouda klöver 23.0 85.1 6.0 0.3 6.7
F3 tomat 87.0 19.1 0.7 3.3 0.2
Potatis 134.0 101.8 2.4 21.6 0.1
Bordsmargarin Bregott havssaltat 80% fett berik 22.0 158.4 0.0 0.0 17.6
F2 ägg 108.0 152.3 13.6 0.0 10.9
leverpastej Scan bredbar 14.0 37.8 1.4 0.8 3.2
Hårt bröd råg 15,5% fibrer Wasa husman 13.0 46.0 1.3 8.4 0.3
Morot 139.0 61.6 0.8 12.1 0.4
Sardiner i tomatsås konserv 32.0 69.4 6.6 0.2 4.7
Fläskkarré gris stekt u steksky 112.0 261.0 22.0 0.0 19.4
F1 bacon 77.0 265.6 10.3 0.0 25.3
Brieost vitmögelost 28% fett 36.0 118.8 7.1 0.2 10.1
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
929.0 1794.8 80.0
18.2%
94.0
21.3%
117.5
60.5%

2009-12-12

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
ost gouda klöver 21.0 77.7 5.5 0.3 6.1
Mellangrädde 27% fett 23.0 60.7 0.6 0.9 6.2
Fläskkarré gris stekt u steksky 58.0 135.1 11.4 0.0 10.0
Fläskkarré gris stekt u steksky 128.0 298.2 25.1 0.0 22.1
Sardiner i tomatsås konserv 24.0 52.1 4.9 0.1 3.6
F3 tomat 101.0 22.2 0.8 3.8 0.2
Bordsmargarin Bregott havssaltat 80% fett berik 13.0 93.6 0.0 0.0 10.4
Mellangrädde 27% fett 23.0 60.7 0.6 0.9 6.2
Hårt bröd råg 15,5% fibrer Wasa husman 13.0 46.0 1.3 8.4 0.3
F2 ägg 108.0 152.3 13.6 0.0 10.9
Solrosbröd Bm4 60.0 171.9 4.8 28.5 3.7
Solrosbröd Bm4 46.0 131.8 3.7 21.8 2.9
Brieost vitmögelost 28% fett 47.0 155.1 9.3 0.2 13.2
Bordsmargarin Bregott havssaltat 80% fett berik 10.0 72.0 0.0 0.0 8.0
ost gouda klöver 36.0 133.2 9.4 0.5 10.4
F1 bacon 70.0 241.5 9.4 0.0 23.0
F3 tomat 102.0 22.4 0.8 3.9 0.2
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
883.0 1926.5 101.2
21.0%
69.3
14.4%
137.4
64.6%

2009-12-11

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Kycklingbröstfilé u skinn 108.0 113.4 24.9 0.0 1.3
Mellangrädde 27% fett 21.0 55.4 0.5 0.8 5.7
Sardiner i tomatsås konserv 50.0 108.5 10.2 0.3 7.4
Morot 84.0 37.2 0.5 7.3 0.3
Tomat 98.0 21.6 0.8 3.7 0.2
Bordsmargarin Bregott havssaltat 80% fett berik 7.0 50.4 0.0 0.0 5.6
ost gouda klöver 32.0 118.4 8.3 0.5 9.3
Potatis 72.0 54.7 1.3 11.6 0.1
Fläskkarré gris stekt u steksky 103.0 240.0 20.2 0.0 17.8
Lätt-kavring BM 58.0 125.5 4.2 25.4 0.6
Solrosbröd Bm4 29.0 83.1 2.3 13.8 1.8
leverpastej Scan bredbar 13.0 35.1 1.3 0.8 3.0
Brieost vitmögelost 28% fett 30.0 99.0 5.9 0.2 8.4
Solrosbröd Bm4 81.0 232.1 6.5 38.5 5.0
ost gouda klöver 23.0 85.1 6.0 0.3 6.7
Bordsmargarin Bregott havssaltat 80% fett berik 16.0 115.2 0.0 0.0 12.8
vispgrädde 36% 15.0 60.0 0.0 0.4 5.4
Bordsmargarin Bregott havssaltat 80% fett berik 11.0 79.2 0.0 0.0 8.8
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
851.0 1713.9 92.9
21.9%
103.6
24.4%
100.2
53.6%

2009-12-10

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
leverpastej Scan bredbar 14.0 37.8 1.4 0.8 3.2
Bordsmargarin Bregott havssaltat 80% fett berik 12.0 86.4 0.0 0.0 9.6
Salladskål 85.0 17.0 1.2 2.2 0.2
ost gouda klöver 58.0 214.6 15.1 0.9 16.8
F3 tomat 79.0 17.4 0.6 3.0 0.2
Solrosbröd Bm4 30.0 86.0 2.4 14.2 1.9
Potatis 100.0 76.0 1.8 16.1 0.1
Makrillfilé konserv i tomatsås 120.0 237.6 17.3 0.6 18.6
Ost hårdost 17% fett 30.0 84.0 9.0 0.4 5.2
F2 ägg 113.0 159.3 14.2 0.0 11.4
ost gouda klöver 18.0 66.6 4.7 0.3 5.2
Kycklingbröstfilé u skinn 107.0 112.4 24.7 0.0 1.3
Solrosbröd Bm4 46.0 131.8 3.7 21.8 2.9
Lätt-kavring BM 22.0 47.6 1.6 9.6 0.2
Morot 44.0 19.5 0.3 3.8 0.1
Bordsmargarin Bregott havssaltat 80% fett berik 7.0 50.4 0.0 0.0 5.6
ost gouda klöver 25.0 92.5 6.5 0.4 7.2
vispgrädde 36% 15.0 60.0 0.0 0.4 5.4
F1 bacon 70.0 241.5 9.4 0.0 23.0
dressing Felix 10K 30.0 72.0 0.2 3.0 6.6
Mellangrädde 27% fett 20.0 52.8 0.5 0.7 5.4
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1045.0 1963.2 114.6
23.5%
78.2
16.0%
130.1
60.5%

2009-12-09

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Potatis 126.0 95.8 2.3 20.3 0.1
ost gouda klöver 51.0 188.7 13.3 0.8 14.8
Tonfisk konserv i tomat 118.0 106.2 17.7 8.1 0.4
Bordsmargarin Bregott havssaltat 80% fett berik 12.0 86.4 0.0 0.0 9.6
F1 bacon 76.0 262.2 10.2 0.0 24.9
Brieost vitmögelost 28% fett 42.0 138.6 8.3 0.2 11.8
Morot 81.0 35.9 0.5 7.0 0.2
Brieost vitmögelost 28% fett 36.0 118.8 7.1 0.2 10.1
vispgrädde 36% 16.0 64.0 0.0 0.5 5.8
F2 ägg 112.0 157.9 14.1 0.0 11.3
Lätt-kavring BM 65.0 140.7 4.7 28.5 0.7
F3 tomat 94.0 20.7 0.8 3.6 0.2
leverpastej Scan bredbar 14.0 37.8 1.4 0.8 3.2
Salladskål 50.0 10.0 0.7 1.3 0.1
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
893.0 1463.7 81.1
22.3%
71.3
19.6%
93.2
58.1%
« Äldre inlägg