| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
|---|---|---|---|---|---|
| Tomat | 50.0 | 11.0 | 0.4 | 1.9 | 0.1 |
| Frukostflingor berik Special K | 25.0 | 96.2 | 3.7 | 18.8 | 0.4 |
| Lök gul röd | 50.0 | 16.0 | 0.6 | 3.0 | 0.0 |
| Banan | 120.0 | 120.0 | 2.0 | 26.0 | 0.0 |
| Blåbärssoppa pastöriserad berik | 95.0 | 43.7 | 0.3 | 10.4 | 0.0 |
| vanilj fil | 93.0 | 65.1 | 3.7 | 8.4 | 1.9 |
| philadelphia light | 40.0 | 64.0 | 3.3 | 1.6 | 4.8 |
| Pasta | 100.0 | 350.0 | 12.0 | 72.2 | 1.5 |
| pastasås | 55.0 | 297.0 | 8.8 | 16.5 | 22.0 |
| bladspenat | 50.0 | 10.0 | 1.5 | 0.2 | 0.1 |
| lantgoda | 67.0 | 174.2 | 6.7 | 29.5 | 2.3 |
|
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
745.0 | 1247.2 | 43.0 14.0% |
188.5 61.5% |
33.1 24.5% |
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
|---|---|---|---|---|---|
| Kycklingbröst m skinn stekt | 125.0 | 317.0 | 45.8 | 0.0 | 14.8 |
| Chips smaksatta 34% fett | 10.0 | 52.6 | 0.5 | 5.1 | 3.2 |
| yogurth | 80.0 | 70.4 | 0.0 | 0.0 | 2.0 |
| Småcitrus clementiner mandariner satsumas | 75.0 | 33.0 | 0.5 | 6.7 | 0.2 |
| Currysås m Lätt Crème Fraiche | 70.0 | 41.0 | 2.1 | 3.4 | 2.2 |
| Lättmargarin Lätta 40% fett berik | 5.0 | 18.0 | 0.0 | 0.2 | 2.0 |
| Frukostflingor berik Special K | 25.0 | 96.2 | 3.7 | 18.8 | 0.4 |
| Vitt bröd grov baguette surdeg bakad i butik 4,4% fibrer | 100.0 | 260.0 | 7.7 | 51.7 | 1.2 |
|
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
490.0 | 888.2 | 60.3 29.4% |
85.9 41.9% |
26.0 28.7% |
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
|---|---|---|---|---|---|
| Pasta | 100.0 | 360.0 | 12.5 | 71.9 | 1.2 |
| Chips smaksatta 34% fett | 10.0 | 52.6 | 0.5 | 5.1 | 3.2 |
| Frukostflingor berik Special K | 25.0 | 96.2 | 3.7 | 18.8 | 0.4 |
| Ketchup tomat | 20.0 | 21.8 | 0.3 | 4.7 | 0.1 |
| hamburgare | 80.0 | 192.0 | 12.0 | 4.8 | 13.6 |
| Köttbullar grisfärs stekta | 77.0 | 201.0 | 15.1 | 5.9 | 13.0 |
| pommes euroshopper | 46.0 | 64.4 | 1.2 | 10.1 | 2.3 |
| yogurth | 80.0 | 70.4 | 0.0 | 0.0 | 2.0 |
| Lök gul röd | 10.0 | 3.2 | 0.1 | 0.6 | 0.0 |
| Tomat | 31.0 | 6.8 | 0.2 | 1.2 | 0.1 |
| hamburger bröd | 88.0 | 228.8 | 7.9 | 44.0 | 2.6 |
| amerikansk dressing bacon | 15.0 | 91.5 | 0.2 | 1.0 | 9.6 |
|
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
582.0 | 1388.7 | 53.7 16.2% |
168.1 50.8% |
48.1 33.0% |
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
|---|---|---|---|---|---|
| Béarnaisesås fryst el pulver tillagad | 25.0 | 56.0 | 0.6 | 1.7 | 5.2 |
| Vitt bröd ospec 3,5% fibrer | 27.0 | 71.8 | 2.2 | 12.9 | 1.0 |
| Purjolök | 75.0 | 24.8 | 1.1 | 3.9 | 0.2 |
| ris ica | 80.0 | 280.0 | 5.2 | 64.0 | 0.8 |
| Lättmargarin Lätta 40% fett berik | 7.0 | 25.2 | 0.0 | 0.3 | 2.8 |
| Fläskkotlett gris stekt | 80.0 | 196.8 | 20.6 | 0.0 | 12.7 |
| Bacon gris | 70.0 | 241.5 | 9.4 | 0.0 | 23.0 |
| Lök gul röd | 50.0 | 16.0 | 0.6 | 3.0 | 0.0 |
| Tomat | 50.0 | 11.0 | 0.4 | 1.9 | 0.1 |
| Frukostflingor berik Special K | 25.0 | 96.2 | 3.7 | 18.8 | 0.4 |
| gnocci | 170.0 | 569.5 | 18.7 | 122.4 | 4.2 |
| Småcitrus clementiner mandariner satsumas | 75.0 | 33.0 | 0.5 | 6.7 | 0.2 |
| creme f lätt 15% | 75.0 | 127.5 | 0.0 | 0.0 | 0.0 |
| yogurth | 40.0 | 35.2 | 0.0 | 0.0 | 1.0 |
|
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
849.0 | 1784.5 | 63.0 15.2% |
235.6 56.7% |
51.6 28.2% |
| Vikt | 71.0kg |
| Midja | 83.0cm |
| Aktivitet | Minuter | Kcal |
|---|---|---|
| Styrketräning, tungt | 60.0 | 451 |
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
|---|---|---|---|---|---|
| Frukostflingor berik Special K | 40.0 | 154.0 | 5.9 | 30.0 | 0.7 |
| Béarnaisesås | 47.0 | 202.1 | 1.2 | 0.7 | 22.0 |
| Banan | 100.0 | 100.0 | 1.7 | 21.7 | 0.0 |
| Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin | 200.0 | 95.0 | 6.8 | 10.0 | 3.0 |
| Fläskkotlett gris m 5 mm fettkant | 80.0 | 148.0 | 15.5 | 0.0 | 9.6 |
| Pommes frites friterad potatis ca 11% fett fryst värmd i olja | 79.0 | 192.2 | 2.4 | 24.2 | 9.0 |
| Bacon gris | 50.0 | 172.5 | 6.7 | 0.0 | 16.4 |
| Vitt bröd vatten osötat typ italienskt ca 2,5% fibrer | 80.0 | 204.8 | 6.9 | 40.2 | 1.1 |
| Svamp konserv u lag | 35.0 | 8.0 | 0.9 | 0.3 | 0.2 |
| creme f 34% | 50.0 | 165.0 | 1.2 | 1.2 | 17.0 |
| Lättmargarin Lätta 40% fett berik | 20.0 | 72.0 | 0.0 | 0.8 | 8.0 |
| Pasta | 100.0 | 360.0 | 12.5 | 71.9 | 1.2 |
|
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
881.0 | 1873.6 | 61.7 13.3% |
201.0 43.4% |
88.2 43.2% |
| Vikt | 71.0kg |
| Midja | 83.0cm |
| Aktivitet | Minuter | Kcal |
|---|---|---|
| Löpning 8 km/h (7,5 min/km) | 33.0 | 331 |
| Styrketräning, lätt | 10.0 | 38 |
| Aktivitet | Minuter | Kcal |
|---|---|---|
| Aerobics, low impact | 40.0 | 275 |
| Promenad, 5,6 km/h (10,1 min/km) | 45.0 | 225 |
Ligger fortfarande under 69vilket känns skönt. Har ingen direkt vikt så ja skriver 68.5 och midja 83. På måndag drar träningen igång igen :)
Ska sätta upp ett långsiktigt mål nu. Till nyår ska jag väga 63kg. Sen får vi se va de kortsiktiga målet blir. Hoppas att ja ska kunna kombinera träning med nya skolan och alla nya rutiner med jobb och så.
Kommer försöka lägga upp allt enligt följande.
Träning 3ggr i veckan gym/gympa valfritt
Löpning minst 1gång i veckan
Träning på kvällen efter mat
Lunch - mellanmål - middag - efter tränings mat
Hoppas kunna kombinera detta eftersom skolan går först. Och att de funkar med emils jobb också såklart.
| Vikt | 71.0kg |
| Midja | 83.0cm |
| Alli - någon som har testat? |
| Styrketräning eller Cardio först... |
| går inte att spara |
| Reductil? |
| När sötsuget sätter in?? |
| Alli - någon som har testat? |
| Styrketräning eller Cardio först... |
| Reductil? |
| reductil? nån mer än jag... |
| istället för mackor |
| Partners: | SurveyMesh |
| StoreDo |