| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
|---|---|---|---|---|---|
| Torsk | 164.0 | 123.0 | 27.9 | 0.0 | 1.1 |
| Räkor konserv u lag | 48.0 | 52.3 | 11.5 | 0.1 | 0.5 |
| Tomat | 36.0 | 7.9 | 0.3 | 1.4 | 0.1 |
| Potatis | 90.0 | 68.4 | 1.6 | 14.5 | 0.1 |
| Brysselkål | 18.0 | 7.9 | 0.6 | 0.8 | 0.1 |
| Haricots vertes | 68.0 | 22.4 | 1.4 | 2.5 | 0.1 |
| Hårt bröd vete vallmofrö 6% fibrer Wasa frukost | 12.0 | 49.0 | 1.3 | 8.1 | 1.0 |
| Rimmad skinka el julskinka gris kokt 4,5% fett | 25.0 | 32.5 | 5.5 | 0.0 | 1.1 |
|
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
461.0 | 363.4 | 50.1 57.7% |
27.4 31.6% |
4.1 10.7% |
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
|---|---|---|---|---|---|
| Tomat | 62.0 | 13.6 | 0.5 | 2.4 | 0.1 |
| Potatis | 112.0 | 85.1 | 2.0 | 18.0 | 0.1 |
| Torsk | 185.0 | 138.8 | 31.4 | 0.0 | 1.3 |
| Haricots vertes | 58.0 | 19.1 | 1.2 | 2.1 | 0.1 |
|
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
417.0 | 256.6 | 35.1 57.3% |
22.5 36.7% |
1.6 5.9% |
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
|---|---|---|---|---|---|
| Tomat | 32.0 | 7.0 | 0.3 | 1.2 | 0.1 |
| Hårt bröd vete vallmofrö 6% fibrer Wasa frukost | 24.0 | 98.0 | 2.6 | 16.2 | 2.0 |
| Peppar Salami | 16.0 | 68.3 | 2.9 | 0.2 | 6.2 |
| Haricots vertes | 54.0 | 17.8 | 1.1 | 2.0 | 0.1 |
| Potatis | 134.0 | 101.8 | 2.4 | 21.6 | 0.1 |
| Räkor konserv u lag | 26.0 | 28.3 | 6.2 | 0.1 | 0.3 |
| Torsk | 174.0 | 130.5 | 29.6 | 0.0 | 1.2 |
|
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
460.0 | 451.7 | 45.1 41.3% |
41.3 37.9% |
10.0 20.8% |
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
|---|---|---|---|---|---|
| Lök gul röd | 110.0 | 35.2 | 1.3 | 6.6 | 0.1 |
| Fefferoni inlagd konserv | 18.0 | 3.0 | 0.0 | 0.3 | 0.0 |
| Hårt bröd vete vallmofrö 6% fibrer Wasa frukost | 14.0 | 57.2 | 1.5 | 9.4 | 1.2 |
| Lättkaviar Kalles | 10.0 | 27.0 | 0.9 | 2.3 | 1.6 |
| Haricots vertes | 56.0 | 18.5 | 1.1 | 2.1 | 0.1 |
| Paprika grön | 26.0 | 5.2 | 0.2 | 0.9 | 0.0 |
| Ägg rått | 200.0 | 282.0 | 25.2 | 0.0 | 20.2 |
| Peppar Salami | 8.0 | 34.2 | 1.4 | 0.1 | 3.1 |
|
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
442.0 | 462.3 | 31.6 28.0% |
21.7 19.2% |
26.3 52.8% |
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
|---|---|---|---|---|---|
| Räkor | 24.0 | 20.2 | 4.3 | 0.0 | 0.2 |
| Ärtsoppa m fläsk pulver tillagad | 240.0 | 127.9 | 8.2 | 17.5 | 1.4 |
| Ägg rått | 100.0 | 141.0 | 12.6 | 0.0 | 10.1 |
| Paprika grön gul röd | 7.0 | 1.9 | 0.1 | 0.3 | 0.0 |
| Pressylta | 15.0 | 45.8 | 2.6 | 0.0 | 4.0 |
| Haricots vertes | 24.0 | 7.9 | 0.5 | 0.9 | 0.0 |
| Vitt bröd mjölk typ tekaka hamburgerbröd korvbröd ca 4% fibrer | 60.0 | 171.0 | 4.9 | 30.7 | 2.5 |
| Tomat | 26.0 | 5.7 | 0.2 | 1.0 | 0.1 |
| Lök gul röd | 10.0 | 3.2 | 0.1 | 0.6 | 0.0 |
| Peppar Salami | 8.0 | 34.2 | 1.4 | 0.1 | 3.1 |
| Fefferoni inlagd konserv | 18.0 | 3.0 | 0.0 | 0.3 | 0.0 |
|
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
532.0 | 561.8 | 34.9 25.9% |
51.4 38.1% |
21.4 36.0% |
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
|---|---|---|---|---|---|
| Kungsörnen vetemjöl | 4.0 | 13.6 | 0.1 | 2.8 | 0.0 |
| Lök gul röd | 62.0 | 19.8 | 0.7 | 3.7 | 0.1 |
| Purjolök | 20.0 | 6.6 | 0.3 | 1.0 | 0.0 |
| Ägg kokt | 34.0 | 47.6 | 4.3 | 0.0 | 3.5 |
| Torsk | 174.0 | 130.5 | 29.6 | 0.0 | 1.2 |
| Potatis | 50.0 | 38.0 | 0.9 | 8.0 | 0.0 |
| Broccoli | 32.0 | 11.2 | 1.1 | 1.0 | 0.1 |
| Köttbuljong tärning ätf | 400.0 | 4.0 | 0.8 | 0.4 | 0.0 |
| Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin | 50.0 | 23.8 | 1.7 | 2.5 | 0.8 |
| Morot | 50.0 | 22.2 | 0.3 | 4.4 | 0.2 |
| Palsternacka kokt | 16.0 | 9.8 | 0.2 | 1.7 | 0.1 |
| Haricots vertes | 50.0 | 16.5 | 1.0 | 1.8 | 0.0 |
| Räkor konserv u lag | 14.0 | 15.3 | 3.4 | 0.0 | 0.2 |
|
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
956.0 | 358.9 | 44.4 51.8% |
27.3 31.8% |
6.2 16.4% |
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
|---|---|---|---|---|---|
| Fefferoni inlagd konserv | 28.0 | 4.7 | 0.0 | 0.5 | 0.0 |
| Lök gul röd | 18.0 | 5.8 | 0.2 | 1.1 | 0.0 |
| Vitt bröd mjölk typ mjukt tunnbröd ca 4% fibrer | 36.0 | 100.8 | 2.9 | 18.9 | 1.2 |
| Ägg rått | 150.0 | 211.5 | 18.9 | 0.0 | 15.2 |
| Haricots vertes | 110.0 | 36.3 | 2.2 | 4.1 | 0.1 |
|
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
342.0 | 359.1 | 24.2 28.1% |
24.6 28.5% |
16.5 43.4% |
| Vikt | 110.8kg |
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
|---|---|---|---|---|---|
| Ägg rått | 100.0 | 141.0 | 12.6 | 0.0 | 10.1 |
| Paprika grön gul röd | 22.0 | 5.9 | 0.2 | 0.9 | 0.0 |
| Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin | 45.0 | 21.4 | 1.5 | 2.2 | 0.7 |
| pitabröd hembakat enligt recept | 60.0 | 174.0 | 5.4 | 3.0 | 1.2 |
| Blomkål | 28.0 | 7.8 | 0.4 | 1.1 | 0.1 |
| Fefferoni inlagd konserv | 14.0 | 2.3 | 0.0 | 0.2 | 0.0 |
| Tomat | 44.0 | 9.7 | 0.4 | 1.7 | 0.1 |
| Lök gul röd | 10.0 | 3.2 | 0.1 | 0.6 | 0.0 |
| Gurka | 40.0 | 5.6 | 0.3 | 0.9 | 0.0 |
| Peppar Salami | 20.0 | 85.4 | 3.6 | 0.2 | 7.8 |
| Potatis kokt | 50.0 | 38.8 | 0.9 | 8.2 | 0.0 |
|
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
433.0 | 495.1 | 25.4 28.3% |
19.0 21.2% |
20.0 50.5% |
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
|---|---|---|---|---|---|
| Kaffe bryggt | 400.0 | 8.0 | 0.4 | 1.6 | 0.0 |
| Potatis | 66.0 | 50.2 | 1.2 | 10.6 | 0.1 |
| Paprika grön gul röd | 36.0 | 9.6 | 0.4 | 1.4 | 0.0 |
| Räkor konserv u lag | 20.0 | 21.8 | 4.8 | 0.1 | 0.2 |
| Fefferoni inlagd konserv | 18.0 | 3.0 | 0.0 | 0.3 | 0.0 |
| Ärtsoppa m fläsk pulver tillagad | 220.0 | 117.3 | 7.5 | 16.1 | 1.3 |
| Senap svensk | 20.0 | 33.0 | 1.1 | 4.0 | 1.3 |
| Torsk | 194.0 | 145.5 | 33.0 | 0.0 | 1.4 |
| Haricots vertes | 98.0 | 32.3 | 2.0 | 3.6 | 0.1 |
|
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1072.0 | 420.7 | 50.4 51.4% |
37.7 38.4% |
4.4 10.2% |
| Alli - någon som har testat? |
| Styrketräning eller Cardio först... |
| går inte att spara |
| Reductil? |
| När sötsuget sätter in?? |
| Alli - någon som har testat? |
| Styrketräning eller Cardio först... |
| Reductil? |
| reductil? nån mer än jag... |
| istället för mackor |
| Partners: | SurveyMesh |
| StoreDo |