pillangs viktdagbok

« Till pillangs profil

2011-12-28

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Rimmad skinka el julskinka gris kokt 4,5% fett 100.0 130.0 22.0 0.1 4.5
Bondomelett 336.0 357.8 30.2 26.9 13.8
Vispgrädde 40% fett 10.0 37.6 0.2 0.3 4.0
Enchilada vetetortilla m köttfärs nachos ost sallad 425.0 722.1 28.5 49.7 43.4
Ägg stekt 51.0 108.0 6.4 0.0 9.2
Keso färskost 4% fett 150.0 139.5 18.0 3.2 6.0
Ägg stekt 51.0 108.0 6.4 0.0 9.2
Fruktyoghurt 2% fett 200.0 186.0 6.6 30.0 4.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1323.0 1789.0 118.3
26.8%
110.2
24.9%
94.1
48.3%

2011-05-24

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Keso färskost 4% fett 200.0 186.0 24.0 4.2 8.0
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Turkisk yoghurt 100.0 129.0 4.2 5.1 10.0
Frukostflingor flingblandning Basmüsli 20.0 73.5 1.8 13.5 0.8
Yoghurt naturell 3 % fett 200.0 120.0 6.8 9.6 6.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
570.0 578.5 43.1
30.1%
32.4
22.6%
29.9
47.3%

2011-05-09

Invägning
Vikt62.6kg
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Kesella hallon 50.0 80.0 3.8 8.5 3.8
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Turkisk yoghurt 150.0 193.5 6.3 7.6 15.0
Rökt skinka gris 6% fett 1.0 1.4 0.2 0.0 0.1
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
301.0 414.9 22.9
21.8%
16.1
15.3%
29.1
62.9%

2011-05-06

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Matlagningsyoghurt 8% fett 150.0 154.5 4.8 7.0 12.0
Kyckling 200.0 230.0 43.0 0.0 6.2
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Grekisk sallad m feta ost 275.0 210.9 8.0 5.5 16.8
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Kvarg färskost 10% fett Kesella 100.0 152.0 12.7 2.9 10.0
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
875.0 957.4 87.4
36.5%
15.4
6.4%
60.3
57.1%

2011-05-05

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Keso färskost 4% fett 50.0 46.5 6.0 1.0 2.0
Vispgrädde 40% fett 25.0 94.0 0.5 0.8 10.0
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Matlagningsyoghurt 8% fett 100.0 103.0 3.2 4.7 8.0
Köttfärsås blandfärs 70_30 70.0 75.6 6.2 2.5 4.4
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Keso färskost 4% fett 100.0 93.0 12.0 2.1 4.0
Vitkål 70.0 18.0 1.0 2.7 0.1
Jordgubbar 125.0 52.0 0.6 10.4 0.2
Köttfärsås blandfärs 70_30 100.0 108.0 8.9 3.6 6.3
Kvarg färskost 10% fett Kesella 50.0 76.0 6.4 1.4 5.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
790.0 806.1 57.4
28.6%
29.2
14.6%
50.2
56.8%

2011-05-04

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Wokgrönsaker Classic wokade i rapsolja 100.0 47.0 1.8 4.9 1.6
Potatisbakelse vaniljkräm smörkräm marsipan 10.0 40.5 0.5 5.7 1.7
Keso färskost 4% fett 50.0 46.5 6.0 1.0 2.0
Matlagningsyoghurt 8% fett 200.0 206.0 6.4 9.4 16.0
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Rökt skinka gris 3% fett 30.0 34.8 6.6 0.0 0.9
Köttfärsås blandfärs 70_30 200.0 216.0 17.8 7.2 12.6
Kornbröd ca 3% fibrer 50.0 120.0 2.9 21.2 2.1
Dressing majonnäs ca 40% fett 25.0 113.0 0.1 6.0 10.0
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
865.0 1103.8 67.3
24.4%
55.4
20.1%
67.3
55.4%

2011-05-03

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Matlagningsyoghurt 8% fett 100.0 103.0 3.2 4.7 8.0
A-fil 3% fett 200.0 120.0 6.8 9.6 6.0
Rökt skinka gris 6% fett 16.0 22.1 3.4 0.0 1.0
Wokgrönsaker Classic wokade i rapsolja 100.0 47.0 1.8 4.9 1.6
Dressing majonnäs ca 40% fett 3.0 13.6 0.0 0.7 1.2
Keso färskost 4% fett 50.0 46.5 6.0 1.0 2.0
Kyckling 150.0 172.5 32.2 0.0 4.6
Löksås med grädde 30.0 61.7 0.8 2.1 5.7
Vitkål 70.0 18.0 1.0 2.7 0.1
Fläsk sida gris m svål i bit 150.0 402.0 25.8 0.0 33.6
Hårt bröd havre vete råg mjölk 8% fibrer Wasa havre 26.0 99.0 3.4 16.0 1.8
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
945.0 1175.4 90.7
31.0%
41.7
14.2%
70.7
54.8%

2011-05-02

Mitt första inlägg på ViktPejl.

Invägning
Vikt63.0kg
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Kycklingbröstfilé u skinn 100.0 105.0 23.1 0.0 1.2
Matlagningsyoghurt 8% fett 100.0 103.0 3.2 4.7 8.0
Keso färskost 4% fett 300.0 279.0 36.0 6.3 12.0
Fläsk sida gris m svål i bit 200.0 536.0 34.4 0.0 44.8
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Löksås med grädde 30.0 61.7 0.8 2.1 5.7
Skinka innanlår gris 50.0 50.0 10.4 0.0 0.9
Kvarg färskost 10% fett Kesella 100.0 152.0 12.7 2.9 10.0
Vitkål 70.0 18.0 1.0 2.7 0.1
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1000.0 1374.7 127.9
37.0%
18.7
5.4%
87.8
57.6%