| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) | 
|---|---|---|---|---|---|
| Vitt bröd mjölk typ tekaka hamburgerbröd korvbröd ca 4% fibrer | 100.0 | 285.0 | 8.1 | 51.2 | 4.1 | 
| Messmör 5% fett berik | 50.0 | 130.6 | 3.6 | 23.0 | 2.5 | 
| Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) | 150.0 | 415.6 | 11.7 11.6% | 74.2 73.6% | 6.6 14.8% | 
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) | 
|---|---|---|---|---|---|
| Hårt bröd råg 15,5% fibrer Wasa husman | 48.0 | 170.0 | 4.8 | 31.0 | 1.2 | 
| Bondomelett | 336.0 | 357.8 | 30.2 | 26.9 | 13.8 | 
| Vitt bröd mjölk typ tekaka hamburgerbröd korvbröd ca 4% fibrer | 100.0 | 285.0 | 8.1 | 51.2 | 4.1 | 
| Chokladdryck mellanmjölk | 250.0 | 182.5 | 8.8 | 26.2 | 4.2 | 
| Lättmargarin Becel oliv 35% fett | 20.0 | 64.0 | 0.4 | 0.0 | 7.2 | 
| Bacon lättbacon gris | 100.0 | 114.0 | 19.4 | 0.0 | 3.5 | 
| Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) | 854.0 | 1173.3 | 71.7 25.2% | 135.3 47.6% | 34.0 27.1% | 
| Vikt | 142.3kg | 
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) | 
|---|---|---|---|---|---|
| Vitt bröd mjölk typ tekaka hamburgerbröd korvbröd ca 4% fibrer | 100.0 | 285.0 | 8.1 | 51.2 | 4.1 | 
| Frukostflingor berik Frosties | 40.0 | 155.0 | 2.1 | 35.0 | 0.4 | 
| Mellanmjölk 1,5% fett berik med D-vitamin | 200.0 | 95.0 | 6.8 | 10.0 | 3.0 | 
| Makrillfilé konserv i tomatsås | 50.0 | 99.0 | 7.2 | 0.2 | 7.8 | 
| Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) | 390.0 | 634.0 | 24.2 15.6% | 96.4 62.1% | 15.3 22.3% | 
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) | 
|---|---|---|---|---|---|
| Hårt bröd råg 15,5% fibrer Wasa husman | 48.0 | 170.0 | 4.8 | 31.0 | 1.2 | 
| Lättmargarin Becel 35% fett berik | 20.0 | 64.0 | 0.4 | 0.0 | 7.2 | 
| Pastasås olika märken | 100.0 | 51.0 | 1.6 | 5.3 | 2.1 | 
| Tomat | 50.0 | 11.0 | 0.4 | 1.9 | 0.1 | 
| Ost hårdost 17% fett | 30.0 | 84.0 | 9.0 | 0.4 | 5.2 | 
| Morot | 70.0 | 31.0 | 0.4 | 6.1 | 0.2 | 
| Pizza Capricciosa rökt skinka restaurang | 350.0 | 935.9 | 38.5 | 87.5 | 46.9 | 
| Pasta kokt m salt | 220.0 | 284.9 | 9.9 | 57.0 | 0.9 | 
| Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) | 888.0 | 1631.8 | 65.0 16.3% | 189.2 47.4% | 63.8 36.3% | 
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) | 
|---|---|---|---|---|---|
| Fruktyoghurt 2,5% fett | 200.0 | 195.0 | 6.6 | 30.0 | 5.0 | 
| Lättmargarin Becel 35% fett berik | 20.0 | 64.0 | 0.4 | 0.0 | 7.2 | 
| Hårt bröd råg 15,5% fibrer Wasa husman | 48.0 | 170.0 | 4.8 | 31.0 | 1.2 | 
| Frukostflingor berik Frosties | 40.0 | 155.0 | 2.1 | 35.0 | 0.4 | 
| Wokgrönsaker m kyckling nudlar | 400.0 | 404.0 | 22.4 | 34.4 | 18.4 | 
| Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) | 708.0 | 988.0 | 36.3 15.1% | 130.4 54.4% | 32.2 30.5% | 
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) | 
|---|---|---|---|---|---|
| Gurka | 50.0 | 7.0 | 0.4 | 1.1 | 0.0 | 
| Pastasås olika märken | 100.0 | 51.0 | 1.6 | 5.3 | 2.1 | 
| Vitt bröd mjölk typ tekaka hamburgerbröd korvbröd ca 4% fibrer | 100.0 | 285.0 | 8.1 | 51.2 | 4.1 | 
| Lättmargarin Becel oliv 35% fett | 5.0 | 16.0 | 0.1 | 0.0 | 1.8 | 
| Pasta kokt m salt | 220.0 | 284.9 | 9.9 | 57.0 | 0.9 | 
| Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) | 475.0 | 643.9 | 20.1 13.0% | 114.6 74.0% | 8.9 13.0% | 
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) | 
|---|---|---|---|---|---|
| Vitt bröd mjölk typ tekaka hamburgerbröd korvbröd ca 4% fibrer | 100.0 | 285.0 | 8.1 | 51.2 | 4.1 | 
| Pasta kokt m salt | 220.0 | 284.9 | 9.9 | 57.0 | 0.9 | 
| Pastasås olika märken | 100.0 | 51.0 | 1.6 | 5.3 | 2.1 | 
| Wokgrönsaker m kyckling nudlar | 300.0 | 303.0 | 16.8 | 25.8 | 13.8 | 
| Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) | 720.0 | 923.9 | 36.4 16.3% | 139.3 62.4% | 20.9 21.2% | 
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) | 
|---|---|---|---|---|---|
| Lättmargarin Becel 35% fett berik | 20.0 | 64.0 | 0.4 | 0.0 | 7.2 | 
| Pastasås olika märken | 200.0 | 102.0 | 3.2 | 10.6 | 4.2 | 
| Pasta kokt m salt | 220.0 | 284.9 | 9.9 | 57.0 | 0.9 | 
| Ost hårdost 17% fett | 35.0 | 98.0 | 10.5 | 0.5 | 6.1 | 
| Vitt bröd mjölk typ tekaka hamburgerbröd korvbröd ca 4% fibrer | 200.0 | 570.0 | 16.2 | 102.4 | 8.2 | 
| Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) | 675.0 | 1118.9 | 40.2 14.8% | 170.5 62.9% | 26.6 22.3% | 
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) | 
|---|---|---|---|---|---|
| Vitt bröd mjölk typ tekaka hamburgerbröd korvbröd ca 4% fibrer | 100.0 | 285.0 | 8.1 | 51.2 | 4.1 | 
| Pannkaka tunn hemlagad | 225.0 | 448.0 | 16.0 | 52.4 | 18.9 | 
| Baguette m rostbiff potatissallad sallad | 250.0 | 492.0 | 16.5 | 71.0 | 14.0 | 
| Lättmargarin Becel proactive 35% fett med 8 g växtsterol | 10.0 | 32.0 | 0.0 | 0.2 | 3.6 | 
| Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) | 585.0 | 1257.0 | 40.6 13.2% | 174.8 56.8% | 40.6 29.9% | 
| Vikt | 142.5kg | 
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) | 
|---|---|---|---|---|---|
| Grönsaker blandade fermenterade | 140.0 | 22.0 | 1.5 | 1.5 | 0.1 | 
| Kyckling | 200.0 | 230.0 | 43.0 | 0.0 | 6.2 | 
| Läsk m kolsyra | 400.0 | 144.0 | 0.0 | 35.6 | 0.0 | 
| Apelsin | 125.0 | 65.0 | 1.0 | 13.5 | 0.1 | 
| Potatis m skal bakad u salt | 320.0 | 291.8 | 5.4 | 62.1 | 0.3 | 
| Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) | 1185.0 | 752.8 | 50.9 28.5% | 112.7 63.0% | 6.7 8.5% | 
| Alli - någon som har testat? | 
| Styrketräning eller Cardio först... | 
| går inte att spara | 
| Reductil? | 
| När sötsuget sätter in?? | 
| Alli - någon som har testat? | 
| Styrketräning eller Cardio först... | 
| Reductil? | 
| reductil? nån mer än jag... | 
| istället för mackor | 
| Partners: | SurveyMesh | 
| StoreDo | 
