Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Ost hårdost 28% fett | 25.0 | 91.7 | 6.8 | 0.3 | 7.0 |
Digestivekex | 50.0 | 238.0 | 3.2 | 33.0 | 9.9 |
Köttfärssås o spaghetti | 200.0 | 226.2 | 13.0 | 31.4 | 4.6 |
Havregrynsgröt på fiberhavregryn | 300.0 | 195.0 | 7.2 | 28.8 | 3.6 |
Grönsallat gurka tomat u dressing | 100.0 | 18.0 | 1.0 | 2.6 | 0.1 |
Sött vetebröd | 60.0 | 213.6 | 5.0 | 32.6 | 6.5 |
Lättmjölk 0,5% fett berik med A- och D-vitamin | 150.0 | 58.5 | 5.2 | 7.5 | 0.8 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
885.0 | 1041.0 | 41.4 16.5% |
136.2 54.2% |
32.5 29.3% |
Vikt | 67.4kg |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Lättmjölk 0,5% fett berik med A- och D-vitamin | 200.0 | 78.0 | 7.0 | 10.0 | 1.0 |
Lingonsylt | 20.0 | 32.0 | 0.0 | 7.7 | 0.0 |
Digestivekex | 30.0 | 142.8 | 1.9 | 19.8 | 5.9 |
Pepparkakor | 50.0 | 230.5 | 2.6 | 36.4 | 8.0 |
Mandelmassa | 50.0 | 230.0 | 5.0 | 25.8 | 11.5 |
Ost hårdost 28% fett | 30.0 | 110.0 | 8.2 | 0.4 | 8.4 |
Havregrynsgröt på fiberhavregryn | 300.0 | 195.0 | 7.2 | 28.8 | 3.6 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
680.0 | 1018.3 | 31.9 12.9% |
128.9 52.0% |
38.4 35.1% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Kabanoss korv stekt | 40.0 | 148.8 | 7.4 | 0.5 | 13.2 |
Äpple m skal | 150.0 | 82.8 | 0.3 | 18.6 | 0.2 |
Amerikanska muffins ospec | 70.0 | 301.7 | 4.1 | 32.8 | 17.0 |
Mild yoghurt Arla 0,5% | 500.0 | 200.0 | 20.0 | 20.0 | 2.5 |
Granola müsli äpple och mandel | 50.0 | 190.0 | 5.0 | 30.5 | 3.5 |
Skagenröra | 40.0 | 79.6 | 4.8 | 1.0 | 6.3 |
Ketchup tomat | 10.0 | 10.9 | 0.2 | 2.4 | 0.0 |
Äggvita | 130.0 | 59.8 | 13.1 | 1.7 | 0.0 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
990.0 | 1073.6 | 54.9 21.2% |
107.5 41.5% |
42.7 37.4% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Ost hårdost 28% fett | 15.0 | 55.0 | 4.1 | 0.2 | 4.2 |
Ost hårdost 26% fett | 25.0 | 85.0 | 6.2 | 0.3 | 6.5 |
Granola müsli äpple och mandel | 30.0 | 114.0 | 3.0 | 18.3 | 2.1 |
Bordsmargarin Bregott 75% fett berik | 5.0 | 34.0 | 0.0 | 0.3 | 3.8 |
Tomat | 100.0 | 22.0 | 0.8 | 3.8 | 0.2 |
Smörgåsrån | 20.0 | 84.0 | 2.0 | 15.3 | 1.5 |
Banan | 60.0 | 60.0 | 1.0 | 13.0 | 0.0 |
Färskost lätt 15% fett Philadelphia | 10.0 | 18.7 | 0.8 | 0.3 | 1.6 |
Mild yoghurt Arla 0,5% | 250.0 | 100.0 | 10.0 | 10.0 | 1.2 |
Gurka | 20.0 | 2.8 | 0.2 | 0.4 | 0.0 |
Mjölkchoklad m hackade hasselnötter Schweizernöt | 10.0 | 54.5 | 0.9 | 5.6 | 3.2 |
Huvudsallat | 20.0 | 3.0 | 0.3 | 0.2 | 0.0 |
Gravad lax | 20.0 | 35.8 | 4.2 | 0.5 | 1.8 |
Vitt bröd vatten typ baguette ca 6% fibrer | 50.0 | 144.0 | 5.2 | 27.0 | 1.0 |
Digestivekex | 50.0 | 238.0 | 3.2 | 33.0 | 9.9 |
Pestosås m basilika pinjenötter cashewnötter | 10.0 | 58.0 | 0.4 | 1.3 | 5.7 |
Italiensk lufttorkad skinka gris | 20.0 | 49.0 | 6.4 | 0.0 | 2.5 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
715.0 | 1157.8 | 48.7 17.3% |
129.5 46.1% |
45.2 36.5% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Bordsmargarin Bregott 75% fett berik | 2.0 | 13.6 | 0.0 | 0.1 | 1.5 |
Grillad kyckling m skinn | 55.0 | 107.4 | 13.5 | 0.0 | 5.9 |
Huvudsallat | 20.0 | 3.0 | 0.3 | 0.2 | 0.0 |
Kassler rökt kotlettrad gris | 20.0 | 21.2 | 4.1 | 0.1 | 0.4 |
Banan | 100.0 | 100.0 | 1.7 | 21.7 | 0.0 |
Italiensk lufttorkad skinka gris | 15.0 | 36.8 | 4.8 | 0.0 | 1.9 |
Polarknäcke | 12.0 | 42.0 | 1.3 | 8.6 | 0.2 |
Mild yoghurt Arla 0,5% | 350.0 | 140.0 | 14.0 | 14.0 | 1.8 |
Rökt nötkött | 10.0 | 10.6 | 2.0 | 0.0 | 0.3 |
Ägg kokt | 55.0 | 77.0 | 6.9 | 0.0 | 5.6 |
Vitt bröd vatten osötat typ italienskt ca 2,5% fibrer | 15.0 | 38.4 | 1.3 | 7.5 | 0.2 |
Granola müsli äpple och mandel | 50.0 | 190.0 | 5.0 | 30.5 | 3.5 |
Skagenröra | 10.0 | 19.9 | 1.2 | 0.2 | 1.6 |
Tomat | 50.0 | 11.0 | 0.4 | 1.9 | 0.1 |
Ost hårdost 28% fett | 20.0 | 73.3 | 5.5 | 0.3 | 5.6 |
Fiskarns kaviar | 10.0 | 40.0 | 1.0 | 1.6 | 3.0 |
Mjölkchoklad m hackade hasselnötter Schweizernöt | 10.0 | 54.5 | 0.9 | 5.6 | 3.2 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
804.0 | 978.7 | 63.9 27.2% |
92.3 39.3% |
34.8 33.6% |
Jag har varit medlem i några månader men aldrig skrivit något inlägg.
Jag behöver nog lite motivation. Jag vet att jag har tänkt mig en kcal-intag på 1300 men äter ändå mycket och av fel mat. Dags för skärpning annars kommer jag aldrig nå mitt delmål.
Ni får gärna komma med tips på hur ni lyckas!
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Tomat | 180.0 | 39.6 | 1.4 | 6.8 | 0.4 |
Pestosås m basilika pinjenötter cashewnötter | 30.0 | 174.0 | 1.3 | 3.8 | 17.1 |
Dinkelbröd frökusar | 60.0 | 156.0 | 6.9 | 21.0 | 4.2 |
Fläskkarré gris | 100.0 | 171.0 | 17.8 | 0.0 | 11.2 |
Banan | 90.0 | 90.0 | 1.5 | 19.5 | 0.0 |
Kalkon | 30.0 | 34.5 | 6.6 | 0.0 | 0.9 |
Hårt bröd råg ca 16% fibrer Wasa sport | 15.0 | 51.3 | 1.5 | 9.3 | 0.3 |
Skagenröra | 50.0 | 99.5 | 6.0 | 1.2 | 7.8 |
Avokado | 35.0 | 58.6 | 0.7 | 1.5 | 5.4 |
Mjölkchoklad m hackade hasselnötter Schweizernöt | 30.0 | 163.5 | 2.6 | 16.7 | 9.5 |
Granola müsli äpple och mandel | 80.0 | 304.0 | 8.0 | 48.8 | 5.6 |
Friséesallat | 100.0 | 15.0 | 1.2 | 1.0 | 0.2 |
Mild yoghurt Arla 0,5% | 550.0 | 220.0 | 22.0 | 22.0 | 2.8 |
Vitt bröd grov baguette surdeg bakad i butik 4,4% fibrer | 40.0 | 104.0 | 3.1 | 20.7 | 0.5 |
Grönsallat gurka tomat m gräddfilsås | 150.0 | 103.5 | 2.8 | 7.2 | 6.9 |
Gravad lax | 65.0 | 116.4 | 13.8 | 1.8 | 6.0 |
Vitt bröd grov baguette surdeg bakad i butik 4,4% fibrer | 70.0 | 182.0 | 5.4 | 36.2 | 0.8 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1675.0 | 2082.9 | 102.6 20.5% |
217.5 43.4% |
79.6 36.1% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Banan | 150.0 | 150.0 | 2.6 | 32.6 | 0.0 |
Gravad lax | 100.0 | 179.0 | 21.2 | 2.7 | 9.2 |
Äggvita | 40.0 | 18.4 | 4.0 | 0.5 | 0.0 |
Kokosflingor torkade | 5.0 | 32.2 | 0.3 | 0.2 | 3.2 |
Gravad lax | 70.0 | 125.3 | 14.8 | 1.9 | 6.4 |
Milda Vaniljvisp 12% fett | 20.0 | 40.5 | 0.9 | 3.8 | 2.4 |
Ägg kokt | 55.0 | 77.0 | 6.9 | 0.0 | 5.6 |
Tomat | 100.0 | 22.0 | 0.8 | 3.8 | 0.2 |
Dinkelmüsli m frukt | 20.0 | 66.6 | 2.1 | 11.7 | 1.3 |
Friséesallat | 100.0 | 15.0 | 1.2 | 1.0 | 0.2 |
Tortilla chips | 15.0 | 75.6 | 1.0 | 8.6 | 4.0 |
Chokladrutor m glasyr o riven kokos | 80.0 | 322.0 | 3.2 | 43.0 | 14.8 |
blockchoklad mörk | 10.0 | 52.0 | 0.4 | 5.3 | 3.2 |
Fiskarns kaviar | 10.0 | 40.0 | 1.0 | 1.6 | 3.0 |
Gurka | 50.0 | 7.0 | 0.4 | 1.1 | 0.0 |
Linfrön torkade | 3.0 | 13.2 | 0.7 | 0.0 | 0.9 |
Avokado | 55.0 | 92.0 | 1.1 | 2.4 | 8.4 |
Mild yoghurt Arla 0,5% | 300.0 | 120.0 | 12.0 | 12.0 | 1.5 |
Rågsiktsbröd ca 4% fibrer | 70.0 | 186.7 | 4.9 | 35.9 | 1.6 |
Granola müsli äpple och mandel | 15.0 | 57.0 | 1.5 | 9.2 | 1.0 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1268.0 | 1691.5 | 81.0 19.8% |
177.3 43.2% |
66.9 37.0% |
Vikt | 61.0kg |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Vitt bröd mjölk typ mjukt tunnbröd ca 4% fibrer | 60.0 | 168.0 | 4.8 | 31.4 | 1.9 |
Mörk choklad <70% kakao | 30.0 | 161.1 | 1.9 | 18.9 | 8.6 |
Tortilla chips | 10.0 | 50.4 | 0.7 | 5.7 | 2.6 |
Kalkon | 15.0 | 17.2 | 3.3 | 0.0 | 0.4 |
Granola müsli äpple och mandel | 35.0 | 133.0 | 3.5 | 21.4 | 2.4 |
Haricoverts | 100.0 | 25.0 | 2.0 | 4.0 | 0.5 |
Tomat | 200.0 | 44.0 | 1.6 | 7.6 | 0.4 |
Lättmjölk 0,5% fett berik med A- och D-vitamin | 200.0 | 78.0 | 7.0 | 10.0 | 1.0 |
Ost hårdost 26% fett | 20.0 | 68.0 | 4.9 | 0.3 | 5.2 |
Färskost lätt 15% fett Philadelphia | 30.0 | 56.0 | 2.4 | 1.0 | 4.8 |
Creme Fraiche 13% fett, olika smaker | 30.0 | 46.8 | 0.9 | 2.0 | 4.0 |
Dinkelbröd frökusar | 75.0 | 195.0 | 8.6 | 26.2 | 5.2 |
Ägg kokt | 55.0 | 77.0 | 6.9 | 0.0 | 5.6 |
Ättiksgurka u lag | 70.0 | 29.8 | 0.7 | 5.7 | 0.1 |
Gurka | 100.0 | 14.0 | 0.8 | 2.2 | 0.0 |
Majonnäs 80% fett | 5.0 | 35.9 | 0.0 | 0.1 | 4.0 |
Italiensk lufttorkad skinka gris | 30.0 | 73.5 | 9.6 | 0.0 | 3.7 |
Rökt skinka gris 6% fett | 10.0 | 13.8 | 2.1 | 0.0 | 0.6 |
Banan | 110.0 | 110.0 | 1.9 | 23.9 | 0.0 |
Chokladrutor m glasyr o riven kokos | 80.0 | 322.0 | 3.2 | 43.0 | 14.8 |
Fiskarns kaviar | 10.0 | 40.0 | 1.0 | 1.6 | 3.0 |
Kolja panerad stekt | 150.0 | 225.6 | 26.1 | 8.1 | 9.3 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1425.0 | 1984.1 | 93.9 19.4% |
213.1 44.0% |
78.1 36.6% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Mild yoghurt Arla 0,5% | 200.0 | 80.0 | 8.0 | 8.0 | 1.0 |
Äggstanning hemlagad | 50.0 | 56.8 | 3.6 | 2.6 | 3.6 |
Banan | 110.0 | 110.0 | 1.9 | 23.9 | 0.0 |
Tomat | 100.0 | 22.0 | 0.8 | 3.8 | 0.2 |
Ägg kokt | 55.0 | 77.0 | 6.9 | 0.0 | 5.6 |
Lök gul röd | 50.0 | 16.0 | 0.6 | 3.0 | 0.0 |
Mörk choklad <70% kakao | 10.0 | 53.7 | 0.6 | 6.3 | 2.9 |
Kyckling korv | 40.0 | 81.2 | 4.9 | 1.4 | 5.6 |
Chokladrutor m glasyr o riven kokos | 100.0 | 402.5 | 4.0 | 53.8 | 18.5 |
Korv Stroganoff hemlagad i gjutjärnsstekpanna | 40.0 | 96.8 | 2.9 | 3.0 | 8.2 |
Fiskarns kaviar | 10.0 | 40.0 | 1.0 | 1.6 | 3.0 |
Pasta kokt m salt | 30.0 | 38.8 | 1.4 | 7.8 | 0.1 |
Kokosflingor torkade | 5.0 | 32.2 | 0.3 | 0.2 | 3.2 |
Fetaost 16% fett | 25.0 | 53.5 | 4.2 | 0.2 | 4.0 |
Kassler rökt kotlettrad gris | 100.0 | 106.0 | 20.7 | 0.5 | 2.2 |
Tortilla chips | 10.0 | 50.4 | 0.7 | 5.7 | 2.6 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
935.0 | 1316.9 | 62.5 19.4% |
121.8 37.8% |
60.7 42.8% |
Alli - någon som har testat? |
Styrketräning eller Cardio först... |
går inte att spara |
Reductil? |
När sötsuget sätter in?? |
Alli - någon som har testat? |
Styrketräning eller Cardio först... |
Reductil? |
reductil? nån mer än jag... |
istället för mackor |
Partners: | SurveyMesh |
StoreDo |