| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) | 
|---|---|---|---|---|---|
| Havregrynsgröt på fiberhavregryn | 300.0 | 195.0 | 7.2 | 28.8 | 3.6 | 
| Lättmjölk 0,5% fett berik med A- och D-vitamin | 150.0 | 58.5 | 5.2 | 7.5 | 0.8 | 
| Ost hårdost 28% fett | 25.0 | 91.7 | 6.8 | 0.3 | 7.0 | 
| Digestivekex | 50.0 | 238.0 | 3.2 | 33.0 | 9.9 | 
| Sött vetebröd | 60.0 | 213.6 | 5.0 | 32.6 | 6.5 | 
| Köttfärssås o spaghetti | 200.0 | 226.2 | 13.0 | 31.4 | 4.6 | 
| Grönsallat gurka tomat u dressing | 100.0 | 18.0 | 1.0 | 2.6 | 0.1 | 
| Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) | 885.0 | 1041.0 | 41.4 16.5% | 136.2 54.2% | 32.5 29.3% | 
| Vikt | 67.4kg | 
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) | 
|---|---|---|---|---|---|
| Havregrynsgröt på fiberhavregryn | 300.0 | 195.0 | 7.2 | 28.8 | 3.6 | 
| Lättmjölk 0,5% fett berik med A- och D-vitamin | 200.0 | 78.0 | 7.0 | 10.0 | 1.0 | 
| Lingonsylt | 20.0 | 32.0 | 0.0 | 7.7 | 0.0 | 
| Ost hårdost 28% fett | 30.0 | 110.0 | 8.2 | 0.4 | 8.4 | 
| Digestivekex | 30.0 | 142.8 | 1.9 | 19.8 | 5.9 | 
| Mandelmassa | 50.0 | 230.0 | 5.0 | 25.8 | 11.5 | 
| Pepparkakor | 50.0 | 230.5 | 2.6 | 36.4 | 8.0 | 
| Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) | 680.0 | 1018.3 | 31.9 12.9% | 128.9 52.0% | 38.4 35.1% | 
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) | 
|---|---|---|---|---|---|
| Mild yoghurt Arla 0,5% | 500.0 | 200.0 | 20.0 | 20.0 | 2.5 | 
| Granola müsli äpple och mandel | 50.0 | 190.0 | 5.0 | 30.5 | 3.5 | 
| Äggvita | 130.0 | 59.8 | 13.1 | 1.7 | 0.0 | 
| Kabanoss korv stekt | 40.0 | 148.8 | 7.4 | 0.5 | 13.2 | 
| Äpple m skal | 150.0 | 82.8 | 0.3 | 18.6 | 0.2 | 
| Ketchup tomat | 10.0 | 10.9 | 0.2 | 2.4 | 0.0 | 
| Amerikanska muffins ospec | 70.0 | 301.7 | 4.1 | 32.8 | 17.0 | 
| Skagenröra | 40.0 | 79.6 | 4.8 | 1.0 | 6.3 | 
| Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) | 990.0 | 1073.6 | 54.9 21.2% | 107.5 41.5% | 42.7 37.4% | 
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) | 
|---|---|---|---|---|---|
| Banan | 60.0 | 60.0 | 1.0 | 13.0 | 0.0 | 
| Färskost lätt 15% fett Philadelphia | 10.0 | 18.7 | 0.8 | 0.3 | 1.6 | 
| Mild yoghurt Arla 0,5% | 250.0 | 100.0 | 10.0 | 10.0 | 1.2 | 
| Gurka | 20.0 | 2.8 | 0.2 | 0.4 | 0.0 | 
| Pestosås m basilika pinjenötter cashewnötter | 10.0 | 58.0 | 0.4 | 1.3 | 5.7 | 
| Italiensk lufttorkad skinka gris | 20.0 | 49.0 | 6.4 | 0.0 | 2.5 | 
| Ost hårdost 28% fett | 15.0 | 55.0 | 4.1 | 0.2 | 4.2 | 
| Ost hårdost 26% fett | 25.0 | 85.0 | 6.2 | 0.3 | 6.5 | 
| Granola müsli äpple och mandel | 30.0 | 114.0 | 3.0 | 18.3 | 2.1 | 
| Bordsmargarin Bregott 75% fett berik | 5.0 | 34.0 | 0.0 | 0.3 | 3.8 | 
| Vitt bröd vatten typ baguette ca 6% fibrer | 50.0 | 144.0 | 5.2 | 27.0 | 1.0 | 
| Digestivekex | 50.0 | 238.0 | 3.2 | 33.0 | 9.9 | 
| Tomat | 100.0 | 22.0 | 0.8 | 3.8 | 0.2 | 
| Smörgåsrån | 20.0 | 84.0 | 2.0 | 15.3 | 1.5 | 
| Mjölkchoklad m hackade hasselnötter Schweizernöt | 10.0 | 54.5 | 0.9 | 5.6 | 3.2 | 
| Huvudsallat | 20.0 | 3.0 | 0.3 | 0.2 | 0.0 | 
| Gravad lax | 20.0 | 35.8 | 4.2 | 0.5 | 1.8 | 
| Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) | 715.0 | 1157.8 | 48.7 17.3% | 129.5 46.1% | 45.2 36.5% | 
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) | 
|---|---|---|---|---|---|
| Mild yoghurt Arla 0,5% | 350.0 | 140.0 | 14.0 | 14.0 | 1.8 | 
| Rökt nötkött | 10.0 | 10.6 | 2.0 | 0.0 | 0.3 | 
| Ägg kokt | 55.0 | 77.0 | 6.9 | 0.0 | 5.6 | 
| Vitt bröd vatten osötat typ italienskt ca 2,5% fibrer | 15.0 | 38.4 | 1.3 | 7.5 | 0.2 | 
| Fiskarns kaviar | 10.0 | 40.0 | 1.0 | 1.6 | 3.0 | 
| Mjölkchoklad m hackade hasselnötter Schweizernöt | 10.0 | 54.5 | 0.9 | 5.6 | 3.2 | 
| Bordsmargarin Bregott 75% fett berik | 2.0 | 13.6 | 0.0 | 0.1 | 1.5 | 
| Grillad kyckling m skinn | 55.0 | 107.4 | 13.5 | 0.0 | 5.9 | 
| Huvudsallat | 20.0 | 3.0 | 0.3 | 0.2 | 0.0 | 
| Kassler rökt kotlettrad gris | 20.0 | 21.2 | 4.1 | 0.1 | 0.4 | 
| Tomat | 50.0 | 11.0 | 0.4 | 1.9 | 0.1 | 
| Ost hårdost 28% fett | 20.0 | 73.3 | 5.5 | 0.3 | 5.6 | 
| Banan | 100.0 | 100.0 | 1.7 | 21.7 | 0.0 | 
| Italiensk lufttorkad skinka gris | 15.0 | 36.8 | 4.8 | 0.0 | 1.9 | 
| Polarknäcke | 12.0 | 42.0 | 1.3 | 8.6 | 0.2 | 
| Granola müsli äpple och mandel | 50.0 | 190.0 | 5.0 | 30.5 | 3.5 | 
| Skagenröra | 10.0 | 19.9 | 1.2 | 0.2 | 1.6 | 
| Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) | 804.0 | 978.7 | 63.9 27.2% | 92.3 39.3% | 34.8 33.6% | 
Jag har varit medlem i några månader men aldrig skrivit något inlägg.
Jag behöver nog lite motivation. Jag vet att jag har tänkt mig en kcal-intag på 1300 men äter ändå mycket och av fel mat. Dags för skärpning annars kommer jag aldrig nå mitt delmål. 
Ni får gärna komma med tips på hur ni lyckas! 
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) | 
|---|---|---|---|---|---|
| Hårt bröd råg ca 16% fibrer Wasa sport | 15.0 | 51.3 | 1.5 | 9.3 | 0.3 | 
| Skagenröra | 50.0 | 99.5 | 6.0 | 1.2 | 7.8 | 
| Avokado | 35.0 | 58.6 | 0.7 | 1.5 | 5.4 | 
| Mjölkchoklad m hackade hasselnötter Schweizernöt | 30.0 | 163.5 | 2.6 | 16.7 | 9.5 | 
| Gravad lax | 65.0 | 116.4 | 13.8 | 1.8 | 6.0 | 
| Vitt bröd grov baguette surdeg bakad i butik 4,4% fibrer | 70.0 | 182.0 | 5.4 | 36.2 | 0.8 | 
| Tomat | 180.0 | 39.6 | 1.4 | 6.8 | 0.4 | 
| Pestosås m basilika pinjenötter cashewnötter | 30.0 | 174.0 | 1.3 | 3.8 | 17.1 | 
| Dinkelbröd frökusar | 60.0 | 156.0 | 6.9 | 21.0 | 4.2 | 
| Fläskkarré gris | 100.0 | 171.0 | 17.8 | 0.0 | 11.2 | 
| Mild yoghurt Arla 0,5% | 550.0 | 220.0 | 22.0 | 22.0 | 2.8 | 
| Vitt bröd grov baguette surdeg bakad i butik 4,4% fibrer | 40.0 | 104.0 | 3.1 | 20.7 | 0.5 | 
| Grönsallat gurka tomat m gräddfilsås | 150.0 | 103.5 | 2.8 | 7.2 | 6.9 | 
| Banan | 90.0 | 90.0 | 1.5 | 19.5 | 0.0 | 
| Kalkon | 30.0 | 34.5 | 6.6 | 0.0 | 0.9 | 
| Granola müsli äpple och mandel | 80.0 | 304.0 | 8.0 | 48.8 | 5.6 | 
| Friséesallat | 100.0 | 15.0 | 1.2 | 1.0 | 0.2 | 
| Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) | 1675.0 | 2082.9 | 102.6 20.5% | 217.5 43.4% | 79.6 36.1% | 
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) | 
|---|---|---|---|---|---|
| Dinkelmüsli m frukt | 20.0 | 66.6 | 2.1 | 11.7 | 1.3 | 
| Friséesallat | 100.0 | 15.0 | 1.2 | 1.0 | 0.2 | 
| Tortilla chips | 15.0 | 75.6 | 1.0 | 8.6 | 4.0 | 
| Chokladrutor m glasyr o riven kokos | 80.0 | 322.0 | 3.2 | 43.0 | 14.8 | 
| blockchoklad mörk | 10.0 | 52.0 | 0.4 | 5.3 | 3.2 | 
| Mild yoghurt Arla 0,5% | 300.0 | 120.0 | 12.0 | 12.0 | 1.5 | 
| Rågsiktsbröd ca 4% fibrer | 70.0 | 186.7 | 4.9 | 35.9 | 1.6 | 
| Granola müsli äpple och mandel | 15.0 | 57.0 | 1.5 | 9.2 | 1.0 | 
| Banan | 150.0 | 150.0 | 2.6 | 32.6 | 0.0 | 
| Gravad lax | 100.0 | 179.0 | 21.2 | 2.7 | 9.2 | 
| Äggvita | 40.0 | 18.4 | 4.0 | 0.5 | 0.0 | 
| Kokosflingor torkade | 5.0 | 32.2 | 0.3 | 0.2 | 3.2 | 
| Gravad lax | 70.0 | 125.3 | 14.8 | 1.9 | 6.4 | 
| Milda Vaniljvisp 12% fett | 20.0 | 40.5 | 0.9 | 3.8 | 2.4 | 
| Linfrön torkade | 3.0 | 13.2 | 0.7 | 0.0 | 0.9 | 
| Avokado | 55.0 | 92.0 | 1.1 | 2.4 | 8.4 | 
| Ägg kokt | 55.0 | 77.0 | 6.9 | 0.0 | 5.6 | 
| Tomat | 100.0 | 22.0 | 0.8 | 3.8 | 0.2 | 
| Fiskarns kaviar | 10.0 | 40.0 | 1.0 | 1.6 | 3.0 | 
| Gurka | 50.0 | 7.0 | 0.4 | 1.1 | 0.0 | 
| Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) | 1268.0 | 1691.5 | 81.0 19.8% | 177.3 43.2% | 66.9 37.0% | 
| Vikt | 61.0kg | 
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) | 
|---|---|---|---|---|---|
| Färskost lätt 15% fett Philadelphia | 30.0 | 56.0 | 2.4 | 1.0 | 4.8 | 
| Creme Fraiche 13% fett, olika smaker | 30.0 | 46.8 | 0.9 | 2.0 | 4.0 | 
| Dinkelbröd frökusar | 75.0 | 195.0 | 8.6 | 26.2 | 5.2 | 
| Ägg kokt | 55.0 | 77.0 | 6.9 | 0.0 | 5.6 | 
| Ättiksgurka u lag | 70.0 | 29.8 | 0.7 | 5.7 | 0.1 | 
| Fiskarns kaviar | 10.0 | 40.0 | 1.0 | 1.6 | 3.0 | 
| Kolja panerad stekt | 150.0 | 225.6 | 26.1 | 8.1 | 9.3 | 
| Vitt bröd mjölk typ mjukt tunnbröd ca 4% fibrer | 60.0 | 168.0 | 4.8 | 31.4 | 1.9 | 
| Mörk choklad <70% kakao | 30.0 | 161.1 | 1.9 | 18.9 | 8.6 | 
| Tortilla chips | 10.0 | 50.4 | 0.7 | 5.7 | 2.6 | 
| Kalkon | 15.0 | 17.2 | 3.3 | 0.0 | 0.4 | 
| Granola müsli äpple och mandel | 35.0 | 133.0 | 3.5 | 21.4 | 2.4 | 
| Haricoverts | 100.0 | 25.0 | 2.0 | 4.0 | 0.5 | 
| Rökt skinka gris 6% fett | 10.0 | 13.8 | 2.1 | 0.0 | 0.6 | 
| Banan | 110.0 | 110.0 | 1.9 | 23.9 | 0.0 | 
| Chokladrutor m glasyr o riven kokos | 80.0 | 322.0 | 3.2 | 43.0 | 14.8 | 
| Tomat | 200.0 | 44.0 | 1.6 | 7.6 | 0.4 | 
| Lättmjölk 0,5% fett berik med A- och D-vitamin | 200.0 | 78.0 | 7.0 | 10.0 | 1.0 | 
| Ost hårdost 26% fett | 20.0 | 68.0 | 4.9 | 0.3 | 5.2 | 
| Gurka | 100.0 | 14.0 | 0.8 | 2.2 | 0.0 | 
| Majonnäs 80% fett | 5.0 | 35.9 | 0.0 | 0.1 | 4.0 | 
| Italiensk lufttorkad skinka gris | 30.0 | 73.5 | 9.6 | 0.0 | 3.7 | 
| Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) | 1425.0 | 1984.1 | 93.9 19.4% | 213.1 44.0% | 78.1 36.6% | 
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) | 
|---|---|---|---|---|---|
| Mörk choklad <70% kakao | 10.0 | 53.7 | 0.6 | 6.3 | 2.9 | 
| Kyckling korv | 40.0 | 81.2 | 4.9 | 1.4 | 5.6 | 
| Chokladrutor m glasyr o riven kokos | 100.0 | 402.5 | 4.0 | 53.8 | 18.5 | 
| Korv Stroganoff hemlagad i gjutjärnsstekpanna | 40.0 | 96.8 | 2.9 | 3.0 | 8.2 | 
| Kassler rökt kotlettrad gris | 100.0 | 106.0 | 20.7 | 0.5 | 2.2 | 
| Tortilla chips | 10.0 | 50.4 | 0.7 | 5.7 | 2.6 | 
| Mild yoghurt Arla 0,5% | 200.0 | 80.0 | 8.0 | 8.0 | 1.0 | 
| Äggstanning hemlagad | 50.0 | 56.8 | 3.6 | 2.6 | 3.6 | 
| Banan | 110.0 | 110.0 | 1.9 | 23.9 | 0.0 | 
| Tomat | 100.0 | 22.0 | 0.8 | 3.8 | 0.2 | 
| Kokosflingor torkade | 5.0 | 32.2 | 0.3 | 0.2 | 3.2 | 
| Fetaost 16% fett | 25.0 | 53.5 | 4.2 | 0.2 | 4.0 | 
| Ägg kokt | 55.0 | 77.0 | 6.9 | 0.0 | 5.6 | 
| Lök gul röd | 50.0 | 16.0 | 0.6 | 3.0 | 0.0 | 
| Fiskarns kaviar | 10.0 | 40.0 | 1.0 | 1.6 | 3.0 | 
| Pasta kokt m salt | 30.0 | 38.8 | 1.4 | 7.8 | 0.1 | 
| Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) | 935.0 | 1316.9 | 62.5 19.4% | 121.8 37.8% | 60.7 42.8% | 
| Alli - någon som har testat? | 
| Styrketräning eller Cardio först... | 
| går inte att spara | 
| Reductil? | 
| När sötsuget sätter in?? | 
| Alli - någon som har testat? | 
| Styrketräning eller Cardio först... | 
| Reductil? | 
| reductil? nån mer än jag... | 
| istället för mackor | 
| Partners: | SurveyMesh | 
| StoreDo | 
