| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
|---|---|---|---|---|---|
| Grönsallat gurka tomat u dressing | 100.0 | 18.0 | 1.0 | 2.6 | 0.1 |
| Lättmjölk 0,5% fett berik med A- och D-vitamin | 150.0 | 58.5 | 5.2 | 7.5 | 0.8 |
| Digestivekex | 50.0 | 238.0 | 3.2 | 33.0 | 9.9 |
| Köttfärssås o spaghetti | 200.0 | 226.2 | 13.0 | 31.4 | 4.6 |
| Havregrynsgröt på fiberhavregryn | 300.0 | 195.0 | 7.2 | 28.8 | 3.6 |
| Ost hårdost 28% fett | 25.0 | 91.7 | 6.8 | 0.3 | 7.0 |
| Sött vetebröd | 60.0 | 213.6 | 5.0 | 32.6 | 6.5 |
|
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
885.0 | 1041.0 | 41.4 16.5% |
136.2 54.2% |
32.5 29.3% |
| Vikt | 67.4kg |
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
|---|---|---|---|---|---|
| Mandelmassa | 50.0 | 230.0 | 5.0 | 25.8 | 11.5 |
| Havregrynsgröt på fiberhavregryn | 300.0 | 195.0 | 7.2 | 28.8 | 3.6 |
| Lingonsylt | 20.0 | 32.0 | 0.0 | 7.7 | 0.0 |
| Digestivekex | 30.0 | 142.8 | 1.9 | 19.8 | 5.9 |
| Pepparkakor | 50.0 | 230.5 | 2.6 | 36.4 | 8.0 |
| Lättmjölk 0,5% fett berik med A- och D-vitamin | 200.0 | 78.0 | 7.0 | 10.0 | 1.0 |
| Ost hårdost 28% fett | 30.0 | 110.0 | 8.2 | 0.4 | 8.4 |
|
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
680.0 | 1018.3 | 31.9 12.9% |
128.9 52.0% |
38.4 35.1% |
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
|---|---|---|---|---|---|
| Amerikanska muffins ospec | 70.0 | 301.7 | 4.1 | 32.8 | 17.0 |
| Granola müsli äpple och mandel | 50.0 | 190.0 | 5.0 | 30.5 | 3.5 |
| Kabanoss korv stekt | 40.0 | 148.8 | 7.4 | 0.5 | 13.2 |
| Ketchup tomat | 10.0 | 10.9 | 0.2 | 2.4 | 0.0 |
| Mild yoghurt Arla 0,5% | 500.0 | 200.0 | 20.0 | 20.0 | 2.5 |
| Skagenröra | 40.0 | 79.6 | 4.8 | 1.0 | 6.3 |
| Äggvita | 130.0 | 59.8 | 13.1 | 1.7 | 0.0 |
| Äpple m skal | 150.0 | 82.8 | 0.3 | 18.6 | 0.2 |
|
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
990.0 | 1073.6 | 54.9 21.2% |
107.5 41.5% |
42.7 37.4% |
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
|---|---|---|---|---|---|
| Tomat | 100.0 | 22.0 | 0.8 | 3.8 | 0.2 |
| Smörgåsrån | 20.0 | 84.0 | 2.0 | 15.3 | 1.5 |
| Mild yoghurt Arla 0,5% | 250.0 | 100.0 | 10.0 | 10.0 | 1.2 |
| Gurka | 20.0 | 2.8 | 0.2 | 0.4 | 0.0 |
| Ost hårdost 28% fett | 15.0 | 55.0 | 4.1 | 0.2 | 4.2 |
| Ost hårdost 26% fett | 25.0 | 85.0 | 6.2 | 0.3 | 6.5 |
| Vitt bröd vatten typ baguette ca 6% fibrer | 50.0 | 144.0 | 5.2 | 27.0 | 1.0 |
| Digestivekex | 50.0 | 238.0 | 3.2 | 33.0 | 9.9 |
| Banan | 60.0 | 60.0 | 1.0 | 13.0 | 0.0 |
| Färskost lätt 15% fett Philadelphia | 10.0 | 18.7 | 0.8 | 0.3 | 1.6 |
| Mjölkchoklad m hackade hasselnötter Schweizernöt | 10.0 | 54.5 | 0.9 | 5.6 | 3.2 |
| Huvudsallat | 20.0 | 3.0 | 0.3 | 0.2 | 0.0 |
| Gravad lax | 20.0 | 35.8 | 4.2 | 0.5 | 1.8 |
| Pestosås m basilika pinjenötter cashewnötter | 10.0 | 58.0 | 0.4 | 1.3 | 5.7 |
| Italiensk lufttorkad skinka gris | 20.0 | 49.0 | 6.4 | 0.0 | 2.5 |
| Granola müsli äpple och mandel | 30.0 | 114.0 | 3.0 | 18.3 | 2.1 |
| Bordsmargarin Bregott 75% fett berik | 5.0 | 34.0 | 0.0 | 0.3 | 3.8 |
|
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
715.0 | 1157.8 | 48.7 17.3% |
129.5 46.1% |
45.2 36.5% |
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
|---|---|---|---|---|---|
| Banan | 100.0 | 100.0 | 1.7 | 21.7 | 0.0 |
| Italiensk lufttorkad skinka gris | 15.0 | 36.8 | 4.8 | 0.0 | 1.9 |
| Polarknäcke | 12.0 | 42.0 | 1.3 | 8.6 | 0.2 |
| Ägg kokt | 55.0 | 77.0 | 6.9 | 0.0 | 5.6 |
| Vitt bröd vatten osötat typ italienskt ca 2,5% fibrer | 15.0 | 38.4 | 1.3 | 7.5 | 0.2 |
| Bordsmargarin Bregott 75% fett berik | 2.0 | 13.6 | 0.0 | 0.1 | 1.5 |
| Grillad kyckling m skinn | 55.0 | 107.4 | 13.5 | 0.0 | 5.9 |
| Tomat | 50.0 | 11.0 | 0.4 | 1.9 | 0.1 |
| Ost hårdost 28% fett | 20.0 | 73.3 | 5.5 | 0.3 | 5.6 |
| Mild yoghurt Arla 0,5% | 350.0 | 140.0 | 14.0 | 14.0 | 1.8 |
| Rökt nötkött | 10.0 | 10.6 | 2.0 | 0.0 | 0.3 |
| Granola müsli äpple och mandel | 50.0 | 190.0 | 5.0 | 30.5 | 3.5 |
| Skagenröra | 10.0 | 19.9 | 1.2 | 0.2 | 1.6 |
| Fiskarns kaviar | 10.0 | 40.0 | 1.0 | 1.6 | 3.0 |
| Mjölkchoklad m hackade hasselnötter Schweizernöt | 10.0 | 54.5 | 0.9 | 5.6 | 3.2 |
| Huvudsallat | 20.0 | 3.0 | 0.3 | 0.2 | 0.0 |
| Kassler rökt kotlettrad gris | 20.0 | 21.2 | 4.1 | 0.1 | 0.4 |
|
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
804.0 | 978.7 | 63.9 27.2% |
92.3 39.3% |
34.8 33.6% |
Jag har varit medlem i några månader men aldrig skrivit något inlägg.
Jag behöver nog lite motivation. Jag vet att jag har tänkt mig en kcal-intag på 1300 men äter ändå mycket och av fel mat. Dags för skärpning annars kommer jag aldrig nå mitt delmål.
Ni får gärna komma med tips på hur ni lyckas!
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
|---|---|---|---|---|---|
| Banan | 90.0 | 90.0 | 1.5 | 19.5 | 0.0 |
| Kalkon | 30.0 | 34.5 | 6.6 | 0.0 | 0.9 |
| Avokado | 35.0 | 58.6 | 0.7 | 1.5 | 5.4 |
| Mjölkchoklad m hackade hasselnötter Schweizernöt | 30.0 | 163.5 | 2.6 | 16.7 | 9.5 |
| Tomat | 180.0 | 39.6 | 1.4 | 6.8 | 0.4 |
| Pestosås m basilika pinjenötter cashewnötter | 30.0 | 174.0 | 1.3 | 3.8 | 17.1 |
| Mild yoghurt Arla 0,5% | 550.0 | 220.0 | 22.0 | 22.0 | 2.8 |
| Vitt bröd grov baguette surdeg bakad i butik 4,4% fibrer | 40.0 | 104.0 | 3.1 | 20.7 | 0.5 |
| Grönsallat gurka tomat m gräddfilsås | 150.0 | 103.5 | 2.8 | 7.2 | 6.9 |
| Hårt bröd råg ca 16% fibrer Wasa sport | 15.0 | 51.3 | 1.5 | 9.3 | 0.3 |
| Skagenröra | 50.0 | 99.5 | 6.0 | 1.2 | 7.8 |
| Granola müsli äpple och mandel | 80.0 | 304.0 | 8.0 | 48.8 | 5.6 |
| Friséesallat | 100.0 | 15.0 | 1.2 | 1.0 | 0.2 |
| Gravad lax | 65.0 | 116.4 | 13.8 | 1.8 | 6.0 |
| Vitt bröd grov baguette surdeg bakad i butik 4,4% fibrer | 70.0 | 182.0 | 5.4 | 36.2 | 0.8 |
| Dinkelbröd frökusar | 60.0 | 156.0 | 6.9 | 21.0 | 4.2 |
| Fläskkarré gris | 100.0 | 171.0 | 17.8 | 0.0 | 11.2 |
|
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1675.0 | 2082.9 | 102.6 20.5% |
217.5 43.4% |
79.6 36.1% |
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
|---|---|---|---|---|---|
| Ägg kokt | 55.0 | 77.0 | 6.9 | 0.0 | 5.6 |
| Tomat | 100.0 | 22.0 | 0.8 | 3.8 | 0.2 |
| Tortilla chips | 15.0 | 75.6 | 1.0 | 8.6 | 4.0 |
| Chokladrutor m glasyr o riven kokos | 80.0 | 322.0 | 3.2 | 43.0 | 14.8 |
| blockchoklad mörk | 10.0 | 52.0 | 0.4 | 5.3 | 3.2 |
| Banan | 150.0 | 150.0 | 2.6 | 32.6 | 0.0 |
| Gravad lax | 100.0 | 179.0 | 21.2 | 2.7 | 9.2 |
| Äggvita | 40.0 | 18.4 | 4.0 | 0.5 | 0.0 |
| Linfrön torkade | 3.0 | 13.2 | 0.7 | 0.0 | 0.9 |
| Avokado | 55.0 | 92.0 | 1.1 | 2.4 | 8.4 |
| Dinkelmüsli m frukt | 20.0 | 66.6 | 2.1 | 11.7 | 1.3 |
| Friséesallat | 100.0 | 15.0 | 1.2 | 1.0 | 0.2 |
| Fiskarns kaviar | 10.0 | 40.0 | 1.0 | 1.6 | 3.0 |
| Gurka | 50.0 | 7.0 | 0.4 | 1.1 | 0.0 |
| Mild yoghurt Arla 0,5% | 300.0 | 120.0 | 12.0 | 12.0 | 1.5 |
| Rågsiktsbröd ca 4% fibrer | 70.0 | 186.7 | 4.9 | 35.9 | 1.6 |
| Granola müsli äpple och mandel | 15.0 | 57.0 | 1.5 | 9.2 | 1.0 |
| Kokosflingor torkade | 5.0 | 32.2 | 0.3 | 0.2 | 3.2 |
| Gravad lax | 70.0 | 125.3 | 14.8 | 1.9 | 6.4 |
| Milda Vaniljvisp 12% fett | 20.0 | 40.5 | 0.9 | 3.8 | 2.4 |
|
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1268.0 | 1691.5 | 81.0 19.8% |
177.3 43.2% |
66.9 37.0% |
| Vikt | 61.0kg |
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
|---|---|---|---|---|---|
| Tomat | 200.0 | 44.0 | 1.6 | 7.6 | 0.4 |
| Lättmjölk 0,5% fett berik med A- och D-vitamin | 200.0 | 78.0 | 7.0 | 10.0 | 1.0 |
| Ost hårdost 26% fett | 20.0 | 68.0 | 4.9 | 0.3 | 5.2 |
| Ägg kokt | 55.0 | 77.0 | 6.9 | 0.0 | 5.6 |
| Ättiksgurka u lag | 70.0 | 29.8 | 0.7 | 5.7 | 0.1 |
| Vitt bröd mjölk typ mjukt tunnbröd ca 4% fibrer | 60.0 | 168.0 | 4.8 | 31.4 | 1.9 |
| Mörk choklad <70% kakao | 30.0 | 161.1 | 1.9 | 18.9 | 8.6 |
| Tortilla chips | 10.0 | 50.4 | 0.7 | 5.7 | 2.6 |
| Rökt skinka gris 6% fett | 10.0 | 13.8 | 2.1 | 0.0 | 0.6 |
| Banan | 110.0 | 110.0 | 1.9 | 23.9 | 0.0 |
| Chokladrutor m glasyr o riven kokos | 80.0 | 322.0 | 3.2 | 43.0 | 14.8 |
| Färskost lätt 15% fett Philadelphia | 30.0 | 56.0 | 2.4 | 1.0 | 4.8 |
| Creme Fraiche 13% fett, olika smaker | 30.0 | 46.8 | 0.9 | 2.0 | 4.0 |
| Dinkelbröd frökusar | 75.0 | 195.0 | 8.6 | 26.2 | 5.2 |
| Gurka | 100.0 | 14.0 | 0.8 | 2.2 | 0.0 |
| Majonnäs 80% fett | 5.0 | 35.9 | 0.0 | 0.1 | 4.0 |
| Italiensk lufttorkad skinka gris | 30.0 | 73.5 | 9.6 | 0.0 | 3.7 |
| Fiskarns kaviar | 10.0 | 40.0 | 1.0 | 1.6 | 3.0 |
| Kolja panerad stekt | 150.0 | 225.6 | 26.1 | 8.1 | 9.3 |
| Kalkon | 15.0 | 17.2 | 3.3 | 0.0 | 0.4 |
| Granola müsli äpple och mandel | 35.0 | 133.0 | 3.5 | 21.4 | 2.4 |
| Haricoverts | 100.0 | 25.0 | 2.0 | 4.0 | 0.5 |
|
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1425.0 | 1984.1 | 93.9 19.4% |
213.1 44.0% |
78.1 36.6% |
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
|---|---|---|---|---|---|
| Ägg kokt | 55.0 | 77.0 | 6.9 | 0.0 | 5.6 |
| Lök gul röd | 50.0 | 16.0 | 0.6 | 3.0 | 0.0 |
| Chokladrutor m glasyr o riven kokos | 100.0 | 402.5 | 4.0 | 53.8 | 18.5 |
| Korv Stroganoff hemlagad i gjutjärnsstekpanna | 40.0 | 96.8 | 2.9 | 3.0 | 8.2 |
| Mild yoghurt Arla 0,5% | 200.0 | 80.0 | 8.0 | 8.0 | 1.0 |
| Äggstanning hemlagad | 50.0 | 56.8 | 3.6 | 2.6 | 3.6 |
| Kokosflingor torkade | 5.0 | 32.2 | 0.3 | 0.2 | 3.2 |
| Fetaost 16% fett | 25.0 | 53.5 | 4.2 | 0.2 | 4.0 |
| Mörk choklad <70% kakao | 10.0 | 53.7 | 0.6 | 6.3 | 2.9 |
| Kyckling korv | 40.0 | 81.2 | 4.9 | 1.4 | 5.6 |
| Fiskarns kaviar | 10.0 | 40.0 | 1.0 | 1.6 | 3.0 |
| Pasta kokt m salt | 30.0 | 38.8 | 1.4 | 7.8 | 0.1 |
| Kassler rökt kotlettrad gris | 100.0 | 106.0 | 20.7 | 0.5 | 2.2 |
| Tortilla chips | 10.0 | 50.4 | 0.7 | 5.7 | 2.6 |
| Banan | 110.0 | 110.0 | 1.9 | 23.9 | 0.0 |
| Tomat | 100.0 | 22.0 | 0.8 | 3.8 | 0.2 |
|
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
935.0 | 1316.9 | 62.5 19.4% |
121.8 37.8% |
60.7 42.8% |
| Alli - någon som har testat? |
| Styrketräning eller Cardio först... |
| går inte att spara |
| Reductil? |
| När sötsuget sätter in?? |
| Alli - någon som har testat? |
| Styrketräning eller Cardio först... |
| Reductil? |
| reductil? nån mer än jag... |
| istället för mackor |
| Partners: | SurveyMesh |
| StoreDo |