| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
|---|---|---|---|---|---|
| Minimjölk < 0,1% fett berik | 200.0 | 71.0 | 7.0 | 10.0 | 0.2 |
| Mjölkchoklad fylld m mandelkrokant Daim | 37.0 | 199.4 | 1.5 | 22.2 | 11.5 |
| Chokladdryck lättmjölk | 200.0 | 130.0 | 7.2 | 21.2 | 1.6 |
| Lasagne portionsbit, Billys | 420.0 | 521.2 | 22.3 | 55.4 | 21.4 |
| Bordsmargarin Bregott 75% fett berik | 20.0 | 136.0 | 0.0 | 1.2 | 15.2 |
| Rågbröd osötat ca 5% fibrer | 100.0 | 239.0 | 7.1 | 46.1 | 1.6 |
| Grillkorv 15% fett | 200.0 | 430.0 | 22.0 | 18.4 | 30.0 |
| Pannbiff blandfärs stekt | 25.0 | 41.8 | 2.8 | 1.6 | 2.7 |
|
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1202.0 | 1768.4 | 69.9 16.0% |
176.1 40.3% |
84.2 43.7% |
| Vikt | 71.0kg |
| Midja | 84.0cm |
| Stuss | 101.5cm |
| Aktivitet | Minuter | Kcal |
|---|---|---|
| Promenad, 5,6 km/h (10,1 min/km) | 30.0 | 154 |
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
|---|---|---|---|---|---|
| Minimjölk < 0,1% fett berik | 200.0 | 71.0 | 7.0 | 10.0 | 0.2 |
| Vitt bröd vatten osötat typ italienskt ca 2,5% fibrer | 90.0 | 230.4 | 7.7 | 45.2 | 1.3 |
| Pannbiff blandfärs stekt | 50.0 | 83.6 | 5.5 | 3.1 | 5.4 |
| Mjölkchoklad fylld m mandelkrokant Daim | 50.0 | 269.5 | 2.0 | 30.0 | 15.6 |
| Vitt vin sött 13,5 vol. % | 500.0 | 495.0 | 1.0 | 29.5 | 0.0 |
| Baguette grov m ost skinka sallad lättmajonnäs | 150.0 | 275.4 | 11.6 | 38.8 | 6.9 |
| Öl pilsner 3,5 vol. % | 150.0 | 60.0 | 0.6 | 6.9 | 0.0 |
| Dansk sjömansbiff | 200.0 | 264.0 | 14.6 | 29.0 | 8.8 |
| Lättmargarin Lätta 40% fett berik | 15.0 | 54.0 | 0.0 | 0.6 | 6.0 |
|
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1405.0 | 1802.9 | 50.0 14.6% |
193.1 56.2% |
44.2 29.2% |
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
|---|---|---|---|---|---|
| Lättmargarin Lätt&lagom original 40% fett berik | 20.0 | 76.0 | 1.6 | 0.4 | 8.0 |
| Pannbiff blandfärs stekt | 20.0 | 33.4 | 2.2 | 1.2 | 2.1 |
| Korv Stroganoff hemlagad i gjutjärnsstekpanna | 150.0 | 363.0 | 10.8 | 11.2 | 30.8 |
| Bordsmargarin Bregott 75% fett berik | 5.0 | 34.0 | 0.0 | 0.3 | 3.8 |
| Vitt vin sött 13,5 vol. % | 400.0 | 396.0 | 0.8 | 23.6 | 0.0 |
| Rågbröd osötat ca 5% fibrer | 35.0 | 83.6 | 2.5 | 16.1 | 0.6 |
| Dansk sjömansbiff | 200.0 | 264.0 | 14.6 | 29.0 | 8.8 |
| Mörk choklad <70% kakao | 10.0 | 53.7 | 0.6 | 6.3 | 2.9 |
| Ost hårdost 26% fett | 30.0 | 102.0 | 7.4 | 0.4 | 7.8 |
| Vitt bröd glutenfritt ca 3% fibrer | 60.0 | 179.4 | 1.6 | 33.4 | 3.8 |
| Pasta kokt m salt | 100.0 | 129.5 | 4.5 | 25.9 | 0.4 |
| Vitt bröd mjölk typ Hönökaka ca 3% fibrer | 30.0 | 87.9 | 2.2 | 17.0 | 0.9 |
| Chokladdryck lättmjölk | 200.0 | 130.0 | 7.2 | 21.2 | 1.6 |
|
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1260.0 | 1932.5 | 56.0 13.9% |
186.0 46.0% |
71.5 40.1% |
| Vikt | 71.6kg |
| Midja | 84.5cm |
| Stuss | 101.5cm |
| Aktivitet | Minuter | Kcal |
|---|---|---|
| Städa | 20.0 | 90 |
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
|---|---|---|---|---|---|
| Korv Stroganoff hemlagad i gjutjärnsstekpanna | 180.0 | 435.6 | 13.0 | 13.5 | 36.9 |
| Ost hårdost 23% fett | 55.0 | 179.7 | 16.1 | 0.4 | 12.8 |
| Vitt vin sött 13,5 vol. % | 400.0 | 396.0 | 0.8 | 23.6 | 0.0 |
| Rågbröd osötat ca 5% fibrer | 34.0 | 81.3 | 2.4 | 15.7 | 0.5 |
| Hårt bröd råg 16% fibrer Crisp o Finn crisp | 10.0 | 34.9 | 1.1 | 6.3 | 0.2 |
| Sjömansbiff hemlagad | 250.0 | 225.0 | 17.0 | 23.0 | 6.5 |
| Pasta kokt m salt | 100.0 | 129.5 | 4.5 | 25.9 | 0.4 |
| Chokladdryck lättmjölk | 200.0 | 130.0 | 7.2 | 21.2 | 1.6 |
| Lättmargarin Lätt&lagom original 40% fett berik | 15.0 | 57.0 | 1.2 | 0.3 | 6.0 |
| Vitt bröd mjölk typ Hönökaka ca 3% fibrer | 50.0 | 146.6 | 3.6 | 28.3 | 1.6 |
| Bordsmargarin Bregott 75% fett berik | 5.0 | 34.0 | 0.0 | 0.3 | 3.8 |
| Pannbiff blandfärs stekt | 20.0 | 33.4 | 2.2 | 1.2 | 2.1 |
|
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1319.0 | 1883.0 | 69.1 17.6% |
159.7 40.6% |
72.4 41.8% |
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
|---|---|---|---|---|---|
| Bordsmargarin Bregott 75% fett berik | 15.0 | 102.0 | 0.0 | 0.9 | 11.4 |
| Lättmargarin Lätt&lagom original 40% fett berik | 5.0 | 19.0 | 0.4 | 0.1 | 2.0 |
| Mjölkchoklad fylld m mandelkrokant Daim | 30.0 | 161.7 | 1.2 | 18.0 | 9.3 |
| Döner kebab | 200.0 | 340.0 | 21.6 | 33.6 | 12.6 |
| Pasta kokt m salt | 120.0 | 155.4 | 5.4 | 31.1 | 0.5 |
| Chokladdryck lättmjölk | 200.0 | 130.0 | 7.2 | 21.2 | 1.6 |
| Korv Stroganoff hemlagad i gjutjärnsstekpanna | 150.0 | 363.0 | 10.8 | 11.2 | 30.8 |
| Rågbröd osötat ca 5% fibrer | 70.0 | 167.3 | 5.0 | 32.3 | 1.1 |
| Ost hårdost 26% fett | 15.0 | 51.0 | 3.7 | 0.2 | 3.9 |
| Vitt bröd mjölk typ Hönökaka ca 3% fibrer | 29.0 | 85.0 | 2.1 | 16.4 | 0.9 |
|
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
834.0 | 1574.4 | 57.4 14.7% |
165.0 42.3% |
74.1 43.0% |
| Aktivitet | Minuter | Kcal |
|---|---|---|
| Aerobics, high impact | 60.0 | 538 |
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
|---|---|---|---|---|---|
| Grillkorv 15% fett | 200.0 | 430.0 | 22.0 | 18.4 | 30.0 |
| Rågbröd ca 6% fibrer | 175.0 | 437.5 | 13.1 | 79.8 | 4.4 |
| Bordsmargarin Bregott 75% fett berik | 20.0 | 136.0 | 0.0 | 1.2 | 15.2 |
| Lasagne portionsbit, Billys | 450.0 | 558.4 | 23.8 | 59.4 | 23.0 |
| Vitt vin sött 13,5 vol. % | 200.0 | 198.0 | 0.4 | 11.8 | 0.0 |
| Lättmargarin Lätt&lagom original 40% fett berik | 5.0 | 19.0 | 0.4 | 0.1 | 2.0 |
| Chokladdryck lättmjölk | 150.0 | 97.5 | 5.4 | 15.9 | 1.2 |
|
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1200.0 | 1876.4 | 65.1 15.4% |
186.6 44.0% |
75.8 40.6% |
| Vikt | 72.6kg |
| Midja | 85.0cm |
| Stuss | 102.0cm |
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
|---|---|---|---|---|---|
| Rågbröd osötat ca 5% fibrer | 105.0 | 251.0 | 7.5 | 48.4 | 1.7 |
| Bordsmargarin Bregott 75% fett berik | 15.0 | 102.0 | 0.0 | 0.9 | 11.4 |
| Köttfärssås o spaghetti | 350.0 | 395.8 | 22.8 | 55.0 | 8.0 |
| Chokladdryck lättmjölk | 200.0 | 130.0 | 7.2 | 21.2 | 1.6 |
|
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
670.0 | 878.8 | 37.5 17.5% |
125.5 58.5% |
22.7 24.0% |
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
|---|---|---|---|---|---|
| Basmatiris kokt | 100.0 | 119.4 | 3.1 | 25.5 | 0.3 |
| Rågbröd osötat ca 5% fibrer | 90.0 | 215.1 | 6.4 | 41.5 | 1.4 |
| Chokladdryck på vatten | 200.0 | 116.0 | 2.4 | 13.6 | 5.2 |
| Semla | 100.0 | 338.0 | 7.1 | 36.9 | 17.6 |
| Chokladdryck lättmjölk | 300.0 | 195.0 | 10.8 | 31.8 | 2.4 |
| Köttfärssås hemlagad i gjutjärnsstekpanna | 50.0 | 50.0 | 4.2 | 2.4 | 2.6 |
| Bordsmargarin Bregott 75% fett berik | 5.0 | 34.0 | 0.0 | 0.3 | 3.8 |
| Wokgrönsaker Asiatiska wokade i rapsolja | 50.0 | 24.5 | 0.7 | 2.8 | 0.6 |
| Ost hårdost 28% fett | 20.0 | 73.3 | 5.5 | 0.3 | 5.6 |
| Lättmargarin Lätt&lagom original 40% fett berik | 10.0 | 38.0 | 0.8 | 0.2 | 4.0 |
|
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
925.0 | 1203.3 | 41.0 13.9% |
155.3 52.6% |
43.5 33.5% |
| Aktivitet | Minuter | Kcal |
|---|---|---|
| Städa | 30.0 | 134 |
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
|---|---|---|---|---|---|
| Chokladdryck lättmjölk | 150.0 | 97.5 | 5.4 | 15.9 | 1.2 |
| Minimjölk < 0,1% fett berik | 200.0 | 71.0 | 7.0 | 10.0 | 0.2 |
| Lättmargarin Lätt&lagom original 40% fett berik | 20.0 | 76.0 | 1.6 | 0.4 | 8.0 |
| Rågbröd osötat ca 5% fibrer | 26.0 | 62.1 | 1.8 | 12.0 | 0.4 |
| Bordsmargarin Bregott mellan 60% fett berik | 5.0 | 27.0 | 0.1 | 0.1 | 3.0 |
| Ost hårdost 23% fett | 20.0 | 65.3 | 5.9 | 0.1 | 4.7 |
| Köttfärssås o spaghetti | 350.0 | 395.8 | 22.8 | 55.0 | 8.0 |
| Vitt vin sött 13,5 vol. % | 400.0 | 396.0 | 0.8 | 23.6 | 0.0 |
| Mörk choklad <70% kakao | 5.0 | 26.8 | 0.3 | 3.2 | 1.4 |
| Ägg kokt | 40.0 | 56.0 | 5.0 | 0.0 | 4.1 |
| Chokladdryck på vatten | 100.0 | 58.0 | 1.2 | 6.8 | 2.6 |
| Rågbröd osötat ca 5% fibrer | 120.0 | 286.8 | 8.5 | 55.3 | 1.9 |
|
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1436.0 | 1618.3 | 60.4 18.7% |
182.4 56.4% |
35.5 24.9% |
| Vikt | 71.8kg |
| Midja | 85.0cm |
| Stuss | 102.0cm |
| Aktivitet | Minuter | Kcal |
|---|---|---|
| Städa | 30.0 | 134 |
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
|---|---|---|---|---|---|
| Chokladdryck på vatten | 100.0 | 58.0 | 1.2 | 6.8 | 2.6 |
| Vitt vin sött 13,5 vol. % | 300.0 | 297.0 | 0.6 | 17.7 | 0.0 |
| Gurka | 10.0 | 1.4 | 0.1 | 0.2 | 0.0 |
| Potatisgratäng med gräddmjölk | 200.0 | 308.4 | 8.4 | 27.6 | 17.8 |
| Chokladdryck lättmjölk | 100.0 | 65.0 | 3.6 | 10.6 | 0.8 |
| Fläskfilé gris stekt i skivor | 100.0 | 155.0 | 28.1 | 0.0 | 4.6 |
| Rågbröd osötat ca 5% fibrer | 100.0 | 239.0 | 7.1 | 46.1 | 1.6 |
| Köttfärssås o spaghetti | 350.0 | 395.8 | 22.8 | 55.0 | 8.0 |
|
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1260.0 | 1519.6 | 71.9 22.7% |
164.0 51.9% |
35.4 25.4% |
Mitt första inlägg på ViktPejl.
Invägning| Vikt | 73.0kg |
| Midja | 85.0cm |
| Stuss | 102.0cm |
| Aktivitet | Minuter | Kcal |
|---|---|---|
| Aerobics, high impact | 60.0 | 538 |
| Handla | 15.0 | 115 |
| Städa | 15.0 | 67 |
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
|---|---|---|---|---|---|
| Chokladkaka | 42.0 | 152.9 | 2.5 | 17.6 | 7.9 |
| Lättöl 2,3 vol. % | 500.0 | 145.0 | 1.0 | 19.0 | 0.0 |
| Lasagne | 447.0 | 524.8 | 23.7 | 64.4 | 18.3 |
| Vitt vin sött 13,5 vol. % | 100.0 | 99.0 | 0.2 | 5.9 | 0.0 |
|
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1089.0 | 921.7 | 27.4 14.1% |
106.9 55.2% |
26.2 30.7% |
| Alli - någon som har testat? |
| Styrketräning eller Cardio först... |
| går inte att spara |
| Reductil? |
| När sötsuget sätter in?? |
| Alli - någon som har testat? |
| Styrketräning eller Cardio först... |
| Reductil? |
| reductil? nån mer än jag... |
| istället för mackor |
| Partners: | SurveyMesh |
| StoreDo |