| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
|---|---|---|---|---|---|
| Kalkon kokt | 50.0 | 69.6 | 11.0 | 0.0 | 2.8 |
| Tomat | 60.0 | 13.2 | 0.5 | 2.3 | 0.1 |
| Ägg rått | 100.0 | 141.0 | 12.6 | 0.0 | 10.1 |
| Lök gul röd | 72.0 | 23.0 | 0.9 | 4.3 | 0.1 |
| Isbergssallat | 26.0 | 3.9 | 0.2 | 0.5 | 0.0 |
| Gurka | 32.0 | 4.5 | 0.3 | 0.7 | 0.0 |
| Småcitrus clementiner mandariner satsumas | 100.0 | 44.0 | 0.7 | 8.9 | 0.3 |
|
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
440.0 | 299.2 | 26.2 35.7% |
16.7 22.8% |
13.4 41.5% |
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
|---|---|---|---|---|---|
| Ärtsoppa m fläsk konserv tillagad m vatten | 310.0 | 262.6 | 18.9 | 22.0 | 7.1 |
| Småcitrus clementiner mandariner satsumas | 100.0 | 44.0 | 0.7 | 8.9 | 0.3 |
| Morot | 30.0 | 13.3 | 0.2 | 2.6 | 0.1 |
| Tomat | 54.0 | 11.9 | 0.4 | 2.1 | 0.1 |
| Torsk | 170.0 | 127.5 | 28.9 | 0.0 | 1.2 |
| Lök gul röd | 28.0 | 9.0 | 0.3 | 1.7 | 0.0 |
| Palsternacka | 9.0 | 5.8 | 0.1 | 1.0 | 0.1 |
| Fänkål | 26.0 | 7.5 | 0.7 | 0.5 | 0.1 |
| Räkor konserv m lag | 20.0 | 15.4 | 3.2 | 0.2 | 0.2 |
|
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
747.0 | 497.0 | 53.4 47.1% |
39.0 34.4% |
9.2 18.4% |
| Vikt | 116.0kg |
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
|---|---|---|---|---|---|
| Rimmad skinka el julskinka gris kokt 4,5% fett | 44.0 | 57.2 | 9.7 | 0.0 | 2.0 |
| Lök gul röd | 36.0 | 11.5 | 0.4 | 2.2 | 0.0 |
| Sparrisstuvning | 200.0 | 164.0 | 6.0 | 7.6 | 11.8 |
| Ägg rått | 100.0 | 141.0 | 12.6 | 0.0 | 10.1 |
| Frukostkorv ca 24% fett kokt | 6.0 | 15.2 | 0.6 | 0.2 | 1.4 |
|
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
386.0 | 388.9 | 29.3 30.3% |
10.0 10.3% |
25.3 59.4% |
| Vikt | 115.8kg |
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
|---|---|---|---|---|---|
| Torsk | 86.0 | 64.5 | 14.6 | 0.0 | 0.6 |
| Tomat | 38.0 | 8.4 | 0.3 | 1.4 | 0.1 |
| Räkor konserv u lag | 20.0 | 21.8 | 4.8 | 0.1 | 0.2 |
| Gurka | 108.0 | 15.1 | 0.9 | 2.4 | 0.0 |
| Brysselkål fryst | 44.0 | 18.0 | 1.7 | 1.5 | 0.2 |
| Broccoli | 25.0 | 8.8 | 0.9 | 0.8 | 0.1 |
| Vitkål | 200.0 | 51.4 | 2.8 | 7.8 | 0.2 |
| Morötter kokta | 16.0 | 8.8 | 0.1 | 1.7 | 0.0 |
| Haricots vertes | 22.0 | 7.3 | 0.4 | 0.8 | 0.0 |
| Kaffe bryggt | 400.0 | 8.0 | 0.4 | 1.6 | 0.0 |
| Potatis | 66.0 | 50.2 | 1.2 | 10.6 | 0.1 |
| Köttbuljong ätf | 200.0 | 16.0 | 0.8 | 2.4 | 0.4 |
|
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1225.0 | 278.3 | 28.9 44.9% |
31.1 48.4% |
1.9 6.7% |
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
|---|---|---|---|---|---|
| Palsternacka kokt | 26.0 | 15.9 | 0.4 | 2.7 | 0.2 |
| Rimmad skinka julskinka gris rå ca 3% fett | 16.0 | 17.3 | 3.2 | 0.0 | 0.5 |
| Potatis | 112.0 | 85.1 | 2.0 | 18.0 | 0.1 |
| Lök gul röd | 76.0 | 24.3 | 0.9 | 4.6 | 0.1 |
| dillsås knorr | 30.0 | 39.0 | 1.2 | 2.4 | 2.7 |
| Hårt bröd vete vallmofrö 6% fibrer Wasa frukost | 12.0 | 49.0 | 1.3 | 8.1 | 1.0 |
| Haricots vertes | 80.0 | 26.4 | 1.6 | 3.0 | 0.1 |
| Blomkål fryst | 174.0 | 41.8 | 3.5 | 4.0 | 0.5 |
| Morot | 82.0 | 36.3 | 0.5 | 7.1 | 0.2 |
| Torsk | 168.0 | 126.0 | 28.6 | 0.0 | 1.2 |
| Purjolök | 100.0 | 33.0 | 1.5 | 5.2 | 0.2 |
| Fefferoni inlagd konserv | 10.0 | 1.7 | 0.0 | 0.2 | 0.0 |
| Köttbuljong tärning ätf | 400.0 | 4.0 | 0.8 | 0.4 | 0.0 |
| Tomat | 56.0 | 12.3 | 0.4 | 2.1 | 0.1 |
|
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1342.0 | 512.1 | 45.9 38.5% |
57.8 48.4% |
6.9 13.1% |
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
|---|---|---|---|---|---|
| Morot | 40.0 | 17.7 | 0.2 | 3.5 | 0.1 |
| Räkor konserv u lag | 46.0 | 50.1 | 11.0 | 0.1 | 0.5 |
| Haricots vertes | 35.0 | 11.6 | 0.7 | 1.3 | 0.0 |
| Hårt bröd vete vallmofrö 6% fibrer Wasa frukost | 14.0 | 57.2 | 1.5 | 9.4 | 1.2 |
| Broccoli | 24.0 | 8.4 | 0.8 | 0.7 | 0.1 |
| Rimmad skinka julskinka gris rå ca 3% fett | 25.0 | 27.0 | 5.0 | 0.0 | 0.8 |
| Potatis | 108.0 | 82.1 | 1.9 | 17.4 | 0.1 |
| Brysselkål fryst | 18.0 | 7.4 | 0.7 | 0.6 | 0.1 |
| Torsk | 162.0 | 121.5 | 27.5 | 0.0 | 1.1 |
|
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
472.0 | 383.0 | 49.3 54.0% |
33.0 36.1% |
4.0 9.9% |
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
|---|---|---|---|---|---|
| Torsk | 164.0 | 123.0 | 27.9 | 0.0 | 1.1 |
| Räkor konserv u lag | 48.0 | 52.3 | 11.5 | 0.1 | 0.5 |
| Brysselkål | 18.0 | 7.9 | 0.6 | 0.8 | 0.1 |
| Hårt bröd vete vallmofrö 6% fibrer Wasa frukost | 12.0 | 49.0 | 1.3 | 8.1 | 1.0 |
| Rimmad skinka el julskinka gris kokt 4,5% fett | 25.0 | 32.5 | 5.5 | 0.0 | 1.1 |
| Tomat | 36.0 | 7.9 | 0.3 | 1.4 | 0.1 |
| Potatis | 90.0 | 68.4 | 1.6 | 14.5 | 0.1 |
| Haricots vertes | 68.0 | 22.4 | 1.4 | 2.5 | 0.1 |
|
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
461.0 | 363.4 | 50.1 57.7% |
27.4 31.6% |
4.1 10.7% |
| Alli - någon som har testat? |
| Styrketräning eller Cardio först... |
| går inte att spara |
| Reductil? |
| När sötsuget sätter in?? |
| Alli - någon som har testat? |
| Styrketräning eller Cardio först... |
| Reductil? |
| reductil? nån mer än jag... |
| istället för mackor |
| Partners: | SurveyMesh |
| StoreDo |