AnnaNevers viktdagbok

« Till AnnaNevers profil

2009-09-22

Invägning
Vikt96.0kg
Midja120.0cm
Stuss130.0cm
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Vispgrädde 40% fett 70.0 263.2 1.4 2.2 28.0
Ost hårdost 31% fett 47.0 181.7 12.2 0.6 14.7
Smör 80% fett 10.0 72.0 0.0 0.0 8.0
Gurka 100.0 14.0 0.8 2.2 0.0
Färskost 27% fett Philadelphia 33.0 90.2 2.0 0.9 9.0
Pasta 90.0 324.0 11.2 64.7 1.1
Olivolja 3.0 26.5 0.0 0.0 3.0
Vitt vin torrt 12 vol. % 150.0 102.0 0.0 0.6 0.0
Ost hårdost 31% fett 15.0 58.0 3.9 0.2 4.7
Rågbröd osötat ca 9% fibrer 70.0 172.9 5.0 32.2 1.1
Tonfisk i vatten konserv avrunnen 100.0 110.0 24.5 0.0 1.2
Pestosås basilika parmesan valnöt 30.0 188.4 3.7 1.9 18.6
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
718.0 1602.9 64.7
17.3%
105.5
28.3%
89.4
54.4%

2009-09-21

Invägning
Vikt96.0kg
Midja120.0cm
Stuss130.0cm
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Ägg kokt 240.0 336.0 30.2 0.0 24.5
Tonfisk i vatten konserv avrunnen 100.0 110.0 24.5 0.0 1.2
Torsk 130.0 97.5 22.1 0.0 0.9
Smör 80% fett 5.0 36.0 0.0 0.0 4.0
Mjölk 3% fett 50.0 30.0 1.7 2.4 1.5
Vispgrädde 40% fett 70.0 263.2 1.4 2.2 28.0
Squash 416.0 70.7 5.0 9.2 0.4
Olivolja 3.0 26.5 0.0 0.0 3.0
Tomat 30.0 6.6 0.2 1.1 0.1
Vitt vin torrt 12 vol. % 150.0 102.0 0.0 0.6 0.0
Gurka 200.0 28.0 1.6 4.4 0.0
Äpple m skal 125.0 69.0 0.2 15.5 0.1
Majonnäs 80% fett 15.0 107.6 0.2 0.2 12.0
Färskost 27% fett Philadelphia 33.0 90.2 2.0 0.9 9.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1567.0 1373.3 89.1
28.0%
36.5
11.5%
84.7
60.5%

2009-09-18

Invägning
Vikt97.0kg
Midja120.0cm
Stuss130.0cm
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Squash 100.0 17.0 1.2 2.2 0.1
Spenat 85.0 15.0 1.6 0.6 0.4
Kiwi 85.0 48.0 0.8 8.7 0.3
Grönsaksbuljong ätf 100.0 5.0 0.4 0.4 0.2
Parmesanost hårdost 30% fett riven 20.0 89.8 8.3 0.8 6.0
Vispgrädde 40% fett 25.0 94.0 0.5 0.8 10.0
Ägg kokt 120.0 168.0 15.1 0.0 12.2
Äpple m skal 100.0 55.2 0.2 12.4 0.1
Fläskkotlett gris m 2 mm fettkant 125.0 167.5 25.0 0.0 7.5
Valnötter 25.0 167.2 3.6 3.2 15.5
Majonnäs 80% fett 5.0 35.9 0.0 0.1 4.0
Keso färskost 4% fett 250.0 232.5 30.0 5.2 10.0
Kyckling kokt 125.0 209.0 39.2 0.0 5.6
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1165.0 1304.1 125.9
38.9%
34.4
10.6%
71.9
50.4%