| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
|---|---|---|---|---|---|
| Äpple m skal | 125.0 | 69.0 | 0.2 | 15.5 | 0.1 |
| Grönsakssoppa klar | 250.0 | 58.0 | 2.2 | 9.8 | 0.5 |
| Havregrynsgröt på fiberhavregryn | 200.0 | 130.0 | 4.8 | 19.2 | 2.4 |
| Grekisk sallad m feta ost | 275.0 | 210.9 | 8.0 | 5.5 | 16.8 |
|
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
850.0 | 467.9 | 15.2 13.8% |
50.0 45.4% |
19.8 40.8% |
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
|---|---|---|---|---|---|
| Apelsin | 125.0 | 65.0 | 1.0 | 13.5 | 0.1 |
| Äpple m skal | 125.0 | 69.0 | 0.2 | 15.5 | 0.1 |
| Gröna bönor frysta | 75.0 | 24.0 | 1.3 | 3.2 | 0.2 |
| Grönsallat gurka tomat u dressing | 100.0 | 18.0 | 1.0 | 2.6 | 0.1 |
| Havregrynsgröt på fiberhavregryn | 200.0 | 130.0 | 4.8 | 19.2 | 2.4 |
| Kycklingbröstfilé u skinn | 100.0 | 105.0 | 23.1 | 0.0 | 1.2 |
|
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
725.0 | 411.0 | 31.4 33.2% |
54.0 57.0% |
4.1 9.8% |
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
|---|---|---|---|---|---|
| Morot | 70.0 | 31.0 | 0.4 | 6.1 | 0.2 |
| Krossade tomater konserv m lag | 100.0 | 26.0 | 0.8 | 4.6 | 0.2 |
| Hallon frysta | 125.0 | 47.0 | 1.2 | 6.8 | 0.6 |
| Havregrynsgröt på fiberhavregryn | 200.0 | 130.0 | 4.8 | 19.2 | 2.4 |
| Blomkål | 100.0 | 28.0 | 1.6 | 3.9 | 0.2 |
| Äpple m skal | 125.0 | 69.0 | 0.2 | 15.5 | 0.1 |
| Palsternacka | 100.0 | 65.0 | 1.6 | 11.0 | 0.6 |
| Spenat fryst | 100.0 | 22.0 | 2.8 | 0.5 | 0.5 |
| Lök gul röd | 100.0 | 32.0 | 1.2 | 6.0 | 0.1 |
| Blåbär frysta | 125.0 | 54.0 | 0.6 | 9.5 | 0.6 |
|
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1145.0 | 504.0 | 15.2 13.7% |
83.1 75.0% |
5.5 11.3% |
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
|---|---|---|---|---|---|
| Rödspätta | 180.0 | 163.8 | 38.0 | 0.0 | 1.1 |
| Morot | 70.0 | 31.0 | 0.4 | 6.1 | 0.2 |
| Broccoli | 100.0 | 35.0 | 3.5 | 3.1 | 0.3 |
| Lättkaviar Kalles | 10.0 | 27.0 | 0.9 | 2.3 | 1.6 |
| Ananas | 100.0 | 55.0 | 0.4 | 11.7 | 0.4 |
| Bacon magert gris rökt stekt | 50.0 | 150.0 | 25.6 | 0.0 | 4.6 |
| Blodpudding 8% fett stekt | 150.0 | 330.0 | 19.6 | 28.2 | 14.7 |
| Hårt bröd råg ca 14% fibrer Leksands Knäcke brungräddat | 100.0 | 353.0 | 9.1 | 64.8 | 2.6 |
| Dressing olja ca 25% fett | 28.0 | 85.0 | 0.5 | 4.2 | 7.4 |
| Ost hårdost 17% fett | 15.0 | 42.0 | 4.5 | 0.2 | 2.6 |
| Kaffegrädde 12% fett | 10.0 | 14.0 | 0.3 | 0.4 | 1.2 |
| Kiwi | 85.0 | 48.0 | 0.8 | 8.7 | 0.3 |
| Färskpotatis kokt u salt | 200.0 | 156.0 | 3.2 | 32.8 | 0.2 |
| Rökt skinka gris 3% fett | 100.0 | 116.0 | 22.1 | 0.0 | 3.0 |
| Havregrynsgröt | 200.0 | 136.0 | 4.8 | 21.2 | 2.6 |
| Grönsallat gurka tomat paprika u dressing | 100.0 | 18.0 | 0.9 | 2.7 | 0.1 |
|
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1498.0 | 1759.8 | 134.6 32.2% |
186.4 44.6% |
42.9 23.3% |
Mitt första inlägg på ViktPejl.
Invägning| Vikt | 68.3kg |
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
|---|---|---|---|---|---|
| Havregrynsgröt | 200.0 | 136.0 | 4.8 | 21.2 | 2.6 |
| Kiwi | 85.0 | 48.0 | 0.8 | 8.7 | 0.3 |
| Grönsallat gurka tomat paprika u dressing | 100.0 | 18.0 | 0.9 | 2.7 | 0.1 |
| Kiwi | 85.0 | 48.0 | 0.8 | 8.7 | 0.3 |
| Kycklingbröstfilé u skinn | 100.0 | 105.0 | 23.1 | 0.0 | 1.2 |
| Apelsin | 125.0 | 65.0 | 1.0 | 13.5 | 0.1 |
| Broccoli | 100.0 | 35.0 | 3.5 | 3.1 | 0.3 |
|
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
795.0 | 455.0 | 34.9 33.6% |
57.9 55.7% |
4.9 10.7% |
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
|---|---|---|---|---|---|
| Havregrynsgröt | 200.0 | 136.0 | 4.8 | 21.2 | 2.6 |
|
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
200.0 | 136.0 | 4.8 15.0% |
21.2 66.5% |
2.6 18.5% |
| Alli - någon som har testat? |
| Styrketräning eller Cardio först... |
| går inte att spara |
| Reductil? |
| När sötsuget sätter in?? |
| Alli - någon som har testat? |
| Styrketräning eller Cardio först... |
| Reductil? |
| reductil? nån mer än jag... |
| istället för mackor |
| Partners: | SurveyMesh |
| StoreDo |