Yoshis viktdagbok

« Till Yoshis profil

2011-01-04

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Köttfärsjärpar stekta blandfärs 70/30 100.0 224.0 18.1 5.5 14.3
Filmjölk 3% fett 200.0 120.0 6.8 9.6 6.0
Keso färskost 4% fett 50.0 46.5 6.0 1.0 2.0
Pizza Capricciosa rökt skinka restaurang 100.0 267.4 11.0 25.0 13.4
Creme Fraiche 28% fett smaksatt 40.0 110.0 0.8 1.8 11.2
Jasminris kokt 100.0 116.1 2.4 25.7 0.2
Frukostflingor berik Havrefras 30.0 118.5 3.1 20.7 2.0
Rågbröd ca 6% fibrer 40.0 100.0 3.0 18.2 1.0
Äpple m skal 100.0 55.2 0.2 12.4 0.1
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
760.0 1157.7 51.4
18.0%
119.9
42.0%
50.2
39.9%

2011-01-03

Invägning
Vikt67.0kg
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Grekisk sallad 275.0 264.0 8.8 8.8 20.9
Creme Fraiche 28% fett smaksatt 40.0 110.0 0.8 1.8 11.2
Banan 100.0 100.0 1.7 21.7 0.0
Rågbröd ca 6% fibrer 40.0 100.0 3.0 18.2 1.0
Rotsakssallad u dressing 40.0 16.6 0.4 3.0 0.1
Köttfärsjärpar stekta blandfärs 70/30 100.0 224.0 18.1 5.5 14.3
Glass veg fett 12% 50.0 100.0 1.8 9.6 6.0
Jasminris kokt 100.0 116.1 2.4 25.7 0.2
Keso färskost 4% fett 50.0 46.5 6.0 1.0 2.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
795.0 1077.2 43.0
16.2%
95.3
36.0%
55.7
47.7%

2010-05-31

Invägning
Vikt65.1kg
Dagens Aktiviteter
Aktivitet Minuter Kcal
Aerobics, low impact 60.0 390
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Ägg kokt 150.0 210.0 18.9 0.0 15.3
Päron 138.0 74.0 0.6 15.0 0.1
Måltidsersättning chokladsmak pulver Nutrilett Intensiv 40.0 150.8 14.0 13.0 3.6
Banan 100.0 100.0 1.7 21.7 0.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
428.0 534.8 35.2
27.5%
49.7
38.8%
19.0
33.7%

2010-05-29

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Mjölkchoklad, genomsnittsvärde 200.0 1128.0 18.4 105.8 70.4
Majonnäs 80% fett 40.0 287.0 0.4 0.6 32.0
Måltidsersättning chokladsmak pulver Nutrilett Intensiv 85.0 320.4 29.8 27.7 7.6
Räkor 300.0 252.0 54.3 0.0 2.4
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
625.0 1987.4 102.9
20.9%
134.1
27.3%
112.4
51.8%

2010-05-28

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Béarnaisesås fryst el pulver tillagad 50.0 112.0 1.3 3.4 10.5
Måltidsersättning chokladsmak pulver Nutrilett Intensiv 128.0 482.6 44.8 41.7 11.5
Entrecôte nöt stekt 100.0 216.0 26.1 0.0 12.5
Vitt bröd mjölk typ Hönökaka ca 3% fibrer 60.0 175.9 4.3 34.0 1.9
Sparris grön el vit 150.0 40.0 4.6 3.6 0.4
Ost hårdost 31% fett 30.0 116.0 7.8 0.4 9.4
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
518.0 1142.5 88.9
32.1%
83.1
30.0%
46.2
37.9%

2010-05-27

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Béarnaisesås fryst el pulver tillagad 30.0 67.2 0.8 2.0 6.3
Ost hårdost 31% fett 15.0 58.0 3.9 0.2 4.7
Smör 80% fett 10.0 72.0 0.0 0.0 8.0
Lax stekt 65.0 146.2 14.8 0.0 9.7
Kex Ballerina 55.0 266.8 3.4 36.8 11.4
Måltidsersättning chokladsmak pulver Nutrilett Intensiv 127.0 478.8 44.4 41.4 11.4
Vitt bröd mjölk typ Hönökaka ca 3% fibrer 29.0 85.0 2.1 16.4 0.9
Sparris grön el vit 100.0 26.7 3.1 2.4 0.3
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
431.0 1200.7 72.5
24.9%
99.2
34.1%
52.7
41.0%
« Äldre inlägg