| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) | 
|---|---|---|---|---|---|
| Lättfil 0,5% fett berik | 200.0 | 78.0 | 7.0 | 10.0 | 1.0 | 
| Färskost extra light 5% fett Philadelphia | 10.0 | 11.3 | 1.2 | 0.5 | 0.5 | 
| Hårt bröd råg 16% fibrer Crisp o Finn crisp | 20.0 | 69.8 | 2.2 | 12.6 | 0.4 | 
| Svartvinbärsgelé | 5.0 | 13.2 | 0.0 | 3.2 | 0.0 | 
| Blåbär | 10.0 | 5.3 | 0.1 | 0.9 | 0.1 | 
| Vitt bröd ospec 3,5% fibrer | 40.0 | 106.4 | 3.3 | 19.1 | 1.4 | 
| Kvarg färskost 1% fett Kesella lätt | 100.0 | 75.6 | 12.7 | 3.6 | 1.0 | 
| Frukostflingor musli med 33% frukt, olja, socker | 40.0 | 153.0 | 2.5 | 28.0 | 2.6 | 
| Hallon | 10.0 | 3.4 | 0.1 | 0.4 | 0.1 | 
| Rökt kalkon | 10.0 | 13.3 | 2.4 | 0.0 | 0.4 | 
| Ananas konserv m juice | 10.0 | 6.2 | 0.0 | 1.4 | 0.0 | 
| Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) | 455.0 | 535.5 | 31.5 24.6% | 79.7 62.2% | 7.5 13.3% | 
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) | 
|---|---|---|---|---|---|
| Kaviar rökt | 5.0 | 19.5 | 0.6 | 0.6 | 1.6 | 
| Svartvinbärsgelé | 5.0 | 13.2 | 0.0 | 3.2 | 0.0 | 
| Klyftpotatis u skal ugnsstekt m rapsolja | 50.0 | 60.3 | 1.1 | 11.6 | 0.8 | 
| Ägg kokt | 50.0 | 70.0 | 6.3 | 0.0 | 5.1 | 
| Keso färskost 4% fett | 50.0 | 46.5 | 6.0 | 1.0 | 2.0 | 
| Frukostflingor musli med 33% frukt, olja, socker | 20.0 | 76.5 | 1.2 | 14.0 | 1.3 | 
| Fläskfilé gris | 100.0 | 107.0 | 20.6 | 0.0 | 2.6 | 
| Färskost extra light 5% fett Philadelphia | 10.0 | 11.3 | 1.2 | 0.5 | 0.5 | 
| Lättfil 0,5% fett berik | 200.0 | 78.0 | 7.0 | 10.0 | 1.0 | 
| Vattenmelon | 20.0 | 6.8 | 0.1 | 1.5 | 0.0 | 
| Hårt bröd råg ca 14% fibrer Leksands Knäcke normalgräddat | 20.0 | 70.2 | 1.8 | 13.1 | 0.4 | 
| Matlagningsgrädde 5% fett Laga lätt | 20.0 | 17.0 | 0.7 | 1.2 | 1.1 | 
| Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) | 550.0 | 576.3 | 46.6 33.2% | 56.7 40.4% | 16.4 26.5% | 
| Vikt | 87.0kg | 
| Midja | 98.0cm | 
| Stuss | 100.0cm | 
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) | 
|---|---|---|---|---|---|
| Färskost extra light 5% fett Philadelphia | 15.0 | 17.0 | 1.8 | 0.7 | 0.8 | 
| Ost hårdost 31% fett | 5.0 | 19.3 | 1.3 | 0.1 | 1.6 | 
| Frukostflingor musli med 33% frukt, olja, socker | 20.0 | 76.5 | 1.2 | 14.0 | 1.3 | 
| Köttfärsröra till tacobröd | 100.0 | 221.0 | 16.3 | 3.5 | 15.9 | 
| Kalkon | 10.0 | 11.5 | 2.2 | 0.0 | 0.3 | 
| Paprika röd | 10.0 | 3.0 | 0.1 | 0.5 | 0.0 | 
| Hårt bröd råg 16% fibrer Crisp o Finn crisp | 40.0 | 139.6 | 4.4 | 25.1 | 0.8 | 
| Kvarg färskost 1% fett Kesella lätt | 5.0 | 3.8 | 0.6 | 0.2 | 0.0 | 
| Äpple u skal | 50.0 | 31.4 | 0.1 | 7.3 | 0.0 | 
| Vitt bröd mjölk typ fibrerfranska ca 4% fibrer | 20.0 | 53.6 | 1.7 | 10.1 | 0.5 | 
| Tomat | 10.0 | 2.2 | 0.1 | 0.4 | 0.0 | 
| Lättfil 0,5% fett berik | 200.0 | 78.0 | 7.0 | 10.0 | 1.0 | 
| Hårt bröd vete socker kanel ca 7% fibrer Wasa kanelknäcke | 20.0 | 79.3 | 2.0 | 13.6 | 1.4 | 
| Majskorn konserv u lag | 10.0 | 10.3 | 0.3 | 2.0 | 0.1 | 
| Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) | 515.0 | 746.5 | 39.1 21.7% | 87.5 48.5% | 23.7 29.8% | 
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) | 
|---|---|---|---|---|---|
| Svartvinbärsgelé | 5.0 | 13.2 | 0.0 | 3.2 | 0.0 | 
| Nektarin | 138.0 | 78.0 | 1.2 | 16.1 | 0.7 | 
| Rökt skinka gris 3% fett | 10.0 | 11.6 | 2.2 | 0.0 | 0.3 | 
| Keso färskost ananas apelsin fett 3% | 100.0 | 104.4 | 10.2 | 9.1 | 2.7 | 
| Hårt bröd råg 16% fibrer Crisp o Finn crisp | 20.0 | 69.8 | 2.2 | 12.6 | 0.4 | 
| Vitt bröd grov baguette surdeg bakad i butik 4,4% fibrer | 20.0 | 52.0 | 1.5 | 10.3 | 0.2 | 
| Lättfil 0,5% fett berik | 200.0 | 78.0 | 7.0 | 10.0 | 1.0 | 
| Wienerbröd | 60.0 | 307.0 | 4.3 | 24.2 | 21.3 | 
| Rågbröd typ pumpernickel ca 10% fibrer | 40.0 | 88.4 | 2.2 | 16.3 | 0.6 | 
| Frukostflingor musli med 33% frukt, olja, socker | 40.0 | 153.0 | 2.5 | 28.0 | 2.6 | 
| Cashewnötter | 20.0 | 118.0 | 3.1 | 5.2 | 9.3 | 
| Färskost extra light 5% fett Philadelphia | 5.0 | 5.7 | 0.6 | 0.2 | 0.3 | 
| Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) | 658.0 | 1079.1 | 37.0 14.1% | 135.2 51.7% | 39.4 34.2% | 
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) | 
|---|---|---|---|---|---|
| Rågbröd ca 6% fibrer | 40.0 | 100.0 | 3.0 | 18.2 | 1.0 | 
| Lättfil 0,5% fett berik | 200.0 | 78.0 | 7.0 | 10.0 | 1.0 | 
| Klyftpotatis u skal ugnsstekt m rapsolja | 50.0 | 60.3 | 1.1 | 11.6 | 0.8 | 
| Färskost extra light 5% fett Philadelphia | 10.0 | 11.3 | 1.2 | 0.5 | 0.5 | 
| Honungsmelon | 50.0 | 18.4 | 0.2 | 4.0 | 0.0 | 
| Nektarin | 138.0 | 78.0 | 1.2 | 16.1 | 0.7 | 
| Revbensspjäll gris grillat ugnsstekt | 50.0 | 132.5 | 13.2 | 0.0 | 8.9 | 
| Tomat | 5.0 | 1.1 | 0.0 | 0.2 | 0.0 | 
| Stekt kött nöt/gris ospec. | 50.0 | 97.5 | 13.4 | 0.0 | 4.8 | 
| Hårt bröd vete socker kanel ca 7% fibrer Wasa kanelknäcke | 40.0 | 158.7 | 4.0 | 27.2 | 2.8 | 
| Rökt skinka gris 3% fett | 20.0 | 23.2 | 4.4 | 0.0 | 0.6 | 
| Grönsallat gurka tomat u dressing | 50.0 | 9.0 | 0.5 | 1.3 | 0.0 | 
| Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) | 703.0 | 768.0 | 49.2 26.4% | 89.1 47.9% | 21.1 25.7% | 
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) | 
|---|---|---|---|---|---|
| Apelsinjuice färskpressad | 50.0 | 24.0 | 0.4 | 5.3 | 0.1 | 
| Grönsallat gurka tomat u dressing | 50.0 | 9.0 | 0.5 | 1.3 | 0.0 | 
| Lättfil 0,5% fett berik | 200.0 | 78.0 | 7.0 | 10.0 | 1.0 | 
| Frukostflingor musli med 33% frukt, olja, socker | 40.0 | 153.0 | 2.5 | 28.0 | 2.6 | 
| Pommes frites friterad potatis ca 7% fett fryst värmd i ugn | 15.0 | 32.5 | 0.5 | 4.8 | 1.1 | 
| Nektarin | 138.0 | 78.0 | 1.2 | 16.1 | 0.7 | 
| Rökt skinka gris 3% fett | 20.0 | 23.2 | 4.4 | 0.0 | 0.6 | 
| Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin | 10.0 | 4.8 | 0.3 | 0.5 | 0.2 | 
| Rågbröd osötat ca 9% fibrer | 50.0 | 123.5 | 3.6 | 23.0 | 0.8 | 
| Havregrynsgröt | 50.0 | 34.0 | 1.2 | 5.3 | 0.6 | 
| Lingonsylt osötad | 5.0 | 2.2 | 0.0 | 0.4 | 0.0 | 
| Mjukost smältost 4% fett | 10.0 | 11.3 | 1.8 | 0.2 | 0.4 | 
| Hårt bröd råg 16% fibrer Crisp o Finn crisp | 50.0 | 174.5 | 5.6 | 31.4 | 1.0 | 
| Grillad kyckling m skinn | 125.0 | 244.0 | 30.6 | 0.0 | 13.5 | 
| Wokgrönsaker Asiatiska wokade i rapsolja | 50.0 | 24.5 | 0.7 | 2.8 | 0.6 | 
| Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) | 863.0 | 1016.5 | 60.3 24.9% | 129.1 53.3% | 23.2 21.7% | 
| Alli - någon som har testat? | 
| Styrketräning eller Cardio först... | 
| går inte att spara | 
| Reductil? | 
| När sötsuget sätter in?? | 
| Alli - någon som har testat? | 
| Styrketräning eller Cardio först... | 
| Reductil? | 
| reductil? nån mer än jag... | 
| istället för mackor | 
| Partners: | SurveyMesh | 
| StoreDo | 
