Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Grönsallat gurka tomat u dressing | 100.0 | 18.0 | 1.0 | 2.6 | 0.1 |
Ost hårdost 28% fett | 25.0 | 91.7 | 6.8 | 0.3 | 7.0 |
Sött vetebröd | 60.0 | 213.6 | 5.0 | 32.6 | 6.5 |
Köttfärssås o spaghetti | 200.0 | 226.2 | 13.0 | 31.4 | 4.6 |
Havregrynsgröt på fiberhavregryn | 300.0 | 195.0 | 7.2 | 28.8 | 3.6 |
Digestivekex | 50.0 | 238.0 | 3.2 | 33.0 | 9.9 |
Lättmjölk 0,5% fett berik med A- och D-vitamin | 150.0 | 58.5 | 5.2 | 7.5 | 0.8 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
885.0 | 1041.0 | 41.4 16.5% |
136.2 54.2% |
32.5 29.3% |
Vikt | 67.4kg |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Mandelmassa | 50.0 | 230.0 | 5.0 | 25.8 | 11.5 |
Lättmjölk 0,5% fett berik med A- och D-vitamin | 200.0 | 78.0 | 7.0 | 10.0 | 1.0 |
Ost hårdost 28% fett | 30.0 | 110.0 | 8.2 | 0.4 | 8.4 |
Digestivekex | 30.0 | 142.8 | 1.9 | 19.8 | 5.9 |
Pepparkakor | 50.0 | 230.5 | 2.6 | 36.4 | 8.0 |
Lingonsylt | 20.0 | 32.0 | 0.0 | 7.7 | 0.0 |
Havregrynsgröt på fiberhavregryn | 300.0 | 195.0 | 7.2 | 28.8 | 3.6 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
680.0 | 1018.3 | 31.9 12.9% |
128.9 52.0% |
38.4 35.1% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Skagenröra | 40.0 | 79.6 | 4.8 | 1.0 | 6.3 |
Kabanoss korv stekt | 40.0 | 148.8 | 7.4 | 0.5 | 13.2 |
Ketchup tomat | 10.0 | 10.9 | 0.2 | 2.4 | 0.0 |
Amerikanska muffins ospec | 70.0 | 301.7 | 4.1 | 32.8 | 17.0 |
Granola müsli äpple och mandel | 50.0 | 190.0 | 5.0 | 30.5 | 3.5 |
Mild yoghurt Arla 0,5% | 500.0 | 200.0 | 20.0 | 20.0 | 2.5 |
Äpple m skal | 150.0 | 82.8 | 0.3 | 18.6 | 0.2 |
Äggvita | 130.0 | 59.8 | 13.1 | 1.7 | 0.0 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
990.0 | 1073.6 | 54.9 21.2% |
107.5 41.5% |
42.7 37.4% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Mjölkchoklad m hackade hasselnötter Schweizernöt | 10.0 | 54.5 | 0.9 | 5.6 | 3.2 |
Huvudsallat | 20.0 | 3.0 | 0.3 | 0.2 | 0.0 |
Gravad lax | 20.0 | 35.8 | 4.2 | 0.5 | 1.8 |
Ost hårdost 28% fett | 15.0 | 55.0 | 4.1 | 0.2 | 4.2 |
Ost hårdost 26% fett | 25.0 | 85.0 | 6.2 | 0.3 | 6.5 |
Vitt bröd vatten typ baguette ca 6% fibrer | 50.0 | 144.0 | 5.2 | 27.0 | 1.0 |
Digestivekex | 50.0 | 238.0 | 3.2 | 33.0 | 9.9 |
Tomat | 100.0 | 22.0 | 0.8 | 3.8 | 0.2 |
Smörgåsrån | 20.0 | 84.0 | 2.0 | 15.3 | 1.5 |
Mild yoghurt Arla 0,5% | 250.0 | 100.0 | 10.0 | 10.0 | 1.2 |
Gurka | 20.0 | 2.8 | 0.2 | 0.4 | 0.0 |
Banan | 60.0 | 60.0 | 1.0 | 13.0 | 0.0 |
Färskost lätt 15% fett Philadelphia | 10.0 | 18.7 | 0.8 | 0.3 | 1.6 |
Granola müsli äpple och mandel | 30.0 | 114.0 | 3.0 | 18.3 | 2.1 |
Bordsmargarin Bregott 75% fett berik | 5.0 | 34.0 | 0.0 | 0.3 | 3.8 |
Pestosås m basilika pinjenötter cashewnötter | 10.0 | 58.0 | 0.4 | 1.3 | 5.7 |
Italiensk lufttorkad skinka gris | 20.0 | 49.0 | 6.4 | 0.0 | 2.5 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
715.0 | 1157.8 | 48.7 17.3% |
129.5 46.1% |
45.2 36.5% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Granola müsli äpple och mandel | 50.0 | 190.0 | 5.0 | 30.5 | 3.5 |
Skagenröra | 10.0 | 19.9 | 1.2 | 0.2 | 1.6 |
Bordsmargarin Bregott 75% fett berik | 2.0 | 13.6 | 0.0 | 0.1 | 1.5 |
Grillad kyckling m skinn | 55.0 | 107.4 | 13.5 | 0.0 | 5.9 |
Tomat | 50.0 | 11.0 | 0.4 | 1.9 | 0.1 |
Ost hårdost 28% fett | 20.0 | 73.3 | 5.5 | 0.3 | 5.6 |
Banan | 100.0 | 100.0 | 1.7 | 21.7 | 0.0 |
Italiensk lufttorkad skinka gris | 15.0 | 36.8 | 4.8 | 0.0 | 1.9 |
Polarknäcke | 12.0 | 42.0 | 1.3 | 8.6 | 0.2 |
Ägg kokt | 55.0 | 77.0 | 6.9 | 0.0 | 5.6 |
Vitt bröd vatten osötat typ italienskt ca 2,5% fibrer | 15.0 | 38.4 | 1.3 | 7.5 | 0.2 |
Mild yoghurt Arla 0,5% | 350.0 | 140.0 | 14.0 | 14.0 | 1.8 |
Rökt nötkött | 10.0 | 10.6 | 2.0 | 0.0 | 0.3 |
Huvudsallat | 20.0 | 3.0 | 0.3 | 0.2 | 0.0 |
Kassler rökt kotlettrad gris | 20.0 | 21.2 | 4.1 | 0.1 | 0.4 |
Fiskarns kaviar | 10.0 | 40.0 | 1.0 | 1.6 | 3.0 |
Mjölkchoklad m hackade hasselnötter Schweizernöt | 10.0 | 54.5 | 0.9 | 5.6 | 3.2 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
804.0 | 978.7 | 63.9 27.2% |
92.3 39.3% |
34.8 33.6% |
Jag har varit medlem i några månader men aldrig skrivit något inlägg.
Jag behöver nog lite motivation. Jag vet att jag har tänkt mig en kcal-intag på 1300 men äter ändå mycket och av fel mat. Dags för skärpning annars kommer jag aldrig nå mitt delmål.
Ni får gärna komma med tips på hur ni lyckas!
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Granola müsli äpple och mandel | 80.0 | 304.0 | 8.0 | 48.8 | 5.6 |
Friséesallat | 100.0 | 15.0 | 1.2 | 1.0 | 0.2 |
Tomat | 180.0 | 39.6 | 1.4 | 6.8 | 0.4 |
Pestosås m basilika pinjenötter cashewnötter | 30.0 | 174.0 | 1.3 | 3.8 | 17.1 |
Mild yoghurt Arla 0,5% | 550.0 | 220.0 | 22.0 | 22.0 | 2.8 |
Vitt bröd grov baguette surdeg bakad i butik 4,4% fibrer | 40.0 | 104.0 | 3.1 | 20.7 | 0.5 |
Grönsallat gurka tomat m gräddfilsås | 150.0 | 103.5 | 2.8 | 7.2 | 6.9 |
Banan | 90.0 | 90.0 | 1.5 | 19.5 | 0.0 |
Kalkon | 30.0 | 34.5 | 6.6 | 0.0 | 0.9 |
Avokado | 35.0 | 58.6 | 0.7 | 1.5 | 5.4 |
Mjölkchoklad m hackade hasselnötter Schweizernöt | 30.0 | 163.5 | 2.6 | 16.7 | 9.5 |
Hårt bröd råg ca 16% fibrer Wasa sport | 15.0 | 51.3 | 1.5 | 9.3 | 0.3 |
Skagenröra | 50.0 | 99.5 | 6.0 | 1.2 | 7.8 |
Dinkelbröd frökusar | 60.0 | 156.0 | 6.9 | 21.0 | 4.2 |
Fläskkarré gris | 100.0 | 171.0 | 17.8 | 0.0 | 11.2 |
Gravad lax | 65.0 | 116.4 | 13.8 | 1.8 | 6.0 |
Vitt bröd grov baguette surdeg bakad i butik 4,4% fibrer | 70.0 | 182.0 | 5.4 | 36.2 | 0.8 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1675.0 | 2082.9 | 102.6 20.5% |
217.5 43.4% |
79.6 36.1% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Fiskarns kaviar | 10.0 | 40.0 | 1.0 | 1.6 | 3.0 |
Gurka | 50.0 | 7.0 | 0.4 | 1.1 | 0.0 |
Banan | 150.0 | 150.0 | 2.6 | 32.6 | 0.0 |
Gravad lax | 100.0 | 179.0 | 21.2 | 2.7 | 9.2 |
Äggvita | 40.0 | 18.4 | 4.0 | 0.5 | 0.0 |
Linfrön torkade | 3.0 | 13.2 | 0.7 | 0.0 | 0.9 |
Avokado | 55.0 | 92.0 | 1.1 | 2.4 | 8.4 |
Ägg kokt | 55.0 | 77.0 | 6.9 | 0.0 | 5.6 |
Tomat | 100.0 | 22.0 | 0.8 | 3.8 | 0.2 |
Tortilla chips | 15.0 | 75.6 | 1.0 | 8.6 | 4.0 |
Chokladrutor m glasyr o riven kokos | 80.0 | 322.0 | 3.2 | 43.0 | 14.8 |
blockchoklad mörk | 10.0 | 52.0 | 0.4 | 5.3 | 3.2 |
Dinkelmüsli m frukt | 20.0 | 66.6 | 2.1 | 11.7 | 1.3 |
Friséesallat | 100.0 | 15.0 | 1.2 | 1.0 | 0.2 |
Kokosflingor torkade | 5.0 | 32.2 | 0.3 | 0.2 | 3.2 |
Gravad lax | 70.0 | 125.3 | 14.8 | 1.9 | 6.4 |
Milda Vaniljvisp 12% fett | 20.0 | 40.5 | 0.9 | 3.8 | 2.4 |
Mild yoghurt Arla 0,5% | 300.0 | 120.0 | 12.0 | 12.0 | 1.5 |
Rågsiktsbröd ca 4% fibrer | 70.0 | 186.7 | 4.9 | 35.9 | 1.6 |
Granola müsli äpple och mandel | 15.0 | 57.0 | 1.5 | 9.2 | 1.0 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1268.0 | 1691.5 | 81.0 19.8% |
177.3 43.2% |
66.9 37.0% |
Vikt | 61.0kg |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Gurka | 100.0 | 14.0 | 0.8 | 2.2 | 0.0 |
Majonnäs 80% fett | 5.0 | 35.9 | 0.0 | 0.1 | 4.0 |
Italiensk lufttorkad skinka gris | 30.0 | 73.5 | 9.6 | 0.0 | 3.7 |
Vitt bröd mjölk typ mjukt tunnbröd ca 4% fibrer | 60.0 | 168.0 | 4.8 | 31.4 | 1.9 |
Mörk choklad <70% kakao | 30.0 | 161.1 | 1.9 | 18.9 | 8.6 |
Tortilla chips | 10.0 | 50.4 | 0.7 | 5.7 | 2.6 |
Rökt skinka gris 6% fett | 10.0 | 13.8 | 2.1 | 0.0 | 0.6 |
Banan | 110.0 | 110.0 | 1.9 | 23.9 | 0.0 |
Chokladrutor m glasyr o riven kokos | 80.0 | 322.0 | 3.2 | 43.0 | 14.8 |
Tomat | 200.0 | 44.0 | 1.6 | 7.6 | 0.4 |
Lättmjölk 0,5% fett berik med A- och D-vitamin | 200.0 | 78.0 | 7.0 | 10.0 | 1.0 |
Ost hårdost 26% fett | 20.0 | 68.0 | 4.9 | 0.3 | 5.2 |
Ägg kokt | 55.0 | 77.0 | 6.9 | 0.0 | 5.6 |
Ättiksgurka u lag | 70.0 | 29.8 | 0.7 | 5.7 | 0.1 |
Färskost lätt 15% fett Philadelphia | 30.0 | 56.0 | 2.4 | 1.0 | 4.8 |
Creme Fraiche 13% fett, olika smaker | 30.0 | 46.8 | 0.9 | 2.0 | 4.0 |
Dinkelbröd frökusar | 75.0 | 195.0 | 8.6 | 26.2 | 5.2 |
Kalkon | 15.0 | 17.2 | 3.3 | 0.0 | 0.4 |
Granola müsli äpple och mandel | 35.0 | 133.0 | 3.5 | 21.4 | 2.4 |
Haricoverts | 100.0 | 25.0 | 2.0 | 4.0 | 0.5 |
Fiskarns kaviar | 10.0 | 40.0 | 1.0 | 1.6 | 3.0 |
Kolja panerad stekt | 150.0 | 225.6 | 26.1 | 8.1 | 9.3 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1425.0 | 1984.1 | 93.9 19.4% |
213.1 44.0% |
78.1 36.6% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Fiskarns kaviar | 10.0 | 40.0 | 1.0 | 1.6 | 3.0 |
Pasta kokt m salt | 30.0 | 38.8 | 1.4 | 7.8 | 0.1 |
Mild yoghurt Arla 0,5% | 200.0 | 80.0 | 8.0 | 8.0 | 1.0 |
Äggstanning hemlagad | 50.0 | 56.8 | 3.6 | 2.6 | 3.6 |
Kokosflingor torkade | 5.0 | 32.2 | 0.3 | 0.2 | 3.2 |
Fetaost 16% fett | 25.0 | 53.5 | 4.2 | 0.2 | 4.0 |
Ägg kokt | 55.0 | 77.0 | 6.9 | 0.0 | 5.6 |
Lök gul röd | 50.0 | 16.0 | 0.6 | 3.0 | 0.0 |
Chokladrutor m glasyr o riven kokos | 100.0 | 402.5 | 4.0 | 53.8 | 18.5 |
Korv Stroganoff hemlagad i gjutjärnsstekpanna | 40.0 | 96.8 | 2.9 | 3.0 | 8.2 |
Mörk choklad <70% kakao | 10.0 | 53.7 | 0.6 | 6.3 | 2.9 |
Kyckling korv | 40.0 | 81.2 | 4.9 | 1.4 | 5.6 |
Banan | 110.0 | 110.0 | 1.9 | 23.9 | 0.0 |
Tomat | 100.0 | 22.0 | 0.8 | 3.8 | 0.2 |
Kassler rökt kotlettrad gris | 100.0 | 106.0 | 20.7 | 0.5 | 2.2 |
Tortilla chips | 10.0 | 50.4 | 0.7 | 5.7 | 2.6 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
935.0 | 1316.9 | 62.5 19.4% |
121.8 37.8% |
60.7 42.8% |
Alli - någon som har testat? |
Styrketräning eller Cardio först... |
går inte att spara |
Reductil? |
När sötsuget sätter in?? |
Alli - någon som har testat? |
Styrketräning eller Cardio först... |
Reductil? |
reductil? nån mer än jag... |
istället för mackor |
Partners: | SurveyMesh |
StoreDo |