2009-12-16

« Till rolfs viktdagbok

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
F1 bacon 67.0 231.2 9.0 0.0 22.0
vispgrädde 36% 10.0 40.0 0.0 0.3 3.6
Hårt bröd råg 16% fibrer Crisp o Finn crisp 13.0 45.4 1.4 8.2 0.3
F3 tomat 114.0 25.1 0.9 4.3 0.2
leverpastej Scan bredbar 17.0 45.9 1.7 1.0 3.9
Kalvsylta 72.0 72.0 8.6 0.1 4.1
falukorv Lithell 21% 118.0 295.0 11.2 5.3 24.8
Solrosbröd Bm4 72.0 206.3 5.8 34.2 4.5
Lätt-kavring BM 35.0 75.7 2.6 15.3 0.4
Morot 75.0 33.2 0.4 6.5 0.2
Ost hårdost 17% fett 29.0 81.2 8.7 0.4 5.0
Lök gul röd 36.0 11.5 0.4 2.2 0.0
Brieost vitmögelost 28% fett 35.0 115.5 6.9 0.2 9.8
Potatis 132.0 100.3 2.4 21.3 0.1
Bordsmargarin Bregott havssaltat 80% fett berik 5.0 36.0 0.0 0.0 4.0
F2 ägg 122.0 172.0 15.4 0.0 12.3
Smör 80% fett 23.0 165.6 0.0 0.0 18.4
Sardiner i tomatsås konserv 26.0 56.4 5.3 0.2 3.8
Chokladbiskvi mandelbotten smörkräm choklad 50.0 247.0 2.8 25.5 14.3
ost gouda klöver 18.0 66.6 4.7 0.3 5.2
Rödbetssallad 53.0 38.2 0.7 5.8 1.1
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1122.0 2160.1 88.9
16.7%
131.1
24.6%
138.0
58.7%

Gillas av

Ingen gillar inlägget än så länge

Kommentarer

Inga kommentarer