| Vikt | 96.0kg | 
| Midja | 120.0cm | 
| Stuss | 130.0cm | 
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) | 
|---|---|---|---|---|---|
| Smör 80% fett | 10.0 | 72.0 | 0.0 | 0.0 | 8.0 | 
| Gurka | 100.0 | 14.0 | 0.8 | 2.2 | 0.0 | 
| Tonfisk i vatten konserv avrunnen | 100.0 | 110.0 | 24.5 | 0.0 | 1.2 | 
| Pestosås basilika parmesan valnöt | 30.0 | 188.4 | 3.7 | 1.9 | 18.6 | 
| Färskost 27% fett Philadelphia | 33.0 | 90.2 | 2.0 | 0.9 | 9.0 | 
| Pasta | 90.0 | 324.0 | 11.2 | 64.7 | 1.1 | 
| Ost hårdost 31% fett | 15.0 | 58.0 | 3.9 | 0.2 | 4.7 | 
| Vitt vin torrt 12 vol. % | 150.0 | 102.0 | 0.0 | 0.6 | 0.0 | 
| Rågbröd osötat ca 9% fibrer | 70.0 | 172.9 | 5.0 | 32.2 | 1.1 | 
| Olivolja | 3.0 | 26.5 | 0.0 | 0.0 | 3.0 | 
| Vispgrädde 40% fett | 70.0 | 263.2 | 1.4 | 2.2 | 28.0 | 
| Ost hårdost 31% fett | 47.0 | 181.7 | 12.2 | 0.6 | 14.7 | 
| Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) | 718.0 | 1602.9 | 64.7 17.3% | 105.5 28.3% | 89.4 54.4% | 
| Vikt | 96.0kg | 
| Midja | 120.0cm | 
| Stuss | 130.0cm | 
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) | 
|---|---|---|---|---|---|
| Torsk | 130.0 | 97.5 | 22.1 | 0.0 | 0.9 | 
| Majonnäs 80% fett | 15.0 | 107.6 | 0.2 | 0.2 | 12.0 | 
| Färskost 27% fett Philadelphia | 33.0 | 90.2 | 2.0 | 0.9 | 9.0 | 
| Smör 80% fett | 5.0 | 36.0 | 0.0 | 0.0 | 4.0 | 
| Tomat | 30.0 | 6.6 | 0.2 | 1.1 | 0.1 | 
| Vitt vin torrt 12 vol. % | 150.0 | 102.0 | 0.0 | 0.6 | 0.0 | 
| Squash | 416.0 | 70.7 | 5.0 | 9.2 | 0.4 | 
| Olivolja | 3.0 | 26.5 | 0.0 | 0.0 | 3.0 | 
| Gurka | 200.0 | 28.0 | 1.6 | 4.4 | 0.0 | 
| Äpple m skal | 125.0 | 69.0 | 0.2 | 15.5 | 0.1 | 
| Mjölk 3% fett | 50.0 | 30.0 | 1.7 | 2.4 | 1.5 | 
| Vispgrädde 40% fett | 70.0 | 263.2 | 1.4 | 2.2 | 28.0 | 
| Ägg kokt | 240.0 | 336.0 | 30.2 | 0.0 | 24.5 | 
| Tonfisk i vatten konserv avrunnen | 100.0 | 110.0 | 24.5 | 0.0 | 1.2 | 
| Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) | 1567.0 | 1373.3 | 89.1 28.0% | 36.5 11.5% | 84.7 60.5% | 
| Vikt | 97.0kg | 
| Midja | 120.0cm | 
| Stuss | 130.0cm | 
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) | 
|---|---|---|---|---|---|
| Spenat | 85.0 | 15.0 | 1.6 | 0.6 | 0.4 | 
| Kiwi | 85.0 | 48.0 | 0.8 | 8.7 | 0.3 | 
| Kyckling kokt | 125.0 | 209.0 | 39.2 | 0.0 | 5.6 | 
| Grönsaksbuljong ätf | 100.0 | 5.0 | 0.4 | 0.4 | 0.2 | 
| Parmesanost hårdost 30% fett riven | 20.0 | 89.8 | 8.3 | 0.8 | 6.0 | 
| Fläskkotlett gris m 2 mm fettkant | 125.0 | 167.5 | 25.0 | 0.0 | 7.5 | 
| Valnötter | 25.0 | 167.2 | 3.6 | 3.2 | 15.5 | 
| Ägg kokt | 120.0 | 168.0 | 15.1 | 0.0 | 12.2 | 
| Äpple m skal | 100.0 | 55.2 | 0.2 | 12.4 | 0.1 | 
| Majonnäs 80% fett | 5.0 | 35.9 | 0.0 | 0.1 | 4.0 | 
| Keso färskost 4% fett | 250.0 | 232.5 | 30.0 | 5.2 | 10.0 | 
| Vispgrädde 40% fett | 25.0 | 94.0 | 0.5 | 0.8 | 10.0 | 
| Squash | 100.0 | 17.0 | 1.2 | 2.2 | 0.1 | 
| Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) | 1165.0 | 1304.1 | 125.9 38.9% | 34.4 10.6% | 71.9 50.4% | 
| Alli - någon som har testat? | 
| Styrketräning eller Cardio först... | 
| går inte att spara | 
| Reductil? | 
| När sötsuget sätter in?? | 
| Alli - någon som har testat? | 
| Styrketräning eller Cardio först... | 
| Reductil? | 
| reductil? nån mer än jag... | 
| istället för mackor | 
| Partners: | SurveyMesh | 
| StoreDo | 
