PUSs viktdagbok

« Till PUSs profil

2013-03-09

Invägning
Vikt56.5kg
Midja1.0cm
Stuss1.0cm
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Abbas Fiskbullar Dillsås 188.0 150.4 7.5 8.5 9.4
Potatis kokt 175.0 136.0 3.2 28.7 0.2
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
363.0 286.4 10.7
15.4%
37.2
53.4%
9.6
31.3%

2012-11-09

Invägning
Vikt54.2kg
Midja72.0cm
Stuss93.0cm

2012-09-01 Invägning

Har ej mätt på länge, skriver in tidigare mått. Endast vikten är kontrollerad.

Invägning
Vikt53.8kg
Midja72.0cm
Stuss93.0cm

2012-08-26

Invägning
Vikt54.6kg
Midja72.0cm
Stuss93.0cm

2012-08-18

Invägning
Vikt54.4kg
Midja72.0cm
Stuss93.0cm

2012-08-16

Invägning
Vikt54.8kg
Midja72.0cm
Stuss93.0cm

2012-08-15

Invägning
Vikt54.8kg
Midja72.0cm
Stuss93.0cm

2012-08-12

Dagens Aktiviteter
Aktivitet Minuter Kcal
Promenad 7,2 km/h (8,3 min/km) 45.0 224
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Keso Mini Naturell 1.5% 40.0 28.0 4.4 1.0 0.6
Hallon blåbär sockrade frysta 25.0 20.6 0.2 4.5 0.0
Nektarin 100.0 56.5 0.9 11.7 0.5
Bordsmargarin Bregott 75% fett berik 8.0 54.4 0.0 0.5 6.1
Kantareller 20.0 5.2 0.3 0.6 0.1
Youghurt Vanilj Arla 0.5 % 500.0 300.0 20.0 45.0 2.5
Rimmad skinka julskinka gris rå ca 3% fett 25.0 27.0 5.0 0.0 0.8
Flytande margarin Mjuka milda 80% fett berik 25.0 177.5 0.1 0.1 20.0
Olivolja 6.0 53.0 0.0 0.0 6.0
Banan 20.0 20.0 0.3 4.3 0.0
Falu Råg rut Grov 90.0 306.0 8.1 56.7 1.8
Fläskkotlett gris m 2 mm fettkant 100.0 134.0 20.0 0.0 6.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
959.0 1182.2 59.3
20.9%
124.4
43.7%
44.4
35.4%

2012-07-09

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Jordgubbar frysta 300.0 100.8 1.5 19.2 0.9
Vitt bröd vatten osötat typ italienskt ca 2,5% fibrer 300.0 768.0 25.8 150.6 4.2
Bordsmargarin Bregott 75% fett berik 10.0 68.0 0.0 0.6 7.6
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
610.0 936.8 27.3
12.1%
170.4
75.2%
12.7
12.7%

2012-07-08

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Bordsmargarin Bregott 75% fett berik 18.0 122.4 0.0 1.1 13.7
Kärnsund Fullkornsbröd Pågeri 40.0 96.0 5.2 14.4 1.2
Jordnötssmör 7.0 43.0 1.6 1.0 3.6
Rimmad skinka el julskinka gris kokt 4,5% fett 24.0 31.2 5.3 0.0 1.1
Hårt bröd vete vallmofrö 6% fibrer Wasa frukost 14.0 57.2 1.5 9.4 1.2
Apricot Marmelad Mackays 6.0 15.2 0.0 3.8 0.0
Latte Art o.9 % 150.0 67.5 6.0 7.5 1.4
Kärnsund Fullkornsbröd Pågeri 35.0 84.0 4.6 12.6 1.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
294.0 516.5 24.2
19.1%
49.8
39.3%
23.2
41.6%
« Äldre inlägg