pillangs viktdagbok

« Till pillangs profil

2011-12-28

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Fruktyoghurt 2% fett 200.0 186.0 6.6 30.0 4.0
Bondomelett 336.0 357.8 30.2 26.9 13.8
Ägg stekt 51.0 108.0 6.4 0.0 9.2
Vispgrädde 40% fett 10.0 37.6 0.2 0.3 4.0
Enchilada vetetortilla m köttfärs nachos ost sallad 425.0 722.1 28.5 49.7 43.4
Ägg stekt 51.0 108.0 6.4 0.0 9.2
Keso färskost 4% fett 150.0 139.5 18.0 3.2 6.0
Rimmad skinka el julskinka gris kokt 4,5% fett 100.0 130.0 22.0 0.1 4.5
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1323.0 1789.0 118.3
26.8%
110.2
24.9%
94.1
48.3%

2011-05-24

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Frukostflingor flingblandning Basmüsli 20.0 73.5 1.8 13.5 0.8
Turkisk yoghurt 100.0 129.0 4.2 5.1 10.0
Yoghurt naturell 3 % fett 200.0 120.0 6.8 9.6 6.0
Keso färskost 4% fett 200.0 186.0 24.0 4.2 8.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
570.0 578.5 43.1
30.1%
32.4
22.6%
29.9
47.3%

2011-05-09

Invägning
Vikt62.6kg
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Kesella hallon 50.0 80.0 3.8 8.5 3.8
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Turkisk yoghurt 150.0 193.5 6.3 7.6 15.0
Rökt skinka gris 6% fett 1.0 1.4 0.2 0.0 0.1
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
301.0 414.9 22.9
21.8%
16.1
15.3%
29.1
62.9%

2011-05-06

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Kvarg färskost 10% fett Kesella 100.0 152.0 12.7 2.9 10.0
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Grekisk sallad m feta ost 275.0 210.9 8.0 5.5 16.8
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Kyckling 200.0 230.0 43.0 0.0 6.2
Matlagningsyoghurt 8% fett 150.0 154.5 4.8 7.0 12.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
875.0 957.4 87.4
36.5%
15.4
6.4%
60.3
57.1%

2011-05-05

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Köttfärsås blandfärs 70_30 100.0 108.0 8.9 3.6 6.3
Keso färskost 4% fett 50.0 46.5 6.0 1.0 2.0
Vispgrädde 40% fett 25.0 94.0 0.5 0.8 10.0
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Jordgubbar 125.0 52.0 0.6 10.4 0.2
Keso färskost 4% fett 100.0 93.0 12.0 2.1 4.0
Vitkål 70.0 18.0 1.0 2.7 0.1
Kvarg färskost 10% fett Kesella 50.0 76.0 6.4 1.4 5.0
Matlagningsyoghurt 8% fett 100.0 103.0 3.2 4.7 8.0
Köttfärsås blandfärs 70_30 70.0 75.6 6.2 2.5 4.4
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
790.0 806.1 57.4
28.6%
29.2
14.6%
50.2
56.8%

2011-05-04

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Kornbröd ca 3% fibrer 50.0 120.0 2.9 21.2 2.1
Dressing majonnäs ca 40% fett 25.0 113.0 0.1 6.0 10.0
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Keso färskost 4% fett 50.0 46.5 6.0 1.0 2.0
Matlagningsyoghurt 8% fett 200.0 206.0 6.4 9.4 16.0
Rökt skinka gris 3% fett 30.0 34.8 6.6 0.0 0.9
Köttfärsås blandfärs 70_30 200.0 216.0 17.8 7.2 12.6
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Potatisbakelse vaniljkräm smörkräm marsipan 10.0 40.5 0.5 5.7 1.7
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Wokgrönsaker Classic wokade i rapsolja 100.0 47.0 1.8 4.9 1.6
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
865.0 1103.8 67.3
24.4%
55.4
20.1%
67.3
55.4%

2011-05-03

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Vitkål 70.0 18.0 1.0 2.7 0.1
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Matlagningsyoghurt 8% fett 100.0 103.0 3.2 4.7 8.0
Dressing majonnäs ca 40% fett 3.0 13.6 0.0 0.7 1.2
Löksås med grädde 30.0 61.7 0.8 2.1 5.7
Keso färskost 4% fett 50.0 46.5 6.0 1.0 2.0
Kyckling 150.0 172.5 32.2 0.0 4.6
Fläsk sida gris m svål i bit 150.0 402.0 25.8 0.0 33.6
Hårt bröd havre vete råg mjölk 8% fibrer Wasa havre 26.0 99.0 3.4 16.0 1.8
Rökt skinka gris 6% fett 16.0 22.1 3.4 0.0 1.0
Wokgrönsaker Classic wokade i rapsolja 100.0 47.0 1.8 4.9 1.6
A-fil 3% fett 200.0 120.0 6.8 9.6 6.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
945.0 1175.4 90.7
31.0%
41.7
14.2%
70.7
54.8%

2011-05-02

Mitt första inlägg på ViktPejl.

Invägning
Vikt63.0kg
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Skinka innanlår gris 50.0 50.0 10.4 0.0 0.9
Kvarg färskost 10% fett Kesella 100.0 152.0 12.7 2.9 10.0
Kycklingbröstfilé u skinn 100.0 105.0 23.1 0.0 1.2
Fläsk sida gris m svål i bit 200.0 536.0 34.4 0.0 44.8
Löksås med grädde 30.0 61.7 0.8 2.1 5.7
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Vitkål 70.0 18.0 1.0 2.7 0.1
Keso färskost 4% fett 300.0 279.0 36.0 6.3 12.0
Matlagningsyoghurt 8% fett 100.0 103.0 3.2 4.7 8.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1000.0 1374.7 127.9
37.0%
18.7
5.4%
87.8
57.6%