Elvines viktdagbok

« Till Elvines profil

2010-05-04

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Fruktyoghurt fett < 0,05% fett oberik 85.0 43.8 3.2 7.5 0.0
Pasta kokt m salt 220.0 284.9 9.9 57.0 0.9
Ugnspannkaka m mellanmjölk 400.0 711.2 35.6 100.4 17.6
Köttfärssoppa 350.0 204.4 19.2 5.2 11.2
Vispgrädde 40% fett 25.0 94.0 0.5 0.8 10.0
Hallonsylt 20.0 37.0 0.1 8.7 0.0
Köttfärssås hemlagad i gjutjärnsstekpanna 150.0 150.0 12.4 7.0 7.6
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1250.0 1525.3 80.9
21.6%
186.6
49.8%
47.3
28.6%

2010-04-01

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Fruktyoghurt lätt 0,5% fett, oberikad 150.0 113.2 4.5 21.4 0.8
Pasta kokt m salt 220.0 284.9 9.9 57.0 0.9
Lättmargarin Lätt&lagom original 40% fett berik 10.0 38.0 0.8 0.2 4.0
Wokgrönsaker m kyckling nudlar 300.0 303.0 16.8 25.8 13.8
Rabarberpaj 150.0 352.0 3.8 44.4 17.2
Fruktyoghurt fett < 0,05% fett oberik 200.0 103.0 7.6 17.6 0.0
Köttfärs nötfärs 15% fett 100.0 206.0 19.1 0.0 14.5
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1130.0 1400.1 62.5
18.1%
166.4
48.2%
51.2
33.7%

2010-03-30

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Fruktyoghurt fett < 0,05% fett oberik 300.0 154.5 11.4 26.4 0.0
Tomatsoppa pulver tillagad m vatten 300.0 97.2 3.0 13.8 2.4
Hårt bröd råg 15,5% fibrer Wasa brungräddat 100.0 350.0 10.0 63.5 2.4
Frukostflingor berik vetekli Allbran Regular 15.0 54.8 1.5 10.0 0.4
Grönsakssoppa klar 400.0 92.8 3.6 15.6 0.8
Kyckling 100.0 115.0 21.5 0.0 3.1
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1215.0 864.3 51.0
25.4%
129.3
64.3%
9.1
10.3%

2010-03-29

Mitt första inlägg på ViktPejl.

Invägning
Vikt66.0kg
Dagens Aktiviteter
Aktivitet Minuter Kcal
Städa 60.0 230
Gå/jogga 45.0 295
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Färskost 27% fett Philadelphia 50.0 136.6 3.0 1.4 13.6
Ost hårdost 7% fett 30.0 60.0 10.0 0.4 2.2
Hårt bröd råg ca 18% fibrer Ryvita mörkt 50.0 175.0 4.4 31.6 1.4
Solrosfrön torkade 20.0 118.8 4.6 2.5 9.9
Fruktyoghurt lätt 0,5% fett, oberikad 150.0 113.2 4.5 21.4 0.8
Ärtsoppa m fläsk konserv tillagad m vatten 300.0 254.1 18.3 21.3 6.9
Rågbröd ca 6% fibrer 100.0 250.0 7.5 45.6 2.5
Frukostflingor berik vetekli Allbran Regular 40.0 146.0 4.0 26.7 1.1
Russin 45.0 143.0 1.4 31.2 0.2
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
785.0 1396.7 57.7
17.6%
182.1
55.6%
38.6
26.7%
« Äldre inlägg