AnnaNevers viktdagbok

« Till AnnaNevers profil

2009-09-22

Invägning
Vikt96.0kg
Midja120.0cm
Stuss130.0cm
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Ost hårdost 31% fett 15.0 58.0 3.9 0.2 4.7
Olivolja 3.0 26.5 0.0 0.0 3.0
Vitt vin torrt 12 vol. % 150.0 102.0 0.0 0.6 0.0
Vispgrädde 40% fett 70.0 263.2 1.4 2.2 28.0
Ost hårdost 31% fett 47.0 181.7 12.2 0.6 14.7
Färskost 27% fett Philadelphia 33.0 90.2 2.0 0.9 9.0
Pasta 90.0 324.0 11.2 64.7 1.1
Rågbröd osötat ca 9% fibrer 70.0 172.9 5.0 32.2 1.1
Smör 80% fett 10.0 72.0 0.0 0.0 8.0
Gurka 100.0 14.0 0.8 2.2 0.0
Tonfisk i vatten konserv avrunnen 100.0 110.0 24.5 0.0 1.2
Pestosås basilika parmesan valnöt 30.0 188.4 3.7 1.9 18.6
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
718.0 1602.9 64.7
17.3%
105.5
28.3%
89.4
54.4%

2009-09-21

Invägning
Vikt96.0kg
Midja120.0cm
Stuss130.0cm
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Tomat 30.0 6.6 0.2 1.1 0.1
Vitt vin torrt 12 vol. % 150.0 102.0 0.0 0.6 0.0
Mjölk 3% fett 50.0 30.0 1.7 2.4 1.5
Vispgrädde 40% fett 70.0 263.2 1.4 2.2 28.0
Squash 416.0 70.7 5.0 9.2 0.4
Olivolja 3.0 26.5 0.0 0.0 3.0
Ägg kokt 240.0 336.0 30.2 0.0 24.5
Tonfisk i vatten konserv avrunnen 100.0 110.0 24.5 0.0 1.2
Smör 80% fett 5.0 36.0 0.0 0.0 4.0
Gurka 200.0 28.0 1.6 4.4 0.0
Äpple m skal 125.0 69.0 0.2 15.5 0.1
Torsk 130.0 97.5 22.1 0.0 0.9
Majonnäs 80% fett 15.0 107.6 0.2 0.2 12.0
Färskost 27% fett Philadelphia 33.0 90.2 2.0 0.9 9.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1567.0 1373.3 89.1
28.0%
36.5
11.5%
84.7
60.5%

2009-09-18

Invägning
Vikt97.0kg
Midja120.0cm
Stuss130.0cm
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Fläskkotlett gris m 2 mm fettkant 125.0 167.5 25.0 0.0 7.5
Valnötter 25.0 167.2 3.6 3.2 15.5
Vispgrädde 40% fett 25.0 94.0 0.5 0.8 10.0
Ägg kokt 120.0 168.0 15.1 0.0 12.2
Äpple m skal 100.0 55.2 0.2 12.4 0.1
Squash 100.0 17.0 1.2 2.2 0.1
Grönsaksbuljong ätf 100.0 5.0 0.4 0.4 0.2
Parmesanost hårdost 30% fett riven 20.0 89.8 8.3 0.8 6.0
Majonnäs 80% fett 5.0 35.9 0.0 0.1 4.0
Keso färskost 4% fett 250.0 232.5 30.0 5.2 10.0
Spenat 85.0 15.0 1.6 0.6 0.4
Kiwi 85.0 48.0 0.8 8.7 0.3
Kyckling kokt 125.0 209.0 39.2 0.0 5.6
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1165.0 1304.1 125.9
38.9%
34.4
10.6%
71.9
50.4%