| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
|---|---|---|---|---|---|
| Fläskkotlett gris fett bortskuret | 122.0 | 125.7 | 26.4 | 0.0 | 2.1 |
| Lax | 125.0 | 226.2 | 23.0 | 0.0 | 15.0 |
| Pasta | 50.0 | 180.0 | 6.2 | 36.0 | 0.6 |
| Basmatiris okokt | 62.0 | 222.6 | 5.7 | 47.6 | 0.6 |
|
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
359.0 | 754.5 | 61.3 32.9% |
83.6 44.8% |
18.3 22.3% |
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
|---|---|---|---|---|---|
| Pasta | 150.0 | 540.0 | 18.8 | 107.8 | 1.8 |
| Basmatiris kokt | 60.0 | 71.6 | 1.9 | 15.3 | 0.2 |
| Kycklingköttbullar 12% fett stekta frysta | 220.0 | 492.8 | 35.2 | 28.6 | 26.4 |
| Fläskkarré gris | 150.0 | 256.5 | 26.7 | 0.0 | 16.8 |
|
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
580.0 | 1360.9 | 82.6 24.5% |
151.7 45.0% |
45.2 30.4% |
| Vikt | 69.0kg |
| Midja | 90.0cm |
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
|---|---|---|---|---|---|
| Basmatiris okokt | 65.0 | 233.4 | 6.0 | 49.9 | 0.6 |
| Fläskfilé gris | 200.0 | 214.0 | 41.2 | 0.0 | 5.2 |
| Fiskpinnar råa frysta | 192.0 | 366.7 | 24.8 | 27.3 | 17.3 |
| Kyckling | 130.0 | 149.5 | 28.0 | 0.0 | 4.0 |
|
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
587.0 | 963.6 | 100.0 41.9% |
77.2 32.3% |
27.1 25.8% |
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
|---|---|---|---|---|---|
| Pasta | 100.0 | 360.0 | 12.5 | 71.9 | 1.2 |
| Köttbullar ca 15% fett stekta frysta | 200.0 | 430.0 | 26.0 | 14.8 | 29.8 |
|
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
300.0 | 790.0 | 38.5 19.7% |
86.7 44.3% |
31.0 36.0% |
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
|---|---|---|---|---|---|
| rökt kalkon eldorado skivad | 150.0 | 120.0 | 24.0 | 4.5 | 3.0 |
| Basmatiris okokt | 50.0 | 179.5 | 4.6 | 38.4 | 0.5 |
|
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
200.0 | 299.5 | 28.6 36.0% |
42.9 54.0% |
3.5 10.0% |
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
|---|---|---|---|---|---|
| Basmatiris okokt | 50.0 | 179.5 | 4.6 | 38.4 | 0.5 |
| Köttfärs blandfärs (50% nöt 50% gris) | 150.0 | 306.0 | 27.2 | 0.0 | 22.2 |
| Chokladboll med kokos | 50.0 | 206.0 | 2.5 | 26.3 | 10.0 |
|
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
250.0 | 691.5 | 34.3 19.8% |
64.7 37.4% |
32.7 42.8% |
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
|---|---|---|---|---|---|
| Lök gul röd | 50.0 | 16.0 | 0.6 | 3.0 | 0.0 |
| Holistics protenintillskott | 30.0 | 121.5 | 22.6 | 3.4 | 2.0 |
| Basmatiris okokt | 50.0 | 179.5 | 4.6 | 38.4 | 0.5 |
| Isbergssallat | 100.0 | 15.0 | 0.8 | 2.0 | 0.0 |
| Fläskkarré gris | 150.0 | 256.5 | 26.7 | 0.0 | 16.8 |
|
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
380.0 | 588.5 | 55.3 37.9% |
46.8 32.1% |
19.3 30.0% |
| Vikt | 69.0kg |
| Midja | 90.0cm |
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
|---|---|---|---|---|---|
| falukorv garant | 150.0 | 375.0 | 13.5 | 6.8 | 31.5 |
| Pasta | 70.0 | 252.0 | 8.8 | 50.3 | 0.8 |
|
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
220.0 | 627.0 | 22.3 14.6% |
57.1 37.4% |
32.3 48.0% |
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
|---|---|---|---|---|---|
| wasa husman | 64.0 | 224.0 | 5.8 | 42.2 | 1.0 |
| Lättmjölk 0,5% fett berik med A- och D-vitamin | 100.0 | 39.0 | 3.5 | 5.0 | 0.5 |
| Kyckling | 270.0 | 310.5 | 58.0 | 0.0 | 8.4 |
| Kalkon kokt | 125.0 | 174.0 | 27.5 | 0.0 | 7.0 |
| Basmatiris okokt | 60.0 | 215.4 | 5.5 | 46.0 | 0.6 |
| Krossade tomater konserv m lag | 115.0 | 29.9 | 0.9 | 5.3 | 0.2 |
| Olivolja | 10.0 | 88.4 | 0.0 | 0.0 | 10.0 |
|
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
744.0 | 1081.2 | 101.2 38.5% |
98.5 37.5% |
27.7 23.9% |
| Aktivitet | Minuter | Kcal |
|---|---|---|
| Styrketräning, tungt | 60.0 | 438 |
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
|---|---|---|---|---|---|
| lättfil | 361.0 | 144.4 | 12.6 | 11.9 | 1.8 |
| Frukostflingor berik Corn flakes majs | 40.0 | 152.0 | 3.2 | 33.1 | 0.4 |
| Ägg kokt | 50.0 | 70.0 | 6.3 | 0.0 | 5.1 |
| Grillad kyckling m skinn | 125.0 | 244.0 | 30.6 | 0.0 | 13.5 |
| Pasta | 100.0 | 360.0 | 12.5 | 71.9 | 1.2 |
|
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
676.0 | 970.4 | 65.2 28.1% |
116.9 50.4% |
22.0 21.5% |
| Alli - någon som har testat? |
| Styrketräning eller Cardio först... |
| går inte att spara |
| Reductil? |
| När sötsuget sätter in?? |
| Alli - någon som har testat? |
| Styrketräning eller Cardio först... |
| Reductil? |
| reductil? nån mer än jag... |
| istället för mackor |
| Partners: | SurveyMesh |
| StoreDo |