Vikt | 64.7kg |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Grekisk sallad | 50.0 | 48.0 | 1.6 | 1.6 | 3.8 |
Gräddfil 12% fett | 50.0 | 68.5 | 1.6 | 2.2 | 6.0 |
Fetaost 25% fett | 25.0 | 74.2 | 4.4 | 0.4 | 6.2 |
Bulgur kokt | 100.0 | 135.0 | 4.7 | 26.1 | 0.5 |
Kycklingfile | 50.0 | 67.0 | 13.5 | 0.0 | 1.5 |
Champinjoner stekta | 30.0 | 21.6 | 1.0 | 1.7 | 1.1 |
Fruktyoghurt fett < 0,05% fett oberik | 150.0 | 77.2 | 5.7 | 13.2 | 0.0 |
Sötsur sås | 30.0 | 28.8 | 0.1 | 7.0 | 0.0 |
Biff ryggbiff nöt stekt | 40.0 | 64.4 | 11.4 | 0.0 | 2.0 |
Paulins musli | 100.0 | 160.0 | 12.0 | 60.0 | 6.0 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
625.0 | 744.7 | 56.0 24.4% |
112.2 48.9% |
27.1 26.8% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Fruktyoghurt fett < 0,05% fett oberik | 130.0 | 67.0 | 4.9 | 11.4 | 0.0 |
Kycklingfile | 100.0 | 134.0 | 27.0 | 0.0 | 3.0 |
Fetaost 25% fett | 50.0 | 148.5 | 8.8 | 0.9 | 12.4 |
Grekisk sallad | 10.0 | 9.6 | 0.3 | 0.3 | 0.8 |
Biff ryggbiff nöt stekt | 80.0 | 128.8 | 22.9 | 0.0 | 4.1 |
Havreknäcke per skiva | 80.0 | 48.0 | 1.6 | 8.0 | 0.8 |
Bulgur kokt | 200.0 | 270.0 | 9.4 | 52.2 | 1.0 |
Champinjoner stekta | 60.0 | 43.2 | 1.9 | 3.4 | 2.2 |
Paulins musli | 100.0 | 160.0 | 12.0 | 60.0 | 6.0 |
Ost hårdost 38% fett | 40.0 | 168.0 | 8.0 | 0.5 | 15.2 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
850.0 | 1177.1 | 96.8 28.7% |
136.7 40.6% |
45.5 30.7% |
Det känns riktigt bra. Maten är på rätt nivå. Jag började med 5:2, men kommer nog inte att köra så hårt på det sålänge som jag är duktig med träningen. Då tror jag att det räcker med att jag fokuserar på proteiner och rätt kolhydrater. I styrketräningen har jag börjat kunna öka vikterna, vilket känns otroligt bra. Hoppas bara att det håller I sig efter tjänsteresa hela nästa vecka...
Dagens AktiviteterAktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Styrketräning, tungt | 44.0 | 301 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Bulgur kokt | 140.0 | 189.0 | 6.6 | 36.5 | 0.7 |
Kycklingfile | 70.0 | 93.8 | 18.9 | 0.0 | 2.1 |
Leverpastej skivbar 26% fett | 30.0 | 89.4 | 3.9 | 1.5 | 7.6 |
Champinjoner stekta | 40.0 | 28.8 | 1.3 | 2.2 | 1.4 |
Ost hårdost 31% fett | 20.0 | 77.3 | 5.2 | 0.3 | 6.3 |
Grekisk sallad | 50.0 | 48.0 | 1.6 | 1.6 | 3.8 |
Basmatiris kokt | 180.0 | 214.9 | 5.6 | 45.9 | 0.5 |
Fetaost 25% fett | 30.0 | 89.1 | 5.2 | 0.5 | 7.4 |
Rågbröd typ rallarhalvor ca 9% fibrer | 50.0 | 130.5 | 3.4 | 25.0 | 0.8 |
Biff ryggbiff nöt stekt | 40.0 | 64.4 | 11.4 | 0.0 | 2.0 |
Kycklinggryta m lök tomat champinjoner | 250.0 | 274.0 | 25.0 | 6.8 | 15.8 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
900.0 | 1299.2 | 88.1 27.7% |
120.3 37.8% |
48.4 34.5% |
Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Styrketräning, tungt | 50.0 | 342 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Fetaost 25% fett | 20.0 | 59.4 | 3.5 | 0.4 | 4.9 |
Kycklingsallad m dressing | 300.0 | 317.1 | 36.6 | 14.1 | 12.0 |
Brysselkål | 100.0 | 44.0 | 3.4 | 4.7 | 0.3 |
Frukostflingor musli med 33% frukt, olja, socker | 40.0 | 153.0 | 2.5 | 28.0 | 2.6 |
Fruktyoghurt lätt 0,5% fett, oberikad | 150.0 | 113.2 | 4.5 | 21.4 | 0.8 |
Apelsinjuice färskpressad | 150.0 | 72.0 | 1.0 | 15.9 | 0.3 |
Kaffe bryggt | 150.0 | 3.0 | 0.2 | 0.6 | 0.0 |
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin | 10.0 | 4.8 | 0.3 | 0.5 | 0.2 |
Proteindryck 22 gram | 100.0 | 155.0 | 22.0 | 13.0 | 1.5 |
Kycklingfile | 125.0 | 167.5 | 33.8 | 0.0 | 3.8 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1145.0 | 1089.0 | 107.8 40.5% |
98.6 37.0% |
26.4 22.5% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Ägg kokt | 50.0 | 70.0 | 6.3 | 0.0 | 5.1 |
Ostbågar | 150.0 | 757.5 | 14.7 | 66.0 | 45.0 |
Rökt skinka gris 3% fett | 20.0 | 23.2 | 4.4 | 0.0 | 0.6 |
Skink- o broccolipaj | 200.0 | 527.0 | 23.6 | 32.8 | 33.2 |
Lax urtagen varmrökt | 100.0 | 169.0 | 22.6 | 0.0 | 8.7 |
Brännvin renat el vodka 40 vol. % | 40.0 | 88.8 | 0.0 | 0.0 | 0.0 |
Vitt vin halvtorrt el halvsött 12,5 vol. % | 350.0 | 283.5 | 0.4 | 10.5 | 0.0 |
Rågbröd ca 6% fibrer | 50.0 | 125.0 | 3.8 | 22.8 | 1.2 |
Apelsinjuice färskpressad | 150.0 | 72.0 | 1.0 | 15.9 | 0.3 |
Läsk m kolsyra | 200.0 | 72.0 | 0.0 | 17.8 | 0.0 |
Konjak el brandy 40 vol. % | 100.0 | 225.0 | 0.0 | 0.8 | 0.0 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1410.0 | 2413.0 | 76.8 16.8% |
166.6 36.5% |
94.1 46.7% |
Vikt | 65.3kg |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Smörgåstårta landgång leverpastej Keso skinka | 300.0 | 677.1 | 31.8 | 64.5 | 31.5 |
Starköl el exportöl 5,6 vol. % | 330.0 | 155.1 | 2.0 | 10.6 | 0.0 |
Kycklinggulasch 1 port måbra | 100.0 | 345.0 | 20.0 | 8.0 | 8.0 |
Läsk m kolsyra | 200.0 | 72.0 | 0.0 | 17.8 | 0.0 |
Havreknäcke per skiva | 200.0 | 120.0 | 4.0 | 20.0 | 2.0 |
Brännvin renat el vodka 40 vol. % | 40.0 | 88.8 | 0.0 | 0.0 | 0.0 |
Bordsmargarin Bregott havssaltat 80% fett berik | 5.0 | 36.0 | 0.0 | 0.0 | 4.0 |
Chips smaksatta 34% fett | 100.0 | 526.0 | 5.4 | 51.3 | 32.2 |
Vitt vin sött 13,5 vol. % | 350.0 | 346.5 | 0.7 | 20.6 | 0.0 |
Ost hårdost 38% fett | 15.0 | 63.0 | 3.0 | 0.2 | 5.7 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1640.0 | 2429.5 | 66.9 14.9% |
193.0 43.0% |
83.4 42.1% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Ägg kokt | 60.0 | 84.0 | 7.6 | 0.0 | 6.1 |
Thai curry chicken knorr | 100.0 | 80.0 | 2.0 | 11.0 | 2.5 |
Kycklinggulasch 1 port måbra | 100.0 | 345.0 | 20.0 | 8.0 | 8.0 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
260.0 | 509.0 | 29.6 34.3% |
19.0 22.0% |
16.6 43.7% |
Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Styrketräning, tungt | 50.0 | 342 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Rågbröd ca 6% fibrer | 50.0 | 125.0 | 3.8 | 22.8 | 1.2 |
Bordsmargarin Bregott havssaltat 80% fett berik | 10.0 | 72.0 | 0.0 | 0.0 | 8.0 |
Ost hårdost 31% fett | 15.0 | 58.0 | 3.9 | 0.2 | 4.7 |
Korv stroganoff, mager korv | 150.0 | 165.0 | 6.9 | 8.2 | 11.6 |
Havreknäcke per skiva | 200.0 | 120.0 | 4.0 | 20.0 | 2.0 |
Ost hårdost 38% fett | 20.0 | 84.0 | 4.0 | 0.3 | 7.6 |
Leverpastej skivbar 26% fett | 30.0 | 89.4 | 3.9 | 1.5 | 7.6 |
Proteindryck 22 gram | 100.0 | 155.0 | 22.0 | 13.0 | 1.5 |
Lasagne | 250.0 | 293.5 | 13.2 | 36.0 | 10.2 |
Pasta berik kokt m salt | 150.0 | 196.5 | 7.4 | 37.6 | 1.2 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
975.0 | 1358.4 | 69.1 20.6% |
139.6 41.7% |
55.6 37.7% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Räkor kokta | 50.0 | 55.5 | 12.0 | 0.0 | 0.6 |
Rökt skinka gris 6% fett | 30.0 | 41.4 | 6.3 | 0.0 | 1.8 |
Paulins musli | 100.0 | 160.0 | 12.0 | 60.0 | 6.0 |
Kyckling kokt | 70.0 | 117.0 | 22.0 | 0.0 | 3.2 |
Bönröra ica salladsbar | 200.0 | 200.0 | 12.0 | 40.0 | 12.0 |
Fruktyoghurt lätt 0,5% fett, oberikad | 150.0 | 113.2 | 4.5 | 21.4 | 0.8 |
Fetaost 25% fett | 40.0 | 118.8 | 7.0 | 0.7 | 9.9 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
640.0 | 805.9 | 75.8 27.5% |
122.1 44.3% |
34.3 28.2% |
Vikt | 65.7kg |
Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Promenad 6,4 km/h (9,4 min/km) | 15.0 | 77 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Nudelsoppa olika smaker kryddad | 125.0 | 102.0 | 2.5 | 11.8 | 4.2 |
Wokgrönsaker m kyckling nudlar | 260.0 | 262.6 | 14.6 | 22.4 | 12.0 |
Ägg kokt | 50.0 | 70.0 | 6.3 | 0.0 | 5.1 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
435.0 | 434.6 | 23.4 22.1% |
34.2 32.3% |
21.3 45.6% |
Alli - någon som har testat? |
Styrketräning eller Cardio först... |
går inte att spara |
Reductil? |
När sötsuget sätter in?? |
Alli - någon som har testat? |
Styrketräning eller Cardio först... |
Reductil? |
reductil? nån mer än jag... |
istället för mackor |
Partners: | SurveyMesh |
StoreDo |