| Vikt | 64.0kg | 
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) | 
|---|---|---|---|---|---|
| Kaffe bryggt | 200.0 | 4.0 | 0.2 | 0.8 | 0.0 | 
| Mjölk 3% fett | 20.0 | 12.0 | 0.7 | 1.0 | 0.6 | 
| Tomatpuré konc konserv | 15.0 | 6.6 | 0.3 | 1.2 | 0.0 | 
| Äggröra u mjöl (Fin äggröra) | 200.0 | 374.4 | 26.6 | 0.0 | 30.0 | 
| Paprika grön | 50.0 | 10.0 | 0.4 | 1.6 | 0.0 | 
| Vispgrädde 40% fett | 40.0 | 150.4 | 0.8 | 1.3 | 16.0 | 
| Fläskfärs gris 20% fett | 40.0 | 96.8 | 6.4 | 0.0 | 8.0 | 
| Bordsmargarin Bregott mellan 60% fett berik | 15.0 | 81.0 | 0.3 | 0.3 | 9.0 | 
| Paprika röd | 50.0 | 15.0 | 0.5 | 2.6 | 0.2 | 
| Kaffe bryggt | 350.0 | 7.0 | 0.4 | 1.4 | 0.0 | 
| Keso färskost 4% fett | 50.0 | 46.5 | 6.0 | 1.0 | 2.0 | 
| Paprika gul | 50.0 | 15.0 | 0.5 | 2.2 | 0.0 | 
| Ost hårdost 31% fett | 45.0 | 174.0 | 11.7 | 0.6 | 14.1 | 
| Korv typ falukorv 19% fett | 20.0 | 50.8 | 2.5 | 1.6 | 3.9 | 
| Stekt nötfärs | 60.0 | 97.8 | 13.2 | 0.0 | 5.0 | 
| Purjolök | 20.0 | 6.6 | 0.3 | 1.0 | 0.0 | 
| Vispgrädde 40% fett | 25.0 | 94.0 | 0.5 | 0.8 | 10.0 | 
| Ost hårdost 31% fett | 10.0 | 38.7 | 2.6 | 0.1 | 3.1 | 
| Majonnäs 80% fett | 20.0 | 143.5 | 0.2 | 0.3 | 16.0 | 
| Soltorkade tomater i olja avrunna | 35.0 | 66.5 | 1.8 | 3.0 | 4.4 | 
| Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) | 1315.0 | 1490.6 | 75.9 20.3% | 20.8 5.6% | 122.3 74.2% | 
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) | 
|---|---|---|---|---|---|
| Parmesanost hårdost 30% fett riven | 25.0 | 112.2 | 10.4 | 1.0 | 7.5 | 
| Bacon gris | 125.0 | 431.2 | 16.8 | 0.0 | 41.0 | 
| Lök gul röd | 100.0 | 32.0 | 1.2 | 6.0 | 0.1 | 
| Ägg rått | 100.0 | 141.0 | 12.6 | 0.0 | 10.1 | 
| Ost hårdost 31% fett | 125.0 | 483.4 | 32.5 | 1.6 | 39.1 | 
| Squash | 210.0 | 35.7 | 2.5 | 4.6 | 0.2 | 
| Creme Fraiche 13% fett, olika smaker | 15.0 | 23.4 | 0.4 | 1.0 | 2.0 | 
| Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) | 700.0 | 1258.9 | 76.4 24.1% | 14.2 4.5% | 100.0 71.5% | 
Mitt första inlägg på ViktPejl.
Invägning| Vikt | 63.0kg | 
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) | 
|---|---|---|---|---|---|
| Dressing majonnäs ca 60% fett | 7.0 | 40.0 | 0.1 | 0.7 | 4.2 | 
| Bordsmargarin Bregott mellan 60% fett berik | 50.0 | 270.0 | 1.0 | 1.0 | 30.0 | 
| Sesamfrön torkade u skal | 15.0 | 93.0 | 4.0 | 0.6 | 8.2 | 
| Hasselnötter | 10.0 | 65.6 | 1.3 | 0.9 | 6.3 | 
| Linfrön torkade | 25.0 | 110.0 | 6.1 | 0.0 | 7.8 | 
| Ost hårdost 23% fett | 30.0 | 98.0 | 8.8 | 0.2 | 7.0 | 
| Solrosfrön torkade | 15.0 | 89.1 | 3.4 | 1.9 | 7.4 | 
| Falukorv 23% fett | 100.0 | 259.0 | 9.9 | 3.7 | 23.0 | 
| Tomat | 15.0 | 3.3 | 0.1 | 0.6 | 0.0 | 
| Äggula | 50.0 | 179.5 | 8.2 | 0.0 | 16.5 | 
| Ägg rått | 5.0 | 7.0 | 0.6 | 0.0 | 0.5 | 
| Keso färskost 4% fett | 60.0 | 55.8 | 7.2 | 1.3 | 2.4 | 
| Ägg kokt | 50.0 | 70.0 | 6.3 | 0.0 | 5.1 | 
| A-fil 3% fett | 50.0 | 30.0 | 1.7 | 2.4 | 1.5 | 
| Sötmandel torkad | 10.0 | 60.9 | 2.0 | 1.3 | 5.2 | 
| Aubergine stekt | 60.0 | 35.4 | 0.7 | 2.3 | 2.3 | 
| Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) | 552.0 | 1466.6 | 61.4 16.7% | 16.9 4.6% | 127.4 78.7% | 
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) | 
|---|---|---|---|---|---|
| Dressing majonnäs ca 60% fett | 7.0 | 40.0 | 0.1 | 0.7 | 4.2 | 
| Ägg rått | 5.0 | 7.0 | 0.6 | 0.0 | 0.5 | 
| Ägg kokt | 50.0 | 70.0 | 6.3 | 0.0 | 5.1 | 
| Hasselnötter | 10.0 | 65.6 | 1.3 | 0.9 | 6.3 | 
| Tomat | 15.0 | 3.3 | 0.1 | 0.6 | 0.0 | 
| Krossade tomater konserv m lag | 100.0 | 26.0 | 0.8 | 4.6 | 0.2 | 
| Keso färskost 4% fett | 60.0 | 55.8 | 7.2 | 1.3 | 2.4 | 
| A-fil 3% fett | 50.0 | 30.0 | 1.7 | 2.4 | 1.5 | 
| Sojasås | 10.0 | 5.7 | 0.8 | 0.7 | 0.0 | 
| Köttfärs blandfärs (50% nöt 50% gris) | 100.0 | 204.0 | 18.1 | 0.0 | 14.8 | 
| Linfrön torkade | 25.0 | 110.0 | 6.1 | 0.0 | 7.8 | 
| Solrosfrön torkade | 15.0 | 89.1 | 3.4 | 1.9 | 7.4 | 
| Sesamfrön torkade u skal | 15.0 | 93.0 | 4.0 | 0.6 | 8.2 | 
| Fransk omelett kaffegrädde | 300.0 | 584.4 | 31.2 | 2.1 | 51.0 | 
| Aubergine stekt | 150.0 | 88.5 | 1.6 | 5.7 | 5.8 | 
| Ost hårdost 23% fett | 30.0 | 98.0 | 8.8 | 0.2 | 7.0 | 
| Tomatpuré konc konserv | 15.0 | 6.6 | 0.3 | 1.2 | 0.0 | 
| Vispgrädde 40% fett | 25.0 | 94.0 | 0.5 | 0.8 | 10.0 | 
| Sötmandel torkad | 10.0 | 60.9 | 2.0 | 1.3 | 5.2 | 
| Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) | 992.0 | 1731.9 | 94.9 22.0% | 25.0 5.8% | 137.4 72.2% | 
| Alli - någon som har testat? | 
| Styrketräning eller Cardio först... | 
| går inte att spara | 
| Reductil? | 
| När sötsuget sätter in?? | 
| Alli - någon som har testat? | 
| Styrketräning eller Cardio först... | 
| Reductil? | 
| reductil? nån mer än jag... | 
| istället för mackor | 
| Partners: | SurveyMesh | 
| StoreDo | 
