Bengt57s viktdagbok

« Till Bengt57s profil

2013-04-10

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Messmör 5% fett berik 50.0 130.6 3.6 23.0 2.5
Vitt bröd mjölk typ tekaka hamburgerbröd korvbröd ca 4% fibrer 100.0 285.0 8.1 51.2 4.1
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
150.0 415.6 11.7
11.6%
74.2
73.6%
6.6
14.8%

2013-04-09

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Hårt bröd råg 15,5% fibrer Wasa husman 48.0 170.0 4.8 31.0 1.2
Vitt bröd mjölk typ tekaka hamburgerbröd korvbröd ca 4% fibrer 100.0 285.0 8.1 51.2 4.1
Bondomelett 336.0 357.8 30.2 26.9 13.8
Chokladdryck mellanmjölk 250.0 182.5 8.8 26.2 4.2
Bacon lättbacon gris 100.0 114.0 19.4 0.0 3.5
Lättmargarin Becel oliv 35% fett 20.0 64.0 0.4 0.0 7.2
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
854.0 1173.3 71.7
25.2%
135.3
47.6%
34.0
27.1%

2013-04-08

Invägning
Vikt142.3kg
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Makrillfilé konserv i tomatsås 50.0 99.0 7.2 0.2 7.8
Frukostflingor berik Frosties 40.0 155.0 2.1 35.0 0.4
Mellanmjölk 1,5% fett berik med D-vitamin 200.0 95.0 6.8 10.0 3.0
Vitt bröd mjölk typ tekaka hamburgerbröd korvbröd ca 4% fibrer 100.0 285.0 8.1 51.2 4.1
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
390.0 634.0 24.2
15.6%
96.4
62.1%
15.3
22.3%

2013-04-07

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Lättmargarin Becel 35% fett berik 20.0 64.0 0.4 0.0 7.2
Morot 70.0 31.0 0.4 6.1 0.2
Tomat 50.0 11.0 0.4 1.9 0.1
Pastasås olika märken 100.0 51.0 1.6 5.3 2.1
Ost hårdost 17% fett 30.0 84.0 9.0 0.4 5.2
Hårt bröd råg 15,5% fibrer Wasa husman 48.0 170.0 4.8 31.0 1.2
Pasta kokt m salt 220.0 284.9 9.9 57.0 0.9
Pizza Capricciosa rökt skinka restaurang 350.0 935.9 38.5 87.5 46.9
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
888.0 1631.8 65.0
16.3%
189.2
47.4%
63.8
36.3%

2013-04-06

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Fruktyoghurt 2,5% fett 200.0 195.0 6.6 30.0 5.0
Hårt bröd råg 15,5% fibrer Wasa husman 48.0 170.0 4.8 31.0 1.2
Lättmargarin Becel 35% fett berik 20.0 64.0 0.4 0.0 7.2
Wokgrönsaker m kyckling nudlar 400.0 404.0 22.4 34.4 18.4
Frukostflingor berik Frosties 40.0 155.0 2.1 35.0 0.4
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
708.0 988.0 36.3
15.1%
130.4
54.4%
32.2
30.5%

2013-04-05

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Pastasås olika märken 100.0 51.0 1.6 5.3 2.1
Vitt bröd mjölk typ tekaka hamburgerbröd korvbröd ca 4% fibrer 100.0 285.0 8.1 51.2 4.1
Lättmargarin Becel oliv 35% fett 5.0 16.0 0.1 0.0 1.8
Gurka 50.0 7.0 0.4 1.1 0.0
Pasta kokt m salt 220.0 284.9 9.9 57.0 0.9
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
475.0 643.9 20.1
13.0%
114.6
74.0%
8.9
13.0%

2013-04-04

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Pastasås olika märken 100.0 51.0 1.6 5.3 2.1
Pasta kokt m salt 220.0 284.9 9.9 57.0 0.9
Vitt bröd mjölk typ tekaka hamburgerbröd korvbröd ca 4% fibrer 100.0 285.0 8.1 51.2 4.1
Wokgrönsaker m kyckling nudlar 300.0 303.0 16.8 25.8 13.8
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
720.0 923.9 36.4
16.3%
139.3
62.4%
20.9
21.2%

2013-04-03

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Lättmargarin Becel 35% fett berik 20.0 64.0 0.4 0.0 7.2
Pastasås olika märken 200.0 102.0 3.2 10.6 4.2
Pasta kokt m salt 220.0 284.9 9.9 57.0 0.9
Vitt bröd mjölk typ tekaka hamburgerbröd korvbröd ca 4% fibrer 200.0 570.0 16.2 102.4 8.2
Ost hårdost 17% fett 35.0 98.0 10.5 0.5 6.1
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
675.0 1118.9 40.2
14.8%
170.5
62.9%
26.6
22.3%

2013-04-02

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Lättmargarin Becel proactive 35% fett med 8 g växtsterol 10.0 32.0 0.0 0.2 3.6
Pannkaka tunn hemlagad 225.0 448.0 16.0 52.4 18.9
Baguette m rostbiff potatissallad sallad 250.0 492.0 16.5 71.0 14.0
Vitt bröd mjölk typ tekaka hamburgerbröd korvbröd ca 4% fibrer 100.0 285.0 8.1 51.2 4.1
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
585.0 1257.0 40.6
13.2%
174.8
56.8%
40.6
29.9%

2013-04-01

Invägning
Vikt142.5kg
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Grönsaker blandade fermenterade 140.0 22.0 1.5 1.5 0.1
Läsk m kolsyra 400.0 144.0 0.0 35.6 0.0
Kyckling 200.0 230.0 43.0 0.0 6.2
Potatis m skal bakad u salt 320.0 291.8 5.4 62.1 0.3
Apelsin 125.0 65.0 1.0 13.5 0.1
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1185.0 752.8 50.9
28.5%
112.7
63.0%
6.7
8.5%
« Äldre inlägg