| Aktivitet | Minuter | Kcal |
|---|---|---|
| Löpning 8 km/h (7,5 min/km) | 35.0 | 423 |
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
|---|---|---|---|---|---|
| Grahamsbröd m mjölk ca 5% fibrer | 50.0 | 139.0 | 4.5 | 23.1 | 2.6 |
| Ost hårdost 31% fett | 45.0 | 174.0 | 11.7 | 0.6 | 14.1 |
| Ägg kokt | 50.0 | 70.0 | 6.3 | 0.0 | 5.1 |
| Fläskfilé gris | 100.0 | 107.0 | 20.6 | 0.0 | 2.6 |
| Ägg kokt | 50.0 | 70.0 | 6.3 | 0.0 | 5.1 |
| Havregrynsgröt på fiberhavregryn kokt m mjölk | 200.0 | 289.0 | 14.6 | 41.2 | 5.0 |
| Morot | 70.0 | 31.0 | 0.4 | 6.1 | 0.2 |
| Grahamsbröd m mjölk ca 5% fibrer | 50.0 | 139.0 | 4.5 | 23.1 | 2.6 |
| Grahamsbröd m mjölk ca 5% fibrer | 50.0 | 139.0 | 4.5 | 23.1 | 2.6 |
| Ägg kokt | 50.0 | 70.0 | 6.3 | 0.0 | 5.1 |
| Klyftpotatis u skal ugnsstekt m rapsolja | 100.0 | 120.6 | 2.2 | 23.1 | 1.6 |
|
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
815.0 | 1348.6 | 81.9 25.0% |
140.3 42.8% |
46.6 32.2% |
| Vikt | 85.7kg |
| Midja | 93.0cm |
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
|---|---|---|---|---|---|
| Ägg stekt | 51.0 | 108.0 | 6.4 | 0.0 | 9.2 |
| Ägg kokt | 50.0 | 70.0 | 6.3 | 0.0 | 5.1 |
| Kycklinggryta m lök tomat champinjoner | 150.0 | 164.4 | 15.0 | 4.0 | 9.4 |
| Rågsiktsbröd osötat ca 3,5% fibrer | 30.0 | 78.0 | 2.5 | 14.2 | 0.9 |
| Rågsiktsbröd osötat ca 3,5% fibrer | 30.0 | 78.0 | 2.5 | 14.2 | 0.9 |
| Köttfärssås o spaghetti | 250.0 | 282.8 | 16.2 | 39.2 | 5.8 |
| Ost hårdost 31% fett | 80.0 | 309.4 | 20.8 | 1.0 | 25.0 |
| Hårt bröd råg ca 14% fibrer Falu råg-rut | 20.0 | 71.0 | 2.0 | 13.1 | 0.5 |
| Ägg stekt | 51.0 | 108.0 | 6.4 | 0.0 | 9.2 |
| Ägg stekt | 51.0 | 108.0 | 6.4 | 0.0 | 9.2 |
| Hårt bröd råg ca 14% fibrer Falu råg-rut | 20.0 | 71.0 | 2.0 | 13.1 | 0.5 |
| Hårt bröd råg ca 14% fibrer Falu råg-rut | 20.0 | 71.0 | 2.0 | 13.1 | 0.5 |
| Hårt bröd råg ca 14% fibrer Falu råg-rut | 20.0 | 71.0 | 2.0 | 13.1 | 0.5 |
| Hårt bröd råg ca 14% fibrer Falu råg-rut | 20.0 | 71.0 | 2.0 | 13.1 | 0.5 |
| Hårt bröd råg ca 14% fibrer Falu råg-rut | 20.0 | 71.0 | 2.0 | 13.1 | 0.5 |
| Rågsiktsbröd osötat ca 3,5% fibrer | 30.0 | 78.0 | 2.5 | 14.2 | 0.9 |
| Ägg kokt | 50.0 | 70.0 | 6.3 | 0.0 | 5.1 |
| Havregrynsgröt på fiberhavregryn kokt m mjölk | 230.0 | 332.4 | 16.8 | 47.4 | 5.8 |
|
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1173.0 | 2213.0 | 120.1 22.4% |
212.8 39.7% |
89.5 37.9% |
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
|---|---|---|---|---|---|
| Havregrynsgröt på fiberhavregryn kokt m mjölk | 200.0 | 289.0 | 14.6 | 41.2 | 5.0 |
| Glasstrut Daim | 99.0 | 341.0 | 3.7 | 34.7 | 20.6 |
| Köttfärssås o spaghetti | 350.0 | 395.8 | 22.8 | 55.0 | 8.0 |
|
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
649.0 | 1025.8 | 41.1 16.6% |
130.9 52.7% |
33.6 30.7% |
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
|---|---|---|---|---|---|
| Ägg kokt | 50.0 | 70.0 | 6.3 | 0.0 | 5.1 |
| Ägg kokt | 50.0 | 70.0 | 6.3 | 0.0 | 5.1 |
| Fiskpudding m ris hemlagad | 150.0 | 171.3 | 17.1 | 6.8 | 8.4 |
| Havregrynsgröt | 230.0 | 156.4 | 5.5 | 24.4 | 3.0 |
| Ägg kokt | 50.0 | 70.0 | 6.3 | 0.0 | 5.1 |
| Ägg kokt | 50.0 | 70.0 | 6.3 | 0.0 | 5.1 |
| Havregrynsgröt | 230.0 | 156.4 | 5.5 | 24.4 | 3.0 |
| Havskräfta | 200.0 | 212.0 | 48.0 | 0.0 | 1.8 |
|
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1010.0 | 976.1 | 101.3 42.2% |
55.6 23.2% |
36.6 34.6% |
| Aktivitet | Minuter | Kcal |
|---|---|---|
| Promenad 6,4 km/h (9,4 min/km) | 90.0 | 612 |
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
|---|---|---|---|---|---|
| Hårt bröd råg ca 14% fibrer Falu råg-rut | 20.0 | 71.0 | 2.0 | 13.1 | 0.5 |
| Havregrynsgröt på fiberhavregryn kokt m mjölk | 230.0 | 332.4 | 16.8 | 47.4 | 5.8 |
| Hårt bröd råg ca 14% fibrer Falu råg-rut | 20.0 | 71.0 | 2.0 | 13.1 | 0.5 |
| Ägg kokt | 50.0 | 70.0 | 6.3 | 0.0 | 5.1 |
| Hårt bröd råg ca 14% fibrer Falu råg-rut | 20.0 | 71.0 | 2.0 | 13.1 | 0.5 |
| Ägg kokt | 50.0 | 70.0 | 6.3 | 0.0 | 5.1 |
| Havregrynsgröt på fiberhavregryn kokt m mjölk | 230.0 | 332.4 | 16.8 | 47.4 | 5.8 |
| Hårt bröd råg ca 14% fibrer Falu råg-rut | 20.0 | 71.0 | 2.0 | 13.1 | 0.5 |
| Lasagne | 250.0 | 293.5 | 13.2 | 36.0 | 10.2 |
| Ägg kokt | 50.0 | 70.0 | 6.3 | 0.0 | 5.1 |
| Ägg kokt | 50.0 | 70.0 | 6.3 | 0.0 | 5.1 |
| Ost hårdost 31% fett | 32.0 | 123.7 | 8.3 | 0.4 | 10.0 |
|
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1022.0 | 1646.0 | 88.3 22.4% |
183.6 46.5% |
54.2 31.1% |
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
|---|---|---|---|---|---|
| Fiskbullar konserv u buljong | 112.0 | 73.0 | 7.2 | 6.9 | 1.8 |
| Potatis kokt | 50.0 | 38.8 | 0.9 | 8.2 | 0.0 |
| Ägg kokt | 50.0 | 70.0 | 6.3 | 0.0 | 5.1 |
| Ägg kokt | 50.0 | 70.0 | 6.3 | 0.0 | 5.1 |
| Havregrynsgröt på fiberhavregryn kokt m mjölk | 230.0 | 332.4 | 16.8 | 47.4 | 5.8 |
| Pannkaka tunn hemlagad | 120.0 | 238.9 | 8.5 | 28.0 | 10.1 |
| Ägg kokt | 50.0 | 70.0 | 6.3 | 0.0 | 5.1 |
|
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
662.0 | 893.1 | 52.3 24.0% |
90.5 41.6% |
33.0 34.4% |
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
|---|---|---|---|---|---|
| Ägg kokt | 50.0 | 70.0 | 6.3 | 0.0 | 5.1 |
| Mjukglass vanilj | 100.0 | 154.0 | 3.1 | 19.7 | 7.0 |
| Ägg kokt | 50.0 | 70.0 | 6.3 | 0.0 | 5.1 |
| Ägg kokt | 50.0 | 70.0 | 6.3 | 0.0 | 5.1 |
| Havregrynsgröt på fiberhavregryn kokt m mjölk | 230.0 | 332.4 | 16.8 | 47.4 | 5.8 |
| Havregrynsgröt på fiberhavregryn kokt m mjölk | 230.0 | 332.4 | 16.8 | 47.4 | 5.8 |
| Ägg kokt | 50.0 | 70.0 | 6.3 | 0.0 | 5.1 |
| Grönsakssoppa klar | 250.0 | 58.0 | 2.2 | 9.8 | 0.5 |
| Ägg kokt | 50.0 | 70.0 | 6.3 | 0.0 | 5.1 |
| Ägg kokt | 50.0 | 70.0 | 6.3 | 0.0 | 5.1 |
| Fläskfilé gris | 50.0 | 53.5 | 10.3 | 0.0 | 1.3 |
|
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1160.0 | 1350.3 | 87.0 26.6% |
124.3 38.0% |
51.0 35.4% |
| Aktivitet | Minuter | Kcal |
|---|---|---|
| Löpning 8 km/h (7,5 min/km) | 33.0 | 399 |
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
|---|---|---|---|---|---|
| Ägg kokt | 50.0 | 70.0 | 6.3 | 0.0 | 5.1 |
| Havregrynsgröt på fiberhavregryn kokt m mjölk | 230.0 | 332.4 | 16.8 | 47.4 | 5.8 |
| Ägg kokt | 50.0 | 70.0 | 6.3 | 0.0 | 5.1 |
| Ägg kokt | 50.0 | 70.0 | 6.3 | 0.0 | 5.1 |
| Kyckling m skinn stekt | 125.0 | 362.0 | 38.2 | 0.0 | 23.2 |
| Ägg kokt | 50.0 | 70.0 | 6.3 | 0.0 | 5.1 |
| Ägg kokt | 50.0 | 70.0 | 6.3 | 0.0 | 5.1 |
| Havregrynsgröt på fiberhavregryn kokt m mjölk | 230.0 | 332.4 | 16.8 | 47.4 | 5.8 |
| Pasta kokt m salt | 50.0 | 64.8 | 2.2 | 13.0 | 0.2 |
| Ägg kokt | 50.0 | 70.0 | 6.3 | 0.0 | 5.1 |
|
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
935.0 | 1511.6 | 111.8 30.3% |
107.8 29.3% |
65.6 40.4% |
| Vikt | 86.0kg |
| Midja | 93.0cm |
| Aktivitet | Minuter | Kcal |
|---|---|---|
| Promenad, 5,6 km/h (10,1 min/km) | 50.0 | 302 |
| Promenad, 5,6 km/h (10,1 min/km) | 50.0 | 302 |
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
|---|---|---|---|---|---|
| Havregrynsgröt på fiberhavregryn kokt m mjölk | 230.0 | 332.4 | 16.8 | 47.4 | 5.8 |
| Ägg kokt | 50.0 | 70.0 | 6.3 | 0.0 | 5.1 |
| Havregrynsgröt på fiberhavregryn kokt m mjölk | 230.0 | 332.4 | 16.8 | 47.4 | 5.8 |
| Ägg kokt | 50.0 | 70.0 | 6.3 | 0.0 | 5.1 |
| Köttfärssås o spaghetti | 200.0 | 226.2 | 13.0 | 31.4 | 4.6 |
|
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
760.0 | 1031.0 | 59.2 24.1% |
126.2 51.5% |
26.4 24.4% |
| Alli - någon som har testat? |
| Styrketräning eller Cardio först... |
| går inte att spara |
| Reductil? |
| När sötsuget sätter in?? |
| Alli - någon som har testat? |
| Styrketräning eller Cardio först... |
| Reductil? |
| reductil? nån mer än jag... |
| istället för mackor |
| Partners: | SurveyMesh |
| StoreDo |