Vanessas viktdagbok

« Till Vanessas profil

2012-07-24

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Chop Suey fläskfilé gris restaurang 250.0 239.0 18.0 7.8 14.2
Pasta 100.0 360.0 12.5 71.9 1.2
Frukostflingor berik vetekli Allbran Regular 40.0 146.0 4.0 26.7 1.1
Ratatouille 200.0 118.0 2.4 10.6 6.4
Jasminris kokt 180.0 209.0 4.3 46.3 0.4
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin 200.0 95.0 6.8 10.0 3.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
970.0 1167.0 48.0
17.1%
173.3
61.7%
26.3
21.2%

2012-07-23

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Grekisk sallad m feta ost 350.0 268.4 10.2 7.0 21.4
Filmjölk 3% fett 200.0 120.0 6.8 9.6 6.0
Frukostflingor berik vetekli Allbran Regular 100.0 365.0 10.0 66.8 2.8
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
650.0 753.4 27.0
15.1%
83.4
46.6%
30.2
38.3%

2012-07-22

Invägning
Vikt66.9kg
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Yoghurt 1,3% fett Yoplait 125.0 117.0 8.8 16.2 1.8
Riskakor smaksatta 18% fett 100.0 461.0 7.0 65.8 18.1
Äpple m skal 125.0 69.0 0.2 15.5 0.1
Frukostflingor musli med 33% frukt, olja, socker 40.0 153.0 2.5 28.0 2.6
Jasminris kokt 180.0 209.0 4.3 46.3 0.4
Köttfärsjärpar stekta blandfärs 70/30 100.0 224.0 18.1 5.5 14.3
Jasminris kokt 180.0 209.0 4.3 46.3 0.4
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
850.0 1442.0 45.2
12.8%
223.6
63.1%
37.7
24.1%

2012-07-21

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Hårt bröd råg ca 14% fibrer Falu råg-rut 40.0 142.0 4.0 26.2 1.0
Frukostflingor musli med 33% frukt, olja, socker 80.0 306.0 5.0 56.0 5.2
Yoghurt 1,3% fett Yoplait 300.0 280.8 21.0 39.0 4.2
Jasminris kokt 200.0 232.2 4.8 51.4 0.4
Grekisk sallad 275.0 264.0 8.8 8.8 20.9
Vindruvor 125.0 94.0 0.9 19.6 0.8
Vispgrädde 40% fett 40.0 150.4 0.8 1.3 16.0
Ost hårdost 38% fett 45.0 189.0 9.0 0.6 17.1
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1105.0 1658.4 54.3
13.4%
202.9
50.0%
65.6
36.7%

2012-07-18

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Jordgubbar 125.0 52.0 0.6 10.4 0.2
Hårt bröd ris majs vetestärkelse mjölk socker ca 3% fibrer Wasa glutenfritt knäckebröd 48.0 184.8 4.8 33.2 3.1
Smör 80% fett 15.0 108.0 0.0 0.0 12.0
Äpple m skal 125.0 69.0 0.2 15.5 0.1
Ost hårdost 38% fett 48.0 201.6 9.6 0.6 18.2
Lättmjölk 0,5% fett berik med A- och D-vitamin 200.0 78.0 7.0 10.0 1.0
Banan 120.0 120.0 2.0 26.0 0.0
Sötkörsbär bigarråer 125.0 86.0 1.4 18.4 0.1
Frukostflingor berik vetekli Allbran Regular 100.0 365.0 10.0 66.8 2.8
Sushi blandning 7 bitar 300.0 477.0 18.6 87.0 4.8
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1206.0 1741.4 54.2
13.0%
267.9
64.1%
42.3
23.0%

2012-07-17

Dagens Aktiviteter
Aktivitet Minuter Kcal
Aerobics, low impact 60.0 378
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Smoothie m bär youghurt banan juice 300.0 301.5 8.4 55.8 4.2
Hårt bröd råg 14,5% fibrer Vika knäckebröd 36.0 123.8 3.5 22.8 0.9
Ost hårdost 38% fett 48.0 201.6 9.6 0.6 18.2
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Grekisk sallad m feta ost 230.0 176.4 6.7 4.6 14.0
Broccoli 256.0 89.6 9.0 7.9 0.8
Banan 222.0 222.0 3.8 48.2 0.0
Äpple m skal 160.0 88.3 0.3 19.8 0.2
Smör 80% fett 10.0 72.0 0.0 0.0 8.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1362.0 1415.2 53.9
15.8%
159.7
46.7%
56.5
37.5%

2012-07-16

Invägning
Vikt67.0kg
Dagens Aktiviteter
Aktivitet Minuter Kcal
Promenad, 5,6 km/h (10,1 min/km) 30.0 137
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Basmatiris kokt 200.0 238.8 6.2 51.0 0.6
Kycklinggryta m lök tomat champinjoner 300.0 328.8 30.0 8.1 18.9
Hårt bröd ris majs vetestärkelse mjölk socker ca 3% fibrer Wasa glutenfritt knäckebröd 20.0 77.0 2.0 13.8 1.3
Jordgubbar 145.0 60.3 0.7 12.0 0.3
Banan 100.0 100.0 1.7 21.7 0.0
Morot 300.0 132.9 1.8 26.1 0.9
Färskost 27% fett Philadelphia 25.0 68.3 1.5 0.7 6.8
Mellanmjölk 1,5% fett berik med D-vitamin 200.0 95.0 6.8 10.0 3.0
Äpple m skal 125.0 69.0 0.2 15.5 0.1
Pasta 100.0 360.0 12.5 71.9 1.2
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1515.0 1530.1 63.4
17.2%
230.8
62.5%
33.1
20.3%
« Äldre inlägg