LillTussens viktdagbok

« Till LillTussens profil

2010-12-08

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
All-Bran Kelloggs 24.0 85.4 2.4 16.1 0.5
Valio yoghurt 0,05% 151.0 90.6 5.3 18.1 0.2
Nutrilett bar 58.0 216.9 14.2 22.9 7.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
233.0 392.9 21.9
22.7%
57.1
59.2%
7.7
18.1%

2010-12-07

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
All-Bran Kelloggs 24.0 85.4 2.4 16.1 0.5
Valio yoghurt 0,05% 185.0 111.0 6.5 22.2 0.2
Findus Tikka Masala 240.0 240.0 15.1 31.2 6.0
Vinglögg 10 vol. % 100.0 125.0 0.0 17.0 0.0
Vegetarisk lasagne 600.0 492.0 17.4 40.8 21.0
Nutrilett bar 58.0 216.9 14.2 22.9 7.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1207.0 1270.3 55.6
19.5%
150.2
52.8%
34.7
27.7%

2010-12-06

Invägning
Vikt70.4kg
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Morot 100.0 44.3 0.6 8.7 0.3
Findus Tikka Masala 350.0 350.0 22.0 45.5 8.8
Magnum strawberry white 90.0 252.0 3.2 28.8 13.5
Nutrilett bar 58.0 216.9 14.2 22.9 7.0
Färskost 27% fett Philadelphia 50.0 136.6 3.0 1.4 13.6
Vinglögg 10 vol. % 100.0 125.0 0.0 17.0 0.0
Minibaguette vitlök ICA 50.0 115.0 4.0 23.5 0.5
Ost hårdost 38% fett 15.0 63.0 3.0 0.2 5.7
Bordsmargarin Bregott 75% fett berik 5.0 34.0 0.0 0.3 3.8
Hönsbuljong ätf 250.0 12.5 0.8 0.5 0.8
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1068.0 1349.3 50.8
15.8%
148.8
46.2%
54.0
38.0%

2010-12-05

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Nutrilett bar 58.0 216.9 14.2 22.9 7.0
All-Bran Kelloggs 19.0 67.6 1.9 12.7 0.4
Julmust 300.0 120.0 1.5 27.0 1.5
Hönsbuljong ätf 250.0 12.5 0.8 0.5 0.8
Färskost 27% fett Philadelphia 50.0 136.6 3.0 1.4 13.6
Valio yoghurt 0,05% 108.0 64.8 3.8 13.0 0.1
Ost hårdost 38% fett 15.0 63.0 3.0 0.2 5.7
Pasta kokt m salt 210.0 272.0 9.4 54.4 0.8
Bordsmargarin Bregott 75% fett berik 5.0 34.0 0.0 0.3 3.8
Ratatouille 307.0 181.1 3.7 16.3 9.8
Pågenlimpa 40.0 108.0 3.6 20.4 0.8
Morot 100.0 44.3 0.6 8.7 0.3
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1462.0 1320.8 45.5
14.0%
177.8
54.8%
44.6
31.2%

2010-12-04

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Ratatouille 280.0 165.2 3.4 14.8 9.0
All-Bran Kelloggs 14.0 49.8 1.4 9.4 0.3
Valio yoghurt 0,05% 140.0 84.0 4.9 16.8 0.1
Vintervit choklad 39.0 210.6 1.8 24.6 11.5
Julmust 300.0 120.0 1.5 27.0 1.5
Ratatouille 285.0 168.2 3.4 15.1 9.1
Pasta kokt m salt 166.0 215.0 7.5 43.0 0.7
Pasta kokt m salt 150.0 194.2 6.8 38.8 0.6
Nutrilett bar 58.0 216.9 14.2 22.9 7.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1432.0 1423.9 44.9
12.9%
212.4
61.1%
39.8
26.0%

2010-12-03

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Nutrilett bar 58.0 216.9 14.2 22.9 7.0
Nutrilett bar 58.0 216.9 14.2 22.9 7.0
All-Bran Kelloggs 19.0 67.6 1.9 12.7 0.4
Vinglögg 10 vol. % 200.0 250.0 0.0 34.0 0.0
Findus Tikka Masala 200.0 200.0 12.6 26.0 5.0
Ratatouille 270.0 159.3 3.2 14.3 8.6
Pasta kokt m salt 124.0 160.6 5.6 32.1 0.5
Valio yoghurt 0,05% 141.0 84.6 4.9 16.9 0.1
Russin 10.0 31.8 0.3 6.9 0.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1080.0 1387.7 56.9
18.3%
188.7
60.8%
28.6
20.9%

2010-12-02

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Fläskpannkaka 140.0 324.8 13.4 24.9 19.0
Nutrilett bar 58.0 216.9 14.2 22.9 7.0
Lingonsylt 32.0 51.2 0.0 12.3 0.0
Lingonsylt 36.0 57.6 0.0 13.9 0.0
Nutrilett bar 58.0 216.9 14.2 22.9 7.0
All-Bran Kelloggs 10.0 35.6 1.0 6.7 0.2
Valio yoghurt 0,05% 151.0 90.6 5.3 18.1 0.2
Fläskpannkaka 165.0 382.8 15.8 29.4 22.4
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
650.0 1376.4 63.9
18.7%
151.1
44.2%
55.8
37.1%

2010-12-01

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Fläskpannkaka 255.0 591.6 24.5 45.4 34.7
Valio yoghurt 0,05% 121.0 72.6 4.2 14.5 0.1
All-Bran Kelloggs 21.0 74.8 2.1 14.1 0.4
Lingonsylt 71.0 113.6 0.0 27.3 0.0
Nutrilett bar 58.0 216.9 14.2 22.9 7.0
Nutrilett bar 58.0 216.9 14.2 22.9 7.0
Måltidsersättning chokladsmak pulver Nutrilett Intensiv 33.0 124.4 11.6 10.8 3.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
617.0 1410.8 70.8
20.4%
157.9
45.5%
52.2
34.1%
« Äldre inlägg