LillTussens viktdagbok

« Till LillTussens profil

2010-12-08

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
All-Bran Kelloggs 24.0 85.4 2.4 16.1 0.5
Nutrilett bar 58.0 216.9 14.2 22.9 7.0
Valio yoghurt 0,05% 151.0 90.6 5.3 18.1 0.2
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
233.0 392.9 21.9
22.7%
57.1
59.2%
7.7
18.1%

2010-12-07

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Vegetarisk lasagne 600.0 492.0 17.4 40.8 21.0
Nutrilett bar 58.0 216.9 14.2 22.9 7.0
Findus Tikka Masala 240.0 240.0 15.1 31.2 6.0
Vinglögg 10 vol. % 100.0 125.0 0.0 17.0 0.0
All-Bran Kelloggs 24.0 85.4 2.4 16.1 0.5
Valio yoghurt 0,05% 185.0 111.0 6.5 22.2 0.2
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1207.0 1270.3 55.6
19.5%
150.2
52.8%
34.7
27.7%

2010-12-06

Invägning
Vikt70.4kg
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Bordsmargarin Bregott 75% fett berik 5.0 34.0 0.0 0.3 3.8
Morot 100.0 44.3 0.6 8.7 0.3
Findus Tikka Masala 350.0 350.0 22.0 45.5 8.8
Hönsbuljong ätf 250.0 12.5 0.8 0.5 0.8
Minibaguette vitlök ICA 50.0 115.0 4.0 23.5 0.5
Färskost 27% fett Philadelphia 50.0 136.6 3.0 1.4 13.6
Vinglögg 10 vol. % 100.0 125.0 0.0 17.0 0.0
Ost hårdost 38% fett 15.0 63.0 3.0 0.2 5.7
Magnum strawberry white 90.0 252.0 3.2 28.8 13.5
Nutrilett bar 58.0 216.9 14.2 22.9 7.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1068.0 1349.3 50.8
15.8%
148.8
46.2%
54.0
38.0%

2010-12-05

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Ratatouille 307.0 181.1 3.7 16.3 9.8
Pågenlimpa 40.0 108.0 3.6 20.4 0.8
Nutrilett bar 58.0 216.9 14.2 22.9 7.0
Morot 100.0 44.3 0.6 8.7 0.3
Valio yoghurt 0,05% 108.0 64.8 3.8 13.0 0.1
Ost hårdost 38% fett 15.0 63.0 3.0 0.2 5.7
Färskost 27% fett Philadelphia 50.0 136.6 3.0 1.4 13.6
Pasta kokt m salt 210.0 272.0 9.4 54.4 0.8
Bordsmargarin Bregott 75% fett berik 5.0 34.0 0.0 0.3 3.8
All-Bran Kelloggs 19.0 67.6 1.9 12.7 0.4
Julmust 300.0 120.0 1.5 27.0 1.5
Hönsbuljong ätf 250.0 12.5 0.8 0.5 0.8
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1462.0 1320.8 45.5
14.0%
177.8
54.8%
44.6
31.2%

2010-12-04

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Pasta kokt m salt 150.0 194.2 6.8 38.8 0.6
Ratatouille 280.0 165.2 3.4 14.8 9.0
Nutrilett bar 58.0 216.9 14.2 22.9 7.0
Ratatouille 285.0 168.2 3.4 15.1 9.1
Julmust 300.0 120.0 1.5 27.0 1.5
Pasta kokt m salt 166.0 215.0 7.5 43.0 0.7
All-Bran Kelloggs 14.0 49.8 1.4 9.4 0.3
Valio yoghurt 0,05% 140.0 84.0 4.9 16.8 0.1
Vintervit choklad 39.0 210.6 1.8 24.6 11.5
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1432.0 1423.9 44.9
12.9%
212.4
61.1%
39.8
26.0%

2010-12-03

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Pasta kokt m salt 124.0 160.6 5.6 32.1 0.5
Nutrilett bar 58.0 216.9 14.2 22.9 7.0
Valio yoghurt 0,05% 141.0 84.6 4.9 16.9 0.1
Russin 10.0 31.8 0.3 6.9 0.0
Findus Tikka Masala 200.0 200.0 12.6 26.0 5.0
Vinglögg 10 vol. % 200.0 250.0 0.0 34.0 0.0
Ratatouille 270.0 159.3 3.2 14.3 8.6
Nutrilett bar 58.0 216.9 14.2 22.9 7.0
All-Bran Kelloggs 19.0 67.6 1.9 12.7 0.4
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1080.0 1387.7 56.9
18.3%
188.7
60.8%
28.6
20.9%

2010-12-02

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Valio yoghurt 0,05% 151.0 90.6 5.3 18.1 0.2
Fläskpannkaka 140.0 324.8 13.4 24.9 19.0
Fläskpannkaka 165.0 382.8 15.8 29.4 22.4
Nutrilett bar 58.0 216.9 14.2 22.9 7.0
Lingonsylt 36.0 57.6 0.0 13.9 0.0
All-Bran Kelloggs 10.0 35.6 1.0 6.7 0.2
Nutrilett bar 58.0 216.9 14.2 22.9 7.0
Lingonsylt 32.0 51.2 0.0 12.3 0.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
650.0 1376.4 63.9
18.7%
151.1
44.2%
55.8
37.1%

2010-12-01

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Måltidsersättning chokladsmak pulver Nutrilett Intensiv 33.0 124.4 11.6 10.8 3.0
Fläskpannkaka 255.0 591.6 24.5 45.4 34.7
Nutrilett bar 58.0 216.9 14.2 22.9 7.0
Lingonsylt 71.0 113.6 0.0 27.3 0.0
Nutrilett bar 58.0 216.9 14.2 22.9 7.0
Valio yoghurt 0,05% 121.0 72.6 4.2 14.5 0.1
All-Bran Kelloggs 21.0 74.8 2.1 14.1 0.4
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
617.0 1410.8 70.8
20.4%
157.9
45.5%
52.2
34.1%
« Äldre inlägg