fruzoos viktdagbok

« Till fruzoos profil

2010-09-09

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Ägg kokt 150.0 210.0 18.9 0.0 15.3
Sött vetebröd kanelbullar hembakta 54.0 173.7 3.6 24.3 6.6
Köttfärs nötfärs 15% fett 100.0 206.0 19.1 0.0 14.5
Jasminris kokt 100.0 116.1 2.4 25.7 0.2
Kycklingbröstfilé u skinn ugnsstekt 125.0 167.0 34.2 0.0 3.1
Bordsmargarin Bregott mellan 60% fett berik 10.0 54.0 0.2 0.2 6.0
Bambuskott konserv u lag 200.0 48.0 3.4 6.2 0.8
Grönsaksgratäng ospec. 180.0 176.4 8.1 13.1 9.5
Dressing majonnäs ca 40% fett 10.0 45.2 0.0 2.4 4.0
Mellanmjölk 1,5% fett berik med D-vitamin 200.0 95.0 6.8 10.0 3.0
Björnbär sockrade frysta 160.0 110.1 1.6 19.2 0.8
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1289.0 1401.5 98.3
28.6%
101.1
29.4%
63.8
42.1%

2010-09-08

Invägning
Vikt69.4kg
Midja95.0cm
Stuss105.0cm
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Dressing majonnäs ca 40% fett 10.0 45.2 0.0 2.4 4.0
Amerikanska muffins ospec 67.0 288.8 3.9 31.4 16.3
Potatismos hemlagat 134.0 116.7 2.9 18.6 2.9
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Picknickbog rå gris 94.0 113.7 18.3 0.0 4.4
Fruktyoghurt 2% fett 170.0 158.1 5.6 25.5 3.4
Fiskpinnar råa frysta 50.0 95.5 6.4 7.1 4.5
Smör 80% fett 10.0 72.0 0.0 0.0 8.0
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Grönsaksgratäng ospec. 240.0 235.2 10.8 17.5 12.7
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
875.0 1265.2 60.5
19.3%
102.5
32.7%
66.4
48.0%

2010-09-07

Invägning
Vikt70.4kg
Midja95.0cm
Stuss105.0cm
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Jasminris kokt 150.0 174.2 3.6 38.6 0.3
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin 200.0 95.0 6.8 10.0 3.0
Fruktyoghurt 2% fett 170.0 158.1 5.6 25.5 3.4
Dressing majonnäs ca 40% fett 25.0 113.0 0.1 6.0 10.0
Picknickbog rå gris 110.0 133.1 21.4 0.0 5.2
Ägg kokt 100.0 140.0 12.6 0.0 10.2
Hårt bröd havre vete råg mjölk 8% fibrer Wasa havre 17.0 64.7 2.2 10.5 1.2
Potatismos hemlagat 100.0 87.1 2.2 13.9 2.2
Kycklingkorv fransk halal 15% fett 150.0 304.5 18.4 5.2 23.2
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1072.0 1339.7 79.2
23.7%
109.7
32.9%
63.8
43.4%

2010-09-06

Invägning
Vikt70.2kg
Midja95.0cm
Stuss105.0cm
Dagens Aktiviteter
Aktivitet Minuter Kcal
Trädgårds arbete 90.0 522
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Hamburgare stekt fryst 90.0 252.0 14.5 3.4 20.2
Hårt bröd havre vete råg mjölk 8% fibrer Wasa havre 17.0 64.7 2.2 10.5 1.2
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Mörkt bröd glutenfritt ca 6% fibrer 60.0 173.4 0.4 32.8 3.7
Fruktyoghurt 2% fett 150.0 139.5 5.0 22.5 3.0
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin 200.0 95.0 6.8 10.0 3.0
Pasta kokt m salt 120.0 155.4 5.4 31.1 0.5
Potatiskroketter frysta värmda 100.0 177.3 2.7 23.9 7.0
Köttfärssås på nötfärs 150.0 141.0 13.4 5.6 6.8
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
937.0 1268.3 56.7
18.2%
139.8
44.9%
50.5
36.8%

2010-09-05

Mitt första inlägg på ViktPejl.

Härliga timmar i Svamp och bärskogen

Invägning
Vikt70.2kg
Midjacm
Stusscm
Dagens Aktiviteter
Aktivitet Minuter Kcal
Trädgårds arbete 120.0 696
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Jasminris kokt 200.0 232.2 4.8 51.4 0.4
Sött vetebröd kanelbullar hembakta 60.0 193.0 4.0 27.0 7.4
Hårt bröd havre vete råg mjölk 8% fibrer Wasa havre 17.0 64.7 2.2 10.5 1.2
Fruktyoghurt 2% fett 150.0 139.5 5.0 22.5 3.0
Hårt bröd havre vete råg mjölk 8% fibrer Wasa havre 17.0 64.7 2.2 10.5 1.2
Ägg kokt 100.0 140.0 12.6 0.0 10.2
Lingondricka berik drickf 200.0 57.0 0.0 14.0 0.0
Kantareller 50.0 13.0 0.8 1.4 0.3
Kycklingkorv svensk 9% fett 150.0 232.5 17.2 9.8 13.6
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
944.0 1136.6 48.8
17.4%
147.1
52.4%
37.3
30.2%
Nyare inlägg »