2011-05-24

« Till vacants viktdagbok

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
färdig pastarätt/port. 100.0 500.0 21.0 70.0 13.0
Chilipeppar färsk 10.0 5.0 0.2 0.9 0.0
Paprika gul 50.0 15.0 0.5 2.2 0.0
Kex Ballerina 30.0 145.5 1.8 20.1 6.2
Rökt skinka gris 6% fett 30.0 41.4 6.3 0.0 1.8
Krossade tomater konserv m lag 100.0 26.0 0.8 4.6 0.2
Tomat 50.0 11.0 0.4 1.9 0.1
Gurka 50.0 7.0 0.4 1.1 0.0
Passionsfrukt 50.0 38.0 1.1 3.7 0.4
Bordsmargarin Bregott mellan 60% fett berik 10.0 54.0 0.2 0.2 6.0
Lök gul röd 50.0 16.0 0.6 3.0 0.0
Grapefrukt 100.0 35.8 0.7 7.1 0.1
runda björn 20.0 64.0 2.2 13.0 0.4
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
650.0 958.7 36.2
15.9%
127.8
56.1%
28.2
28.1%

Gillas av

Ingen gillar inlägget än så länge

Kommentarer

Inga kommentarer