LillTussens viktdagbok

« Till LillTussens profil

2010-12-08

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
All-Bran Kelloggs 24.0 85.4 2.4 16.1 0.5
Valio yoghurt 0,05% 151.0 90.6 5.3 18.1 0.2
Nutrilett bar 58.0 216.9 14.2 22.9 7.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
233.0 392.9 21.9
22.7%
57.1
59.2%
7.7
18.1%

2010-12-07

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Vinglögg 10 vol. % 100.0 125.0 0.0 17.0 0.0
Valio yoghurt 0,05% 185.0 111.0 6.5 22.2 0.2
Vegetarisk lasagne 600.0 492.0 17.4 40.8 21.0
Findus Tikka Masala 240.0 240.0 15.1 31.2 6.0
All-Bran Kelloggs 24.0 85.4 2.4 16.1 0.5
Nutrilett bar 58.0 216.9 14.2 22.9 7.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1207.0 1270.3 55.6
19.5%
150.2
52.8%
34.7
27.7%

2010-12-06

Invägning
Vikt70.4kg
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Ost hårdost 38% fett 15.0 63.0 3.0 0.2 5.7
Nutrilett bar 58.0 216.9 14.2 22.9 7.0
Morot 100.0 44.3 0.6 8.7 0.3
Findus Tikka Masala 350.0 350.0 22.0 45.5 8.8
Färskost 27% fett Philadelphia 50.0 136.6 3.0 1.4 13.6
Vinglögg 10 vol. % 100.0 125.0 0.0 17.0 0.0
Bordsmargarin Bregott 75% fett berik 5.0 34.0 0.0 0.3 3.8
Minibaguette vitlök ICA 50.0 115.0 4.0 23.5 0.5
Magnum strawberry white 90.0 252.0 3.2 28.8 13.5
Hönsbuljong ätf 250.0 12.5 0.8 0.5 0.8
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1068.0 1349.3 50.8
15.8%
148.8
46.2%
54.0
38.0%

2010-12-05

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Pasta kokt m salt 210.0 272.0 9.4 54.4 0.8
Bordsmargarin Bregott 75% fett berik 5.0 34.0 0.0 0.3 3.8
Hönsbuljong ätf 250.0 12.5 0.8 0.5 0.8
Nutrilett bar 58.0 216.9 14.2 22.9 7.0
Färskost 27% fett Philadelphia 50.0 136.6 3.0 1.4 13.6
Ratatouille 307.0 181.1 3.7 16.3 9.8
Pågenlimpa 40.0 108.0 3.6 20.4 0.8
Valio yoghurt 0,05% 108.0 64.8 3.8 13.0 0.1
Ost hårdost 38% fett 15.0 63.0 3.0 0.2 5.7
All-Bran Kelloggs 19.0 67.6 1.9 12.7 0.4
Julmust 300.0 120.0 1.5 27.0 1.5
Morot 100.0 44.3 0.6 8.7 0.3
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1462.0 1320.8 45.5
14.0%
177.8
54.8%
44.6
31.2%

2010-12-04

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Pasta kokt m salt 166.0 215.0 7.5 43.0 0.7
Valio yoghurt 0,05% 140.0 84.0 4.9 16.8 0.1
Vintervit choklad 39.0 210.6 1.8 24.6 11.5
Ratatouille 280.0 165.2 3.4 14.8 9.0
Julmust 300.0 120.0 1.5 27.0 1.5
Pasta kokt m salt 150.0 194.2 6.8 38.8 0.6
Ratatouille 285.0 168.2 3.4 15.1 9.1
All-Bran Kelloggs 14.0 49.8 1.4 9.4 0.3
Nutrilett bar 58.0 216.9 14.2 22.9 7.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1432.0 1423.9 44.9
12.9%
212.4
61.1%
39.8
26.0%

2010-12-03

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Ratatouille 270.0 159.3 3.2 14.3 8.6
All-Bran Kelloggs 19.0 67.6 1.9 12.7 0.4
Nutrilett bar 58.0 216.9 14.2 22.9 7.0
Vinglögg 10 vol. % 200.0 250.0 0.0 34.0 0.0
Pasta kokt m salt 124.0 160.6 5.6 32.1 0.5
Findus Tikka Masala 200.0 200.0 12.6 26.0 5.0
Nutrilett bar 58.0 216.9 14.2 22.9 7.0
Valio yoghurt 0,05% 141.0 84.6 4.9 16.9 0.1
Russin 10.0 31.8 0.3 6.9 0.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1080.0 1387.7 56.9
18.3%
188.7
60.8%
28.6
20.9%

2010-12-02

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
All-Bran Kelloggs 10.0 35.6 1.0 6.7 0.2
Lingonsylt 32.0 51.2 0.0 12.3 0.0
Fläskpannkaka 140.0 324.8 13.4 24.9 19.0
Lingonsylt 36.0 57.6 0.0 13.9 0.0
Valio yoghurt 0,05% 151.0 90.6 5.3 18.1 0.2
Nutrilett bar 58.0 216.9 14.2 22.9 7.0
Nutrilett bar 58.0 216.9 14.2 22.9 7.0
Fläskpannkaka 165.0 382.8 15.8 29.4 22.4
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
650.0 1376.4 63.9
18.7%
151.1
44.2%
55.8
37.1%

2010-12-01

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Nutrilett bar 58.0 216.9 14.2 22.9 7.0
All-Bran Kelloggs 21.0 74.8 2.1 14.1 0.4
Fläskpannkaka 255.0 591.6 24.5 45.4 34.7
Lingonsylt 71.0 113.6 0.0 27.3 0.0
Måltidsersättning chokladsmak pulver Nutrilett Intensiv 33.0 124.4 11.6 10.8 3.0
Nutrilett bar 58.0 216.9 14.2 22.9 7.0
Valio yoghurt 0,05% 121.0 72.6 4.2 14.5 0.1
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
617.0 1410.8 70.8
20.4%
157.9
45.5%
52.2
34.1%
« Äldre inlägg