| Vikt | 64.7kg |
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
|---|---|---|---|---|---|
| Grekisk sallad | 50.0 | 48.0 | 1.6 | 1.6 | 3.8 |
| Gräddfil 12% fett | 50.0 | 68.5 | 1.6 | 2.2 | 6.0 |
| Fetaost 25% fett | 25.0 | 74.2 | 4.4 | 0.4 | 6.2 |
| Fruktyoghurt fett < 0,05% fett oberik | 150.0 | 77.2 | 5.7 | 13.2 | 0.0 |
| Sötsur sås | 30.0 | 28.8 | 0.1 | 7.0 | 0.0 |
| Biff ryggbiff nöt stekt | 40.0 | 64.4 | 11.4 | 0.0 | 2.0 |
| Kycklingfile | 50.0 | 67.0 | 13.5 | 0.0 | 1.5 |
| Paulins musli | 100.0 | 160.0 | 12.0 | 60.0 | 6.0 |
| Champinjoner stekta | 30.0 | 21.6 | 1.0 | 1.7 | 1.1 |
| Bulgur kokt | 100.0 | 135.0 | 4.7 | 26.1 | 0.5 |
|
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
625.0 | 744.7 | 56.0 24.4% |
112.2 48.9% |
27.1 26.8% |
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
|---|---|---|---|---|---|
| Fruktyoghurt fett < 0,05% fett oberik | 130.0 | 67.0 | 4.9 | 11.4 | 0.0 |
| Kycklingfile | 100.0 | 134.0 | 27.0 | 0.0 | 3.0 |
| Bulgur kokt | 200.0 | 270.0 | 9.4 | 52.2 | 1.0 |
| Champinjoner stekta | 60.0 | 43.2 | 1.9 | 3.4 | 2.2 |
| Grekisk sallad | 10.0 | 9.6 | 0.3 | 0.3 | 0.8 |
| Paulins musli | 100.0 | 160.0 | 12.0 | 60.0 | 6.0 |
| Ost hårdost 38% fett | 40.0 | 168.0 | 8.0 | 0.5 | 15.2 |
| Biff ryggbiff nöt stekt | 80.0 | 128.8 | 22.9 | 0.0 | 4.1 |
| Havreknäcke per skiva | 80.0 | 48.0 | 1.6 | 8.0 | 0.8 |
| Fetaost 25% fett | 50.0 | 148.5 | 8.8 | 0.9 | 12.4 |
|
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
850.0 | 1177.1 | 96.8 28.7% |
136.7 40.6% |
45.5 30.7% |
Det känns riktigt bra. Maten är på rätt nivå. Jag började med 5:2, men kommer nog inte att köra så hårt på det sålänge som jag är duktig med träningen. Då tror jag att det räcker med att jag fokuserar på proteiner och rätt kolhydrater. I styrketräningen har jag börjat kunna öka vikterna, vilket känns otroligt bra. Hoppas bara att det håller I sig efter tjänsteresa hela nästa vecka...
Dagens Aktiviteter| Aktivitet | Minuter | Kcal |
|---|---|---|
| Styrketräning, tungt | 44.0 | 301 |
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
|---|---|---|---|---|---|
| Bulgur kokt | 140.0 | 189.0 | 6.6 | 36.5 | 0.7 |
| Kycklingfile | 70.0 | 93.8 | 18.9 | 0.0 | 2.1 |
| Fetaost 25% fett | 30.0 | 89.1 | 5.2 | 0.5 | 7.4 |
| Rågbröd typ rallarhalvor ca 9% fibrer | 50.0 | 130.5 | 3.4 | 25.0 | 0.8 |
| Biff ryggbiff nöt stekt | 40.0 | 64.4 | 11.4 | 0.0 | 2.0 |
| Ost hårdost 31% fett | 20.0 | 77.3 | 5.2 | 0.3 | 6.3 |
| Grekisk sallad | 50.0 | 48.0 | 1.6 | 1.6 | 3.8 |
| Kycklinggryta m lök tomat champinjoner | 250.0 | 274.0 | 25.0 | 6.8 | 15.8 |
| Basmatiris kokt | 180.0 | 214.9 | 5.6 | 45.9 | 0.5 |
| Leverpastej skivbar 26% fett | 30.0 | 89.4 | 3.9 | 1.5 | 7.6 |
| Champinjoner stekta | 40.0 | 28.8 | 1.3 | 2.2 | 1.4 |
|
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
900.0 | 1299.2 | 88.1 27.7% |
120.3 37.8% |
48.4 34.5% |
| Aktivitet | Minuter | Kcal |
|---|---|---|
| Styrketräning, tungt | 50.0 | 342 |
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
|---|---|---|---|---|---|
| Fetaost 25% fett | 20.0 | 59.4 | 3.5 | 0.4 | 4.9 |
| Kycklingsallad m dressing | 300.0 | 317.1 | 36.6 | 14.1 | 12.0 |
| Brysselkål | 100.0 | 44.0 | 3.4 | 4.7 | 0.3 |
| Kaffe bryggt | 150.0 | 3.0 | 0.2 | 0.6 | 0.0 |
| Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin | 10.0 | 4.8 | 0.3 | 0.5 | 0.2 |
| Proteindryck 22 gram | 100.0 | 155.0 | 22.0 | 13.0 | 1.5 |
| Fruktyoghurt lätt 0,5% fett, oberikad | 150.0 | 113.2 | 4.5 | 21.4 | 0.8 |
| Kycklingfile | 125.0 | 167.5 | 33.8 | 0.0 | 3.8 |
| Apelsinjuice färskpressad | 150.0 | 72.0 | 1.0 | 15.9 | 0.3 |
| Frukostflingor musli med 33% frukt, olja, socker | 40.0 | 153.0 | 2.5 | 28.0 | 2.6 |
|
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1145.0 | 1089.0 | 107.8 40.5% |
98.6 37.0% |
26.4 22.5% |
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
|---|---|---|---|---|---|
| Ägg kokt | 50.0 | 70.0 | 6.3 | 0.0 | 5.1 |
| Ostbågar | 150.0 | 757.5 | 14.7 | 66.0 | 45.0 |
| Rökt skinka gris 3% fett | 20.0 | 23.2 | 4.4 | 0.0 | 0.6 |
| Rågbröd ca 6% fibrer | 50.0 | 125.0 | 3.8 | 22.8 | 1.2 |
| Apelsinjuice färskpressad | 150.0 | 72.0 | 1.0 | 15.9 | 0.3 |
| Lax urtagen varmrökt | 100.0 | 169.0 | 22.6 | 0.0 | 8.7 |
| Läsk m kolsyra | 200.0 | 72.0 | 0.0 | 17.8 | 0.0 |
| Konjak el brandy 40 vol. % | 100.0 | 225.0 | 0.0 | 0.8 | 0.0 |
| Brännvin renat el vodka 40 vol. % | 40.0 | 88.8 | 0.0 | 0.0 | 0.0 |
| Vitt vin halvtorrt el halvsött 12,5 vol. % | 350.0 | 283.5 | 0.4 | 10.5 | 0.0 |
| Skink- o broccolipaj | 200.0 | 527.0 | 23.6 | 32.8 | 33.2 |
|
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1410.0 | 2413.0 | 76.8 16.8% |
166.6 36.5% |
94.1 46.7% |
| Vikt | 65.3kg |
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
|---|---|---|---|---|---|
| Smörgåstårta landgång leverpastej Keso skinka | 300.0 | 677.1 | 31.8 | 64.5 | 31.5 |
| Starköl el exportöl 5,6 vol. % | 330.0 | 155.1 | 2.0 | 10.6 | 0.0 |
| Chips smaksatta 34% fett | 100.0 | 526.0 | 5.4 | 51.3 | 32.2 |
| Vitt vin sött 13,5 vol. % | 350.0 | 346.5 | 0.7 | 20.6 | 0.0 |
| Havreknäcke per skiva | 200.0 | 120.0 | 4.0 | 20.0 | 2.0 |
| Brännvin renat el vodka 40 vol. % | 40.0 | 88.8 | 0.0 | 0.0 | 0.0 |
| Ost hårdost 38% fett | 15.0 | 63.0 | 3.0 | 0.2 | 5.7 |
| Bordsmargarin Bregott havssaltat 80% fett berik | 5.0 | 36.0 | 0.0 | 0.0 | 4.0 |
| Kycklinggulasch 1 port måbra | 100.0 | 345.0 | 20.0 | 8.0 | 8.0 |
| Läsk m kolsyra | 200.0 | 72.0 | 0.0 | 17.8 | 0.0 |
|
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1640.0 | 2429.5 | 66.9 14.9% |
193.0 43.0% |
83.4 42.1% |
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
|---|---|---|---|---|---|
| Ägg kokt | 60.0 | 84.0 | 7.6 | 0.0 | 6.1 |
| Thai curry chicken knorr | 100.0 | 80.0 | 2.0 | 11.0 | 2.5 |
| Kycklinggulasch 1 port måbra | 100.0 | 345.0 | 20.0 | 8.0 | 8.0 |
|
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
260.0 | 509.0 | 29.6 34.3% |
19.0 22.0% |
16.6 43.7% |
| Aktivitet | Minuter | Kcal |
|---|---|---|
| Styrketräning, tungt | 50.0 | 342 |
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
|---|---|---|---|---|---|
| Rågbröd ca 6% fibrer | 50.0 | 125.0 | 3.8 | 22.8 | 1.2 |
| Bordsmargarin Bregott havssaltat 80% fett berik | 10.0 | 72.0 | 0.0 | 0.0 | 8.0 |
| Ost hårdost 31% fett | 15.0 | 58.0 | 3.9 | 0.2 | 4.7 |
| Leverpastej skivbar 26% fett | 30.0 | 89.4 | 3.9 | 1.5 | 7.6 |
| Proteindryck 22 gram | 100.0 | 155.0 | 22.0 | 13.0 | 1.5 |
| Havreknäcke per skiva | 200.0 | 120.0 | 4.0 | 20.0 | 2.0 |
| Lasagne | 250.0 | 293.5 | 13.2 | 36.0 | 10.2 |
| Pasta berik kokt m salt | 150.0 | 196.5 | 7.4 | 37.6 | 1.2 |
| Ost hårdost 38% fett | 20.0 | 84.0 | 4.0 | 0.3 | 7.6 |
| Korv stroganoff, mager korv | 150.0 | 165.0 | 6.9 | 8.2 | 11.6 |
|
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
975.0 | 1358.4 | 69.1 20.6% |
139.6 41.7% |
55.6 37.7% |
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
|---|---|---|---|---|---|
| Räkor kokta | 50.0 | 55.5 | 12.0 | 0.0 | 0.6 |
| Rökt skinka gris 6% fett | 30.0 | 41.4 | 6.3 | 0.0 | 1.8 |
| Fruktyoghurt lätt 0,5% fett, oberikad | 150.0 | 113.2 | 4.5 | 21.4 | 0.8 |
| Fetaost 25% fett | 40.0 | 118.8 | 7.0 | 0.7 | 9.9 |
| Kyckling kokt | 70.0 | 117.0 | 22.0 | 0.0 | 3.2 |
| Bönröra ica salladsbar | 200.0 | 200.0 | 12.0 | 40.0 | 12.0 |
| Paulins musli | 100.0 | 160.0 | 12.0 | 60.0 | 6.0 |
|
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
640.0 | 805.9 | 75.8 27.5% |
122.1 44.3% |
34.3 28.2% |
| Vikt | 65.7kg |
| Aktivitet | Minuter | Kcal |
|---|---|---|
| Promenad 6,4 km/h (9,4 min/km) | 15.0 | 77 |
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
|---|---|---|---|---|---|
| Nudelsoppa olika smaker kryddad | 125.0 | 102.0 | 2.5 | 11.8 | 4.2 |
| Ägg kokt | 50.0 | 70.0 | 6.3 | 0.0 | 5.1 |
| Wokgrönsaker m kyckling nudlar | 260.0 | 262.6 | 14.6 | 22.4 | 12.0 |
|
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
435.0 | 434.6 | 23.4 22.1% |
34.2 32.3% |
21.3 45.6% |
| Alli - någon som har testat? |
| Styrketräning eller Cardio först... |
| går inte att spara |
| Reductil? |
| När sötsuget sätter in?? |
| Alli - någon som har testat? |
| Styrketräning eller Cardio först... |
| Reductil? |
| reductil? nån mer än jag... |
| istället för mackor |
| Partners: | SurveyMesh |
| StoreDo |