Vikt | 64.7kg |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Biff ryggbiff nöt stekt | 40.0 | 64.4 | 11.4 | 0.0 | 2.0 |
Bulgur kokt | 100.0 | 135.0 | 4.7 | 26.1 | 0.5 |
Kycklingfile | 50.0 | 67.0 | 13.5 | 0.0 | 1.5 |
Champinjoner stekta | 30.0 | 21.6 | 1.0 | 1.7 | 1.1 |
Grekisk sallad | 50.0 | 48.0 | 1.6 | 1.6 | 3.8 |
Gräddfil 12% fett | 50.0 | 68.5 | 1.6 | 2.2 | 6.0 |
Fruktyoghurt fett < 0,05% fett oberik | 150.0 | 77.2 | 5.7 | 13.2 | 0.0 |
Sötsur sås | 30.0 | 28.8 | 0.1 | 7.0 | 0.0 |
Fetaost 25% fett | 25.0 | 74.2 | 4.4 | 0.4 | 6.2 |
Paulins musli | 100.0 | 160.0 | 12.0 | 60.0 | 6.0 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
625.0 | 744.7 | 56.0 24.4% |
112.2 48.9% |
27.1 26.8% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Champinjoner stekta | 60.0 | 43.2 | 1.9 | 3.4 | 2.2 |
Fetaost 25% fett | 50.0 | 148.5 | 8.8 | 0.9 | 12.4 |
Grekisk sallad | 10.0 | 9.6 | 0.3 | 0.3 | 0.8 |
Biff ryggbiff nöt stekt | 80.0 | 128.8 | 22.9 | 0.0 | 4.1 |
Havreknäcke per skiva | 80.0 | 48.0 | 1.6 | 8.0 | 0.8 |
Fruktyoghurt fett < 0,05% fett oberik | 130.0 | 67.0 | 4.9 | 11.4 | 0.0 |
Bulgur kokt | 200.0 | 270.0 | 9.4 | 52.2 | 1.0 |
Kycklingfile | 100.0 | 134.0 | 27.0 | 0.0 | 3.0 |
Paulins musli | 100.0 | 160.0 | 12.0 | 60.0 | 6.0 |
Ost hårdost 38% fett | 40.0 | 168.0 | 8.0 | 0.5 | 15.2 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
850.0 | 1177.1 | 96.8 28.7% |
136.7 40.6% |
45.5 30.7% |
Det känns riktigt bra. Maten är på rätt nivå. Jag började med 5:2, men kommer nog inte att köra så hårt på det sålänge som jag är duktig med träningen. Då tror jag att det räcker med att jag fokuserar på proteiner och rätt kolhydrater. I styrketräningen har jag börjat kunna öka vikterna, vilket känns otroligt bra. Hoppas bara att det håller I sig efter tjänsteresa hela nästa vecka...
Dagens AktiviteterAktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Styrketräning, tungt | 44.0 | 301 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Rågbröd typ rallarhalvor ca 9% fibrer | 50.0 | 130.5 | 3.4 | 25.0 | 0.8 |
Biff ryggbiff nöt stekt | 40.0 | 64.4 | 11.4 | 0.0 | 2.0 |
Leverpastej skivbar 26% fett | 30.0 | 89.4 | 3.9 | 1.5 | 7.6 |
Champinjoner stekta | 40.0 | 28.8 | 1.3 | 2.2 | 1.4 |
Ost hårdost 31% fett | 20.0 | 77.3 | 5.2 | 0.3 | 6.3 |
Grekisk sallad | 50.0 | 48.0 | 1.6 | 1.6 | 3.8 |
Basmatiris kokt | 180.0 | 214.9 | 5.6 | 45.9 | 0.5 |
Bulgur kokt | 140.0 | 189.0 | 6.6 | 36.5 | 0.7 |
Fetaost 25% fett | 30.0 | 89.1 | 5.2 | 0.5 | 7.4 |
Kycklingfile | 70.0 | 93.8 | 18.9 | 0.0 | 2.1 |
Kycklinggryta m lök tomat champinjoner | 250.0 | 274.0 | 25.0 | 6.8 | 15.8 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
900.0 | 1299.2 | 88.1 27.7% |
120.3 37.8% |
48.4 34.5% |
Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Styrketräning, tungt | 50.0 | 342 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Proteindryck 22 gram | 100.0 | 155.0 | 22.0 | 13.0 | 1.5 |
Frukostflingor musli med 33% frukt, olja, socker | 40.0 | 153.0 | 2.5 | 28.0 | 2.6 |
Fruktyoghurt lätt 0,5% fett, oberikad | 150.0 | 113.2 | 4.5 | 21.4 | 0.8 |
Apelsinjuice färskpressad | 150.0 | 72.0 | 1.0 | 15.9 | 0.3 |
Fetaost 25% fett | 20.0 | 59.4 | 3.5 | 0.4 | 4.9 |
Kaffe bryggt | 150.0 | 3.0 | 0.2 | 0.6 | 0.0 |
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin | 10.0 | 4.8 | 0.3 | 0.5 | 0.2 |
Kycklingsallad m dressing | 300.0 | 317.1 | 36.6 | 14.1 | 12.0 |
Brysselkål | 100.0 | 44.0 | 3.4 | 4.7 | 0.3 |
Kycklingfile | 125.0 | 167.5 | 33.8 | 0.0 | 3.8 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1145.0 | 1089.0 | 107.8 40.5% |
98.6 37.0% |
26.4 22.5% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Apelsinjuice färskpressad | 150.0 | 72.0 | 1.0 | 15.9 | 0.3 |
Skink- o broccolipaj | 200.0 | 527.0 | 23.6 | 32.8 | 33.2 |
Lax urtagen varmrökt | 100.0 | 169.0 | 22.6 | 0.0 | 8.7 |
Brännvin renat el vodka 40 vol. % | 40.0 | 88.8 | 0.0 | 0.0 | 0.0 |
Vitt vin halvtorrt el halvsött 12,5 vol. % | 350.0 | 283.5 | 0.4 | 10.5 | 0.0 |
Ägg kokt | 50.0 | 70.0 | 6.3 | 0.0 | 5.1 |
Ostbågar | 150.0 | 757.5 | 14.7 | 66.0 | 45.0 |
Rågbröd ca 6% fibrer | 50.0 | 125.0 | 3.8 | 22.8 | 1.2 |
Rökt skinka gris 3% fett | 20.0 | 23.2 | 4.4 | 0.0 | 0.6 |
Läsk m kolsyra | 200.0 | 72.0 | 0.0 | 17.8 | 0.0 |
Konjak el brandy 40 vol. % | 100.0 | 225.0 | 0.0 | 0.8 | 0.0 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1410.0 | 2413.0 | 76.8 16.8% |
166.6 36.5% |
94.1 46.7% |
Vikt | 65.3kg |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Vitt vin sött 13,5 vol. % | 350.0 | 346.5 | 0.7 | 20.6 | 0.0 |
Kycklinggulasch 1 port måbra | 100.0 | 345.0 | 20.0 | 8.0 | 8.0 |
Läsk m kolsyra | 200.0 | 72.0 | 0.0 | 17.8 | 0.0 |
Havreknäcke per skiva | 200.0 | 120.0 | 4.0 | 20.0 | 2.0 |
Brännvin renat el vodka 40 vol. % | 40.0 | 88.8 | 0.0 | 0.0 | 0.0 |
Bordsmargarin Bregott havssaltat 80% fett berik | 5.0 | 36.0 | 0.0 | 0.0 | 4.0 |
Smörgåstårta landgång leverpastej Keso skinka | 300.0 | 677.1 | 31.8 | 64.5 | 31.5 |
Chips smaksatta 34% fett | 100.0 | 526.0 | 5.4 | 51.3 | 32.2 |
Starköl el exportöl 5,6 vol. % | 330.0 | 155.1 | 2.0 | 10.6 | 0.0 |
Ost hårdost 38% fett | 15.0 | 63.0 | 3.0 | 0.2 | 5.7 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1640.0 | 2429.5 | 66.9 14.9% |
193.0 43.0% |
83.4 42.1% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Kycklinggulasch 1 port måbra | 100.0 | 345.0 | 20.0 | 8.0 | 8.0 |
Thai curry chicken knorr | 100.0 | 80.0 | 2.0 | 11.0 | 2.5 |
Ägg kokt | 60.0 | 84.0 | 7.6 | 0.0 | 6.1 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
260.0 | 509.0 | 29.6 34.3% |
19.0 22.0% |
16.6 43.7% |
Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Styrketräning, tungt | 50.0 | 342 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Proteindryck 22 gram | 100.0 | 155.0 | 22.0 | 13.0 | 1.5 |
Korv stroganoff, mager korv | 150.0 | 165.0 | 6.9 | 8.2 | 11.6 |
Havreknäcke per skiva | 200.0 | 120.0 | 4.0 | 20.0 | 2.0 |
Ost hårdost 38% fett | 20.0 | 84.0 | 4.0 | 0.3 | 7.6 |
Rågbröd ca 6% fibrer | 50.0 | 125.0 | 3.8 | 22.8 | 1.2 |
Bordsmargarin Bregott havssaltat 80% fett berik | 10.0 | 72.0 | 0.0 | 0.0 | 8.0 |
Leverpastej skivbar 26% fett | 30.0 | 89.4 | 3.9 | 1.5 | 7.6 |
Ost hårdost 31% fett | 15.0 | 58.0 | 3.9 | 0.2 | 4.7 |
Lasagne | 250.0 | 293.5 | 13.2 | 36.0 | 10.2 |
Pasta berik kokt m salt | 150.0 | 196.5 | 7.4 | 37.6 | 1.2 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
975.0 | 1358.4 | 69.1 20.6% |
139.6 41.7% |
55.6 37.7% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Fetaost 25% fett | 40.0 | 118.8 | 7.0 | 0.7 | 9.9 |
Paulins musli | 100.0 | 160.0 | 12.0 | 60.0 | 6.0 |
Kyckling kokt | 70.0 | 117.0 | 22.0 | 0.0 | 3.2 |
Bönröra ica salladsbar | 200.0 | 200.0 | 12.0 | 40.0 | 12.0 |
Räkor kokta | 50.0 | 55.5 | 12.0 | 0.0 | 0.6 |
Fruktyoghurt lätt 0,5% fett, oberikad | 150.0 | 113.2 | 4.5 | 21.4 | 0.8 |
Rökt skinka gris 6% fett | 30.0 | 41.4 | 6.3 | 0.0 | 1.8 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
640.0 | 805.9 | 75.8 27.5% |
122.1 44.3% |
34.3 28.2% |
Vikt | 65.7kg |
Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Promenad 6,4 km/h (9,4 min/km) | 15.0 | 77 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Nudelsoppa olika smaker kryddad | 125.0 | 102.0 | 2.5 | 11.8 | 4.2 |
Wokgrönsaker m kyckling nudlar | 260.0 | 262.6 | 14.6 | 22.4 | 12.0 |
Ägg kokt | 50.0 | 70.0 | 6.3 | 0.0 | 5.1 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
435.0 | 434.6 | 23.4 22.1% |
34.2 32.3% |
21.3 45.6% |
Alli - någon som har testat? |
Styrketräning eller Cardio först... |
går inte att spara |
Reductil? |
När sötsuget sätter in?? |
Alli - någon som har testat? |
Styrketräning eller Cardio först... |
Reductil? |
reductil? nån mer än jag... |
istället för mackor |
Partners: | SurveyMesh |
StoreDo |