| Vikt | 64.0kg |
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
|---|---|---|---|---|---|
| Ost hårdost 31% fett | 10.0 | 38.7 | 2.6 | 0.1 | 3.1 |
| Majonnäs 80% fett | 20.0 | 143.5 | 0.2 | 0.3 | 16.0 |
| Soltorkade tomater i olja avrunna | 35.0 | 66.5 | 1.8 | 3.0 | 4.4 |
| Äggröra u mjöl (Fin äggröra) | 200.0 | 374.4 | 26.6 | 0.0 | 30.0 |
| Paprika grön | 50.0 | 10.0 | 0.4 | 1.6 | 0.0 |
| Keso färskost 4% fett | 50.0 | 46.5 | 6.0 | 1.0 | 2.0 |
| Paprika gul | 50.0 | 15.0 | 0.5 | 2.2 | 0.0 |
| Ost hårdost 31% fett | 45.0 | 174.0 | 11.7 | 0.6 | 14.1 |
| Vispgrädde 40% fett | 40.0 | 150.4 | 0.8 | 1.3 | 16.0 |
| Fläskfärs gris 20% fett | 40.0 | 96.8 | 6.4 | 0.0 | 8.0 |
| Purjolök | 20.0 | 6.6 | 0.3 | 1.0 | 0.0 |
| Vispgrädde 40% fett | 25.0 | 94.0 | 0.5 | 0.8 | 10.0 |
| Kaffe bryggt | 200.0 | 4.0 | 0.2 | 0.8 | 0.0 |
| Mjölk 3% fett | 20.0 | 12.0 | 0.7 | 1.0 | 0.6 |
| Tomatpuré konc konserv | 15.0 | 6.6 | 0.3 | 1.2 | 0.0 |
| Korv typ falukorv 19% fett | 20.0 | 50.8 | 2.5 | 1.6 | 3.9 |
| Stekt nötfärs | 60.0 | 97.8 | 13.2 | 0.0 | 5.0 |
| Bordsmargarin Bregott mellan 60% fett berik | 15.0 | 81.0 | 0.3 | 0.3 | 9.0 |
| Paprika röd | 50.0 | 15.0 | 0.5 | 2.6 | 0.2 |
| Kaffe bryggt | 350.0 | 7.0 | 0.4 | 1.4 | 0.0 |
|
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1315.0 | 1490.6 | 75.9 20.3% |
20.8 5.6% |
122.3 74.2% |
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
|---|---|---|---|---|---|
| Creme Fraiche 13% fett, olika smaker | 15.0 | 23.4 | 0.4 | 1.0 | 2.0 |
| Bacon gris | 125.0 | 431.2 | 16.8 | 0.0 | 41.0 |
| Ägg rått | 100.0 | 141.0 | 12.6 | 0.0 | 10.1 |
| Lök gul röd | 100.0 | 32.0 | 1.2 | 6.0 | 0.1 |
| Squash | 210.0 | 35.7 | 2.5 | 4.6 | 0.2 |
| Parmesanost hårdost 30% fett riven | 25.0 | 112.2 | 10.4 | 1.0 | 7.5 |
| Ost hårdost 31% fett | 125.0 | 483.4 | 32.5 | 1.6 | 39.1 |
|
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
700.0 | 1258.9 | 76.4 24.1% |
14.2 4.5% |
100.0 71.5% |
Mitt första inlägg på ViktPejl.
Invägning| Vikt | 63.0kg |
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
|---|---|---|---|---|---|
| Linfrön torkade | 25.0 | 110.0 | 6.1 | 0.0 | 7.8 |
| Ost hårdost 23% fett | 30.0 | 98.0 | 8.8 | 0.2 | 7.0 |
| Tomat | 15.0 | 3.3 | 0.1 | 0.6 | 0.0 |
| Äggula | 50.0 | 179.5 | 8.2 | 0.0 | 16.5 |
| Sötmandel torkad | 10.0 | 60.9 | 2.0 | 1.3 | 5.2 |
| Aubergine stekt | 60.0 | 35.4 | 0.7 | 2.3 | 2.3 |
| Sesamfrön torkade u skal | 15.0 | 93.0 | 4.0 | 0.6 | 8.2 |
| Hasselnötter | 10.0 | 65.6 | 1.3 | 0.9 | 6.3 |
| Ägg rått | 5.0 | 7.0 | 0.6 | 0.0 | 0.5 |
| Keso färskost 4% fett | 60.0 | 55.8 | 7.2 | 1.3 | 2.4 |
| Ägg kokt | 50.0 | 70.0 | 6.3 | 0.0 | 5.1 |
| A-fil 3% fett | 50.0 | 30.0 | 1.7 | 2.4 | 1.5 |
| Solrosfrön torkade | 15.0 | 89.1 | 3.4 | 1.9 | 7.4 |
| Falukorv 23% fett | 100.0 | 259.0 | 9.9 | 3.7 | 23.0 |
| Dressing majonnäs ca 60% fett | 7.0 | 40.0 | 0.1 | 0.7 | 4.2 |
| Bordsmargarin Bregott mellan 60% fett berik | 50.0 | 270.0 | 1.0 | 1.0 | 30.0 |
|
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
552.0 | 1466.6 | 61.4 16.7% |
16.9 4.6% |
127.4 78.7% |
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
|---|---|---|---|---|---|
| Krossade tomater konserv m lag | 100.0 | 26.0 | 0.8 | 4.6 | 0.2 |
| Keso färskost 4% fett | 60.0 | 55.8 | 7.2 | 1.3 | 2.4 |
| A-fil 3% fett | 50.0 | 30.0 | 1.7 | 2.4 | 1.5 |
| Linfrön torkade | 25.0 | 110.0 | 6.1 | 0.0 | 7.8 |
| Solrosfrön torkade | 15.0 | 89.1 | 3.4 | 1.9 | 7.4 |
| Vispgrädde 40% fett | 25.0 | 94.0 | 0.5 | 0.8 | 10.0 |
| Sötmandel torkad | 10.0 | 60.9 | 2.0 | 1.3 | 5.2 |
| Ägg kokt | 50.0 | 70.0 | 6.3 | 0.0 | 5.1 |
| Hasselnötter | 10.0 | 65.6 | 1.3 | 0.9 | 6.3 |
| Tomat | 15.0 | 3.3 | 0.1 | 0.6 | 0.0 |
| Sesamfrön torkade u skal | 15.0 | 93.0 | 4.0 | 0.6 | 8.2 |
| Fransk omelett kaffegrädde | 300.0 | 584.4 | 31.2 | 2.1 | 51.0 |
| Aubergine stekt | 150.0 | 88.5 | 1.6 | 5.7 | 5.8 |
| Ost hårdost 23% fett | 30.0 | 98.0 | 8.8 | 0.2 | 7.0 |
| Tomatpuré konc konserv | 15.0 | 6.6 | 0.3 | 1.2 | 0.0 |
| Sojasås | 10.0 | 5.7 | 0.8 | 0.7 | 0.0 |
| Köttfärs blandfärs (50% nöt 50% gris) | 100.0 | 204.0 | 18.1 | 0.0 | 14.8 |
| Dressing majonnäs ca 60% fett | 7.0 | 40.0 | 0.1 | 0.7 | 4.2 |
| Ägg rått | 5.0 | 7.0 | 0.6 | 0.0 | 0.5 |
|
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
992.0 | 1731.9 | 94.9 22.0% |
25.0 5.8% |
137.4 72.2% |
| Alli - någon som har testat? |
| Styrketräning eller Cardio först... |
| går inte att spara |
| Reductil? |
| När sötsuget sätter in?? |
| Alli - någon som har testat? |
| Styrketräning eller Cardio först... |
| Reductil? |
| reductil? nån mer än jag... |
| istället för mackor |
| Partners: | SurveyMesh |
| StoreDo |