| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) | 
|---|---|---|---|---|---|
| Rimmad skinka el julskinka gris kokt 4,5% fett | 100.0 | 130.0 | 22.0 | 0.1 | 4.5 | 
| Bondomelett | 336.0 | 357.8 | 30.2 | 26.9 | 13.8 | 
| Vispgrädde 40% fett | 10.0 | 37.6 | 0.2 | 0.3 | 4.0 | 
| Enchilada vetetortilla m köttfärs nachos ost sallad | 425.0 | 722.1 | 28.5 | 49.7 | 43.4 | 
| Ägg stekt | 51.0 | 108.0 | 6.4 | 0.0 | 9.2 | 
| Keso färskost 4% fett | 150.0 | 139.5 | 18.0 | 3.2 | 6.0 | 
| Ägg stekt | 51.0 | 108.0 | 6.4 | 0.0 | 9.2 | 
| Fruktyoghurt 2% fett | 200.0 | 186.0 | 6.6 | 30.0 | 4.0 | 
| Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) | 1323.0 | 1789.0 | 118.3 26.8% | 110.2 24.9% | 94.1 48.3% | 
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) | 
|---|---|---|---|---|---|
| Keso färskost 4% fett | 200.0 | 186.0 | 24.0 | 4.2 | 8.0 | 
| Ägg kokt | 50.0 | 70.0 | 6.3 | 0.0 | 5.1 | 
| Turkisk yoghurt | 100.0 | 129.0 | 4.2 | 5.1 | 10.0 | 
| Frukostflingor flingblandning Basmüsli | 20.0 | 73.5 | 1.8 | 13.5 | 0.8 | 
| Yoghurt naturell 3 % fett | 200.0 | 120.0 | 6.8 | 9.6 | 6.0 | 
| Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) | 570.0 | 578.5 | 43.1 30.1% | 32.4 22.6% | 29.9 47.3% | 
| Vikt | 62.6kg | 
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) | 
|---|---|---|---|---|---|
| Ägg kokt | 50.0 | 70.0 | 6.3 | 0.0 | 5.1 | 
| Kesella hallon | 50.0 | 80.0 | 3.8 | 8.5 | 3.8 | 
| Ägg kokt | 50.0 | 70.0 | 6.3 | 0.0 | 5.1 | 
| Turkisk yoghurt | 150.0 | 193.5 | 6.3 | 7.6 | 15.0 | 
| Rökt skinka gris 6% fett | 1.0 | 1.4 | 0.2 | 0.0 | 0.1 | 
| Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) | 301.0 | 414.9 | 22.9 21.8% | 16.1 15.3% | 29.1 62.9% | 
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) | 
|---|---|---|---|---|---|
| Matlagningsyoghurt 8% fett | 150.0 | 154.5 | 4.8 | 7.0 | 12.0 | 
| Kyckling | 200.0 | 230.0 | 43.0 | 0.0 | 6.2 | 
| Ägg kokt | 50.0 | 70.0 | 6.3 | 0.0 | 5.1 | 
| Grekisk sallad m feta ost | 275.0 | 210.9 | 8.0 | 5.5 | 16.8 | 
| Ägg kokt | 50.0 | 70.0 | 6.3 | 0.0 | 5.1 | 
| Kvarg färskost 10% fett Kesella | 100.0 | 152.0 | 12.7 | 2.9 | 10.0 | 
| Ägg kokt | 50.0 | 70.0 | 6.3 | 0.0 | 5.1 | 
| Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) | 875.0 | 957.4 | 87.4 36.5% | 15.4 6.4% | 60.3 57.1% | 
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) | 
|---|---|---|---|---|---|
| Keso färskost 4% fett | 50.0 | 46.5 | 6.0 | 1.0 | 2.0 | 
| Vispgrädde 40% fett | 25.0 | 94.0 | 0.5 | 0.8 | 10.0 | 
| Ägg kokt | 50.0 | 70.0 | 6.3 | 0.0 | 5.1 | 
| Matlagningsyoghurt 8% fett | 100.0 | 103.0 | 3.2 | 4.7 | 8.0 | 
| Köttfärsås blandfärs 70_30 | 70.0 | 75.6 | 6.2 | 2.5 | 4.4 | 
| Ägg kokt | 50.0 | 70.0 | 6.3 | 0.0 | 5.1 | 
| Keso färskost 4% fett | 100.0 | 93.0 | 12.0 | 2.1 | 4.0 | 
| Vitkål | 70.0 | 18.0 | 1.0 | 2.7 | 0.1 | 
| Jordgubbar | 125.0 | 52.0 | 0.6 | 10.4 | 0.2 | 
| Köttfärsås blandfärs 70_30 | 100.0 | 108.0 | 8.9 | 3.6 | 6.3 | 
| Kvarg färskost 10% fett Kesella | 50.0 | 76.0 | 6.4 | 1.4 | 5.0 | 
| Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) | 790.0 | 806.1 | 57.4 28.6% | 29.2 14.6% | 50.2 56.8% | 
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) | 
|---|---|---|---|---|---|
| Ägg kokt | 50.0 | 70.0 | 6.3 | 0.0 | 5.1 | 
| Ägg kokt | 50.0 | 70.0 | 6.3 | 0.0 | 5.1 | 
| Wokgrönsaker Classic wokade i rapsolja | 100.0 | 47.0 | 1.8 | 4.9 | 1.6 | 
| Potatisbakelse vaniljkräm smörkräm marsipan | 10.0 | 40.5 | 0.5 | 5.7 | 1.7 | 
| Keso färskost 4% fett | 50.0 | 46.5 | 6.0 | 1.0 | 2.0 | 
| Matlagningsyoghurt 8% fett | 200.0 | 206.0 | 6.4 | 9.4 | 16.0 | 
| Ägg kokt | 50.0 | 70.0 | 6.3 | 0.0 | 5.1 | 
| Rökt skinka gris 3% fett | 30.0 | 34.8 | 6.6 | 0.0 | 0.9 | 
| Köttfärsås blandfärs 70_30 | 200.0 | 216.0 | 17.8 | 7.2 | 12.6 | 
| Kornbröd ca 3% fibrer | 50.0 | 120.0 | 2.9 | 21.2 | 2.1 | 
| Dressing majonnäs ca 40% fett | 25.0 | 113.0 | 0.1 | 6.0 | 10.0 | 
| Ägg kokt | 50.0 | 70.0 | 6.3 | 0.0 | 5.1 | 
| Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) | 865.0 | 1103.8 | 67.3 24.4% | 55.4 20.1% | 67.3 55.4% | 
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) | 
|---|---|---|---|---|---|
| Ägg kokt | 50.0 | 70.0 | 6.3 | 0.0 | 5.1 | 
| Matlagningsyoghurt 8% fett | 100.0 | 103.0 | 3.2 | 4.7 | 8.0 | 
| A-fil 3% fett | 200.0 | 120.0 | 6.8 | 9.6 | 6.0 | 
| Rökt skinka gris 6% fett | 16.0 | 22.1 | 3.4 | 0.0 | 1.0 | 
| Wokgrönsaker Classic wokade i rapsolja | 100.0 | 47.0 | 1.8 | 4.9 | 1.6 | 
| Dressing majonnäs ca 40% fett | 3.0 | 13.6 | 0.0 | 0.7 | 1.2 | 
| Keso färskost 4% fett | 50.0 | 46.5 | 6.0 | 1.0 | 2.0 | 
| Kyckling | 150.0 | 172.5 | 32.2 | 0.0 | 4.6 | 
| Löksås med grädde | 30.0 | 61.7 | 0.8 | 2.1 | 5.7 | 
| Vitkål | 70.0 | 18.0 | 1.0 | 2.7 | 0.1 | 
| Fläsk sida gris m svål i bit | 150.0 | 402.0 | 25.8 | 0.0 | 33.6 | 
| Hårt bröd havre vete råg mjölk 8% fibrer Wasa havre | 26.0 | 99.0 | 3.4 | 16.0 | 1.8 | 
| Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) | 945.0 | 1175.4 | 90.7 31.0% | 41.7 14.2% | 70.7 54.8% | 
Mitt första inlägg på ViktPejl.
Invägning| Vikt | 63.0kg | 
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) | 
|---|---|---|---|---|---|
| Kycklingbröstfilé u skinn | 100.0 | 105.0 | 23.1 | 0.0 | 1.2 | 
| Matlagningsyoghurt 8% fett | 100.0 | 103.0 | 3.2 | 4.7 | 8.0 | 
| Keso färskost 4% fett | 300.0 | 279.0 | 36.0 | 6.3 | 12.0 | 
| Fläsk sida gris m svål i bit | 200.0 | 536.0 | 34.4 | 0.0 | 44.8 | 
| Ägg kokt | 50.0 | 70.0 | 6.3 | 0.0 | 5.1 | 
| Löksås med grädde | 30.0 | 61.7 | 0.8 | 2.1 | 5.7 | 
| Skinka innanlår gris | 50.0 | 50.0 | 10.4 | 0.0 | 0.9 | 
| Kvarg färskost 10% fett Kesella | 100.0 | 152.0 | 12.7 | 2.9 | 10.0 | 
| Vitkål | 70.0 | 18.0 | 1.0 | 2.7 | 0.1 | 
| Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) | 1000.0 | 1374.7 | 127.9 37.0% | 18.7 5.4% | 87.8 57.6% | 
| Alli - någon som har testat? | 
| Styrketräning eller Cardio först... | 
| går inte att spara | 
| Reductil? | 
| När sötsuget sätter in?? | 
| Alli - någon som har testat? | 
| Styrketräning eller Cardio först... | 
| Reductil? | 
| reductil? nån mer än jag... | 
| istället för mackor | 
| Partners: | SurveyMesh | 
| StoreDo | 
