Bengt57s viktdagbok

« Till Bengt57s profil

2013-04-10

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Vitt bröd mjölk typ tekaka hamburgerbröd korvbröd ca 4% fibrer 100.0 285.0 8.1 51.2 4.1
Messmör 5% fett berik 50.0 130.6 3.6 23.0 2.5
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
150.0 415.6 11.7
11.6%
74.2
73.6%
6.6
14.8%

2013-04-09

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Lättmargarin Becel oliv 35% fett 20.0 64.0 0.4 0.0 7.2
Chokladdryck mellanmjölk 250.0 182.5 8.8 26.2 4.2
Vitt bröd mjölk typ tekaka hamburgerbröd korvbröd ca 4% fibrer 100.0 285.0 8.1 51.2 4.1
Bondomelett 336.0 357.8 30.2 26.9 13.8
Hårt bröd råg 15,5% fibrer Wasa husman 48.0 170.0 4.8 31.0 1.2
Bacon lättbacon gris 100.0 114.0 19.4 0.0 3.5
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
854.0 1173.3 71.7
25.2%
135.3
47.6%
34.0
27.1%

2013-04-08

Invägning
Vikt142.3kg
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Mellanmjölk 1,5% fett berik med D-vitamin 200.0 95.0 6.8 10.0 3.0
Vitt bröd mjölk typ tekaka hamburgerbröd korvbröd ca 4% fibrer 100.0 285.0 8.1 51.2 4.1
Makrillfilé konserv i tomatsås 50.0 99.0 7.2 0.2 7.8
Frukostflingor berik Frosties 40.0 155.0 2.1 35.0 0.4
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
390.0 634.0 24.2
15.6%
96.4
62.1%
15.3
22.3%

2013-04-07

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Pizza Capricciosa rökt skinka restaurang 350.0 935.9 38.5 87.5 46.9
Ost hårdost 17% fett 30.0 84.0 9.0 0.4 5.2
Hårt bröd råg 15,5% fibrer Wasa husman 48.0 170.0 4.8 31.0 1.2
Morot 70.0 31.0 0.4 6.1 0.2
Tomat 50.0 11.0 0.4 1.9 0.1
Pastasås olika märken 100.0 51.0 1.6 5.3 2.1
Lättmargarin Becel 35% fett berik 20.0 64.0 0.4 0.0 7.2
Pasta kokt m salt 220.0 284.9 9.9 57.0 0.9
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
888.0 1631.8 65.0
16.3%
189.2
47.4%
63.8
36.3%

2013-04-06

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Frukostflingor berik Frosties 40.0 155.0 2.1 35.0 0.4
Hårt bröd råg 15,5% fibrer Wasa husman 48.0 170.0 4.8 31.0 1.2
Lättmargarin Becel 35% fett berik 20.0 64.0 0.4 0.0 7.2
Fruktyoghurt 2,5% fett 200.0 195.0 6.6 30.0 5.0
Wokgrönsaker m kyckling nudlar 400.0 404.0 22.4 34.4 18.4
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
708.0 988.0 36.3
15.1%
130.4
54.4%
32.2
30.5%

2013-04-05

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Pasta kokt m salt 220.0 284.9 9.9 57.0 0.9
Lättmargarin Becel oliv 35% fett 5.0 16.0 0.1 0.0 1.8
Gurka 50.0 7.0 0.4 1.1 0.0
Vitt bröd mjölk typ tekaka hamburgerbröd korvbröd ca 4% fibrer 100.0 285.0 8.1 51.2 4.1
Pastasås olika märken 100.0 51.0 1.6 5.3 2.1
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
475.0 643.9 20.1
13.0%
114.6
74.0%
8.9
13.0%

2013-04-04

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Vitt bröd mjölk typ tekaka hamburgerbröd korvbröd ca 4% fibrer 100.0 285.0 8.1 51.2 4.1
Pastasås olika märken 100.0 51.0 1.6 5.3 2.1
Pasta kokt m salt 220.0 284.9 9.9 57.0 0.9
Wokgrönsaker m kyckling nudlar 300.0 303.0 16.8 25.8 13.8
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
720.0 923.9 36.4
16.3%
139.3
62.4%
20.9
21.2%

2013-04-03

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Ost hårdost 17% fett 35.0 98.0 10.5 0.5 6.1
Pasta kokt m salt 220.0 284.9 9.9 57.0 0.9
Pastasås olika märken 200.0 102.0 3.2 10.6 4.2
Lättmargarin Becel 35% fett berik 20.0 64.0 0.4 0.0 7.2
Vitt bröd mjölk typ tekaka hamburgerbröd korvbröd ca 4% fibrer 200.0 570.0 16.2 102.4 8.2
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
675.0 1118.9 40.2
14.8%
170.5
62.9%
26.6
22.3%

2013-04-02

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Baguette m rostbiff potatissallad sallad 250.0 492.0 16.5 71.0 14.0
Vitt bröd mjölk typ tekaka hamburgerbröd korvbröd ca 4% fibrer 100.0 285.0 8.1 51.2 4.1
Lättmargarin Becel proactive 35% fett med 8 g växtsterol 10.0 32.0 0.0 0.2 3.6
Pannkaka tunn hemlagad 225.0 448.0 16.0 52.4 18.9
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
585.0 1257.0 40.6
13.2%
174.8
56.8%
40.6
29.9%

2013-04-01

Invägning
Vikt142.5kg
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Apelsin 125.0 65.0 1.0 13.5 0.1
Läsk m kolsyra 400.0 144.0 0.0 35.6 0.0
Kyckling 200.0 230.0 43.0 0.0 6.2
Grönsaker blandade fermenterade 140.0 22.0 1.5 1.5 0.1
Potatis m skal bakad u salt 320.0 291.8 5.4 62.1 0.3
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1185.0 752.8 50.9
28.5%
112.7
63.0%
6.7
8.5%
« Äldre inlägg