| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
|---|---|---|---|---|---|
| Pasta | 100.0 | 350.0 | 12.0 | 72.2 | 1.5 |
| pastasås | 55.0 | 297.0 | 8.8 | 16.5 | 22.0 |
| Lök gul röd | 50.0 | 16.0 | 0.6 | 3.0 | 0.0 |
| vanilj fil | 93.0 | 65.1 | 3.7 | 8.4 | 1.9 |
| philadelphia light | 40.0 | 64.0 | 3.3 | 1.6 | 4.8 |
| Tomat | 50.0 | 11.0 | 0.4 | 1.9 | 0.1 |
| bladspenat | 50.0 | 10.0 | 1.5 | 0.2 | 0.1 |
| lantgoda | 67.0 | 174.2 | 6.7 | 29.5 | 2.3 |
| Banan | 120.0 | 120.0 | 2.0 | 26.0 | 0.0 |
| Blåbärssoppa pastöriserad berik | 95.0 | 43.7 | 0.3 | 10.4 | 0.0 |
| Frukostflingor berik Special K | 25.0 | 96.2 | 3.7 | 18.8 | 0.4 |
|
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
745.0 | 1247.2 | 43.0 14.0% |
188.5 61.5% |
33.1 24.5% |
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
|---|---|---|---|---|---|
| Kycklingbröst m skinn stekt | 125.0 | 317.0 | 45.8 | 0.0 | 14.8 |
| Småcitrus clementiner mandariner satsumas | 75.0 | 33.0 | 0.5 | 6.7 | 0.2 |
| Frukostflingor berik Special K | 25.0 | 96.2 | 3.7 | 18.8 | 0.4 |
| Chips smaksatta 34% fett | 10.0 | 52.6 | 0.5 | 5.1 | 3.2 |
| yogurth | 80.0 | 70.4 | 0.0 | 0.0 | 2.0 |
| Currysås m Lätt Crème Fraiche | 70.0 | 41.0 | 2.1 | 3.4 | 2.2 |
| Vitt bröd grov baguette surdeg bakad i butik 4,4% fibrer | 100.0 | 260.0 | 7.7 | 51.7 | 1.2 |
| Lättmargarin Lätta 40% fett berik | 5.0 | 18.0 | 0.0 | 0.2 | 2.0 |
|
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
490.0 | 888.2 | 60.3 29.4% |
85.9 41.9% |
26.0 28.7% |
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
|---|---|---|---|---|---|
| Pasta | 100.0 | 360.0 | 12.5 | 71.9 | 1.2 |
| Chips smaksatta 34% fett | 10.0 | 52.6 | 0.5 | 5.1 | 3.2 |
| Köttbullar grisfärs stekta | 77.0 | 201.0 | 15.1 | 5.9 | 13.0 |
| pommes euroshopper | 46.0 | 64.4 | 1.2 | 10.1 | 2.3 |
| hamburger bröd | 88.0 | 228.8 | 7.9 | 44.0 | 2.6 |
| Frukostflingor berik Special K | 25.0 | 96.2 | 3.7 | 18.8 | 0.4 |
| Ketchup tomat | 20.0 | 21.8 | 0.3 | 4.7 | 0.1 |
| hamburgare | 80.0 | 192.0 | 12.0 | 4.8 | 13.6 |
| yogurth | 80.0 | 70.4 | 0.0 | 0.0 | 2.0 |
| Lök gul röd | 10.0 | 3.2 | 0.1 | 0.6 | 0.0 |
| amerikansk dressing bacon | 15.0 | 91.5 | 0.2 | 1.0 | 9.6 |
| Tomat | 31.0 | 6.8 | 0.2 | 1.2 | 0.1 |
|
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
582.0 | 1388.7 | 53.7 16.2% |
168.1 50.8% |
48.1 33.0% |
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
|---|---|---|---|---|---|
| Béarnaisesås fryst el pulver tillagad | 25.0 | 56.0 | 0.6 | 1.7 | 5.2 |
| Vitt bröd ospec 3,5% fibrer | 27.0 | 71.8 | 2.2 | 12.9 | 1.0 |
| Fläskkotlett gris stekt | 80.0 | 196.8 | 20.6 | 0.0 | 12.7 |
| Bacon gris | 70.0 | 241.5 | 9.4 | 0.0 | 23.0 |
| gnocci | 170.0 | 569.5 | 18.7 | 122.4 | 4.2 |
| Småcitrus clementiner mandariner satsumas | 75.0 | 33.0 | 0.5 | 6.7 | 0.2 |
| Purjolök | 75.0 | 24.8 | 1.1 | 3.9 | 0.2 |
| ris ica | 80.0 | 280.0 | 5.2 | 64.0 | 0.8 |
| Lättmargarin Lätta 40% fett berik | 7.0 | 25.2 | 0.0 | 0.3 | 2.8 |
| Lök gul röd | 50.0 | 16.0 | 0.6 | 3.0 | 0.0 |
| creme f lätt 15% | 75.0 | 127.5 | 0.0 | 0.0 | 0.0 |
| yogurth | 40.0 | 35.2 | 0.0 | 0.0 | 1.0 |
| Tomat | 50.0 | 11.0 | 0.4 | 1.9 | 0.1 |
| Frukostflingor berik Special K | 25.0 | 96.2 | 3.7 | 18.8 | 0.4 |
|
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
849.0 | 1784.5 | 63.0 15.2% |
235.6 56.7% |
51.6 28.2% |
| Vikt | 71.0kg |
| Midja | 83.0cm |
| Aktivitet | Minuter | Kcal |
|---|---|---|
| Styrketräning, tungt | 60.0 | 451 |
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
|---|---|---|---|---|---|
| Frukostflingor berik Special K | 40.0 | 154.0 | 5.9 | 30.0 | 0.7 |
| Fläskkotlett gris m 5 mm fettkant | 80.0 | 148.0 | 15.5 | 0.0 | 9.6 |
| creme f 34% | 50.0 | 165.0 | 1.2 | 1.2 | 17.0 |
| Béarnaisesås | 47.0 | 202.1 | 1.2 | 0.7 | 22.0 |
| Banan | 100.0 | 100.0 | 1.7 | 21.7 | 0.0 |
| Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin | 200.0 | 95.0 | 6.8 | 10.0 | 3.0 |
| Pommes frites friterad potatis ca 11% fett fryst värmd i olja | 79.0 | 192.2 | 2.4 | 24.2 | 9.0 |
| Bacon gris | 50.0 | 172.5 | 6.7 | 0.0 | 16.4 |
| Lättmargarin Lätta 40% fett berik | 20.0 | 72.0 | 0.0 | 0.8 | 8.0 |
| Pasta | 100.0 | 360.0 | 12.5 | 71.9 | 1.2 |
| Vitt bröd vatten osötat typ italienskt ca 2,5% fibrer | 80.0 | 204.8 | 6.9 | 40.2 | 1.1 |
| Svamp konserv u lag | 35.0 | 8.0 | 0.9 | 0.3 | 0.2 |
|
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
881.0 | 1873.6 | 61.7 13.3% |
201.0 43.4% |
88.2 43.2% |
| Vikt | 71.0kg |
| Midja | 83.0cm |
| Aktivitet | Minuter | Kcal |
|---|---|---|
| Löpning 8 km/h (7,5 min/km) | 33.0 | 331 |
| Styrketräning, lätt | 10.0 | 38 |
| Aktivitet | Minuter | Kcal |
|---|---|---|
| Aerobics, low impact | 40.0 | 275 |
| Promenad, 5,6 km/h (10,1 min/km) | 45.0 | 225 |
Ligger fortfarande under 69vilket känns skönt. Har ingen direkt vikt så ja skriver 68.5 och midja 83. På måndag drar träningen igång igen :)
Ska sätta upp ett långsiktigt mål nu. Till nyår ska jag väga 63kg. Sen får vi se va de kortsiktiga målet blir. Hoppas att ja ska kunna kombinera träning med nya skolan och alla nya rutiner med jobb och så.
Kommer försöka lägga upp allt enligt följande.
Träning 3ggr i veckan gym/gympa valfritt
Löpning minst 1gång i veckan
Träning på kvällen efter mat
Lunch - mellanmål - middag - efter tränings mat
Hoppas kunna kombinera detta eftersom skolan går först. Och att de funkar med emils jobb också såklart.
| Vikt | 71.0kg |
| Midja | 83.0cm |
| Alli - någon som har testat? |
| Styrketräning eller Cardio först... |
| går inte att spara |
| Reductil? |
| När sötsuget sätter in?? |
| Alli - någon som har testat? |
| Styrketräning eller Cardio först... |
| Reductil? |
| reductil? nån mer än jag... |
| istället för mackor |
| Partners: | SurveyMesh |
| StoreDo |