Vikt | 64.7kg |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Biff ryggbiff nöt stekt | 40.0 | 64.4 | 11.4 | 0.0 | 2.0 |
Bulgur kokt | 100.0 | 135.0 | 4.7 | 26.1 | 0.5 |
Grekisk sallad | 50.0 | 48.0 | 1.6 | 1.6 | 3.8 |
Gräddfil 12% fett | 50.0 | 68.5 | 1.6 | 2.2 | 6.0 |
Champinjoner stekta | 30.0 | 21.6 | 1.0 | 1.7 | 1.1 |
Fetaost 25% fett | 25.0 | 74.2 | 4.4 | 0.4 | 6.2 |
Fruktyoghurt fett < 0,05% fett oberik | 150.0 | 77.2 | 5.7 | 13.2 | 0.0 |
Sötsur sås | 30.0 | 28.8 | 0.1 | 7.0 | 0.0 |
Kycklingfile | 50.0 | 67.0 | 13.5 | 0.0 | 1.5 |
Paulins musli | 100.0 | 160.0 | 12.0 | 60.0 | 6.0 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
625.0 | 744.7 | 56.0 24.4% |
112.2 48.9% |
27.1 26.8% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Champinjoner stekta | 60.0 | 43.2 | 1.9 | 3.4 | 2.2 |
Fetaost 25% fett | 50.0 | 148.5 | 8.8 | 0.9 | 12.4 |
Fruktyoghurt fett < 0,05% fett oberik | 130.0 | 67.0 | 4.9 | 11.4 | 0.0 |
Biff ryggbiff nöt stekt | 80.0 | 128.8 | 22.9 | 0.0 | 4.1 |
Havreknäcke per skiva | 80.0 | 48.0 | 1.6 | 8.0 | 0.8 |
Kycklingfile | 100.0 | 134.0 | 27.0 | 0.0 | 3.0 |
Bulgur kokt | 200.0 | 270.0 | 9.4 | 52.2 | 1.0 |
Grekisk sallad | 10.0 | 9.6 | 0.3 | 0.3 | 0.8 |
Paulins musli | 100.0 | 160.0 | 12.0 | 60.0 | 6.0 |
Ost hårdost 38% fett | 40.0 | 168.0 | 8.0 | 0.5 | 15.2 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
850.0 | 1177.1 | 96.8 28.7% |
136.7 40.6% |
45.5 30.7% |
Det känns riktigt bra. Maten är på rätt nivå. Jag började med 5:2, men kommer nog inte att köra så hårt på det sålänge som jag är duktig med träningen. Då tror jag att det räcker med att jag fokuserar på proteiner och rätt kolhydrater. I styrketräningen har jag börjat kunna öka vikterna, vilket känns otroligt bra. Hoppas bara att det håller I sig efter tjänsteresa hela nästa vecka...
Dagens AktiviteterAktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Styrketräning, tungt | 44.0 | 301 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Rågbröd typ rallarhalvor ca 9% fibrer | 50.0 | 130.5 | 3.4 | 25.0 | 0.8 |
Biff ryggbiff nöt stekt | 40.0 | 64.4 | 11.4 | 0.0 | 2.0 |
Leverpastej skivbar 26% fett | 30.0 | 89.4 | 3.9 | 1.5 | 7.6 |
Champinjoner stekta | 40.0 | 28.8 | 1.3 | 2.2 | 1.4 |
Bulgur kokt | 140.0 | 189.0 | 6.6 | 36.5 | 0.7 |
Basmatiris kokt | 180.0 | 214.9 | 5.6 | 45.9 | 0.5 |
Kycklingfile | 70.0 | 93.8 | 18.9 | 0.0 | 2.1 |
Fetaost 25% fett | 30.0 | 89.1 | 5.2 | 0.5 | 7.4 |
Ost hårdost 31% fett | 20.0 | 77.3 | 5.2 | 0.3 | 6.3 |
Grekisk sallad | 50.0 | 48.0 | 1.6 | 1.6 | 3.8 |
Kycklinggryta m lök tomat champinjoner | 250.0 | 274.0 | 25.0 | 6.8 | 15.8 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
900.0 | 1299.2 | 88.1 27.7% |
120.3 37.8% |
48.4 34.5% |
Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Styrketräning, tungt | 50.0 | 342 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Proteindryck 22 gram | 100.0 | 155.0 | 22.0 | 13.0 | 1.5 |
Frukostflingor musli med 33% frukt, olja, socker | 40.0 | 153.0 | 2.5 | 28.0 | 2.6 |
Fetaost 25% fett | 20.0 | 59.4 | 3.5 | 0.4 | 4.9 |
Apelsinjuice färskpressad | 150.0 | 72.0 | 1.0 | 15.9 | 0.3 |
Kycklingsallad m dressing | 300.0 | 317.1 | 36.6 | 14.1 | 12.0 |
Brysselkål | 100.0 | 44.0 | 3.4 | 4.7 | 0.3 |
Kaffe bryggt | 150.0 | 3.0 | 0.2 | 0.6 | 0.0 |
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin | 10.0 | 4.8 | 0.3 | 0.5 | 0.2 |
Fruktyoghurt lätt 0,5% fett, oberikad | 150.0 | 113.2 | 4.5 | 21.4 | 0.8 |
Kycklingfile | 125.0 | 167.5 | 33.8 | 0.0 | 3.8 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1145.0 | 1089.0 | 107.8 40.5% |
98.6 37.0% |
26.4 22.5% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Apelsinjuice färskpressad | 150.0 | 72.0 | 1.0 | 15.9 | 0.3 |
Skink- o broccolipaj | 200.0 | 527.0 | 23.6 | 32.8 | 33.2 |
Ägg kokt | 50.0 | 70.0 | 6.3 | 0.0 | 5.1 |
Ostbågar | 150.0 | 757.5 | 14.7 | 66.0 | 45.0 |
Brännvin renat el vodka 40 vol. % | 40.0 | 88.8 | 0.0 | 0.0 | 0.0 |
Vitt vin halvtorrt el halvsött 12,5 vol. % | 350.0 | 283.5 | 0.4 | 10.5 | 0.0 |
Rökt skinka gris 3% fett | 20.0 | 23.2 | 4.4 | 0.0 | 0.6 |
Rågbröd ca 6% fibrer | 50.0 | 125.0 | 3.8 | 22.8 | 1.2 |
Lax urtagen varmrökt | 100.0 | 169.0 | 22.6 | 0.0 | 8.7 |
Läsk m kolsyra | 200.0 | 72.0 | 0.0 | 17.8 | 0.0 |
Konjak el brandy 40 vol. % | 100.0 | 225.0 | 0.0 | 0.8 | 0.0 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1410.0 | 2413.0 | 76.8 16.8% |
166.6 36.5% |
94.1 46.7% |
Vikt | 65.3kg |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Vitt vin sött 13,5 vol. % | 350.0 | 346.5 | 0.7 | 20.6 | 0.0 |
Kycklinggulasch 1 port måbra | 100.0 | 345.0 | 20.0 | 8.0 | 8.0 |
Läsk m kolsyra | 200.0 | 72.0 | 0.0 | 17.8 | 0.0 |
Smörgåstårta landgång leverpastej Keso skinka | 300.0 | 677.1 | 31.8 | 64.5 | 31.5 |
Bordsmargarin Bregott havssaltat 80% fett berik | 5.0 | 36.0 | 0.0 | 0.0 | 4.0 |
Starköl el exportöl 5,6 vol. % | 330.0 | 155.1 | 2.0 | 10.6 | 0.0 |
Chips smaksatta 34% fett | 100.0 | 526.0 | 5.4 | 51.3 | 32.2 |
Havreknäcke per skiva | 200.0 | 120.0 | 4.0 | 20.0 | 2.0 |
Brännvin renat el vodka 40 vol. % | 40.0 | 88.8 | 0.0 | 0.0 | 0.0 |
Ost hårdost 38% fett | 15.0 | 63.0 | 3.0 | 0.2 | 5.7 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1640.0 | 2429.5 | 66.9 14.9% |
193.0 43.0% |
83.4 42.1% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Kycklinggulasch 1 port måbra | 100.0 | 345.0 | 20.0 | 8.0 | 8.0 |
Ägg kokt | 60.0 | 84.0 | 7.6 | 0.0 | 6.1 |
Thai curry chicken knorr | 100.0 | 80.0 | 2.0 | 11.0 | 2.5 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
260.0 | 509.0 | 29.6 34.3% |
19.0 22.0% |
16.6 43.7% |
Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Styrketräning, tungt | 50.0 | 342 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Proteindryck 22 gram | 100.0 | 155.0 | 22.0 | 13.0 | 1.5 |
Korv stroganoff, mager korv | 150.0 | 165.0 | 6.9 | 8.2 | 11.6 |
Rågbröd ca 6% fibrer | 50.0 | 125.0 | 3.8 | 22.8 | 1.2 |
Bordsmargarin Bregott havssaltat 80% fett berik | 10.0 | 72.0 | 0.0 | 0.0 | 8.0 |
Ost hårdost 38% fett | 20.0 | 84.0 | 4.0 | 0.3 | 7.6 |
Ost hårdost 31% fett | 15.0 | 58.0 | 3.9 | 0.2 | 4.7 |
Leverpastej skivbar 26% fett | 30.0 | 89.4 | 3.9 | 1.5 | 7.6 |
Havreknäcke per skiva | 200.0 | 120.0 | 4.0 | 20.0 | 2.0 |
Lasagne | 250.0 | 293.5 | 13.2 | 36.0 | 10.2 |
Pasta berik kokt m salt | 150.0 | 196.5 | 7.4 | 37.6 | 1.2 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
975.0 | 1358.4 | 69.1 20.6% |
139.6 41.7% |
55.6 37.7% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Fetaost 25% fett | 40.0 | 118.8 | 7.0 | 0.7 | 9.9 |
Paulins musli | 100.0 | 160.0 | 12.0 | 60.0 | 6.0 |
Räkor kokta | 50.0 | 55.5 | 12.0 | 0.0 | 0.6 |
Bönröra ica salladsbar | 200.0 | 200.0 | 12.0 | 40.0 | 12.0 |
Rökt skinka gris 6% fett | 30.0 | 41.4 | 6.3 | 0.0 | 1.8 |
Fruktyoghurt lätt 0,5% fett, oberikad | 150.0 | 113.2 | 4.5 | 21.4 | 0.8 |
Kyckling kokt | 70.0 | 117.0 | 22.0 | 0.0 | 3.2 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
640.0 | 805.9 | 75.8 27.5% |
122.1 44.3% |
34.3 28.2% |
Vikt | 65.7kg |
Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Promenad 6,4 km/h (9,4 min/km) | 15.0 | 77 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Wokgrönsaker m kyckling nudlar | 260.0 | 262.6 | 14.6 | 22.4 | 12.0 |
Nudelsoppa olika smaker kryddad | 125.0 | 102.0 | 2.5 | 11.8 | 4.2 |
Ägg kokt | 50.0 | 70.0 | 6.3 | 0.0 | 5.1 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
435.0 | 434.6 | 23.4 22.1% |
34.2 32.3% |
21.3 45.6% |
Alli - någon som har testat? |
Styrketräning eller Cardio först... |
går inte att spara |
Reductil? |
När sötsuget sätter in?? |
Alli - någon som har testat? |
Styrketräning eller Cardio först... |
Reductil? |
reductil? nån mer än jag... |
istället för mackor |
Partners: | SurveyMesh |
StoreDo |