LillTussens viktdagbok

« Till LillTussens profil

2010-12-08

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
All-Bran Kelloggs 24.0 85.4 2.4 16.1 0.5
Nutrilett bar 58.0 216.9 14.2 22.9 7.0
Valio yoghurt 0,05% 151.0 90.6 5.3 18.1 0.2
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
233.0 392.9 21.9
22.7%
57.1
59.2%
7.7
18.1%

2010-12-07

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Findus Tikka Masala 240.0 240.0 15.1 31.2 6.0
Vinglögg 10 vol. % 100.0 125.0 0.0 17.0 0.0
Nutrilett bar 58.0 216.9 14.2 22.9 7.0
All-Bran Kelloggs 24.0 85.4 2.4 16.1 0.5
Valio yoghurt 0,05% 185.0 111.0 6.5 22.2 0.2
Vegetarisk lasagne 600.0 492.0 17.4 40.8 21.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1207.0 1270.3 55.6
19.5%
150.2
52.8%
34.7
27.7%

2010-12-06

Invägning
Vikt70.4kg
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Minibaguette vitlök ICA 50.0 115.0 4.0 23.5 0.5
Ost hårdost 38% fett 15.0 63.0 3.0 0.2 5.7
Morot 100.0 44.3 0.6 8.7 0.3
Findus Tikka Masala 350.0 350.0 22.0 45.5 8.8
Hönsbuljong ätf 250.0 12.5 0.8 0.5 0.8
Magnum strawberry white 90.0 252.0 3.2 28.8 13.5
Nutrilett bar 58.0 216.9 14.2 22.9 7.0
Bordsmargarin Bregott 75% fett berik 5.0 34.0 0.0 0.3 3.8
Färskost 27% fett Philadelphia 50.0 136.6 3.0 1.4 13.6
Vinglögg 10 vol. % 100.0 125.0 0.0 17.0 0.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1068.0 1349.3 50.8
15.8%
148.8
46.2%
54.0
38.0%

2010-12-05

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Valio yoghurt 0,05% 108.0 64.8 3.8 13.0 0.1
Ost hårdost 38% fett 15.0 63.0 3.0 0.2 5.7
Pasta kokt m salt 210.0 272.0 9.4 54.4 0.8
Bordsmargarin Bregott 75% fett berik 5.0 34.0 0.0 0.3 3.8
Nutrilett bar 58.0 216.9 14.2 22.9 7.0
Morot 100.0 44.3 0.6 8.7 0.3
All-Bran Kelloggs 19.0 67.6 1.9 12.7 0.4
Julmust 300.0 120.0 1.5 27.0 1.5
Hönsbuljong ätf 250.0 12.5 0.8 0.5 0.8
Ratatouille 307.0 181.1 3.7 16.3 9.8
Pågenlimpa 40.0 108.0 3.6 20.4 0.8
Färskost 27% fett Philadelphia 50.0 136.6 3.0 1.4 13.6
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1462.0 1320.8 45.5
14.0%
177.8
54.8%
44.6
31.2%

2010-12-04

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Ratatouille 285.0 168.2 3.4 15.1 9.1
Pasta kokt m salt 166.0 215.0 7.5 43.0 0.7
Ratatouille 280.0 165.2 3.4 14.8 9.0
Nutrilett bar 58.0 216.9 14.2 22.9 7.0
All-Bran Kelloggs 14.0 49.8 1.4 9.4 0.3
Valio yoghurt 0,05% 140.0 84.0 4.9 16.8 0.1
Vintervit choklad 39.0 210.6 1.8 24.6 11.5
Pasta kokt m salt 150.0 194.2 6.8 38.8 0.6
Julmust 300.0 120.0 1.5 27.0 1.5
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1432.0 1423.9 44.9
12.9%
212.4
61.1%
39.8
26.0%

2010-12-03

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Findus Tikka Masala 200.0 200.0 12.6 26.0 5.0
Ratatouille 270.0 159.3 3.2 14.3 8.6
Nutrilett bar 58.0 216.9 14.2 22.9 7.0
Valio yoghurt 0,05% 141.0 84.6 4.9 16.9 0.1
Russin 10.0 31.8 0.3 6.9 0.0
Nutrilett bar 58.0 216.9 14.2 22.9 7.0
All-Bran Kelloggs 19.0 67.6 1.9 12.7 0.4
Pasta kokt m salt 124.0 160.6 5.6 32.1 0.5
Vinglögg 10 vol. % 200.0 250.0 0.0 34.0 0.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1080.0 1387.7 56.9
18.3%
188.7
60.8%
28.6
20.9%

2010-12-02

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Nutrilett bar 58.0 216.9 14.2 22.9 7.0
All-Bran Kelloggs 10.0 35.6 1.0 6.7 0.2
Fläskpannkaka 140.0 324.8 13.4 24.9 19.0
Fläskpannkaka 165.0 382.8 15.8 29.4 22.4
Nutrilett bar 58.0 216.9 14.2 22.9 7.0
Lingonsylt 32.0 51.2 0.0 12.3 0.0
Valio yoghurt 0,05% 151.0 90.6 5.3 18.1 0.2
Lingonsylt 36.0 57.6 0.0 13.9 0.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
650.0 1376.4 63.9
18.7%
151.1
44.2%
55.8
37.1%

2010-12-01

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Nutrilett bar 58.0 216.9 14.2 22.9 7.0
Nutrilett bar 58.0 216.9 14.2 22.9 7.0
Fläskpannkaka 255.0 591.6 24.5 45.4 34.7
Valio yoghurt 0,05% 121.0 72.6 4.2 14.5 0.1
All-Bran Kelloggs 21.0 74.8 2.1 14.1 0.4
Måltidsersättning chokladsmak pulver Nutrilett Intensiv 33.0 124.4 11.6 10.8 3.0
Lingonsylt 71.0 113.6 0.0 27.3 0.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
617.0 1410.8 70.8
20.4%
157.9
45.5%
52.2
34.1%
« Äldre inlägg