Alliums viktdagbok

« Till Alliums profil

2013-08-14

Mitt första inlägg på ViktPejl.

Invägning
Vikt81.0kg
Dagens Aktiviteter
Aktivitet Minuter Kcal
Inlines 33.0 330
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Rimmad skinka el julskinka gris kokt 4,5% fett 10.0 13.0 2.2 0.0 0.4
Prinskorv stekt 25.0 70.5 2.6 1.0 6.3
Kaffe bryggt 100.0 2.0 0.1 0.4 0.0
Päron 138.0 74.0 0.6 15.0 0.1
Fruktyoghurt 2,5% fett 200.0 195.0 6.6 30.0 5.0
Ost hårdost 31% fett 15.0 58.0 3.9 0.2 4.7
Rågbröd osötat ca 5% fibrer 75.0 179.2 5.3 34.6 1.2
Bacon gris 15.0 51.8 2.0 0.0 4.9
Potatis kokt stekt 75.0 94.0 1.2 15.8 2.6
Paprika röd 10.0 3.0 0.1 0.5 0.0
Energibar G-sport 80.0 286.4 29.9 20.0 8.3
Frukostflingor flingblandning müsli frukt nötter socker el honung 40.0 147.0 3.2 28.2 1.5
Ägg stekt 51.0 108.0 6.4 0.0 9.2
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
834.0 1281.9 64.1
20.7%
145.7
47.0%
44.2
32.3%

2013-08-13

Dagens Aktiviteter
Aktivitet Minuter Kcal
Inlines 50.0 500
Styrketräning, tungt 20.0 171
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Potatis kokt stekt 75.0 94.0 1.2 15.8 2.6
Prinskorv stekt 25.0 70.5 2.6 1.0 6.3
Fruktyoghurt 2,5% fett 200.0 195.0 6.6 30.0 5.0
Äpple m skal 100.0 55.2 0.2 12.4 0.1
Ost hårdost 31% fett 15.0 58.0 3.9 0.2 4.7
Rimmad skinka el julskinka gris kokt 4,5% fett 10.0 13.0 2.2 0.0 0.4
Apelsin 125.0 65.0 1.0 13.5 0.1
Rågbröd ca 6% fibrer 150.0 375.0 11.2 68.4 3.8
Kiwi 85.0 48.0 0.8 8.7 0.3
Bacon gris 15.0 51.8 2.0 0.0 4.9
Paprika röd 10.0 3.0 0.1 0.5 0.0
Bondomelett 100.0 106.5 9.0 8.0 4.1
Frukostflingor flingblandning müsli frukt nötter socker el honung 40.0 147.0 3.2 28.2 1.5
Tomat 10.0 2.2 0.1 0.4 0.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
960.0 1284.2 44.1
14.3%
187.1
60.8%
33.8
24.9%

2013-08-12

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Mjukost smältost 20% fett 40.0 101.3 6.7 0.0 8.3
Mörkt bröd glutenfritt ca 6% fibrer 100.0 289.0 0.6 54.6 6.1
Frukostflingor frukt nötter/kokos olja socker ICA crunchy russin 150.0 675.0 10.6 98.2 24.4
Vitt bröd ospec 3,5% fibrer 200.0 532.0 16.4 95.4 7.2
Salami svensk ca 33% fett 20.0 70.4 3.0 0.2 6.5
Nektarin 138.0 78.0 1.2 16.1 0.7
Mellanmjölk 1,5% fett berik med D-vitamin 200.0 95.0 6.8 10.0 3.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
848.0 1840.7 45.3
10.1%
274.5
61.4%
56.2
28.5%