Annas viktdagbok

« Till Annas profil

2009-11-08

Mitt första inlägg på ViktPejl.

Invägning
Vikt88.5kg
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Vitt bröd ospec 3,5% fibrer 100.0 266.0 8.2 47.7 3.6
Salami importerad 45% fett 100.0 485.0 19.3 2.1 45.0
Smör 80% fett 5.0 36.0 0.0 0.0 4.0
Gravad lax 100.0 179.0 21.2 2.7 9.2
Gravlaxsås 40.0 222.0 0.6 5.2 22.4
Tomat 160.0 35.2 1.3 6.1 0.3
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
505.0 1223.2 50.6
16.5%
63.8
20.8%
84.5
62.6%

2009-11-04

Dagens Aktiviteter
Aktivitet Minuter Kcal
Gymnastik 60.0 381
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Kycklingbröstfilé u skinn 120.0 126.0 27.7 0.0 1.4
Hårt bröd råg 14,5% fibrer Vika knäckebröd 10.0 34.4 1.0 6.3 0.2
Mjukost smältost 10% fett 30.0 48.0 5.2 0.0 3.0
Pasta 125.0 450.0 15.6 89.9 1.5
Stekt nötfärs 250.0 407.5 55.0 0.0 20.8
Tomat 80.0 17.6 0.6 3.0 0.2
Apelsinjuice färskpressad 300.0 144.0 2.1 31.8 0.6
Gurka 85.0 11.9 0.7 1.9 0.0
Majskorn konserv u lag 70.0 72.1 2.0 14.1 0.4
Rågbröd ca 6% fibrer 50.0 125.0 3.8 22.8 1.2
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1120.0 1436.5 113.7
32.5%
169.8
48.5%
29.3
19.0%

2009-11-03

Dagens Aktiviteter
Aktivitet Minuter Kcal
Gymnastik 60.0 381
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Tomat 70.0 15.4 0.6 2.7 0.1
Grönmögelost fett 43 % Blå Castello 20.0 85.8 1.9 0.5 8.6
Gurka 85.0 11.9 0.7 1.9 0.0
Filmjölk 3% fett 200.0 120.0 6.8 9.6 6.0
Vitt bröd ospec 3,5% fibrer 60.0 159.6 4.9 28.6 2.2
Frukostflingor vetekli malt rostat Allbran Plus 20.0 67.0 2.5 9.4 0.9
Majskorn konserv u lag 70.0 72.1 2.0 14.1 0.4
Rökt skinka gris 3% fett 35.0 40.6 7.7 0.0 1.0
Pasta 125.0 450.0 15.6 89.9 1.5
Hårt bröd råg 14,5% fibrer Vika knäckebröd 25.0 86.0 2.4 15.8 0.6
Kycklingbröstfilé u skinn 120.0 126.0 27.7 0.0 1.4
Gravad lax 10.0 17.9 2.1 0.3 0.9
Mjukost smältost 10% fett 50.0 80.0 8.6 0.0 5.0
Vitt bröd vatten typ franska ca 3% fibrer 120.0 310.8 10.0 58.6 2.9
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1010.0 1643.1 93.5
23.6%
231.4
58.4%
31.5
18.0%

2009-11-02

Dagens Aktiviteter
Aktivitet Minuter Kcal
Aerobics, Step low impact 50.0 436
Spinning, medium 50.0 556
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Tomat 160.0 35.2 1.3 6.1 0.3
Hårt bröd råg 14,5% fibrer Vika knäckebröd 50.0 172.0 4.8 31.6 1.2
Gurka 170.0 23.8 1.4 3.7 0.0
Keso färskost 4% fett 200.0 186.0 24.0 4.2 8.0
Majskorn konserv u lag 140.0 144.2 4.1 28.3 0.8
Makrillfilé konserv i tomatsås 125.0 247.5 18.0 0.6 19.4
Vitt bröd ospec 3,5% fibrer 60.0 159.6 4.9 28.6 2.2
Filmjölk 3% fett 200.0 120.0 6.8 9.6 6.0
Rökt skinka gris 6% fett 35.0 48.3 7.4 0.0 2.1
Jordgubbar 125.0 52.0 0.6 10.4 0.2
Mjukost smältost 10% fett 20.0 32.0 3.5 0.0 2.0
Kycklingbröstfilé u skinn 180.0 189.0 41.6 0.0 2.2
Pasta kokt m salt 280.0 362.6 12.6 72.5 1.1
Socker 10.0 40.5 0.0 10.0 0.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1755.0 1812.7 131.0
29.8%
205.6
46.7%
45.5
23.5%