Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
vanilj fil | 93.0 | 65.1 | 3.7 | 8.4 | 1.9 |
philadelphia light | 40.0 | 64.0 | 3.3 | 1.6 | 4.8 |
Frukostflingor berik Special K | 25.0 | 96.2 | 3.7 | 18.8 | 0.4 |
Banan | 120.0 | 120.0 | 2.0 | 26.0 | 0.0 |
Lök gul röd | 50.0 | 16.0 | 0.6 | 3.0 | 0.0 |
Blåbärssoppa pastöriserad berik | 95.0 | 43.7 | 0.3 | 10.4 | 0.0 |
Pasta | 100.0 | 350.0 | 12.0 | 72.2 | 1.5 |
pastasås | 55.0 | 297.0 | 8.8 | 16.5 | 22.0 |
bladspenat | 50.0 | 10.0 | 1.5 | 0.2 | 0.1 |
lantgoda | 67.0 | 174.2 | 6.7 | 29.5 | 2.3 |
Tomat | 50.0 | 11.0 | 0.4 | 1.9 | 0.1 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
745.0 | 1247.2 | 43.0 14.0% |
188.5 61.5% |
33.1 24.5% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
yogurth | 80.0 | 70.4 | 0.0 | 0.0 | 2.0 |
Vitt bröd grov baguette surdeg bakad i butik 4,4% fibrer | 100.0 | 260.0 | 7.7 | 51.7 | 1.2 |
Lättmargarin Lätta 40% fett berik | 5.0 | 18.0 | 0.0 | 0.2 | 2.0 |
Chips smaksatta 34% fett | 10.0 | 52.6 | 0.5 | 5.1 | 3.2 |
Frukostflingor berik Special K | 25.0 | 96.2 | 3.7 | 18.8 | 0.4 |
Småcitrus clementiner mandariner satsumas | 75.0 | 33.0 | 0.5 | 6.7 | 0.2 |
Kycklingbröst m skinn stekt | 125.0 | 317.0 | 45.8 | 0.0 | 14.8 |
Currysås m Lätt Crème Fraiche | 70.0 | 41.0 | 2.1 | 3.4 | 2.2 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
490.0 | 888.2 | 60.3 29.4% |
85.9 41.9% |
26.0 28.7% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
hamburgare | 80.0 | 192.0 | 12.0 | 4.8 | 13.6 |
amerikansk dressing bacon | 15.0 | 91.5 | 0.2 | 1.0 | 9.6 |
Tomat | 31.0 | 6.8 | 0.2 | 1.2 | 0.1 |
Frukostflingor berik Special K | 25.0 | 96.2 | 3.7 | 18.8 | 0.4 |
Ketchup tomat | 20.0 | 21.8 | 0.3 | 4.7 | 0.1 |
hamburger bröd | 88.0 | 228.8 | 7.9 | 44.0 | 2.6 |
Köttbullar grisfärs stekta | 77.0 | 201.0 | 15.1 | 5.9 | 13.0 |
pommes euroshopper | 46.0 | 64.4 | 1.2 | 10.1 | 2.3 |
Pasta | 100.0 | 360.0 | 12.5 | 71.9 | 1.2 |
Chips smaksatta 34% fett | 10.0 | 52.6 | 0.5 | 5.1 | 3.2 |
yogurth | 80.0 | 70.4 | 0.0 | 0.0 | 2.0 |
Lök gul röd | 10.0 | 3.2 | 0.1 | 0.6 | 0.0 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
582.0 | 1388.7 | 53.7 16.2% |
168.1 50.8% |
48.1 33.0% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
ris ica | 80.0 | 280.0 | 5.2 | 64.0 | 0.8 |
Lättmargarin Lätta 40% fett berik | 7.0 | 25.2 | 0.0 | 0.3 | 2.8 |
creme f lätt 15% | 75.0 | 127.5 | 0.0 | 0.0 | 0.0 |
yogurth | 40.0 | 35.2 | 0.0 | 0.0 | 1.0 |
Tomat | 50.0 | 11.0 | 0.4 | 1.9 | 0.1 |
Frukostflingor berik Special K | 25.0 | 96.2 | 3.7 | 18.8 | 0.4 |
Purjolök | 75.0 | 24.8 | 1.1 | 3.9 | 0.2 |
gnocci | 170.0 | 569.5 | 18.7 | 122.4 | 4.2 |
Småcitrus clementiner mandariner satsumas | 75.0 | 33.0 | 0.5 | 6.7 | 0.2 |
Fläskkotlett gris stekt | 80.0 | 196.8 | 20.6 | 0.0 | 12.7 |
Bacon gris | 70.0 | 241.5 | 9.4 | 0.0 | 23.0 |
Béarnaisesås fryst el pulver tillagad | 25.0 | 56.0 | 0.6 | 1.7 | 5.2 |
Vitt bröd ospec 3,5% fibrer | 27.0 | 71.8 | 2.2 | 12.9 | 1.0 |
Lök gul röd | 50.0 | 16.0 | 0.6 | 3.0 | 0.0 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
849.0 | 1784.5 | 63.0 15.2% |
235.6 56.7% |
51.6 28.2% |
Vikt | 71.0kg |
Midja | 83.0cm |
Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Styrketräning, tungt | 60.0 | 451 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin | 200.0 | 95.0 | 6.8 | 10.0 | 3.0 |
Lättmargarin Lätta 40% fett berik | 20.0 | 72.0 | 0.0 | 0.8 | 8.0 |
Pasta | 100.0 | 360.0 | 12.5 | 71.9 | 1.2 |
Vitt bröd vatten osötat typ italienskt ca 2,5% fibrer | 80.0 | 204.8 | 6.9 | 40.2 | 1.1 |
Svamp konserv u lag | 35.0 | 8.0 | 0.9 | 0.3 | 0.2 |
Béarnaisesås | 47.0 | 202.1 | 1.2 | 0.7 | 22.0 |
Banan | 100.0 | 100.0 | 1.7 | 21.7 | 0.0 |
creme f 34% | 50.0 | 165.0 | 1.2 | 1.2 | 17.0 |
Fläskkotlett gris m 5 mm fettkant | 80.0 | 148.0 | 15.5 | 0.0 | 9.6 |
Frukostflingor berik Special K | 40.0 | 154.0 | 5.9 | 30.0 | 0.7 |
Pommes frites friterad potatis ca 11% fett fryst värmd i olja | 79.0 | 192.2 | 2.4 | 24.2 | 9.0 |
Bacon gris | 50.0 | 172.5 | 6.7 | 0.0 | 16.4 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
881.0 | 1873.6 | 61.7 13.3% |
201.0 43.4% |
88.2 43.2% |
Vikt | 71.0kg |
Midja | 83.0cm |
Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Löpning 8 km/h (7,5 min/km) | 33.0 | 331 |
Styrketräning, lätt | 10.0 | 38 |
Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Aerobics, low impact | 40.0 | 275 |
Promenad, 5,6 km/h (10,1 min/km) | 45.0 | 225 |
Ligger fortfarande under 69vilket känns skönt. Har ingen direkt vikt så ja skriver 68.5 och midja 83. På måndag drar träningen igång igen :)
Ska sätta upp ett långsiktigt mål nu. Till nyår ska jag väga 63kg. Sen får vi se va de kortsiktiga målet blir. Hoppas att ja ska kunna kombinera träning med nya skolan och alla nya rutiner med jobb och så.
Kommer försöka lägga upp allt enligt följande.
Träning 3ggr i veckan gym/gympa valfritt
Löpning minst 1gång i veckan
Träning på kvällen efter mat
Lunch - mellanmål - middag - efter tränings mat
Hoppas kunna kombinera detta eftersom skolan går först. Och att de funkar med emils jobb också såklart.
Vikt | 71.0kg |
Midja | 83.0cm |
Alli - någon som har testat? |
Styrketräning eller Cardio först... |
går inte att spara |
Reductil? |
När sötsuget sätter in?? |
Alli - någon som har testat? |
Styrketräning eller Cardio först... |
Reductil? |
reductil? nån mer än jag... |
istället för mackor |
Partners: | SurveyMesh |
StoreDo |