Thomaskalorikontrolls viktdagbok

« Till Thomaskalorikontrolls profil

2014-03-29

Invägning
Vikt81.0kg
Midja93.0cm
Stuss106.0cm

2014-03-18

Invägning
Vikt82.0kg
Midja96.0cm
Stuss107.0cm

2014-03-07

Invägning
Vikt83.0kg
Midja96.0cm
Stuss98.0cm

2014-03-02

Invägning
Vikt84.0kg
Midja98.0cm
Stuss98.0cm

2014-02-21

Invägning
Vikt85.0kg
Midja101.0cm
Stuss99.0cm

2014-02-17

Invägning
Vikt87.0kg
Midja103.0cm
Stuss100.0cm

2014-02-08

Invägning
Vikt87.0kg
Midja103.0cm
Stuss101.0cm

2014-02-01

Invägning
Vikt89.0kg
Midja105.0cm
Stuss102.0cm

2014-01-25

Invägning
Vikt91.0kg
Midja105.0cm
Stuss102.0cm
Dagens Aktiviteter
Aktivitet Minuter Kcal
Tennis 120.0 1200
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Bordsmargarin Bregott 75% fett berik 5.0 34.0 0.0 0.3 3.8
Äppeljuice konserv drickf 200.0 96.0 0.0 22.8 0.2
Rökt skinka gris 6% fett 100.0 138.0 21.0 0.0 6.0
Småcitrus clementiner mandariner satsumas 75.0 33.0 0.5 6.7 0.2
Rökt kalkon 30.0 39.9 7.2 0.0 1.2
Rågbröd osötat ca 9% fibrer 100.0 247.0 7.2 46.0 1.6
Hårt bröd råg ca 16% fibrer Wasa sport 45.0 154.0 4.5 27.9 0.9
Rågbröd osötat ca 9% fibrer 100.0 247.0 7.2 46.0 1.6
Kycklingsallad ananas paprika vitlöksdressing 300.0 225.0 13.5 7.2 15.6
Wokgrönsaker m kyckling nudlar 350.0 353.5 19.6 30.1 16.1
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1305.0 1567.4 80.7
21.5%
187.0
49.9%
47.2
28.6%

2014-01-24

Dagens Aktiviteter
Aktivitet Minuter Kcal
Promenad 6,4 km/h (9,4 min/km) 34.0 219
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Hamburgare stekt fryst 120.0 336.0 19.3 4.6 27.0
Päron 140.0 75.0 0.6 15.3 0.1
Grönsallat m gurka tomat o vinägrettsås 120.0 103.2 1.1 3.1 9.5
Blomkål gratinerad 40.0 28.5 1.3 2.0 1.6
Gurka inlagd 30.0 18.0 0.2 3.4 0.2
Hårt bröd råg 15,5% fibrer Wasa brungräddat 45.0 157.5 4.5 28.6 1.1
Kycklinggryta m lök tomat champinjoner 250.0 274.0 25.0 6.8 15.8
Småcitrus clementiner mandariner satsumas 75.0 33.0 0.5 6.7 0.2
Fiskbullar konserv u buljong 200.0 130.4 12.8 12.4 3.2
Bordsmargarin Bregott 75% fett berik 5.0 34.0 0.0 0.3 3.8
Ägg kokt 100.0 140.0 12.6 0.0 10.2
Äppeljuice konserv drickf 200.0 96.0 0.0 22.8 0.2
Rökt kalkon 30.0 39.9 7.2 0.0 1.2
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1355.0 1465.5 85.1
23.7%
106.0
29.5%
74.1
46.8%
« Äldre inlägg