pillangs viktdagbok

« Till pillangs profil

2011-12-28

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Bondomelett 336.0 357.8 30.2 26.9 13.8
Keso färskost 4% fett 150.0 139.5 18.0 3.2 6.0
Ägg stekt 51.0 108.0 6.4 0.0 9.2
Rimmad skinka el julskinka gris kokt 4,5% fett 100.0 130.0 22.0 0.1 4.5
Vispgrädde 40% fett 10.0 37.6 0.2 0.3 4.0
Fruktyoghurt 2% fett 200.0 186.0 6.6 30.0 4.0
Ägg stekt 51.0 108.0 6.4 0.0 9.2
Enchilada vetetortilla m köttfärs nachos ost sallad 425.0 722.1 28.5 49.7 43.4
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1323.0 1789.0 118.3
26.8%
110.2
24.9%
94.1
48.3%

2011-05-24

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Yoghurt naturell 3 % fett 200.0 120.0 6.8 9.6 6.0
Keso färskost 4% fett 200.0 186.0 24.0 4.2 8.0
Turkisk yoghurt 100.0 129.0 4.2 5.1 10.0
Frukostflingor flingblandning Basmüsli 20.0 73.5 1.8 13.5 0.8
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
570.0 578.5 43.1
30.1%
32.4
22.6%
29.9
47.3%

2011-05-09

Invägning
Vikt62.6kg
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Rökt skinka gris 6% fett 1.0 1.4 0.2 0.0 0.1
Turkisk yoghurt 150.0 193.5 6.3 7.6 15.0
Kesella hallon 50.0 80.0 3.8 8.5 3.8
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
301.0 414.9 22.9
21.8%
16.1
15.3%
29.1
62.9%

2011-05-06

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Kvarg färskost 10% fett Kesella 100.0 152.0 12.7 2.9 10.0
Matlagningsyoghurt 8% fett 150.0 154.5 4.8 7.0 12.0
Grekisk sallad m feta ost 275.0 210.9 8.0 5.5 16.8
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Kyckling 200.0 230.0 43.0 0.0 6.2
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
875.0 957.4 87.4
36.5%
15.4
6.4%
60.3
57.1%

2011-05-05

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Kvarg färskost 10% fett Kesella 50.0 76.0 6.4 1.4 5.0
Keso färskost 4% fett 50.0 46.5 6.0 1.0 2.0
Vispgrädde 40% fett 25.0 94.0 0.5 0.8 10.0
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Köttfärsås blandfärs 70_30 100.0 108.0 8.9 3.6 6.3
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Keso färskost 4% fett 100.0 93.0 12.0 2.1 4.0
Vitkål 70.0 18.0 1.0 2.7 0.1
Jordgubbar 125.0 52.0 0.6 10.4 0.2
Matlagningsyoghurt 8% fett 100.0 103.0 3.2 4.7 8.0
Köttfärsås blandfärs 70_30 70.0 75.6 6.2 2.5 4.4
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
790.0 806.1 57.4
28.6%
29.2
14.6%
50.2
56.8%

2011-05-04

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Keso färskost 4% fett 50.0 46.5 6.0 1.0 2.0
Matlagningsyoghurt 8% fett 200.0 206.0 6.4 9.4 16.0
Kornbröd ca 3% fibrer 50.0 120.0 2.9 21.2 2.1
Dressing majonnäs ca 40% fett 25.0 113.0 0.1 6.0 10.0
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Wokgrönsaker Classic wokade i rapsolja 100.0 47.0 1.8 4.9 1.6
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Rökt skinka gris 3% fett 30.0 34.8 6.6 0.0 0.9
Köttfärsås blandfärs 70_30 200.0 216.0 17.8 7.2 12.6
Potatisbakelse vaniljkräm smörkräm marsipan 10.0 40.5 0.5 5.7 1.7
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
865.0 1103.8 67.3
24.4%
55.4
20.1%
67.3
55.4%

2011-05-03

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Fläsk sida gris m svål i bit 150.0 402.0 25.8 0.0 33.6
Hårt bröd havre vete råg mjölk 8% fibrer Wasa havre 26.0 99.0 3.4 16.0 1.8
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Matlagningsyoghurt 8% fett 100.0 103.0 3.2 4.7 8.0
Dressing majonnäs ca 40% fett 3.0 13.6 0.0 0.7 1.2
Vitkål 70.0 18.0 1.0 2.7 0.1
A-fil 3% fett 200.0 120.0 6.8 9.6 6.0
Keso färskost 4% fett 50.0 46.5 6.0 1.0 2.0
Kyckling 150.0 172.5 32.2 0.0 4.6
Löksås med grädde 30.0 61.7 0.8 2.1 5.7
Rökt skinka gris 6% fett 16.0 22.1 3.4 0.0 1.0
Wokgrönsaker Classic wokade i rapsolja 100.0 47.0 1.8 4.9 1.6
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
945.0 1175.4 90.7
31.0%
41.7
14.2%
70.7
54.8%

2011-05-02

Mitt första inlägg på ViktPejl.

Invägning
Vikt63.0kg
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Vitkål 70.0 18.0 1.0 2.7 0.1
Kycklingbröstfilé u skinn 100.0 105.0 23.1 0.0 1.2
Fläsk sida gris m svål i bit 200.0 536.0 34.4 0.0 44.8
Skinka innanlår gris 50.0 50.0 10.4 0.0 0.9
Kvarg färskost 10% fett Kesella 100.0 152.0 12.7 2.9 10.0
Matlagningsyoghurt 8% fett 100.0 103.0 3.2 4.7 8.0
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Löksås med grädde 30.0 61.7 0.8 2.1 5.7
Keso färskost 4% fett 300.0 279.0 36.0 6.3 12.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1000.0 1374.7 127.9
37.0%
18.7
5.4%
87.8
57.6%