2009-12-12

« Till rolfs viktdagbok

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
ost gouda klöver 21.0 77.7 5.5 0.3 6.1
Mellangrädde 27% fett 23.0 60.7 0.6 0.9 6.2
Fläskkarré gris stekt u steksky 58.0 135.1 11.4 0.0 10.0
Fläskkarré gris stekt u steksky 128.0 298.2 25.1 0.0 22.1
Sardiner i tomatsås konserv 24.0 52.1 4.9 0.1 3.6
F3 tomat 101.0 22.2 0.8 3.8 0.2
Bordsmargarin Bregott havssaltat 80% fett berik 13.0 93.6 0.0 0.0 10.4
Solrosbröd Bm4 46.0 131.8 3.7 21.8 2.9
Brieost vitmögelost 28% fett 47.0 155.1 9.3 0.2 13.2
F2 ägg 108.0 152.3 13.6 0.0 10.9
Solrosbröd Bm4 60.0 171.9 4.8 28.5 3.7
Mellangrädde 27% fett 23.0 60.7 0.6 0.9 6.2
Hårt bröd råg 15,5% fibrer Wasa husman 13.0 46.0 1.3 8.4 0.3
Bordsmargarin Bregott havssaltat 80% fett berik 10.0 72.0 0.0 0.0 8.0
ost gouda klöver 36.0 133.2 9.4 0.5 10.4
F1 bacon 70.0 241.5 9.4 0.0 23.0
F3 tomat 102.0 22.4 0.8 3.9 0.2
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
883.0 1926.5 101.2
21.0%
69.3
14.4%
137.4
64.6%

Gillas av

Ingen gillar inlägget än så länge

Kommentarer

Inga kommentarer