| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) | 
|---|---|---|---|---|---|
| Ost hårdost 28% fett | 10.0 | 36.7 | 2.7 | 0.1 | 2.8 | 
| Äpple m skal | 100.0 | 55.2 | 0.2 | 12.4 | 0.1 | 
| Vitt bröd vatten osötat typ italienskt ca 2,5% fibrer | 75.0 | 192.0 | 6.4 | 37.6 | 1.0 | 
| Äppeljuice konserv drickf | 200.0 | 96.0 | 0.0 | 22.8 | 0.2 | 
| Bordsmargarin Bregott 75% fett berik | 5.0 | 34.0 | 0.0 | 0.3 | 3.8 | 
| Hårt bröd råg ca 14% fibrer Leksands Knäcke brungräddat | 30.0 | 105.9 | 2.7 | 19.4 | 0.8 | 
| Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) | 420.0 | 519.8 | 12.0 9.7% | 92.6 74.5% | 8.7 15.9% | 
| Aktivitet | Minuter | Kcal | 
|---|---|---|
| Cykla 19-22 km/h | 60.0 | 450 | 
| Gymnastik | 40.0 | 150 | 
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) | 
|---|---|---|---|---|---|
| Kikärter torkade | 80.0 | 281.6 | 16.4 | 40.8 | 3.8 | 
| Kex Ballerina | 30.0 | 145.5 | 1.8 | 20.1 | 6.2 | 
| Jasminris kokt | 50.0 | 58.0 | 1.2 | 12.8 | 0.1 | 
| Lättmargarin Lätta 40% fett berik | 5.0 | 18.0 | 0.0 | 0.2 | 2.0 | 
| Ägg stekt | 40.0 | 84.7 | 5.0 | 0.0 | 7.2 | 
| Glasstrut ca 15% fett | 90.0 | 243.9 | 3.6 | 26.3 | 11.4 | 
| Tomatsås | 50.0 | 31.4 | 0.6 | 1.8 | 2.2 | 
| Frukostflingor berik Havrefras | 20.0 | 79.0 | 2.0 | 13.8 | 1.3 | 
| Vegetarisk färs, sojaprotein, fryst | 100.0 | 168.0 | 17.7 | 5.5 | 6.8 | 
| Fruktyoghurt 2,5% fett | 100.0 | 97.5 | 3.3 | 15.0 | 2.5 | 
| Pasta kokt m salt | 100.0 | 129.5 | 4.5 | 25.9 | 0.4 | 
| Hårt bröd ris majs vetestärkelse mjölk socker ca 3% fibrer Wasa glutenfritt knäckebröd | 70.0 | 269.5 | 7.0 | 48.4 | 4.6 | 
| Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) | 735.0 | 1606.6 | 63.1 16.4% | 210.6 54.9% | 48.5 28.7% | 
| Aktivitet | Minuter | Kcal | 
|---|---|---|
| Cykla 19-22 km/h | 30.0 | 225 | 
| Rida | 40.0 | 150 | 
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) | 
|---|---|---|---|---|---|
| Keso färskost 4% fett | 50.0 | 46.5 | 6.0 | 1.0 | 2.0 | 
| Vitt bröd ospec 3,5% fibrer | 100.0 | 266.0 | 8.2 | 47.7 | 3.6 | 
| Potatismos hemlagat | 100.0 | 87.1 | 2.2 | 13.9 | 2.2 | 
| Ost hårdost 28% fett | 10.0 | 36.7 | 2.7 | 0.1 | 2.8 | 
| Vitt bröd mjölk typ tekaka hamburgerbröd korvbröd ca 4% fibrer | 100.0 | 285.0 | 8.1 | 51.2 | 4.1 | 
| Isbergssallat | 40.0 | 6.0 | 0.3 | 0.8 | 0.0 | 
| Frukostflingor berik Special K | 20.0 | 77.0 | 3.0 | 15.0 | 0.4 | 
| Fruktyoghurt 2,5% fett | 200.0 | 195.0 | 6.6 | 30.0 | 5.0 | 
| Fiskpinnar råa frysta | 100.0 | 191.0 | 12.9 | 14.2 | 9.0 | 
| Lättmargarin Lätta 40% fett berik | 15.0 | 54.0 | 0.0 | 0.6 | 6.0 | 
| Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) | 735.0 | 1244.3 | 50.0 16.4% | 174.5 57.4% | 35.1 26.2% | 
Idag känns himla bra, inte hungrig. Lite trött. Har ätit 2 sojabullar & lite pasta resten åkte i soporna! Och en lite fudge bit blev det oxå. Men är jätte nöjd! Frukost mackorna åkte oxå ner i soporna som jag ska gå ut och slänga så att ingen upptäcker... :P Känns jättebra!!!!
Dagens Aktiviteter| Aktivitet | Minuter | Kcal | 
|---|---|---|
| Cykla 19-22 km/h | 60.0 | 450 | 
| Rida | 30.0 | 113 | 
| Trädgårds arbete | 20.0 | 84 | 
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) | 
|---|---|---|---|---|---|
| Choklad o chokladpraliner | 5.0 | 27.4 | 0.4 | 2.7 | 1.7 | 
| Potatischips | 15.0 | 74.2 | 0.8 | 7.0 | 4.4 | 
| Gräddfils- o crème fraichesås 15% fett | 5.0 | 8.6 | 0.2 | 0.2 | 0.8 | 
| Pasta berik kokt m salt | 40.0 | 52.4 | 2.0 | 10.0 | 0.3 | 
| Vegetarisk färs, sojaprotein, fryst | 10.0 | 16.8 | 1.8 | 0.6 | 0.7 | 
| Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) | 75.0 | 179.4 | 5.2 11.9% | 20.5 47.0% | 7.9 41.1% | 
| Vikt | 53.2kg | 
| Midja | 63.0cm | 
| Stuss | 93.0cm | 
| Aktivitet | Minuter | Kcal | 
|---|---|---|
| Skridskoåkning, medel | 30.0 | 169 | 
| Promenad, 5,6 km/h (10,1 min/km) | 15.0 | 56 | 
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) | 
|---|---|---|---|---|---|
| Kex Ballerina | 130.0 | 630.5 | 7.9 | 87.1 | 26.9 | 
| Pasta berik kokt m salt | 100.0 | 131.0 | 4.9 | 25.1 | 0.8 | 
| Äpple m skal | 100.0 | 55.2 | 0.2 | 12.4 | 0.1 | 
| Mjölk 3% fett | 10.0 | 6.0 | 0.3 | 0.5 | 0.3 | 
| Pannkaka tunn hemlagad | 300.0 | 597.3 | 21.3 | 69.9 | 25.2 | 
| Sockerärter | 75.0 | 39.0 | 2.6 | 4.5 | 0.2 | 
| Vitt bröd vatten typ baguette ca 6% fibrer | 40.0 | 115.2 | 4.1 | 21.6 | 0.8 | 
| Gräddglass ca 15% fett | 50.0 | 111.4 | 1.8 | 9.8 | 7.2 | 
| Chokladsås | 75.0 | 188.0 | 3.4 | 33.8 | 3.1 | 
| Quorn svampprotein färs bitar filé | 100.0 | 104.0 | 13.7 | 5.0 | 2.1 | 
| Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) | 980.0 | 1977.6 | 60.2 12.5% | 269.7 56.0% | 66.7 31.4% | 
| Vikt | 53.0kg | 
| Midja | cm | 
| Stuss | cm | 
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) | 
|---|---|---|---|---|---|
| Äpple m skal | 175.0 | 96.6 | 0.4 | 21.7 | 0.2 | 
| Quorn svampprotein färs bitar filé | 100.0 | 104.0 | 13.7 | 5.0 | 2.1 | 
| Pasta kokt m salt | 100.0 | 129.5 | 4.5 | 25.9 | 0.4 | 
| Grönsaksblandning morötter palsternacka purjolök rotselleri fryst | 100.0 | 36.0 | 1.2 | 5.3 | 0.5 | 
| Ketchup tomat | 20.0 | 21.8 | 0.3 | 4.7 | 0.1 | 
| Isbergssallat | 40.0 | 6.0 | 0.3 | 0.8 | 0.0 | 
| Broccoligratäng mjölk kaffegrädde ost ägg hemlagad | 75.0 | 75.0 | 4.6 | 2.6 | 4.9 | 
| Mellanmjölk 1,5% fett berik med D-vitamin | 400.0 | 190.0 | 13.6 | 20.0 | 6.0 | 
| Tomat | 50.0 | 11.0 | 0.4 | 1.9 | 0.1 | 
| Frukostflingor berik vetekli Allbran Regular | 45.0 | 164.2 | 4.5 | 30.1 | 1.3 | 
| Småcitrus clementiner mandariner satsumas | 150.0 | 66.0 | 1.0 | 13.4 | 0.4 | 
| Fruktyoghurt lätt 0,5% fett, oberikad | 200.0 | 151.0 | 6.0 | 28.6 | 1.0 | 
| Champinjoner konserv u lag | 40.0 | 10.3 | 0.8 | 1.0 | 0.1 | 
| Kakaopulver 20-22% fett | 10.0 | 39.4 | 2.4 | 1.1 | 2.2 | 
| Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) | 1505.0 | 1100.8 | 53.7 20.7% | 162.1 62.4% | 19.3 16.9% | 
| Aktivitet | Minuter | Kcal | 
|---|---|---|
| Rida | 30.0 | 113 | 
| Cykla 19-22 km/h | 30.0 | 225 | 
| Barnlekar | 60.0 | 282 | 
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) | 
|---|---|---|---|---|---|
| Småcitrus clementiner mandariner satsumas | 170.0 | 74.8 | 1.2 | 15.1 | 0.5 | 
| Tonfisk i vatten konserv avrunnen | 200.0 | 220.0 | 49.0 | 0.0 | 2.4 | 
| Grönsakssoppa redd | 300.0 | 112.8 | 5.4 | 12.6 | 3.6 | 
| Vegetarisk färs, sojaprotein, fryst | 150.0 | 252.0 | 26.6 | 8.2 | 10.2 | 
| Äpple m skal | 200.0 | 110.4 | 0.4 | 24.8 | 0.2 | 
| Tomat | 150.0 | 33.0 | 1.2 | 5.7 | 0.3 | 
| Pasta kokt m salt | 200.0 | 259.0 | 9.0 | 51.8 | 0.8 | 
| Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) | 1370.0 | 1062.0 | 92.8 36.9% | 118.2 46.9% | 18.0 16.2% | 
| Aktivitet | Minuter | Kcal | 
|---|---|---|
| Cykla 19-22 km/h | 30.0 | 225 | 
| Rida | 40.0 | 150 | 
| Gå/jogga | 36.0 | 203 | 
| Städa | 30.0 | 98 | 
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) | 
|---|---|---|---|---|---|
| Småcitrus clementiner mandariner satsumas | 75.0 | 33.0 | 0.5 | 6.7 | 0.2 | 
| Ost hårdost 28% fett | 20.0 | 73.3 | 5.5 | 0.3 | 5.6 | 
| Frukostflingor berik vetekli Allbran Regular | 30.0 | 109.5 | 3.0 | 20.0 | 0.8 | 
| Smör 80% fett | 5.0 | 36.0 | 0.0 | 0.0 | 4.0 | 
| Jordgubbssylt | 30.0 | 51.0 | 0.2 | 12.3 | 0.0 | 
| Morot | 250.0 | 110.8 | 1.5 | 21.8 | 0.8 | 
| Solrosfrön torkade | 50.0 | 297.0 | 11.5 | 6.3 | 24.8 | 
| Vitt bröd vatten typ baguette ca 6% fibrer | 125.0 | 360.0 | 12.9 | 67.5 | 2.4 | 
| Fruktyoghurt lätt 0,5% fett, oberikad | 150.0 | 113.2 | 4.5 | 21.4 | 0.8 | 
| Äpple m skal | 200.0 | 110.4 | 0.4 | 24.8 | 0.2 | 
| Vitt bröd vete scones | 80.0 | 241.6 | 5.4 | 34.4 | 8.8 | 
| Sött vetebröd kanelbullar hembakta | 60.0 | 193.0 | 4.0 | 27.0 | 7.4 | 
| Paprika röd | 20.0 | 6.0 | 0.2 | 1.1 | 0.1 | 
| Pannkaka tunn hemlagad | 200.0 | 398.2 | 14.2 | 46.6 | 16.8 | 
| Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) | 1295.0 | 2133.0 | 63.8 12.3% | 290.2 55.9% | 72.7 31.8% | 
| Aktivitet | Minuter | Kcal | 
|---|---|---|
| Cykla 19-22 km/h | 30.0 | 225 | 
| Rida | 40.0 | 150 | 
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) | 
|---|---|---|---|---|---|
| Ost hårdost 28% fett | 15.0 | 55.0 | 4.1 | 0.2 | 4.2 | 
| Pizza vegetarisk | 200.0 | 341.0 | 14.8 | 37.2 | 14.2 | 
| Äpple m skal | 70.0 | 38.6 | 0.1 | 8.7 | 0.1 | 
| Keso färskost 4% fett | 60.0 | 55.8 | 7.2 | 1.3 | 2.4 | 
| Tonfisk i vatten konserv avrunnen | 100.0 | 110.0 | 24.5 | 0.0 | 1.2 | 
| Apelsinmarmelad | 20.0 | 47.0 | 0.0 | 11.4 | 0.0 | 
| Vitt bröd mjölk typ Hönökaka ca 3% fibrer | 150.0 | 439.6 | 10.8 | 84.9 | 4.6 | 
| Ris långkornigt kokt | 120.0 | 140.6 | 3.1 | 30.7 | 0.2 | 
| Krossade tomater konserv m lag | 100.0 | 26.0 | 0.8 | 4.6 | 0.2 | 
| Russin | 45.0 | 143.0 | 1.4 | 31.2 | 0.2 | 
| Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) | 880.0 | 1396.6 | 66.8 19.7% | 210.2 62.0% | 27.3 18.3% | 
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) | 
|---|---|---|---|---|---|
| Ost hårdost 23% fett | 15.0 | 49.0 | 4.4 | 0.1 | 3.5 | 
| Äpple m skal | 125.0 | 69.0 | 0.2 | 15.5 | 0.1 | 
| Potatisgratäng mjölk ost | 100.0 | 93.3 | 4.0 | 12.8 | 2.6 | 
| Pasta | 250.0 | 900.0 | 31.2 | 179.8 | 3.0 | 
| Vitt bröd mjölk typ tekaka hamburgerbröd korvbröd ca 4% fibrer | 100.0 | 285.0 | 8.1 | 51.2 | 4.1 | 
| Tonfisk i vatten konserv avrunnen | 70.0 | 77.0 | 17.2 | 0.0 | 0.8 | 
| Yoghurt 5% fett Yoggi Yunior | 150.0 | 190.4 | 8.2 | 21.9 | 7.6 | 
| Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) | 810.0 | 1663.7 | 73.3 18.2% | 281.3 69.7% | 21.7 12.2% | 
| Alli - någon som har testat? | 
| Styrketräning eller Cardio först... | 
| går inte att spara | 
| Reductil? | 
| När sötsuget sätter in?? | 
| Alli - någon som har testat? | 
| Styrketräning eller Cardio först... | 
| Reductil? | 
| reductil? nån mer än jag... | 
| istället för mackor | 
| Partners: | SurveyMesh | 
| StoreDo | 
