kajsalajsas viktdagbok

« Till kajsalajsas profil

2013-06-05

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Guldkorn 1 skiva 40 g 100.0 104.0 4.0 17.6 1.6
Ägg kokt 25.0 35.0 3.2 0.0 2.6
couscous 1 kopp 75.0 132.0 4.5 27.4 0.2
Salami importerad 45% fett 40.0 194.0 7.7 0.8 18.0
körsbärstomat 100g 50.0 9.0 0.4 2.0 0.1
Digestivekex 50.0 238.0 3.2 33.0 9.9
Isbergssallad 1 kopp 100.0 8.0 0.5 1.6 0.1
Vitt bröd vatten typ franska ca 3% fibrer 80.0 207.2 6.6 39.0 1.9
Banan 100.0 100.0 1.7 21.7 0.0
Bregott 1 tsk 200.0 80.0 0.0 0.0 8.8
Ost hårdost 38% fett 15.0 63.0 3.0 0.2 5.7
Gurka 5 cm 100.0 9.0 0.5 1.6 0.1
Yoghurt naturell 3 % fett 30.0 18.0 1.0 1.4 0.9
Knäckebröd 100.0 56.0 1.5 12.0 0.3
Fläskkarré gris stekt i skivor 50.0 137.5 14.3 0.0 9.0
Ost hårdost 38% fett 30.0 126.0 6.0 0.4 11.4
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1145.0 1516.7 58.1
15.4%
158.7
42.1%
70.6
42.5%

2013-06-04

Mitt första inlägg på ViktPejl.

Invägning
Vikt65.0kg
Dagens Aktiviteter
Aktivitet Minuter Kcal
Gå/jogga 15.0 103
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin 10.0 4.8 0.3 0.5 0.2
körsbärstomat 100g 100.0 18.0 0.9 3.9 0.2
Nutrilett pulvershake 100.0 115.0 12.0 11.0 1.5
Rökt skinka gris 3% fett 100.0 116.0 22.1 0.0 3.0
Champinjoner stekta 25.0 18.0 0.8 1.4 0.9
Kaffe bryggt 25.0 0.5 0.0 0.1 0.0
Gurka 5 cm 100.0 9.0 0.5 1.6 0.1
Ost hårdost 38% fett 20.0 84.0 4.0 0.3 7.6
Guldkorn 1 skiva 40 g 100.0 104.0 4.0 17.6 1.6
körsbärstomat 100g 100.0 18.0 0.9 3.9 0.2
Ägg kokt 25.0 35.0 3.2 0.0 2.6
Bregott 1 tsk 100.0 40.0 0.0 0.0 4.4
Bregott 1 tsk 100.0 40.0 0.0 0.0 4.4
Aubergine stekt 100.0 59.0 1.1 3.8 3.9
Leverpastej Pastejköket 1 msk 100.0 55.0 2.5 1.5 4.5
Gurka 5 cm 100.0 9.0 0.5 1.6 0.1
Knäckebröd 100.0 56.0 1.5 12.0 0.3
couscous 1 kopp 40.0 70.4 2.4 14.6 0.1
Yoghurt naturell 3 % fett 50.0 30.0 1.7 2.4 1.5
Isbergssallad 1 kopp 100.0 8.0 0.5 1.6 0.1
Fläskkarré gris stekt i skivor 75.0 206.2 21.4 0.0 13.5
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1570.0 1095.9 80.3
29.4%
77.8
28.5%
50.7
42.1%