Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Digestivekex | 50.0 | 238.0 | 3.2 | 33.0 | 9.9 |
Sött vetebröd | 60.0 | 213.6 | 5.0 | 32.6 | 6.5 |
Grönsallat gurka tomat u dressing | 100.0 | 18.0 | 1.0 | 2.6 | 0.1 |
Lättmjölk 0,5% fett berik med A- och D-vitamin | 150.0 | 58.5 | 5.2 | 7.5 | 0.8 |
Köttfärssås o spaghetti | 200.0 | 226.2 | 13.0 | 31.4 | 4.6 |
Ost hårdost 28% fett | 25.0 | 91.7 | 6.8 | 0.3 | 7.0 |
Havregrynsgröt på fiberhavregryn | 300.0 | 195.0 | 7.2 | 28.8 | 3.6 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
885.0 | 1041.0 | 41.4 16.5% |
136.2 54.2% |
32.5 29.3% |
Vikt | 67.4kg |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Lingonsylt | 20.0 | 32.0 | 0.0 | 7.7 | 0.0 |
Ost hårdost 28% fett | 30.0 | 110.0 | 8.2 | 0.4 | 8.4 |
Mandelmassa | 50.0 | 230.0 | 5.0 | 25.8 | 11.5 |
Havregrynsgröt på fiberhavregryn | 300.0 | 195.0 | 7.2 | 28.8 | 3.6 |
Pepparkakor | 50.0 | 230.5 | 2.6 | 36.4 | 8.0 |
Digestivekex | 30.0 | 142.8 | 1.9 | 19.8 | 5.9 |
Lättmjölk 0,5% fett berik med A- och D-vitamin | 200.0 | 78.0 | 7.0 | 10.0 | 1.0 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
680.0 | 1018.3 | 31.9 12.9% |
128.9 52.0% |
38.4 35.1% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Granola müsli äpple och mandel | 50.0 | 190.0 | 5.0 | 30.5 | 3.5 |
Äggvita | 130.0 | 59.8 | 13.1 | 1.7 | 0.0 |
Äpple m skal | 150.0 | 82.8 | 0.3 | 18.6 | 0.2 |
Skagenröra | 40.0 | 79.6 | 4.8 | 1.0 | 6.3 |
Ketchup tomat | 10.0 | 10.9 | 0.2 | 2.4 | 0.0 |
Kabanoss korv stekt | 40.0 | 148.8 | 7.4 | 0.5 | 13.2 |
Mild yoghurt Arla 0,5% | 500.0 | 200.0 | 20.0 | 20.0 | 2.5 |
Amerikanska muffins ospec | 70.0 | 301.7 | 4.1 | 32.8 | 17.0 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
990.0 | 1073.6 | 54.9 21.2% |
107.5 41.5% |
42.7 37.4% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Mild yoghurt Arla 0,5% | 250.0 | 100.0 | 10.0 | 10.0 | 1.2 |
Gurka | 20.0 | 2.8 | 0.2 | 0.4 | 0.0 |
Pestosås m basilika pinjenötter cashewnötter | 10.0 | 58.0 | 0.4 | 1.3 | 5.7 |
Italiensk lufttorkad skinka gris | 20.0 | 49.0 | 6.4 | 0.0 | 2.5 |
Granola müsli äpple och mandel | 30.0 | 114.0 | 3.0 | 18.3 | 2.1 |
Bordsmargarin Bregott 75% fett berik | 5.0 | 34.0 | 0.0 | 0.3 | 3.8 |
Mjölkchoklad m hackade hasselnötter Schweizernöt | 10.0 | 54.5 | 0.9 | 5.6 | 3.2 |
Huvudsallat | 20.0 | 3.0 | 0.3 | 0.2 | 0.0 |
Gravad lax | 20.0 | 35.8 | 4.2 | 0.5 | 1.8 |
Vitt bröd vatten typ baguette ca 6% fibrer | 50.0 | 144.0 | 5.2 | 27.0 | 1.0 |
Digestivekex | 50.0 | 238.0 | 3.2 | 33.0 | 9.9 |
Ost hårdost 28% fett | 15.0 | 55.0 | 4.1 | 0.2 | 4.2 |
Ost hårdost 26% fett | 25.0 | 85.0 | 6.2 | 0.3 | 6.5 |
Banan | 60.0 | 60.0 | 1.0 | 13.0 | 0.0 |
Färskost lätt 15% fett Philadelphia | 10.0 | 18.7 | 0.8 | 0.3 | 1.6 |
Tomat | 100.0 | 22.0 | 0.8 | 3.8 | 0.2 |
Smörgåsrån | 20.0 | 84.0 | 2.0 | 15.3 | 1.5 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
715.0 | 1157.8 | 48.7 17.3% |
129.5 46.1% |
45.2 36.5% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Ägg kokt | 55.0 | 77.0 | 6.9 | 0.0 | 5.6 |
Vitt bröd vatten osötat typ italienskt ca 2,5% fibrer | 15.0 | 38.4 | 1.3 | 7.5 | 0.2 |
Fiskarns kaviar | 10.0 | 40.0 | 1.0 | 1.6 | 3.0 |
Mjölkchoklad m hackade hasselnötter Schweizernöt | 10.0 | 54.5 | 0.9 | 5.6 | 3.2 |
Huvudsallat | 20.0 | 3.0 | 0.3 | 0.2 | 0.0 |
Kassler rökt kotlettrad gris | 20.0 | 21.2 | 4.1 | 0.1 | 0.4 |
Granola müsli äpple och mandel | 50.0 | 190.0 | 5.0 | 30.5 | 3.5 |
Skagenröra | 10.0 | 19.9 | 1.2 | 0.2 | 1.6 |
Tomat | 50.0 | 11.0 | 0.4 | 1.9 | 0.1 |
Ost hårdost 28% fett | 20.0 | 73.3 | 5.5 | 0.3 | 5.6 |
Bordsmargarin Bregott 75% fett berik | 2.0 | 13.6 | 0.0 | 0.1 | 1.5 |
Grillad kyckling m skinn | 55.0 | 107.4 | 13.5 | 0.0 | 5.9 |
Mild yoghurt Arla 0,5% | 350.0 | 140.0 | 14.0 | 14.0 | 1.8 |
Rökt nötkött | 10.0 | 10.6 | 2.0 | 0.0 | 0.3 |
Banan | 100.0 | 100.0 | 1.7 | 21.7 | 0.0 |
Italiensk lufttorkad skinka gris | 15.0 | 36.8 | 4.8 | 0.0 | 1.9 |
Polarknäcke | 12.0 | 42.0 | 1.3 | 8.6 | 0.2 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
804.0 | 978.7 | 63.9 27.2% |
92.3 39.3% |
34.8 33.6% |
Jag har varit medlem i några månader men aldrig skrivit något inlägg.
Jag behöver nog lite motivation. Jag vet att jag har tänkt mig en kcal-intag på 1300 men äter ändå mycket och av fel mat. Dags för skärpning annars kommer jag aldrig nå mitt delmål.
Ni får gärna komma med tips på hur ni lyckas!
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Avokado | 35.0 | 58.6 | 0.7 | 1.5 | 5.4 |
Mjölkchoklad m hackade hasselnötter Schweizernöt | 30.0 | 163.5 | 2.6 | 16.7 | 9.5 |
Gravad lax | 65.0 | 116.4 | 13.8 | 1.8 | 6.0 |
Vitt bröd grov baguette surdeg bakad i butik 4,4% fibrer | 70.0 | 182.0 | 5.4 | 36.2 | 0.8 |
Dinkelbröd frökusar | 60.0 | 156.0 | 6.9 | 21.0 | 4.2 |
Fläskkarré gris | 100.0 | 171.0 | 17.8 | 0.0 | 11.2 |
Granola müsli äpple och mandel | 80.0 | 304.0 | 8.0 | 48.8 | 5.6 |
Friséesallat | 100.0 | 15.0 | 1.2 | 1.0 | 0.2 |
Mild yoghurt Arla 0,5% | 550.0 | 220.0 | 22.0 | 22.0 | 2.8 |
Vitt bröd grov baguette surdeg bakad i butik 4,4% fibrer | 40.0 | 104.0 | 3.1 | 20.7 | 0.5 |
Grönsallat gurka tomat m gräddfilsås | 150.0 | 103.5 | 2.8 | 7.2 | 6.9 |
Tomat | 180.0 | 39.6 | 1.4 | 6.8 | 0.4 |
Pestosås m basilika pinjenötter cashewnötter | 30.0 | 174.0 | 1.3 | 3.8 | 17.1 |
Hårt bröd råg ca 16% fibrer Wasa sport | 15.0 | 51.3 | 1.5 | 9.3 | 0.3 |
Skagenröra | 50.0 | 99.5 | 6.0 | 1.2 | 7.8 |
Banan | 90.0 | 90.0 | 1.5 | 19.5 | 0.0 |
Kalkon | 30.0 | 34.5 | 6.6 | 0.0 | 0.9 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1675.0 | 2082.9 | 102.6 20.5% |
217.5 43.4% |
79.6 36.1% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Tortilla chips | 15.0 | 75.6 | 1.0 | 8.6 | 4.0 |
Chokladrutor m glasyr o riven kokos | 80.0 | 322.0 | 3.2 | 43.0 | 14.8 |
blockchoklad mörk | 10.0 | 52.0 | 0.4 | 5.3 | 3.2 |
Mild yoghurt Arla 0,5% | 300.0 | 120.0 | 12.0 | 12.0 | 1.5 |
Rågsiktsbröd ca 4% fibrer | 70.0 | 186.7 | 4.9 | 35.9 | 1.6 |
Granola müsli äpple och mandel | 15.0 | 57.0 | 1.5 | 9.2 | 1.0 |
Kokosflingor torkade | 5.0 | 32.2 | 0.3 | 0.2 | 3.2 |
Gravad lax | 70.0 | 125.3 | 14.8 | 1.9 | 6.4 |
Milda Vaniljvisp 12% fett | 20.0 | 40.5 | 0.9 | 3.8 | 2.4 |
Fiskarns kaviar | 10.0 | 40.0 | 1.0 | 1.6 | 3.0 |
Gurka | 50.0 | 7.0 | 0.4 | 1.1 | 0.0 |
Linfrön torkade | 3.0 | 13.2 | 0.7 | 0.0 | 0.9 |
Avokado | 55.0 | 92.0 | 1.1 | 2.4 | 8.4 |
Banan | 150.0 | 150.0 | 2.6 | 32.6 | 0.0 |
Gravad lax | 100.0 | 179.0 | 21.2 | 2.7 | 9.2 |
Äggvita | 40.0 | 18.4 | 4.0 | 0.5 | 0.0 |
Dinkelmüsli m frukt | 20.0 | 66.6 | 2.1 | 11.7 | 1.3 |
Friséesallat | 100.0 | 15.0 | 1.2 | 1.0 | 0.2 |
Ägg kokt | 55.0 | 77.0 | 6.9 | 0.0 | 5.6 |
Tomat | 100.0 | 22.0 | 0.8 | 3.8 | 0.2 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1268.0 | 1691.5 | 81.0 19.8% |
177.3 43.2% |
66.9 37.0% |
Vikt | 61.0kg |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Ägg kokt | 55.0 | 77.0 | 6.9 | 0.0 | 5.6 |
Ättiksgurka u lag | 70.0 | 29.8 | 0.7 | 5.7 | 0.1 |
Fiskarns kaviar | 10.0 | 40.0 | 1.0 | 1.6 | 3.0 |
Kolja panerad stekt | 150.0 | 225.6 | 26.1 | 8.1 | 9.3 |
Kalkon | 15.0 | 17.2 | 3.3 | 0.0 | 0.4 |
Granola müsli äpple och mandel | 35.0 | 133.0 | 3.5 | 21.4 | 2.4 |
Haricoverts | 100.0 | 25.0 | 2.0 | 4.0 | 0.5 |
Gurka | 100.0 | 14.0 | 0.8 | 2.2 | 0.0 |
Majonnäs 80% fett | 5.0 | 35.9 | 0.0 | 0.1 | 4.0 |
Italiensk lufttorkad skinka gris | 30.0 | 73.5 | 9.6 | 0.0 | 3.7 |
Rökt skinka gris 6% fett | 10.0 | 13.8 | 2.1 | 0.0 | 0.6 |
Banan | 110.0 | 110.0 | 1.9 | 23.9 | 0.0 |
Chokladrutor m glasyr o riven kokos | 80.0 | 322.0 | 3.2 | 43.0 | 14.8 |
Vitt bröd mjölk typ mjukt tunnbröd ca 4% fibrer | 60.0 | 168.0 | 4.8 | 31.4 | 1.9 |
Mörk choklad <70% kakao | 30.0 | 161.1 | 1.9 | 18.9 | 8.6 |
Tortilla chips | 10.0 | 50.4 | 0.7 | 5.7 | 2.6 |
Färskost lätt 15% fett Philadelphia | 30.0 | 56.0 | 2.4 | 1.0 | 4.8 |
Creme Fraiche 13% fett, olika smaker | 30.0 | 46.8 | 0.9 | 2.0 | 4.0 |
Dinkelbröd frökusar | 75.0 | 195.0 | 8.6 | 26.2 | 5.2 |
Tomat | 200.0 | 44.0 | 1.6 | 7.6 | 0.4 |
Lättmjölk 0,5% fett berik med A- och D-vitamin | 200.0 | 78.0 | 7.0 | 10.0 | 1.0 |
Ost hårdost 26% fett | 20.0 | 68.0 | 4.9 | 0.3 | 5.2 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1425.0 | 1984.1 | 93.9 19.4% |
213.1 44.0% |
78.1 36.6% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Chokladrutor m glasyr o riven kokos | 100.0 | 402.5 | 4.0 | 53.8 | 18.5 |
Korv Stroganoff hemlagad i gjutjärnsstekpanna | 40.0 | 96.8 | 2.9 | 3.0 | 8.2 |
Kassler rökt kotlettrad gris | 100.0 | 106.0 | 20.7 | 0.5 | 2.2 |
Tortilla chips | 10.0 | 50.4 | 0.7 | 5.7 | 2.6 |
Banan | 110.0 | 110.0 | 1.9 | 23.9 | 0.0 |
Tomat | 100.0 | 22.0 | 0.8 | 3.8 | 0.2 |
Fiskarns kaviar | 10.0 | 40.0 | 1.0 | 1.6 | 3.0 |
Pasta kokt m salt | 30.0 | 38.8 | 1.4 | 7.8 | 0.1 |
Kokosflingor torkade | 5.0 | 32.2 | 0.3 | 0.2 | 3.2 |
Fetaost 16% fett | 25.0 | 53.5 | 4.2 | 0.2 | 4.0 |
Mild yoghurt Arla 0,5% | 200.0 | 80.0 | 8.0 | 8.0 | 1.0 |
Äggstanning hemlagad | 50.0 | 56.8 | 3.6 | 2.6 | 3.6 |
Mörk choklad <70% kakao | 10.0 | 53.7 | 0.6 | 6.3 | 2.9 |
Kyckling korv | 40.0 | 81.2 | 4.9 | 1.4 | 5.6 |
Ägg kokt | 55.0 | 77.0 | 6.9 | 0.0 | 5.6 |
Lök gul röd | 50.0 | 16.0 | 0.6 | 3.0 | 0.0 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
935.0 | 1316.9 | 62.5 19.4% |
121.8 37.8% |
60.7 42.8% |
Alli - någon som har testat? |
Styrketräning eller Cardio först... |
går inte att spara |
Reductil? |
När sötsuget sätter in?? |
Alli - någon som har testat? |
Styrketräning eller Cardio först... |
Reductil? |
reductil? nån mer än jag... |
istället för mackor |
Partners: | SurveyMesh |
StoreDo |