Vikt | 64.7kg |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Fetaost 25% fett | 25.0 | 74.2 | 4.4 | 0.4 | 6.2 |
Biff ryggbiff nöt stekt | 40.0 | 64.4 | 11.4 | 0.0 | 2.0 |
Kycklingfile | 50.0 | 67.0 | 13.5 | 0.0 | 1.5 |
Champinjoner stekta | 30.0 | 21.6 | 1.0 | 1.7 | 1.1 |
Grekisk sallad | 50.0 | 48.0 | 1.6 | 1.6 | 3.8 |
Gräddfil 12% fett | 50.0 | 68.5 | 1.6 | 2.2 | 6.0 |
Fruktyoghurt fett < 0,05% fett oberik | 150.0 | 77.2 | 5.7 | 13.2 | 0.0 |
Sötsur sås | 30.0 | 28.8 | 0.1 | 7.0 | 0.0 |
Paulins musli | 100.0 | 160.0 | 12.0 | 60.0 | 6.0 |
Bulgur kokt | 100.0 | 135.0 | 4.7 | 26.1 | 0.5 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
625.0 | 744.7 | 56.0 24.4% |
112.2 48.9% |
27.1 26.8% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Kycklingfile | 100.0 | 134.0 | 27.0 | 0.0 | 3.0 |
Champinjoner stekta | 60.0 | 43.2 | 1.9 | 3.4 | 2.2 |
Grekisk sallad | 10.0 | 9.6 | 0.3 | 0.3 | 0.8 |
Biff ryggbiff nöt stekt | 80.0 | 128.8 | 22.9 | 0.0 | 4.1 |
Havreknäcke per skiva | 80.0 | 48.0 | 1.6 | 8.0 | 0.8 |
Fruktyoghurt fett < 0,05% fett oberik | 130.0 | 67.0 | 4.9 | 11.4 | 0.0 |
Bulgur kokt | 200.0 | 270.0 | 9.4 | 52.2 | 1.0 |
Paulins musli | 100.0 | 160.0 | 12.0 | 60.0 | 6.0 |
Ost hårdost 38% fett | 40.0 | 168.0 | 8.0 | 0.5 | 15.2 |
Fetaost 25% fett | 50.0 | 148.5 | 8.8 | 0.9 | 12.4 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
850.0 | 1177.1 | 96.8 28.7% |
136.7 40.6% |
45.5 30.7% |
Det känns riktigt bra. Maten är på rätt nivå. Jag började med 5:2, men kommer nog inte att köra så hårt på det sålänge som jag är duktig med träningen. Då tror jag att det räcker med att jag fokuserar på proteiner och rätt kolhydrater. I styrketräningen har jag börjat kunna öka vikterna, vilket känns otroligt bra. Hoppas bara att det håller I sig efter tjänsteresa hela nästa vecka...
Dagens AktiviteterAktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Styrketräning, tungt | 44.0 | 301 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Kycklingfile | 70.0 | 93.8 | 18.9 | 0.0 | 2.1 |
Rågbröd typ rallarhalvor ca 9% fibrer | 50.0 | 130.5 | 3.4 | 25.0 | 0.8 |
Biff ryggbiff nöt stekt | 40.0 | 64.4 | 11.4 | 0.0 | 2.0 |
Ost hårdost 31% fett | 20.0 | 77.3 | 5.2 | 0.3 | 6.3 |
Grekisk sallad | 50.0 | 48.0 | 1.6 | 1.6 | 3.8 |
Basmatiris kokt | 180.0 | 214.9 | 5.6 | 45.9 | 0.5 |
Bulgur kokt | 140.0 | 189.0 | 6.6 | 36.5 | 0.7 |
Fetaost 25% fett | 30.0 | 89.1 | 5.2 | 0.5 | 7.4 |
Kycklinggryta m lök tomat champinjoner | 250.0 | 274.0 | 25.0 | 6.8 | 15.8 |
Leverpastej skivbar 26% fett | 30.0 | 89.4 | 3.9 | 1.5 | 7.6 |
Champinjoner stekta | 40.0 | 28.8 | 1.3 | 2.2 | 1.4 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
900.0 | 1299.2 | 88.1 27.7% |
120.3 37.8% |
48.4 34.5% |
Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Styrketräning, tungt | 50.0 | 342 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Kycklingsallad m dressing | 300.0 | 317.1 | 36.6 | 14.1 | 12.0 |
Brysselkål | 100.0 | 44.0 | 3.4 | 4.7 | 0.3 |
Proteindryck 22 gram | 100.0 | 155.0 | 22.0 | 13.0 | 1.5 |
Fruktyoghurt lätt 0,5% fett, oberikad | 150.0 | 113.2 | 4.5 | 21.4 | 0.8 |
Apelsinjuice färskpressad | 150.0 | 72.0 | 1.0 | 15.9 | 0.3 |
Fetaost 25% fett | 20.0 | 59.4 | 3.5 | 0.4 | 4.9 |
Kaffe bryggt | 150.0 | 3.0 | 0.2 | 0.6 | 0.0 |
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin | 10.0 | 4.8 | 0.3 | 0.5 | 0.2 |
Kycklingfile | 125.0 | 167.5 | 33.8 | 0.0 | 3.8 |
Frukostflingor musli med 33% frukt, olja, socker | 40.0 | 153.0 | 2.5 | 28.0 | 2.6 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1145.0 | 1089.0 | 107.8 40.5% |
98.6 37.0% |
26.4 22.5% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Rökt skinka gris 3% fett | 20.0 | 23.2 | 4.4 | 0.0 | 0.6 |
Apelsinjuice färskpressad | 150.0 | 72.0 | 1.0 | 15.9 | 0.3 |
Lax urtagen varmrökt | 100.0 | 169.0 | 22.6 | 0.0 | 8.7 |
Brännvin renat el vodka 40 vol. % | 40.0 | 88.8 | 0.0 | 0.0 | 0.0 |
Vitt vin halvtorrt el halvsött 12,5 vol. % | 350.0 | 283.5 | 0.4 | 10.5 | 0.0 |
Ägg kokt | 50.0 | 70.0 | 6.3 | 0.0 | 5.1 |
Ostbågar | 150.0 | 757.5 | 14.7 | 66.0 | 45.0 |
Rågbröd ca 6% fibrer | 50.0 | 125.0 | 3.8 | 22.8 | 1.2 |
Läsk m kolsyra | 200.0 | 72.0 | 0.0 | 17.8 | 0.0 |
Konjak el brandy 40 vol. % | 100.0 | 225.0 | 0.0 | 0.8 | 0.0 |
Skink- o broccolipaj | 200.0 | 527.0 | 23.6 | 32.8 | 33.2 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1410.0 | 2413.0 | 76.8 16.8% |
166.6 36.5% |
94.1 46.7% |
Vikt | 65.3kg |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Starköl el exportöl 5,6 vol. % | 330.0 | 155.1 | 2.0 | 10.6 | 0.0 |
Vitt vin sött 13,5 vol. % | 350.0 | 346.5 | 0.7 | 20.6 | 0.0 |
Havreknäcke per skiva | 200.0 | 120.0 | 4.0 | 20.0 | 2.0 |
Brännvin renat el vodka 40 vol. % | 40.0 | 88.8 | 0.0 | 0.0 | 0.0 |
Bordsmargarin Bregott havssaltat 80% fett berik | 5.0 | 36.0 | 0.0 | 0.0 | 4.0 |
Smörgåstårta landgång leverpastej Keso skinka | 300.0 | 677.1 | 31.8 | 64.5 | 31.5 |
Chips smaksatta 34% fett | 100.0 | 526.0 | 5.4 | 51.3 | 32.2 |
Ost hårdost 38% fett | 15.0 | 63.0 | 3.0 | 0.2 | 5.7 |
Kycklinggulasch 1 port måbra | 100.0 | 345.0 | 20.0 | 8.0 | 8.0 |
Läsk m kolsyra | 200.0 | 72.0 | 0.0 | 17.8 | 0.0 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1640.0 | 2429.5 | 66.9 14.9% |
193.0 43.0% |
83.4 42.1% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Ägg kokt | 60.0 | 84.0 | 7.6 | 0.0 | 6.1 |
Kycklinggulasch 1 port måbra | 100.0 | 345.0 | 20.0 | 8.0 | 8.0 |
Thai curry chicken knorr | 100.0 | 80.0 | 2.0 | 11.0 | 2.5 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
260.0 | 509.0 | 29.6 34.3% |
19.0 22.0% |
16.6 43.7% |
Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Styrketräning, tungt | 50.0 | 342 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Ost hårdost 31% fett | 15.0 | 58.0 | 3.9 | 0.2 | 4.7 |
Proteindryck 22 gram | 100.0 | 155.0 | 22.0 | 13.0 | 1.5 |
Havreknäcke per skiva | 200.0 | 120.0 | 4.0 | 20.0 | 2.0 |
Ost hårdost 38% fett | 20.0 | 84.0 | 4.0 | 0.3 | 7.6 |
Rågbröd ca 6% fibrer | 50.0 | 125.0 | 3.8 | 22.8 | 1.2 |
Bordsmargarin Bregott havssaltat 80% fett berik | 10.0 | 72.0 | 0.0 | 0.0 | 8.0 |
Leverpastej skivbar 26% fett | 30.0 | 89.4 | 3.9 | 1.5 | 7.6 |
Lasagne | 250.0 | 293.5 | 13.2 | 36.0 | 10.2 |
Pasta berik kokt m salt | 150.0 | 196.5 | 7.4 | 37.6 | 1.2 |
Korv stroganoff, mager korv | 150.0 | 165.0 | 6.9 | 8.2 | 11.6 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
975.0 | 1358.4 | 69.1 20.6% |
139.6 41.7% |
55.6 37.7% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Rökt skinka gris 6% fett | 30.0 | 41.4 | 6.3 | 0.0 | 1.8 |
Fetaost 25% fett | 40.0 | 118.8 | 7.0 | 0.7 | 9.9 |
Kyckling kokt | 70.0 | 117.0 | 22.0 | 0.0 | 3.2 |
Bönröra ica salladsbar | 200.0 | 200.0 | 12.0 | 40.0 | 12.0 |
Räkor kokta | 50.0 | 55.5 | 12.0 | 0.0 | 0.6 |
Fruktyoghurt lätt 0,5% fett, oberikad | 150.0 | 113.2 | 4.5 | 21.4 | 0.8 |
Paulins musli | 100.0 | 160.0 | 12.0 | 60.0 | 6.0 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
640.0 | 805.9 | 75.8 27.5% |
122.1 44.3% |
34.3 28.2% |
Vikt | 65.7kg |
Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Promenad 6,4 km/h (9,4 min/km) | 15.0 | 77 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Nudelsoppa olika smaker kryddad | 125.0 | 102.0 | 2.5 | 11.8 | 4.2 |
Wokgrönsaker m kyckling nudlar | 260.0 | 262.6 | 14.6 | 22.4 | 12.0 |
Ägg kokt | 50.0 | 70.0 | 6.3 | 0.0 | 5.1 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
435.0 | 434.6 | 23.4 22.1% |
34.2 32.3% |
21.3 45.6% |
Styrketräning eller Cardio först... |
går inte att spara |
Reductil? |
Alli - någon som har testat? |
När sötsuget sätter in?? |
Styrketräning eller Cardio först... |
Reductil? |
reductil? nån mer än jag... |
istället för mackor |
Eran start och målvikt? |
Partners: | SurveyMesh |
StoreDo |