Mitt första inlägg på ViktPejl.
Invägning| Vikt | 88.5kg | 
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) | 
|---|---|---|---|---|---|
| Vitt bröd ospec 3,5% fibrer | 100.0 | 266.0 | 8.2 | 47.7 | 3.6 | 
| Smör 80% fett | 5.0 | 36.0 | 0.0 | 0.0 | 4.0 | 
| Gravad lax | 100.0 | 179.0 | 21.2 | 2.7 | 9.2 | 
| Salami importerad 45% fett | 100.0 | 485.0 | 19.3 | 2.1 | 45.0 | 
| Gravlaxsås | 40.0 | 222.0 | 0.6 | 5.2 | 22.4 | 
| Tomat | 160.0 | 35.2 | 1.3 | 6.1 | 0.3 | 
| Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) | 505.0 | 1223.2 | 50.6 16.5% | 63.8 20.8% | 84.5 62.6% | 
| Aktivitet | Minuter | Kcal | 
|---|---|---|
| Gymnastik | 60.0 | 381 | 
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) | 
|---|---|---|---|---|---|
| Kycklingbröstfilé u skinn | 120.0 | 126.0 | 27.7 | 0.0 | 1.4 | 
| Mjukost smältost 10% fett | 30.0 | 48.0 | 5.2 | 0.0 | 3.0 | 
| Pasta | 125.0 | 450.0 | 15.6 | 89.9 | 1.5 | 
| Stekt nötfärs | 250.0 | 407.5 | 55.0 | 0.0 | 20.8 | 
| Tomat | 80.0 | 17.6 | 0.6 | 3.0 | 0.2 | 
| Apelsinjuice färskpressad | 300.0 | 144.0 | 2.1 | 31.8 | 0.6 | 
| Gurka | 85.0 | 11.9 | 0.7 | 1.9 | 0.0 | 
| Hårt bröd råg 14,5% fibrer Vika knäckebröd | 10.0 | 34.4 | 1.0 | 6.3 | 0.2 | 
| Majskorn konserv u lag | 70.0 | 72.1 | 2.0 | 14.1 | 0.4 | 
| Rågbröd ca 6% fibrer | 50.0 | 125.0 | 3.8 | 22.8 | 1.2 | 
| Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) | 1120.0 | 1436.5 | 113.7 32.5% | 169.8 48.5% | 29.3 19.0% | 
| Aktivitet | Minuter | Kcal | 
|---|---|---|
| Gymnastik | 60.0 | 381 | 
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) | 
|---|---|---|---|---|---|
| Tomat | 70.0 | 15.4 | 0.6 | 2.7 | 0.1 | 
| Grönmögelost fett 43 % Blå Castello | 20.0 | 85.8 | 1.9 | 0.5 | 8.6 | 
| Vitt bröd ospec 3,5% fibrer | 60.0 | 159.6 | 4.9 | 28.6 | 2.2 | 
| Frukostflingor vetekli malt rostat Allbran Plus | 20.0 | 67.0 | 2.5 | 9.4 | 0.9 | 
| Majskorn konserv u lag | 70.0 | 72.1 | 2.0 | 14.1 | 0.4 | 
| Rökt skinka gris 3% fett | 35.0 | 40.6 | 7.7 | 0.0 | 1.0 | 
| Pasta | 125.0 | 450.0 | 15.6 | 89.9 | 1.5 | 
| Hårt bröd råg 14,5% fibrer Vika knäckebröd | 25.0 | 86.0 | 2.4 | 15.8 | 0.6 | 
| Gurka | 85.0 | 11.9 | 0.7 | 1.9 | 0.0 | 
| Filmjölk 3% fett | 200.0 | 120.0 | 6.8 | 9.6 | 6.0 | 
| Kycklingbröstfilé u skinn | 120.0 | 126.0 | 27.7 | 0.0 | 1.4 | 
| Gravad lax | 10.0 | 17.9 | 2.1 | 0.3 | 0.9 | 
| Mjukost smältost 10% fett | 50.0 | 80.0 | 8.6 | 0.0 | 5.0 | 
| Vitt bröd vatten typ franska ca 3% fibrer | 120.0 | 310.8 | 10.0 | 58.6 | 2.9 | 
| Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) | 1010.0 | 1643.1 | 93.5 23.6% | 231.4 58.4% | 31.5 18.0% | 
| Aktivitet | Minuter | Kcal | 
|---|---|---|
| Aerobics, Step low impact | 50.0 | 436 | 
| Spinning, medium | 50.0 | 556 | 
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) | 
|---|---|---|---|---|---|
| Tomat | 160.0 | 35.2 | 1.3 | 6.1 | 0.3 | 
| Hårt bröd råg 14,5% fibrer Vika knäckebröd | 50.0 | 172.0 | 4.8 | 31.6 | 1.2 | 
| Majskorn konserv u lag | 140.0 | 144.2 | 4.1 | 28.3 | 0.8 | 
| Makrillfilé konserv i tomatsås | 125.0 | 247.5 | 18.0 | 0.6 | 19.4 | 
| Vitt bröd ospec 3,5% fibrer | 60.0 | 159.6 | 4.9 | 28.6 | 2.2 | 
| Filmjölk 3% fett | 200.0 | 120.0 | 6.8 | 9.6 | 6.0 | 
| Rökt skinka gris 6% fett | 35.0 | 48.3 | 7.4 | 0.0 | 2.1 | 
| Jordgubbar | 125.0 | 52.0 | 0.6 | 10.4 | 0.2 | 
| Mjukost smältost 10% fett | 20.0 | 32.0 | 3.5 | 0.0 | 2.0 | 
| Gurka | 170.0 | 23.8 | 1.4 | 3.7 | 0.0 | 
| Keso färskost 4% fett | 200.0 | 186.0 | 24.0 | 4.2 | 8.0 | 
| Kycklingbröstfilé u skinn | 180.0 | 189.0 | 41.6 | 0.0 | 2.2 | 
| Pasta kokt m salt | 280.0 | 362.6 | 12.6 | 72.5 | 1.1 | 
| Socker | 10.0 | 40.5 | 0.0 | 10.0 | 0.0 | 
| Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) | 1755.0 | 1812.7 | 131.0 29.8% | 205.6 46.7% | 45.5 23.5% | 
| Alli - någon som har testat? | 
| Styrketräning eller Cardio först... | 
| går inte att spara | 
| Reductil? | 
| När sötsuget sätter in?? | 
| Alli - någon som har testat? | 
| Styrketräning eller Cardio först... | 
| Reductil? | 
| reductil? nån mer än jag... | 
| istället för mackor | 
| Partners: | SurveyMesh | 
| StoreDo | 
