AnnaNevers viktdagbok

« Till AnnaNevers profil

2009-09-22

Invägning
Vikt96.0kg
Midja120.0cm
Stuss130.0cm
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Smör 80% fett 10.0 72.0 0.0 0.0 8.0
Gurka 100.0 14.0 0.8 2.2 0.0
Tonfisk i vatten konserv avrunnen 100.0 110.0 24.5 0.0 1.2
Pestosås basilika parmesan valnöt 30.0 188.4 3.7 1.9 18.6
Färskost 27% fett Philadelphia 33.0 90.2 2.0 0.9 9.0
Pasta 90.0 324.0 11.2 64.7 1.1
Ost hårdost 31% fett 15.0 58.0 3.9 0.2 4.7
Vitt vin torrt 12 vol. % 150.0 102.0 0.0 0.6 0.0
Rågbröd osötat ca 9% fibrer 70.0 172.9 5.0 32.2 1.1
Olivolja 3.0 26.5 0.0 0.0 3.0
Vispgrädde 40% fett 70.0 263.2 1.4 2.2 28.0
Ost hårdost 31% fett 47.0 181.7 12.2 0.6 14.7
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
718.0 1602.9 64.7
17.3%
105.5
28.3%
89.4
54.4%

2009-09-21

Invägning
Vikt96.0kg
Midja120.0cm
Stuss130.0cm
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Torsk 130.0 97.5 22.1 0.0 0.9
Majonnäs 80% fett 15.0 107.6 0.2 0.2 12.0
Färskost 27% fett Philadelphia 33.0 90.2 2.0 0.9 9.0
Smör 80% fett 5.0 36.0 0.0 0.0 4.0
Tomat 30.0 6.6 0.2 1.1 0.1
Vitt vin torrt 12 vol. % 150.0 102.0 0.0 0.6 0.0
Squash 416.0 70.7 5.0 9.2 0.4
Olivolja 3.0 26.5 0.0 0.0 3.0
Gurka 200.0 28.0 1.6 4.4 0.0
Äpple m skal 125.0 69.0 0.2 15.5 0.1
Mjölk 3% fett 50.0 30.0 1.7 2.4 1.5
Vispgrädde 40% fett 70.0 263.2 1.4 2.2 28.0
Ägg kokt 240.0 336.0 30.2 0.0 24.5
Tonfisk i vatten konserv avrunnen 100.0 110.0 24.5 0.0 1.2
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1567.0 1373.3 89.1
28.0%
36.5
11.5%
84.7
60.5%

2009-09-18

Invägning
Vikt97.0kg
Midja120.0cm
Stuss130.0cm
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Spenat 85.0 15.0 1.6 0.6 0.4
Kiwi 85.0 48.0 0.8 8.7 0.3
Kyckling kokt 125.0 209.0 39.2 0.0 5.6
Grönsaksbuljong ätf 100.0 5.0 0.4 0.4 0.2
Parmesanost hårdost 30% fett riven 20.0 89.8 8.3 0.8 6.0
Fläskkotlett gris m 2 mm fettkant 125.0 167.5 25.0 0.0 7.5
Valnötter 25.0 167.2 3.6 3.2 15.5
Ägg kokt 120.0 168.0 15.1 0.0 12.2
Äpple m skal 100.0 55.2 0.2 12.4 0.1
Majonnäs 80% fett 5.0 35.9 0.0 0.1 4.0
Keso färskost 4% fett 250.0 232.5 30.0 5.2 10.0
Vispgrädde 40% fett 25.0 94.0 0.5 0.8 10.0
Squash 100.0 17.0 1.2 2.2 0.1
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1165.0 1304.1 125.9
38.9%
34.4
10.6%
71.9
50.4%