LillTussens viktdagbok

« Till LillTussens profil

2010-12-08

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
All-Bran Kelloggs 24.0 85.4 2.4 16.1 0.5
Valio yoghurt 0,05% 151.0 90.6 5.3 18.1 0.2
Nutrilett bar 58.0 216.9 14.2 22.9 7.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
233.0 392.9 21.9
22.7%
57.1
59.2%
7.7
18.1%

2010-12-07

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Valio yoghurt 0,05% 185.0 111.0 6.5 22.2 0.2
Findus Tikka Masala 240.0 240.0 15.1 31.2 6.0
Vegetarisk lasagne 600.0 492.0 17.4 40.8 21.0
All-Bran Kelloggs 24.0 85.4 2.4 16.1 0.5
Nutrilett bar 58.0 216.9 14.2 22.9 7.0
Vinglögg 10 vol. % 100.0 125.0 0.0 17.0 0.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1207.0 1270.3 55.6
19.5%
150.2
52.8%
34.7
27.7%

2010-12-06

Invägning
Vikt70.4kg
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Nutrilett bar 58.0 216.9 14.2 22.9 7.0
Minibaguette vitlök ICA 50.0 115.0 4.0 23.5 0.5
Morot 100.0 44.3 0.6 8.7 0.3
Findus Tikka Masala 350.0 350.0 22.0 45.5 8.8
Bordsmargarin Bregott 75% fett berik 5.0 34.0 0.0 0.3 3.8
Färskost 27% fett Philadelphia 50.0 136.6 3.0 1.4 13.6
Vinglögg 10 vol. % 100.0 125.0 0.0 17.0 0.0
Magnum strawberry white 90.0 252.0 3.2 28.8 13.5
Hönsbuljong ätf 250.0 12.5 0.8 0.5 0.8
Ost hårdost 38% fett 15.0 63.0 3.0 0.2 5.7
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1068.0 1349.3 50.8
15.8%
148.8
46.2%
54.0
38.0%

2010-12-05

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Hönsbuljong ätf 250.0 12.5 0.8 0.5 0.8
Valio yoghurt 0,05% 108.0 64.8 3.8 13.0 0.1
Ost hårdost 38% fett 15.0 63.0 3.0 0.2 5.7
Nutrilett bar 58.0 216.9 14.2 22.9 7.0
Ratatouille 307.0 181.1 3.7 16.3 9.8
Pågenlimpa 40.0 108.0 3.6 20.4 0.8
Färskost 27% fett Philadelphia 50.0 136.6 3.0 1.4 13.6
All-Bran Kelloggs 19.0 67.6 1.9 12.7 0.4
Julmust 300.0 120.0 1.5 27.0 1.5
Morot 100.0 44.3 0.6 8.7 0.3
Pasta kokt m salt 210.0 272.0 9.4 54.4 0.8
Bordsmargarin Bregott 75% fett berik 5.0 34.0 0.0 0.3 3.8
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1462.0 1320.8 45.5
14.0%
177.8
54.8%
44.6
31.2%

2010-12-04

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Valio yoghurt 0,05% 140.0 84.0 4.9 16.8 0.1
Vintervit choklad 39.0 210.6 1.8 24.6 11.5
Ratatouille 285.0 168.2 3.4 15.1 9.1
Ratatouille 280.0 165.2 3.4 14.8 9.0
Pasta kokt m salt 150.0 194.2 6.8 38.8 0.6
Julmust 300.0 120.0 1.5 27.0 1.5
All-Bran Kelloggs 14.0 49.8 1.4 9.4 0.3
Nutrilett bar 58.0 216.9 14.2 22.9 7.0
Pasta kokt m salt 166.0 215.0 7.5 43.0 0.7
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1432.0 1423.9 44.9
12.9%
212.4
61.1%
39.8
26.0%

2010-12-03

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
All-Bran Kelloggs 19.0 67.6 1.9 12.7 0.4
Findus Tikka Masala 200.0 200.0 12.6 26.0 5.0
Nutrilett bar 58.0 216.9 14.2 22.9 7.0
Pasta kokt m salt 124.0 160.6 5.6 32.1 0.5
Vinglögg 10 vol. % 200.0 250.0 0.0 34.0 0.0
Nutrilett bar 58.0 216.9 14.2 22.9 7.0
Valio yoghurt 0,05% 141.0 84.6 4.9 16.9 0.1
Russin 10.0 31.8 0.3 6.9 0.0
Ratatouille 270.0 159.3 3.2 14.3 8.6
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1080.0 1387.7 56.9
18.3%
188.7
60.8%
28.6
20.9%

2010-12-02

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Lingonsylt 32.0 51.2 0.0 12.3 0.0
Nutrilett bar 58.0 216.9 14.2 22.9 7.0
Fläskpannkaka 140.0 324.8 13.4 24.9 19.0
Valio yoghurt 0,05% 151.0 90.6 5.3 18.1 0.2
Lingonsylt 36.0 57.6 0.0 13.9 0.0
Nutrilett bar 58.0 216.9 14.2 22.9 7.0
Fläskpannkaka 165.0 382.8 15.8 29.4 22.4
All-Bran Kelloggs 10.0 35.6 1.0 6.7 0.2
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
650.0 1376.4 63.9
18.7%
151.1
44.2%
55.8
37.1%

2010-12-01

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
All-Bran Kelloggs 21.0 74.8 2.1 14.1 0.4
Nutrilett bar 58.0 216.9 14.2 22.9 7.0
Fläskpannkaka 255.0 591.6 24.5 45.4 34.7
Måltidsersättning chokladsmak pulver Nutrilett Intensiv 33.0 124.4 11.6 10.8 3.0
Lingonsylt 71.0 113.6 0.0 27.3 0.0
Valio yoghurt 0,05% 121.0 72.6 4.2 14.5 0.1
Nutrilett bar 58.0 216.9 14.2 22.9 7.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
617.0 1410.8 70.8
20.4%
157.9
45.5%
52.2
34.1%
« Äldre inlägg