Attes viktdagbok

« Till Attes profil

2013-09-18

Invägning
Vikt75.0kg
Midja100.0cm
Stuss104.0cm

2012-05-14

Dagens Aktiviteter
Aktivitet Minuter Kcal
Löpning 8 km/h (7,5 min/km) 8.0 85
Promenad 7,2 km/h (8,3 min/km) 75.0 496
Promenad 6,4 km/h (9,4 min/km) 80.0 476
Gå/jogga 10.0 79
Motionscykel, lugnt 15.0 139

2011-12-13

Invägning
Vikt80.0kg
Midja101.0cm
Stuss104.0cm

2011-05-17

Invägning
Vikt83.0kg
Midja101.0cm
Stuss104.0cm

2011-05-10

Invägning
Vikt83.0kg
Midja100.0cm
Stuss104.0cm

2011-05-03

Invägning
Vikt83.0kg
Midja100.0cm
Stuss103.0cm

2011-03-09

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Pannkaka tunn hemlagad 135.0 268.8 9.6 31.5 11.3
Jordgubbssylt 30.0 51.0 0.2 12.3 0.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
165.0 319.8 9.8
12.4%
43.8
55.3%
11.3
32.4%

2011-03-08

Invägning
Vikt82.3kg
Midja100.5cm
Stuss104.5cm
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Vitkålssallad pizzasallad 98.0 137.2 1.0 5.2 12.3
Basmatiris kokt 210.0 250.7 6.5 53.6 0.6
Filmjölk 3% fett 350.0 210.0 11.9 16.8 10.5
Jordgubbssylt 80.0 136.0 0.4 32.8 0.0
Kyckling 147.0 169.0 31.6 0.0 4.6
Pannkaka tunn hemlagad 245.0 487.8 17.4 57.1 20.6
Banan 110.0 110.0 1.9 23.9 0.0
Currysås 80.0 72.0 0.8 2.7 6.4
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1320.0 1572.7 71.5
18.4%
192.1
49.5%
55.0
32.1%

2011-03-07

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Honung 5.0 16.6 0.0 4.1 0.0
Basmatiris kokt 222.0 265.1 6.9 56.6 0.7
Currysås 130.0 117.0 1.3 4.4 10.4
Felix Ketchup Mindre salt och Socker 35.0 24.5 0.5 5.6 0.1
Kyckling 120.0 138.0 25.8 0.0 3.7
Köttfärssås o spaghetti 578.0 653.7 37.6 90.7 13.3
Filmjölk 3% fett 330.0 198.0 11.2 15.8 9.9
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1420.0 1412.9 83.3
24.0%
177.2
51.1%
38.1
24.9%

2011-03-06

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Honung 10.0 33.2 0.0 8.2 0.0
Bravo Apelsin, Äpple & Mandarinjuice 200.0 90.0 0.6 18.0 0.6
Filmjölk 3% fett 355.0 213.0 12.1 17.0 10.6
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
565.0 336.2 12.7
15.6%
43.2
53.1%
11.2
31.2%
« Äldre inlägg