2011-03-05

« Till sockerpajs viktdagbok

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Bordsmargarin Bregott 75% fett berik 5.0 34.0 0.0 0.3 3.8
Vitt bröd vatten osötat typ italienskt ca 2,5% fibrer 75.0 192.0 6.4 37.6 1.0
Hårt bröd råg ca 14% fibrer Leksands Knäcke brungräddat 30.0 105.9 2.7 19.4 0.8
Äpple m skal 100.0 55.2 0.2 12.4 0.1
Äppeljuice konserv drickf 200.0 96.0 0.0 22.8 0.2
Ost hårdost 28% fett 10.0 36.7 2.7 0.1 2.8
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
420.0 519.8 12.0
9.7%
92.6
74.5%
8.7
15.9%

Gillas av

Ingen gillar inlägget än så länge

Kommentarer

Inga kommentarer