Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Grönsallat gurka tomat u dressing | 100.0 | 18.0 | 1.0 | 2.6 | 0.1 |
Digestivekex | 50.0 | 238.0 | 3.2 | 33.0 | 9.9 |
Sött vetebröd | 60.0 | 213.6 | 5.0 | 32.6 | 6.5 |
Köttfärssås o spaghetti | 200.0 | 226.2 | 13.0 | 31.4 | 4.6 |
Havregrynsgröt på fiberhavregryn | 300.0 | 195.0 | 7.2 | 28.8 | 3.6 |
Lättmjölk 0,5% fett berik med A- och D-vitamin | 150.0 | 58.5 | 5.2 | 7.5 | 0.8 |
Ost hårdost 28% fett | 25.0 | 91.7 | 6.8 | 0.3 | 7.0 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
885.0 | 1041.0 | 41.4 16.5% |
136.2 54.2% |
32.5 29.3% |
Vikt | 67.4kg |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Mandelmassa | 50.0 | 230.0 | 5.0 | 25.8 | 11.5 |
Lingonsylt | 20.0 | 32.0 | 0.0 | 7.7 | 0.0 |
Ost hårdost 28% fett | 30.0 | 110.0 | 8.2 | 0.4 | 8.4 |
Digestivekex | 30.0 | 142.8 | 1.9 | 19.8 | 5.9 |
Havregrynsgröt på fiberhavregryn | 300.0 | 195.0 | 7.2 | 28.8 | 3.6 |
Lättmjölk 0,5% fett berik med A- och D-vitamin | 200.0 | 78.0 | 7.0 | 10.0 | 1.0 |
Pepparkakor | 50.0 | 230.5 | 2.6 | 36.4 | 8.0 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
680.0 | 1018.3 | 31.9 12.9% |
128.9 52.0% |
38.4 35.1% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Skagenröra | 40.0 | 79.6 | 4.8 | 1.0 | 6.3 |
Äpple m skal | 150.0 | 82.8 | 0.3 | 18.6 | 0.2 |
Ketchup tomat | 10.0 | 10.9 | 0.2 | 2.4 | 0.0 |
Amerikanska muffins ospec | 70.0 | 301.7 | 4.1 | 32.8 | 17.0 |
Granola müsli äpple och mandel | 50.0 | 190.0 | 5.0 | 30.5 | 3.5 |
Äggvita | 130.0 | 59.8 | 13.1 | 1.7 | 0.0 |
Kabanoss korv stekt | 40.0 | 148.8 | 7.4 | 0.5 | 13.2 |
Mild yoghurt Arla 0,5% | 500.0 | 200.0 | 20.0 | 20.0 | 2.5 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
990.0 | 1073.6 | 54.9 21.2% |
107.5 41.5% |
42.7 37.4% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Mjölkchoklad m hackade hasselnötter Schweizernöt | 10.0 | 54.5 | 0.9 | 5.6 | 3.2 |
Huvudsallat | 20.0 | 3.0 | 0.3 | 0.2 | 0.0 |
Gravad lax | 20.0 | 35.8 | 4.2 | 0.5 | 1.8 |
Granola müsli äpple och mandel | 30.0 | 114.0 | 3.0 | 18.3 | 2.1 |
Bordsmargarin Bregott 75% fett berik | 5.0 | 34.0 | 0.0 | 0.3 | 3.8 |
Vitt bröd vatten typ baguette ca 6% fibrer | 50.0 | 144.0 | 5.2 | 27.0 | 1.0 |
Digestivekex | 50.0 | 238.0 | 3.2 | 33.0 | 9.9 |
Tomat | 100.0 | 22.0 | 0.8 | 3.8 | 0.2 |
Smörgåsrån | 20.0 | 84.0 | 2.0 | 15.3 | 1.5 |
Mild yoghurt Arla 0,5% | 250.0 | 100.0 | 10.0 | 10.0 | 1.2 |
Gurka | 20.0 | 2.8 | 0.2 | 0.4 | 0.0 |
Pestosås m basilika pinjenötter cashewnötter | 10.0 | 58.0 | 0.4 | 1.3 | 5.7 |
Italiensk lufttorkad skinka gris | 20.0 | 49.0 | 6.4 | 0.0 | 2.5 |
Ost hårdost 28% fett | 15.0 | 55.0 | 4.1 | 0.2 | 4.2 |
Ost hårdost 26% fett | 25.0 | 85.0 | 6.2 | 0.3 | 6.5 |
Banan | 60.0 | 60.0 | 1.0 | 13.0 | 0.0 |
Färskost lätt 15% fett Philadelphia | 10.0 | 18.7 | 0.8 | 0.3 | 1.6 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
715.0 | 1157.8 | 48.7 17.3% |
129.5 46.1% |
45.2 36.5% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Granola müsli äpple och mandel | 50.0 | 190.0 | 5.0 | 30.5 | 3.5 |
Skagenröra | 10.0 | 19.9 | 1.2 | 0.2 | 1.6 |
Huvudsallat | 20.0 | 3.0 | 0.3 | 0.2 | 0.0 |
Kassler rökt kotlettrad gris | 20.0 | 21.2 | 4.1 | 0.1 | 0.4 |
Tomat | 50.0 | 11.0 | 0.4 | 1.9 | 0.1 |
Ost hårdost 28% fett | 20.0 | 73.3 | 5.5 | 0.3 | 5.6 |
Banan | 100.0 | 100.0 | 1.7 | 21.7 | 0.0 |
Italiensk lufttorkad skinka gris | 15.0 | 36.8 | 4.8 | 0.0 | 1.9 |
Polarknäcke | 12.0 | 42.0 | 1.3 | 8.6 | 0.2 |
Ägg kokt | 55.0 | 77.0 | 6.9 | 0.0 | 5.6 |
Vitt bröd vatten osötat typ italienskt ca 2,5% fibrer | 15.0 | 38.4 | 1.3 | 7.5 | 0.2 |
Fiskarns kaviar | 10.0 | 40.0 | 1.0 | 1.6 | 3.0 |
Mjölkchoklad m hackade hasselnötter Schweizernöt | 10.0 | 54.5 | 0.9 | 5.6 | 3.2 |
Bordsmargarin Bregott 75% fett berik | 2.0 | 13.6 | 0.0 | 0.1 | 1.5 |
Grillad kyckling m skinn | 55.0 | 107.4 | 13.5 | 0.0 | 5.9 |
Mild yoghurt Arla 0,5% | 350.0 | 140.0 | 14.0 | 14.0 | 1.8 |
Rökt nötkött | 10.0 | 10.6 | 2.0 | 0.0 | 0.3 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
804.0 | 978.7 | 63.9 27.2% |
92.3 39.3% |
34.8 33.6% |
Jag har varit medlem i några månader men aldrig skrivit något inlägg.
Jag behöver nog lite motivation. Jag vet att jag har tänkt mig en kcal-intag på 1300 men äter ändå mycket och av fel mat. Dags för skärpning annars kommer jag aldrig nå mitt delmål.
Ni får gärna komma med tips på hur ni lyckas!
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Granola müsli äpple och mandel | 80.0 | 304.0 | 8.0 | 48.8 | 5.6 |
Friséesallat | 100.0 | 15.0 | 1.2 | 1.0 | 0.2 |
Dinkelbröd frökusar | 60.0 | 156.0 | 6.9 | 21.0 | 4.2 |
Fläskkarré gris | 100.0 | 171.0 | 17.8 | 0.0 | 11.2 |
Mild yoghurt Arla 0,5% | 550.0 | 220.0 | 22.0 | 22.0 | 2.8 |
Vitt bröd grov baguette surdeg bakad i butik 4,4% fibrer | 40.0 | 104.0 | 3.1 | 20.7 | 0.5 |
Grönsallat gurka tomat m gräddfilsås | 150.0 | 103.5 | 2.8 | 7.2 | 6.9 |
Banan | 90.0 | 90.0 | 1.5 | 19.5 | 0.0 |
Kalkon | 30.0 | 34.5 | 6.6 | 0.0 | 0.9 |
Avokado | 35.0 | 58.6 | 0.7 | 1.5 | 5.4 |
Mjölkchoklad m hackade hasselnötter Schweizernöt | 30.0 | 163.5 | 2.6 | 16.7 | 9.5 |
Gravad lax | 65.0 | 116.4 | 13.8 | 1.8 | 6.0 |
Vitt bröd grov baguette surdeg bakad i butik 4,4% fibrer | 70.0 | 182.0 | 5.4 | 36.2 | 0.8 |
Tomat | 180.0 | 39.6 | 1.4 | 6.8 | 0.4 |
Pestosås m basilika pinjenötter cashewnötter | 30.0 | 174.0 | 1.3 | 3.8 | 17.1 |
Hårt bröd råg ca 16% fibrer Wasa sport | 15.0 | 51.3 | 1.5 | 9.3 | 0.3 |
Skagenröra | 50.0 | 99.5 | 6.0 | 1.2 | 7.8 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1675.0 | 2082.9 | 102.6 20.5% |
217.5 43.4% |
79.6 36.1% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Fiskarns kaviar | 10.0 | 40.0 | 1.0 | 1.6 | 3.0 |
Gurka | 50.0 | 7.0 | 0.4 | 1.1 | 0.0 |
Kokosflingor torkade | 5.0 | 32.2 | 0.3 | 0.2 | 3.2 |
Gravad lax | 70.0 | 125.3 | 14.8 | 1.9 | 6.4 |
Milda Vaniljvisp 12% fett | 20.0 | 40.5 | 0.9 | 3.8 | 2.4 |
Linfrön torkade | 3.0 | 13.2 | 0.7 | 0.0 | 0.9 |
Avokado | 55.0 | 92.0 | 1.1 | 2.4 | 8.4 |
Ägg kokt | 55.0 | 77.0 | 6.9 | 0.0 | 5.6 |
Tomat | 100.0 | 22.0 | 0.8 | 3.8 | 0.2 |
Tortilla chips | 15.0 | 75.6 | 1.0 | 8.6 | 4.0 |
Chokladrutor m glasyr o riven kokos | 80.0 | 322.0 | 3.2 | 43.0 | 14.8 |
blockchoklad mörk | 10.0 | 52.0 | 0.4 | 5.3 | 3.2 |
Mild yoghurt Arla 0,5% | 300.0 | 120.0 | 12.0 | 12.0 | 1.5 |
Rågsiktsbröd ca 4% fibrer | 70.0 | 186.7 | 4.9 | 35.9 | 1.6 |
Granola müsli äpple och mandel | 15.0 | 57.0 | 1.5 | 9.2 | 1.0 |
Banan | 150.0 | 150.0 | 2.6 | 32.6 | 0.0 |
Gravad lax | 100.0 | 179.0 | 21.2 | 2.7 | 9.2 |
Äggvita | 40.0 | 18.4 | 4.0 | 0.5 | 0.0 |
Dinkelmüsli m frukt | 20.0 | 66.6 | 2.1 | 11.7 | 1.3 |
Friséesallat | 100.0 | 15.0 | 1.2 | 1.0 | 0.2 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1268.0 | 1691.5 | 81.0 19.8% |
177.3 43.2% |
66.9 37.0% |
Vikt | 61.0kg |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Gurka | 100.0 | 14.0 | 0.8 | 2.2 | 0.0 |
Majonnäs 80% fett | 5.0 | 35.9 | 0.0 | 0.1 | 4.0 |
Italiensk lufttorkad skinka gris | 30.0 | 73.5 | 9.6 | 0.0 | 3.7 |
Kalkon | 15.0 | 17.2 | 3.3 | 0.0 | 0.4 |
Granola müsli äpple och mandel | 35.0 | 133.0 | 3.5 | 21.4 | 2.4 |
Haricoverts | 100.0 | 25.0 | 2.0 | 4.0 | 0.5 |
Rökt skinka gris 6% fett | 10.0 | 13.8 | 2.1 | 0.0 | 0.6 |
Banan | 110.0 | 110.0 | 1.9 | 23.9 | 0.0 |
Chokladrutor m glasyr o riven kokos | 80.0 | 322.0 | 3.2 | 43.0 | 14.8 |
Tomat | 200.0 | 44.0 | 1.6 | 7.6 | 0.4 |
Lättmjölk 0,5% fett berik med A- och D-vitamin | 200.0 | 78.0 | 7.0 | 10.0 | 1.0 |
Ost hårdost 26% fett | 20.0 | 68.0 | 4.9 | 0.3 | 5.2 |
Ägg kokt | 55.0 | 77.0 | 6.9 | 0.0 | 5.6 |
Ättiksgurka u lag | 70.0 | 29.8 | 0.7 | 5.7 | 0.1 |
Fiskarns kaviar | 10.0 | 40.0 | 1.0 | 1.6 | 3.0 |
Kolja panerad stekt | 150.0 | 225.6 | 26.1 | 8.1 | 9.3 |
Vitt bröd mjölk typ mjukt tunnbröd ca 4% fibrer | 60.0 | 168.0 | 4.8 | 31.4 | 1.9 |
Mörk choklad <70% kakao | 30.0 | 161.1 | 1.9 | 18.9 | 8.6 |
Tortilla chips | 10.0 | 50.4 | 0.7 | 5.7 | 2.6 |
Färskost lätt 15% fett Philadelphia | 30.0 | 56.0 | 2.4 | 1.0 | 4.8 |
Creme Fraiche 13% fett, olika smaker | 30.0 | 46.8 | 0.9 | 2.0 | 4.0 |
Dinkelbröd frökusar | 75.0 | 195.0 | 8.6 | 26.2 | 5.2 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1425.0 | 1984.1 | 93.9 19.4% |
213.1 44.0% |
78.1 36.6% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Fiskarns kaviar | 10.0 | 40.0 | 1.0 | 1.6 | 3.0 |
Pasta kokt m salt | 30.0 | 38.8 | 1.4 | 7.8 | 0.1 |
Banan | 110.0 | 110.0 | 1.9 | 23.9 | 0.0 |
Tomat | 100.0 | 22.0 | 0.8 | 3.8 | 0.2 |
Kokosflingor torkade | 5.0 | 32.2 | 0.3 | 0.2 | 3.2 |
Fetaost 16% fett | 25.0 | 53.5 | 4.2 | 0.2 | 4.0 |
Ägg kokt | 55.0 | 77.0 | 6.9 | 0.0 | 5.6 |
Lök gul röd | 50.0 | 16.0 | 0.6 | 3.0 | 0.0 |
Chokladrutor m glasyr o riven kokos | 100.0 | 402.5 | 4.0 | 53.8 | 18.5 |
Korv Stroganoff hemlagad i gjutjärnsstekpanna | 40.0 | 96.8 | 2.9 | 3.0 | 8.2 |
Kassler rökt kotlettrad gris | 100.0 | 106.0 | 20.7 | 0.5 | 2.2 |
Tortilla chips | 10.0 | 50.4 | 0.7 | 5.7 | 2.6 |
Mild yoghurt Arla 0,5% | 200.0 | 80.0 | 8.0 | 8.0 | 1.0 |
Äggstanning hemlagad | 50.0 | 56.8 | 3.6 | 2.6 | 3.6 |
Mörk choklad <70% kakao | 10.0 | 53.7 | 0.6 | 6.3 | 2.9 |
Kyckling korv | 40.0 | 81.2 | 4.9 | 1.4 | 5.6 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
935.0 | 1316.9 | 62.5 19.4% |
121.8 37.8% |
60.7 42.8% |
Styrketräning eller Cardio först... |
går inte att spara |
Reductil? |
Alli - någon som har testat? |
När sötsuget sätter in?? |
Styrketräning eller Cardio först... |
Reductil? |
reductil? nån mer än jag... |
istället för mackor |
Eran start och målvikt? |
Partners: | SurveyMesh |
StoreDo |