Charlotte82s viktdagbok

« Till Charlotte82s profil

2010-04-05

Invägning
Vikt73.5kg
Midja81.0cm

2010-03-25

Invägning
Vikt74.4kg
Midja82.0cm

2010-03-15

Invägning
Vikt73.6kg
Midja81.0cm

2010-03-12

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Solrosfrön torkade 10.0 59.4 2.3 1.3 5.0
Chilisås tomat 10.0 8.1 0.2 1.7 0.0
Äggvita 35.0 16.1 3.5 0.5 0.0
Rågbröd ca 6% fibrer 70.0 175.0 5.2 31.9 1.8
A-fil 3% fett 150.0 90.0 5.1 7.2 4.5
Frukostkorv stekt 125.0 337.5 13.0 4.2 30.2
Frukostflingor berik vetekli Allbran Regular 20.0 73.0 2.0 13.4 0.6
Vitkål 125.0 32.1 1.8 4.9 0.1
Ost hårdost 28% fett 20.0 73.3 5.5 0.3 5.6
Cashewnötter 10.0 59.0 1.5 2.6 4.6
Dressing majonnäs ca 60% fett 5.0 28.6 0.1 0.5 3.0
Lättmargarin Lätta 40% fett berik 5.0 18.0 0.0 0.2 2.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
585.0 970.1 40.2
16.8%
68.7
28.7%
57.4
54.5%

2010-03-11

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Lättmargarin Lätta 40% fett berik 5.0 18.0 0.0 0.2 2.0
A-fil 3% fett 160.0 96.0 5.4 7.7 4.8
Banan 70.0 70.0 1.2 15.2 0.0
Cashewnötter 20.0 118.0 3.1 5.2 9.3
Pasta kokt m salt 100.0 129.5 4.5 25.9 0.4
Äggvita 70.0 32.2 7.1 0.9 0.0
Varmkorv 15% fett 100.0 227.0 8.0 12.8 16.1
Rågbröd ca 6% fibrer 40.0 100.0 3.0 18.2 1.0
Vispgrädde 40% fett 15.0 56.4 0.3 0.5 6.0
Frukostflingor berik vetekli Allbran Regular 20.0 73.0 2.0 13.4 0.6
Grönsallat m gräddfilsås 200.0 138.0 4.0 8.8 9.2
Ost hårdost 28% fett 20.0 73.3 5.5 0.3 5.6
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin 200.0 95.0 6.8 10.0 3.0
Solrosfrön torkade 10.0 59.4 2.3 1.3 5.0
Falukorv 23% fett 100.0 259.0 9.9 3.7 23.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1130.0 1544.8 63.1
16.5%
124.1
32.5%
86.0
51.0%

2010-03-09

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
A-fil 3% fett 150.0 90.0 5.1 7.2 4.5
Falukorv 18% fett 100.0 214.0 11.3 2.5 17.9
Frukostflingor berik vetekli Allbran Regular 10.0 36.5 1.0 6.7 0.3
Fetaost 25% fett 15.0 44.6 2.6 0.3 3.7
Cashewnötter 20.0 118.0 3.1 5.2 9.3
Kycklingbröstfilé u skinn ugnsstekt 125.0 167.0 34.2 0.0 3.1
Ost hårdost 28% fett 20.0 73.3 5.5 0.3 5.6
Lättmargarin Lätta 40% fett berik 5.0 18.0 0.0 0.2 2.0
Rågbröd ca 6% fibrer 40.0 100.0 3.0 18.2 1.0
vitfiberpasta 100.0 350.0 12.0 66.0 2.0
Äggvita 70.0 32.2 7.1 0.9 0.0
Solrosfrön torkade 10.0 59.4 2.3 1.3 5.0
Currysås 70.0 63.0 0.7 2.4 5.6
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
735.0 1366.0 87.9
26.2%
111.2
33.2%
60.0
40.6%

2010-03-08

Invägning
Vikt73.8kg
Midja82.0cm
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Lättmargarin Lätta 40% fett berik 5.0 18.0 0.0 0.2 2.0
Ost hårdost 28% fett 20.0 73.3 5.5 0.3 5.6
Äggvita 70.0 32.2 7.1 0.9 0.0
Cashewnötter 20.0 118.0 3.1 5.2 9.3
Solrosfrön torkade 10.0 59.4 2.3 1.3 5.0
A-fil 3% fett 150.0 90.0 5.1 7.2 4.5
Rågbröd ca 6% fibrer 40.0 100.0 3.0 18.2 1.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
315.0 490.9 26.1
21.5%
33.3
27.4%
27.4
51.1%

2010-03-07 ox

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Lättmargarin Lätta 40% fett berik 20.0 72.0 0.0 0.8 8.0
Bondomelett 200.0 213.0 18.0 16.0 8.2
Ost hårdost 28% fett 20.0 73.3 5.5 0.3 5.6
Rågbröd ca 6% fibrer 50.0 125.0 3.8 22.8 1.2
Frukostflingor berik vetekli Allbran Regular 20.0 73.0 2.0 13.4 0.6
Grönsallat gurka tomat u dressing 300.0 54.0 3.0 7.8 0.3
Solrosfrön torkade 10.0 59.4 2.3 1.3 5.0
Fetaost 16% fett 10.0 21.4 1.7 0.1 1.6
Cashewnötter 15.0 88.5 2.3 3.9 7.0
Oxfilé nöt 150.0 183.0 30.9 0.0 6.6
Äggvita 70.0 32.2 7.1 0.9 0.0
Kantarellstuvning 50.0 83.5 2.0 4.7 6.2
A-fil 3% fett 160.0 96.0 5.4 7.7 4.8
Apelsin 125.0 65.0 1.0 13.5 0.1
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1200.0 1239.3 85.0
28.0%
93.2
30.7%
55.2
41.3%

2010-03-05

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Solrosfrön torkade 10.0 59.4 2.3 1.3 5.0
Bondomelett 140.0 149.1 12.6 11.2 5.7
Rågbröd ca 6% fibrer 40.0 100.0 3.0 18.2 1.0
Kantarellstuvning 50.0 83.5 2.0 4.7 6.2
Ost hårdost 28% fett 20.0 73.3 5.5 0.3 5.6
Starköl el exportöl 5,6 vol. % 660.0 310.2 4.0 21.1 0.0
Kebabkött djupfryst stekfärdigt 150.0 361.2 21.4 4.4 27.9
A-fil 3% fett 150.0 90.0 5.1 7.2 4.5
Grönsallat gurka tomat m gräddfilsås 100.0 69.0 1.9 4.8 4.6
Äggvita 30.0 13.8 3.0 0.4 0.0
Cashewnötter 15.0 88.5 2.3 3.9 7.0
Keso färskost 4% fett 150.0 139.5 18.0 3.2 6.0
Lättmargarin Lätta 40% fett berik 5.0 18.0 0.0 0.2 2.0
Skumgodis 20.0 67.0 0.4 16.1 0.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1540.0 1622.5 81.5
23.3%
97.0
27.7%
75.5
49.0%

2010-03-04

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Cashewnötter 20.0 118.0 3.1 5.2 9.3
Grönsallat m gurka tomat o vinägrettsås 100.0 86.0 0.9 2.6 7.9
Solrosfrön torkade 10.0 59.4 2.3 1.3 5.0
Banan 40.0 40.0 0.7 8.7 0.0
Äggvita 70.0 32.2 7.1 0.9 0.0
Fransk omelett kaffegrädde 150.0 292.2 15.6 1.0 25.5
Ost hårdost 28% fett 20.0 73.3 5.5 0.3 5.6
Kantarellstuvning 50.0 83.5 2.0 4.7 6.2
A-fil 3% fett 150.0 90.0 5.1 7.2 4.5
Keso färskost 4% fett 200.0 186.0 24.0 4.2 8.0
Lättmargarin Lätta 40% fett berik 5.0 18.0 0.0 0.2 2.0
Grönsallat gurka tomat u dressing 100.0 18.0 1.0 2.6 0.1
Frukostflingor berik vetekli Allbran Regular 20.0 73.0 2.0 13.4 0.6
Oxfilé nöt 125.0 152.5 25.8 0.0 5.5
Kornbröd ca 3% fibrer 40.0 96.0 2.3 17.0 1.7
Bacon gris 70.0 241.5 9.4 0.0 23.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1170.0 1659.6 106.8
25.8%
69.3
16.7%
104.9
57.5%

2010-03-03

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Lättmargarin Lätta 40% fett berik 5.0 18.0 0.0 0.2 2.0
Rågbröd typ rallarhalvor ca 9% fibrer 35.0 91.4 2.3 17.5 0.5
A-fil 3% fett 220.0 132.0 7.5 10.6 6.6
Semla vetebulle fylld m mandelmassa vispad grädde 100.0 333.0 5.4 39.7 16.3
Solrosfrön torkade 10.0 59.4 2.3 1.3 5.0
Fetaost 16% fett 20.0 42.8 3.4 0.2 3.2
Äggvita 70.0 32.2 7.1 0.9 0.0
Cashewnötter 20.0 118.0 3.1 5.2 9.3
Grönsallat m gurka tomat o vinägrettsås 150.0 129.0 1.4 3.9 11.8
Ost hårdost 28% fett 20.0 73.3 5.5 0.3 5.6
Frukostflingor berik vetekli Allbran Regular 30.0 109.5 3.0 20.0 0.8
Oxfilé nöt 200.0 244.0 41.2 0.0 8.8
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
880.0 1382.6 82.2
24.1%
99.8
29.3%
69.9
46.6%
Nyare inlägg »