trillians viktdagbok

« Till trillians profil

2011-04-05 Vad fan hände?!

Jag var i bra form, kände mig vältränad och frisk.
Åkte iväg på 3 månaders praktik i Stockholm och nu sitter jag här.
Nästan 8 kilo tyngre och utan muskler. Helt fruktansvärt vad snabbt detta gick och vilken ångest!

Nu börjar en kamp där jag, mitt psyke, och min kropp skall tillsammans komma i vår livs form snabbt som in i helvete igen. Jag är förbannad.

Invägning
Vikt70.6kg
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Honung 20.0 66.4 0.1 16.3 0.0
Måltidsersättning chokladsmak pulver Nutrilett Intensiv 35.0 132.0 12.2 11.4 3.2
Måltidsersättning chokladsmak pulver Nutrilett Intensiv 35.0 132.0 12.2 11.4 3.2
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
90.0 330.4 24.5
31.4%
39.1
50.1%
6.4
18.6%

2010-03-30

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Kiwi 85.0 48.0 0.8 8.7 0.3
Kiwi 85.0 48.0 0.8 8.7 0.3
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
170.0 96.0 1.6
7.9%
17.4
85.5%
0.6
6.7%

2010-03-29

Invägning
Vikt63.8kg
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Popcorn poppade 40.0 165.6 4.0 22.0 5.8
Hårt bröd vete socker kanel ca 7% fibrer Wasa kanelknäcke 60.0 238.0 6.0 40.8 4.2
Lasagne 450.0 528.3 23.8 64.8 18.4
Äpple m skal 250.0 138.0 0.5 31.0 0.2
Korv bröd ketchup senap 100.0 255.0 9.8 21.6 14.1
Citronjuice konc konserv 300.0 96.0 1.2 20.4 0.9
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1200.0 1420.9 45.3
13.1%
200.6
58.2%
43.6
28.7%

2010-03-18

Mitt första inlägg på ViktPejl.

Invägning
Vikt64.5kg
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Popcorn mikro 22% fett 75.0 337.5 7.0 32.2 16.6
Kiwi 85.0 48.0 0.8 8.7 0.3
Vitt bröd vatten typ baguette ca 6% fibrer 100.0 288.0 10.3 54.0 1.9
Basmatiris kokt 90.0 107.5 2.8 23.0 0.3
Apelsin 125.0 65.0 1.0 13.5 0.1
Kaffe bryggt 150.0 3.0 0.2 0.6 0.0
Grillad kyckling m skinn 75.0 146.4 18.4 0.0 8.1
Kiwi 85.0 48.0 0.8 8.7 0.3
Äpple m skal 125.0 69.0 0.2 15.5 0.1
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
910.0 1112.4 41.5
15.9%
156.2
60.0%
27.7
24.1%