LillTussens viktdagbok

« Till LillTussens profil

2010-12-08

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Nutrilett bar 58.0 216.9 14.2 22.9 7.0
All-Bran Kelloggs 24.0 85.4 2.4 16.1 0.5
Valio yoghurt 0,05% 151.0 90.6 5.3 18.1 0.2
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
233.0 392.9 21.9
22.7%
57.1
59.2%
7.7
18.1%

2010-12-07

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Nutrilett bar 58.0 216.9 14.2 22.9 7.0
Valio yoghurt 0,05% 185.0 111.0 6.5 22.2 0.2
Vegetarisk lasagne 600.0 492.0 17.4 40.8 21.0
All-Bran Kelloggs 24.0 85.4 2.4 16.1 0.5
Findus Tikka Masala 240.0 240.0 15.1 31.2 6.0
Vinglögg 10 vol. % 100.0 125.0 0.0 17.0 0.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1207.0 1270.3 55.6
19.5%
150.2
52.8%
34.7
27.7%

2010-12-06

Invägning
Vikt70.4kg
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Hönsbuljong ätf 250.0 12.5 0.8 0.5 0.8
Nutrilett bar 58.0 216.9 14.2 22.9 7.0
Bordsmargarin Bregott 75% fett berik 5.0 34.0 0.0 0.3 3.8
Morot 100.0 44.3 0.6 8.7 0.3
Findus Tikka Masala 350.0 350.0 22.0 45.5 8.8
Magnum strawberry white 90.0 252.0 3.2 28.8 13.5
Minibaguette vitlök ICA 50.0 115.0 4.0 23.5 0.5
Färskost 27% fett Philadelphia 50.0 136.6 3.0 1.4 13.6
Vinglögg 10 vol. % 100.0 125.0 0.0 17.0 0.0
Ost hårdost 38% fett 15.0 63.0 3.0 0.2 5.7
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1068.0 1349.3 50.8
15.8%
148.8
46.2%
54.0
38.0%

2010-12-05

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Morot 100.0 44.3 0.6 8.7 0.3
Hönsbuljong ätf 250.0 12.5 0.8 0.5 0.8
Ratatouille 307.0 181.1 3.7 16.3 9.8
Pågenlimpa 40.0 108.0 3.6 20.4 0.8
Nutrilett bar 58.0 216.9 14.2 22.9 7.0
All-Bran Kelloggs 19.0 67.6 1.9 12.7 0.4
Julmust 300.0 120.0 1.5 27.0 1.5
Valio yoghurt 0,05% 108.0 64.8 3.8 13.0 0.1
Ost hårdost 38% fett 15.0 63.0 3.0 0.2 5.7
Färskost 27% fett Philadelphia 50.0 136.6 3.0 1.4 13.6
Pasta kokt m salt 210.0 272.0 9.4 54.4 0.8
Bordsmargarin Bregott 75% fett berik 5.0 34.0 0.0 0.3 3.8
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1462.0 1320.8 45.5
14.0%
177.8
54.8%
44.6
31.2%

2010-12-04

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Nutrilett bar 58.0 216.9 14.2 22.9 7.0
Valio yoghurt 0,05% 140.0 84.0 4.9 16.8 0.1
Vintervit choklad 39.0 210.6 1.8 24.6 11.5
Pasta kokt m salt 150.0 194.2 6.8 38.8 0.6
Ratatouille 280.0 165.2 3.4 14.8 9.0
All-Bran Kelloggs 14.0 49.8 1.4 9.4 0.3
Ratatouille 285.0 168.2 3.4 15.1 9.1
Julmust 300.0 120.0 1.5 27.0 1.5
Pasta kokt m salt 166.0 215.0 7.5 43.0 0.7
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1432.0 1423.9 44.9
12.9%
212.4
61.1%
39.8
26.0%

2010-12-03

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Valio yoghurt 0,05% 141.0 84.6 4.9 16.9 0.1
Russin 10.0 31.8 0.3 6.9 0.0
All-Bran Kelloggs 19.0 67.6 1.9 12.7 0.4
Pasta kokt m salt 124.0 160.6 5.6 32.1 0.5
Nutrilett bar 58.0 216.9 14.2 22.9 7.0
Nutrilett bar 58.0 216.9 14.2 22.9 7.0
Findus Tikka Masala 200.0 200.0 12.6 26.0 5.0
Vinglögg 10 vol. % 200.0 250.0 0.0 34.0 0.0
Ratatouille 270.0 159.3 3.2 14.3 8.6
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1080.0 1387.7 56.9
18.3%
188.7
60.8%
28.6
20.9%

2010-12-02

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Fläskpannkaka 165.0 382.8 15.8 29.4 22.4
Lingonsylt 32.0 51.2 0.0 12.3 0.0
Valio yoghurt 0,05% 151.0 90.6 5.3 18.1 0.2
Fläskpannkaka 140.0 324.8 13.4 24.9 19.0
Nutrilett bar 58.0 216.9 14.2 22.9 7.0
Nutrilett bar 58.0 216.9 14.2 22.9 7.0
Lingonsylt 36.0 57.6 0.0 13.9 0.0
All-Bran Kelloggs 10.0 35.6 1.0 6.7 0.2
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
650.0 1376.4 63.9
18.7%
151.1
44.2%
55.8
37.1%

2010-12-01

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
All-Bran Kelloggs 21.0 74.8 2.1 14.1 0.4
Måltidsersättning chokladsmak pulver Nutrilett Intensiv 33.0 124.4 11.6 10.8 3.0
Fläskpannkaka 255.0 591.6 24.5 45.4 34.7
Valio yoghurt 0,05% 121.0 72.6 4.2 14.5 0.1
Nutrilett bar 58.0 216.9 14.2 22.9 7.0
Lingonsylt 71.0 113.6 0.0 27.3 0.0
Nutrilett bar 58.0 216.9 14.2 22.9 7.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
617.0 1410.8 70.8
20.4%
157.9
45.5%
52.2
34.1%
« Äldre inlägg