Nu får det vara nog.....20kg SKA bort
Invägning| Vikt | 84.8kg |
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
|---|---|---|---|---|---|
| Kaffe bryggt | 500.0 | 10.0 | 0.5 | 2.0 | 0.0 |
| Broccoli fryst | 120.0 | 35.2 | 4.2 | 2.3 | 0.4 |
| Kycklingbröstfilé u skinn | 100.0 | 105.0 | 23.1 | 0.0 | 1.2 |
| Bondomelett | 336.0 | 357.8 | 30.2 | 26.9 | 13.8 |
|
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1056.0 | 508.0 | 58.0 46.7% |
31.2 25.1% |
15.4 28.1% |
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
|---|---|---|---|---|---|
| Vispgrädde 40% fett | 30.0 | 112.8 | 0.6 | 1.0 | 12.0 |
| Fransk omelett vatten | 135.0 | 207.0 | 13.4 | 0.0 | 17.3 |
| Bacon gris | 60.0 | 207.0 | 8.0 | 0.0 | 19.7 |
| Kaffe bryggt | 500.0 | 10.0 | 0.5 | 2.0 | 0.0 |
| Dressing ca 25% fett | 7.0 | 18.5 | 0.0 | 0.7 | 1.8 |
| Hamburgare rå fryst | 90.0 | 198.9 | 13.2 | 1.8 | 15.6 |
| Vitkål | 100.0 | 25.7 | 1.4 | 3.9 | 0.1 |
| Hallon frysta | 60.0 | 22.6 | 0.6 | 3.2 | 0.3 |
|
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
982.0 | 802.5 | 37.7 18.7% |
12.6 6.2% |
66.8 75.1% |
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
|---|---|---|---|---|---|
| Isbergssallat | 40.0 | 6.0 | 0.3 | 0.8 | 0.0 |
| Creme Fraiche 28% fett smaksatt | 30.0 | 82.5 | 0.6 | 1.3 | 8.4 |
| Hallon frysta | 125.0 | 47.0 | 1.2 | 6.8 | 0.6 |
| Kaffe bryggt | 200.0 | 4.0 | 0.2 | 0.8 | 0.0 |
| Kyckling | 100.0 | 115.0 | 21.5 | 0.0 | 3.1 |
| Rödvin 12 vol. % | 200.0 | 144.0 | 0.0 | 1.6 | 0.0 |
| Vispgrädde 40% fett | 25.0 | 94.0 | 0.5 | 0.8 | 10.0 |
| Köttbullar stekta frysta m sås | 200.0 | 290.0 | 16.0 | 11.8 | 20.0 |
| Skagenröra | 20.0 | 39.8 | 2.4 | 0.5 | 3.1 |
| Räkor kokta | 100.0 | 111.0 | 24.0 | 0.0 | 1.1 |
| Paprika gul | 30.0 | 9.0 | 0.3 | 1.3 | 0.0 |
|
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1070.0 | 942.3 | 67.0 33.9% |
25.7 13.0% |
46.3 53.1% |
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
|---|---|---|---|---|---|
| Skagenröra | 100.0 | 199.0 | 12.0 | 2.4 | 15.7 |
| Vispgrädde 40% fett | 40.0 | 150.4 | 0.8 | 1.3 | 16.0 |
| Hallon frysta | 125.0 | 47.0 | 1.2 | 6.8 | 0.6 |
| Ost hårdost 23% fett | 15.0 | 49.0 | 4.4 | 0.1 | 3.5 |
| Isbergssallat | 40.0 | 6.0 | 0.3 | 0.8 | 0.0 |
| Rökt skinka gris 6% fett | 20.0 | 27.6 | 4.2 | 0.0 | 1.2 |
| Kaffe bryggt | 300.0 | 6.0 | 0.3 | 1.2 | 0.0 |
| Räkor kokta | 250.0 | 277.5 | 60.0 | 0.0 | 2.8 |
| Ägg kokt | 50.0 | 70.0 | 6.3 | 0.0 | 5.1 |
|
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
940.0 | 832.5 | 89.5 43.9% |
12.6 6.2% |
44.9 49.9% |
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
|---|---|---|---|---|---|
| Skagenröra | 30.0 | 59.7 | 3.6 | 0.7 | 4.7 |
| Räkor kokta | 200.0 | 222.0 | 48.0 | 0.0 | 2.2 |
| Cashewnötter | 15.0 | 88.5 | 2.3 | 3.9 | 7.0 |
| Kaffe bryggt | 150.0 | 3.0 | 0.2 | 0.6 | 0.0 |
| Isbergssallat | 40.0 | 6.0 | 0.3 | 0.8 | 0.0 |
| Creme Fraiche 28% fett smaksatt | 20.0 | 55.0 | 0.4 | 0.9 | 5.6 |
| Kassler rökt kotlettrad gris stekt el värmd | 100.0 | 111.0 | 21.8 | 0.5 | 2.3 |
| Ägg stekt | 100.0 | 211.8 | 12.5 | 0.0 | 18.0 |
| Rökt skinka gris 6% fett | 30.0 | 41.4 | 6.3 | 0.0 | 1.8 |
|
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
685.0 | 798.4 | 95.4 48.4% |
7.4 3.8% |
41.6 47.9% |
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
|---|---|---|---|---|---|
| Kycklingbröstfilé u skinn ugnsstekt | 125.0 | 167.0 | 34.2 | 0.0 | 3.1 |
| Kaffe bryggt | 300.0 | 6.0 | 0.3 | 1.2 | 0.0 |
| Bacon gris | 30.0 | 103.5 | 4.0 | 0.0 | 9.8 |
| Creme Fraiche 13% fett, olika smaker | 40.0 | 62.4 | 1.2 | 2.7 | 5.3 |
| Isbergssallat | 40.0 | 6.0 | 0.3 | 0.8 | 0.0 |
| Räkor kokta | 150.0 | 166.5 | 36.0 | 0.0 | 1.6 |
|
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
685.0 | 511.4 | 76.0 60.5% |
4.7 3.7% |
19.8 35.8% |
| Alli - någon som har testat? |
| Styrketräning eller Cardio först... |
| går inte att spara |
| Reductil? |
| När sötsuget sätter in?? |
| Alli - någon som har testat? |
| Styrketräning eller Cardio först... |
| Reductil? |
| reductil? nån mer än jag... |
| istället för mackor |
| Partners: | SurveyMesh |
| StoreDo |