2009-12-07

« Till rolfs viktdagbok

Invägning
Vikt91.6kg
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
F3 tomat 85.0 18.7 0.7 3.2 0.2
Pasta 46.0 165.6 5.8 33.1 0.6
Solrosbröd Bm4 65.0 186.2 5.2 30.9 4.0
vispgrädde 36% 12.0 48.0 0.0 0.4 4.3
Bordsmargarin Bregott havssaltat 80% fett berik 10.0 72.0 0.0 0.0 8.0
F3 tomat 42.0 9.2 0.3 1.6 0.1
vispgrädde 36% 22.0 88.0 0.0 0.7 7.9
Hårt bröd råg 16% fibrer Crisp o Finn crisp 26.0 90.7 2.9 16.3 0.5
Köttfärs nötfärs 15% fett 125.0 257.5 23.9 0.0 18.1
ost gouda klöver 22.0 81.4 5.7 0.3 6.4
ost gouda klöver 24.0 88.8 6.2 0.4 7.0
Bordsmargarin Bregott havssaltat 80% fett berik 10.0 72.0 0.0 0.0 8.0
F1 bacon 83.0 286.4 11.1 0.0 27.2
Lök gul röd 58.0 18.6 0.7 3.5 0.1
leverpastej Scan bredbar 12.0 32.4 1.2 0.7 2.8
F2 ägg 118.0 166.4 14.9 0.0 11.9
Rapsolja oberik 5.0 44.2 0.0 0.0 5.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
765.0 1726.1 78.6
18.5%
91.1
21.5%
112.1
60.0%

Gillas av

Ingen gillar inlägget än så länge

Kommentarer

Inga kommentarer