rolfs viktdagbok

« Till rolfs profil

2009-12-17

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Sardiner i tomatsås konserv 16.0 34.7 3.3 0.1 2.4
F3 tomat 50.0 11.0 0.4 1.9 0.1
Solrosbröd Bm4 84.0 240.7 6.7 39.9 5.2
vispgrädde 36% 70.0 280.0 0.0 2.1 25.2
ost gouda klöver 27.0 99.9 7.0 0.4 7.8
leverpastej Scan bredbar 12.0 32.4 1.2 0.7 2.8
Smör 80% fett 25.0 180.0 0.0 0.0 20.0
Squash 58.0 9.9 0.7 1.3 0.1
ost gouda klöver 60.0 222.0 15.6 0.9 17.4
leverpastej Scan bredbar 16.0 43.2 1.6 1.0 3.7
F3 tomat 147.0 32.3 1.2 5.6 0.3
Rödbetssallad 30.0 21.6 0.4 3.3 0.6
Bordsmargarin Bregott havssaltat 80% fett berik 10.0 72.0 0.0 0.0 8.0
Bordsmargarin Bregott havssaltat 80% fett berik 15.0 108.0 0.0 0.0 12.0
dujardin 205.0 63.6 4.7 10.2 0.4
F2 ägg 108.0 152.3 13.6 0.0 10.9
Kalvsylta 67.0 67.0 8.0 0.1 3.8
Solrosbröd Bm4 46.0 131.8 3.7 21.8 2.9
ost gouda klöver 23.0 85.1 6.0 0.3 6.7
Kycklingben drumstick kött m skinn 143.0 221.6 27.6 0.0 12.4
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1212.0 2109.1 101.7
19.7%
89.6
17.4%
142.7
62.9%

2009-12-16

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
falukorv Lithell 21% 118.0 295.0 11.2 5.3 24.8
Solrosbröd Bm4 72.0 206.3 5.8 34.2 4.5
Lätt-kavring BM 35.0 75.7 2.6 15.3 0.4
F1 bacon 67.0 231.2 9.0 0.0 22.0
vispgrädde 36% 10.0 40.0 0.0 0.3 3.6
Hårt bröd råg 16% fibrer Crisp o Finn crisp 13.0 45.4 1.4 8.2 0.3
F3 tomat 114.0 25.1 0.9 4.3 0.2
leverpastej Scan bredbar 17.0 45.9 1.7 1.0 3.9
Kalvsylta 72.0 72.0 8.6 0.1 4.1
Lök gul röd 36.0 11.5 0.4 2.2 0.0
Brieost vitmögelost 28% fett 35.0 115.5 6.9 0.2 9.8
Morot 75.0 33.2 0.4 6.5 0.2
Ost hårdost 17% fett 29.0 81.2 8.7 0.4 5.0
F2 ägg 122.0 172.0 15.4 0.0 12.3
Smör 80% fett 23.0 165.6 0.0 0.0 18.4
Sardiner i tomatsås konserv 26.0 56.4 5.3 0.2 3.8
Potatis 132.0 100.3 2.4 21.3 0.1
Bordsmargarin Bregott havssaltat 80% fett berik 5.0 36.0 0.0 0.0 4.0
Chokladbiskvi mandelbotten smörkräm choklad 50.0 247.0 2.8 25.5 14.3
ost gouda klöver 18.0 66.6 4.7 0.3 5.2
Rödbetssallad 53.0 38.2 0.7 5.8 1.1
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1122.0 2160.1 88.9
16.7%
131.1
24.6%
138.0
58.7%

2009-12-15

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
vispgrädde 36% 20.0 80.0 0.0 0.6 7.2
janssons frestelse fryst 100.0 120.0 4.0 14.0 5.0
ost gouda klöver 18.0 66.6 4.7 0.3 5.2
F2 ägg 124.0 174.8 15.6 0.0 12.5
Räkor kokta 45.0 50.0 10.8 0.0 0.5
Bordsmargarin Bregott havssaltat 80% fett berik 10.0 72.0 0.0 0.0 8.0
leverpastej Scan bredbar 13.0 35.1 1.3 0.8 3.0
ost gouda klöver 40.0 148.0 10.4 0.6 11.6
F1 bacon 89.0 307.0 11.9 0.0 29.2
Solrosbröd Bm4 108.0 309.4 8.6 51.3 6.7
Solrosbröd Bm4 53.0 151.8 4.2 25.2 3.3
Brieost vitmögelost 28% fett 52.0 171.6 10.3 0.3 14.6
F3 tomat 79.0 17.4 0.6 3.0 0.2
Kavli Citronmajonäs 24.0 168.0 0.2 0.7 18.5
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
775.0 1871.7 82.6
17.8%
96.8
20.9%
125.5
61.3%

2009-12-14

Invägning
Vikt91.4kg
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Potatis 103.0 78.3 1.9 16.6 0.1
Solrosbröd Bm4 70.0 200.6 5.6 33.2 4.3
vispgrädde 36% 21.0 84.0 0.0 0.6 7.6
Brieost vitmögelost 28% fett 34.0 112.2 6.7 0.2 9.5
Lök gul röd 76.0 24.3 0.9 4.6 0.1
Kavli Citronmajonäs 10.0 70.0 0.1 0.3 7.7
F2 ägg 60.0 84.6 7.6 0.0 6.1
Bordsmargarin Bregott havssaltat 80% fett berik 8.0 57.6 0.0 0.0 6.4
ost gouda klöver 33.0 122.1 8.6 0.5 9.6
F1 bacon 52.0 179.4 7.0 0.0 17.1
Solrosbröd Bm4 52.0 149.0 4.2 24.7 3.2
Kalvsylta 82.0 82.0 9.8 0.1 4.7
ost gouda klöver 66.0 244.2 17.2 1.0 19.1
leverpastej Scan bredbar 10.0 27.0 1.0 0.6 2.3
falukorv Lithell 21% 92.0 230.0 8.7 4.1 19.3
Bordsmargarin Bregott havssaltat 80% fett berik 12.0 86.4 0.0 0.0 9.6
Morot 120.0 53.2 0.7 10.4 0.4
Fläskkarré gris stekt u steksky 93.0 216.7 18.2 0.0 16.1
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
994.0 2101.6 98.2
18.9%
96.9
18.6%
143.2
62.5%

2009-12-13

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Sardiner i tomatsås konserv 32.0 69.4 6.6 0.2 4.7
Fläskkarré gris stekt u steksky 112.0 261.0 22.0 0.0 19.4
F1 bacon 77.0 265.6 10.3 0.0 25.3
Brieost vitmögelost 28% fett 36.0 118.8 7.1 0.2 10.1
F3 tomat 87.0 19.1 0.7 3.3 0.2
Potatis 134.0 101.8 2.4 21.6 0.1
ost gouda klöver 23.0 85.1 6.0 0.3 6.7
Bordsmargarin Bregott havssaltat 80% fett berik 22.0 158.4 0.0 0.0 17.6
F2 ägg 108.0 152.3 13.6 0.0 10.9
leverpastej Scan bredbar 14.0 37.8 1.4 0.8 3.2
Solrosbröd Bm4 97.0 277.9 7.8 46.1 6.0
vispgrädde 36% 35.0 140.0 0.0 1.0 12.6
Hårt bröd råg 15,5% fibrer Wasa husman 13.0 46.0 1.3 8.4 0.3
Morot 139.0 61.6 0.8 12.1 0.4
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
929.0 1794.8 80.0
18.2%
94.0
21.3%
117.5
60.5%

2009-12-12

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Bordsmargarin Bregott havssaltat 80% fett berik 10.0 72.0 0.0 0.0 8.0
ost gouda klöver 36.0 133.2 9.4 0.5 10.4
F1 bacon 70.0 241.5 9.4 0.0 23.0
F3 tomat 102.0 22.4 0.8 3.9 0.2
F3 tomat 101.0 22.2 0.8 3.8 0.2
Bordsmargarin Bregott havssaltat 80% fett berik 13.0 93.6 0.0 0.0 10.4
Fläskkarré gris stekt u steksky 58.0 135.1 11.4 0.0 10.0
Fläskkarré gris stekt u steksky 128.0 298.2 25.1 0.0 22.1
Sardiner i tomatsås konserv 24.0 52.1 4.9 0.1 3.6
Mellangrädde 27% fett 23.0 60.7 0.6 0.9 6.2
Hårt bröd råg 15,5% fibrer Wasa husman 13.0 46.0 1.3 8.4 0.3
F2 ägg 108.0 152.3 13.6 0.0 10.9
Solrosbröd Bm4 60.0 171.9 4.8 28.5 3.7
ost gouda klöver 21.0 77.7 5.5 0.3 6.1
Mellangrädde 27% fett 23.0 60.7 0.6 0.9 6.2
Solrosbröd Bm4 46.0 131.8 3.7 21.8 2.9
Brieost vitmögelost 28% fett 47.0 155.1 9.3 0.2 13.2
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
883.0 1926.5 101.2
21.0%
69.3
14.4%
137.4
64.6%

2009-12-11

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
ost gouda klöver 23.0 85.1 6.0 0.3 6.7
Bordsmargarin Bregott havssaltat 80% fett berik 16.0 115.2 0.0 0.0 12.8
vispgrädde 36% 15.0 60.0 0.0 0.4 5.4
Bordsmargarin Bregott havssaltat 80% fett berik 11.0 79.2 0.0 0.0 8.8
Bordsmargarin Bregott havssaltat 80% fett berik 7.0 50.4 0.0 0.0 5.6
ost gouda klöver 32.0 118.4 8.3 0.5 9.3
Morot 84.0 37.2 0.5 7.3 0.3
Tomat 98.0 21.6 0.8 3.7 0.2
Potatis 72.0 54.7 1.3 11.6 0.1
Fläskkarré gris stekt u steksky 103.0 240.0 20.2 0.0 17.8
Lätt-kavring BM 58.0 125.5 4.2 25.4 0.6
Solrosbröd Bm4 29.0 83.1 2.3 13.8 1.8
leverpastej Scan bredbar 13.0 35.1 1.3 0.8 3.0
Kycklingbröstfilé u skinn 108.0 113.4 24.9 0.0 1.3
Mellangrädde 27% fett 21.0 55.4 0.5 0.8 5.7
Sardiner i tomatsås konserv 50.0 108.5 10.2 0.3 7.4
Brieost vitmögelost 28% fett 30.0 99.0 5.9 0.2 8.4
Solrosbröd Bm4 81.0 232.1 6.5 38.5 5.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
851.0 1713.9 92.9
21.9%
103.6
24.4%
100.2
53.6%

2009-12-10

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Bordsmargarin Bregott havssaltat 80% fett berik 7.0 50.4 0.0 0.0 5.6
ost gouda klöver 25.0 92.5 6.5 0.4 7.2
vispgrädde 36% 15.0 60.0 0.0 0.4 5.4
F1 bacon 70.0 241.5 9.4 0.0 23.0
dressing Felix 10K 30.0 72.0 0.2 3.0 6.6
Mellangrädde 27% fett 20.0 52.8 0.5 0.7 5.4
F3 tomat 79.0 17.4 0.6 3.0 0.2
Solrosbröd Bm4 30.0 86.0 2.4 14.2 1.9
Potatis 100.0 76.0 1.8 16.1 0.1
Salladskål 85.0 17.0 1.2 2.2 0.2
ost gouda klöver 58.0 214.6 15.1 0.9 16.8
Makrillfilé konserv i tomatsås 120.0 237.6 17.3 0.6 18.6
Ost hårdost 17% fett 30.0 84.0 9.0 0.4 5.2
F2 ägg 113.0 159.3 14.2 0.0 11.4
ost gouda klöver 18.0 66.6 4.7 0.3 5.2
Kycklingbröstfilé u skinn 107.0 112.4 24.7 0.0 1.3
leverpastej Scan bredbar 14.0 37.8 1.4 0.8 3.2
Bordsmargarin Bregott havssaltat 80% fett berik 12.0 86.4 0.0 0.0 9.6
Solrosbröd Bm4 46.0 131.8 3.7 21.8 2.9
Lätt-kavring BM 22.0 47.6 1.6 9.6 0.2
Morot 44.0 19.5 0.3 3.8 0.1
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1045.0 1963.2 114.6
23.5%
78.2
16.0%
130.1
60.5%

2009-12-09

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
F3 tomat 94.0 20.7 0.8 3.6 0.2
leverpastej Scan bredbar 14.0 37.8 1.4 0.8 3.2
Salladskål 50.0 10.0 0.7 1.3 0.1
F1 bacon 76.0 262.2 10.2 0.0 24.9
Brieost vitmögelost 28% fett 42.0 138.6 8.3 0.2 11.8
Tonfisk konserv i tomat 118.0 106.2 17.7 8.1 0.4
Bordsmargarin Bregott havssaltat 80% fett berik 12.0 86.4 0.0 0.0 9.6
Morot 81.0 35.9 0.5 7.0 0.2
Brieost vitmögelost 28% fett 36.0 118.8 7.1 0.2 10.1
vispgrädde 36% 16.0 64.0 0.0 0.5 5.8
Potatis 126.0 95.8 2.3 20.3 0.1
ost gouda klöver 51.0 188.7 13.3 0.8 14.8
F2 ägg 112.0 157.9 14.1 0.0 11.3
Lätt-kavring BM 65.0 140.7 4.7 28.5 0.7
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
893.0 1463.7 81.1
22.3%
71.3
19.6%
93.2
58.1%
« Äldre inlägg