Bengt57s viktdagbok

« Till Bengt57s profil

2013-04-10

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Vitt bröd mjölk typ tekaka hamburgerbröd korvbröd ca 4% fibrer 100.0 285.0 8.1 51.2 4.1
Messmör 5% fett berik 50.0 130.6 3.6 23.0 2.5
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
150.0 415.6 11.7
11.6%
74.2
73.6%
6.6
14.8%

2013-04-09

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Bondomelett 336.0 357.8 30.2 26.9 13.8
Vitt bröd mjölk typ tekaka hamburgerbröd korvbröd ca 4% fibrer 100.0 285.0 8.1 51.2 4.1
Lättmargarin Becel oliv 35% fett 20.0 64.0 0.4 0.0 7.2
Chokladdryck mellanmjölk 250.0 182.5 8.8 26.2 4.2
Bacon lättbacon gris 100.0 114.0 19.4 0.0 3.5
Hårt bröd råg 15,5% fibrer Wasa husman 48.0 170.0 4.8 31.0 1.2
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
854.0 1173.3 71.7
25.2%
135.3
47.6%
34.0
27.1%

2013-04-08

Invägning
Vikt142.3kg
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Frukostflingor berik Frosties 40.0 155.0 2.1 35.0 0.4
Mellanmjölk 1,5% fett berik med D-vitamin 200.0 95.0 6.8 10.0 3.0
Vitt bröd mjölk typ tekaka hamburgerbröd korvbröd ca 4% fibrer 100.0 285.0 8.1 51.2 4.1
Makrillfilé konserv i tomatsås 50.0 99.0 7.2 0.2 7.8
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
390.0 634.0 24.2
15.6%
96.4
62.1%
15.3
22.3%

2013-04-07

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Pastasås olika märken 100.0 51.0 1.6 5.3 2.1
Tomat 50.0 11.0 0.4 1.9 0.1
Pizza Capricciosa rökt skinka restaurang 350.0 935.9 38.5 87.5 46.9
Ost hårdost 17% fett 30.0 84.0 9.0 0.4 5.2
Hårt bröd råg 15,5% fibrer Wasa husman 48.0 170.0 4.8 31.0 1.2
Pasta kokt m salt 220.0 284.9 9.9 57.0 0.9
Lättmargarin Becel 35% fett berik 20.0 64.0 0.4 0.0 7.2
Morot 70.0 31.0 0.4 6.1 0.2
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
888.0 1631.8 65.0
16.3%
189.2
47.4%
63.8
36.3%

2013-04-06

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Lättmargarin Becel 35% fett berik 20.0 64.0 0.4 0.0 7.2
Frukostflingor berik Frosties 40.0 155.0 2.1 35.0 0.4
Wokgrönsaker m kyckling nudlar 400.0 404.0 22.4 34.4 18.4
Fruktyoghurt 2,5% fett 200.0 195.0 6.6 30.0 5.0
Hårt bröd råg 15,5% fibrer Wasa husman 48.0 170.0 4.8 31.0 1.2
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
708.0 988.0 36.3
15.1%
130.4
54.4%
32.2
30.5%

2013-04-05

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Vitt bröd mjölk typ tekaka hamburgerbröd korvbröd ca 4% fibrer 100.0 285.0 8.1 51.2 4.1
Pasta kokt m salt 220.0 284.9 9.9 57.0 0.9
Lättmargarin Becel oliv 35% fett 5.0 16.0 0.1 0.0 1.8
Gurka 50.0 7.0 0.4 1.1 0.0
Pastasås olika märken 100.0 51.0 1.6 5.3 2.1
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
475.0 643.9 20.1
13.0%
114.6
74.0%
8.9
13.0%

2013-04-04

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Pasta kokt m salt 220.0 284.9 9.9 57.0 0.9
Vitt bröd mjölk typ tekaka hamburgerbröd korvbröd ca 4% fibrer 100.0 285.0 8.1 51.2 4.1
Wokgrönsaker m kyckling nudlar 300.0 303.0 16.8 25.8 13.8
Pastasås olika märken 100.0 51.0 1.6 5.3 2.1
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
720.0 923.9 36.4
16.3%
139.3
62.4%
20.9
21.2%

2013-04-03

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Pastasås olika märken 200.0 102.0 3.2 10.6 4.2
Ost hårdost 17% fett 35.0 98.0 10.5 0.5 6.1
Pasta kokt m salt 220.0 284.9 9.9 57.0 0.9
Vitt bröd mjölk typ tekaka hamburgerbröd korvbröd ca 4% fibrer 200.0 570.0 16.2 102.4 8.2
Lättmargarin Becel 35% fett berik 20.0 64.0 0.4 0.0 7.2
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
675.0 1118.9 40.2
14.8%
170.5
62.9%
26.6
22.3%

2013-04-02

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Pannkaka tunn hemlagad 225.0 448.0 16.0 52.4 18.9
Baguette m rostbiff potatissallad sallad 250.0 492.0 16.5 71.0 14.0
Vitt bröd mjölk typ tekaka hamburgerbröd korvbröd ca 4% fibrer 100.0 285.0 8.1 51.2 4.1
Lättmargarin Becel proactive 35% fett med 8 g växtsterol 10.0 32.0 0.0 0.2 3.6
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
585.0 1257.0 40.6
13.2%
174.8
56.8%
40.6
29.9%

2013-04-01

Invägning
Vikt142.5kg
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Kyckling 200.0 230.0 43.0 0.0 6.2
Läsk m kolsyra 400.0 144.0 0.0 35.6 0.0
Apelsin 125.0 65.0 1.0 13.5 0.1
Potatis m skal bakad u salt 320.0 291.8 5.4 62.1 0.3
Grönsaker blandade fermenterade 140.0 22.0 1.5 1.5 0.1
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1185.0 752.8 50.9
28.5%
112.7
63.0%
6.7
8.5%
« Äldre inlägg