| Vikt | 91.6kg | 
| Midja | 104.0cm | 
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) | 
|---|---|---|---|---|---|
| Champinjoner | 50.0 | 13.0 | 1.3 | 1.5 | 0.1 | 
| gulasch soppa | 250.0 | 162.5 | 7.5 | 15.0 | 7.5 | 
| Ägg stekt | 51.0 | 108.0 | 6.4 | 0.0 | 9.2 | 
| Brieost vitmögelost 34% fett | 10.0 | 37.8 | 1.7 | 0.2 | 3.4 | 
| Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) | 361.0 | 321.3 | 16.9 21.3% | 16.7 21.0% | 20.2 57.7% | 
| Vikt | 96.1kg | 
| Midja | 99.0cm | 
| Aktivitet | Minuter | Kcal | 
|---|---|---|
| Styrketräning, tungt | 60.0 | 581 | 
| Gå/jogga | 60.0 | 581 | 
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) | 
|---|---|---|---|---|---|
| A-fil 3% fett | 300.0 | 180.0 | 10.2 | 14.4 | 9.0 | 
| All-Bran FiberBar Naturell | 20.0 | 89.2 | 1.4 | 10.0 | 4.2 | 
| Ägg kokt | 50.0 | 70.0 | 6.3 | 0.0 | 5.1 | 
| Solrosfrön torkade | 20.0 | 118.8 | 4.6 | 2.5 | 9.9 | 
| Blåbär frysta | 50.0 | 21.6 | 0.2 | 3.8 | 0.2 | 
| Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) | 440.0 | 479.6 | 22.7 19.3% | 30.7 26.1% | 28.4 54.7% | 
| Aktivitet | Minuter | Kcal | 
|---|---|---|
| Spinning, intensivt | 60.0 | 1018 | 
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) | 
|---|---|---|---|---|---|
| Solrosfrön torkade | 20.0 | 118.8 | 4.6 | 2.5 | 9.9 | 
| All-Bran FiberBar Naturell | 20.0 | 89.2 | 1.4 | 10.0 | 4.2 | 
| Leverpastej skivbar 26% fett | 20.0 | 59.6 | 2.6 | 1.0 | 5.1 | 
| A-fil 3% fett | 300.0 | 180.0 | 10.2 | 14.4 | 9.0 | 
| Fläsk sida gris m svål i bit | 60.0 | 160.8 | 10.3 | 0.0 | 13.4 | 
| Ägg kokt | 100.0 | 140.0 | 12.6 | 0.0 | 10.2 | 
| Italiensk lufttorkad skinka gris | 20.0 | 49.0 | 6.4 | 0.0 | 2.5 | 
| Bruna bönor kokta | 250.0 | 366.0 | 21.2 | 58.0 | 1.5 | 
| Hårt bröd råg ca 14% fibrer Leksands Knäcke normalgräddat | 40.0 | 140.4 | 3.6 | 26.2 | 0.8 | 
| Blåbär frysta | 50.0 | 21.6 | 0.2 | 3.8 | 0.2 | 
| Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) | 880.0 | 1325.4 | 73.1 23.0% | 115.9 36.5% | 56.8 40.5% | 
| Aktivitet | Minuter | Kcal | 
|---|---|---|
| Gå/jogga | 60.0 | 581 | 
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) | 
|---|---|---|---|---|---|
| All-Bran FiberBar Naturell | 20.0 | 89.2 | 1.4 | 10.0 | 4.2 | 
| Potatismos hemlagat | 225.0 | 196.0 | 5.0 | 31.3 | 5.0 | 
| Ägg kokt | 100.0 | 140.0 | 12.6 | 0.0 | 10.2 | 
| Blåbär frysta | 50.0 | 21.6 | 0.2 | 3.8 | 0.2 | 
| Kalvfärsbiffar | 100.0 | 244.0 | 16.9 | 1.6 | 19.1 | 
| A-fil 3% fett | 300.0 | 180.0 | 10.2 | 14.4 | 9.0 | 
| Makrillfilé konserv i tomatsås | 100.0 | 198.0 | 14.4 | 0.5 | 15.5 | 
| Solrosfrön torkade | 20.0 | 118.8 | 4.6 | 2.5 | 9.9 | 
| Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) | 915.0 | 1187.6 | 65.3 22.1% | 64.1 21.7% | 73.1 56.2% | 
| Vikt | 96.1kg | 
| Midja | 100.0cm | 
| Aktivitet | Minuter | Kcal | 
|---|---|---|
| Gå/jogga | 60.0 | 581 | 
| Styrketräning, tungt | 60.0 | 581 | 
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) | 
|---|---|---|---|---|---|
| Fläskkött grillat | 150.0 | 387.0 | 39.0 | 0.0 | 25.8 | 
| Brunsås vatten buljongtärning | 70.0 | 69.0 | 0.8 | 2.4 | 6.3 | 
| Potatis kokt | 100.0 | 77.7 | 1.8 | 16.4 | 0.1 | 
| Blåbär frysta | 50.0 | 21.6 | 0.2 | 3.8 | 0.2 | 
| Ägg kokt | 50.0 | 70.0 | 6.3 | 0.0 | 5.1 | 
| Banan | 6.0 | 6.0 | 0.1 | 1.3 | 0.0 | 
| Solrosfrön torkade | 20.0 | 118.8 | 4.6 | 2.5 | 9.9 | 
| All-Bran FiberBar Naturell | 30.0 | 133.8 | 2.1 | 15.0 | 6.2 | 
| A-fil 3% fett | 500.0 | 300.0 | 17.0 | 24.0 | 15.0 | 
| Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) | 976.0 | 1183.9 | 71.9 24.5% | 65.4 22.3% | 68.6 53.1% | 
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) | 
|---|---|---|---|---|---|
| Hårt bröd råg ca 14% fibrer Leksands Knäcke normalgräddat | 40.0 | 140.4 | 3.6 | 26.2 | 0.8 | 
| Rökt påläggskorv 34% fett ospec | 15.0 | 57.0 | 1.7 | 1.2 | 5.1 | 
| Ägg kokt | 50.0 | 70.0 | 6.3 | 0.0 | 5.1 | 
| Leverpastej skivbar 26% fett | 15.0 | 44.7 | 1.9 | 0.8 | 3.8 | 
| Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) | 120.0 | 312.1 | 13.5 17.9% | 28.2 37.5% | 14.8 44.6% | 
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) | 
|---|---|---|---|---|---|
| Bacon gris | 45.0 | 155.2 | 6.0 | 0.0 | 14.8 | 
| Ägg kokt | 50.0 | 70.0 | 6.3 | 0.0 | 5.1 | 
| Tomatsoppa konserv tillagad m vatten mjölk | 400.0 | 180.8 | 4.8 | 25.2 | 5.6 | 
| A-fil 3% fett | 300.0 | 180.0 | 10.2 | 14.4 | 9.0 | 
| Solrosfrön torkade | 10.0 | 59.4 | 2.3 | 1.3 | 5.0 | 
| All-Bran FiberBar Naturell | 20.0 | 89.2 | 1.4 | 10.0 | 4.2 | 
| Blåbär frysta | 50.0 | 21.6 | 0.2 | 3.8 | 0.2 | 
| Pasta | 30.0 | 108.0 | 3.8 | 21.6 | 0.4 | 
| Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) | 905.0 | 864.2 | 35.0 16.5% | 76.3 36.0% | 44.3 47.4% | 
Jag tycker att det går trögt när det gäller vikten men midjemåttet har minskat 8 cm.
Måste sluta titta på vågen och mäta mig istället
| Vikt | 96.3kg | 
| Midja | 102.0cm | 
| Aktivitet | Minuter | Kcal | 
|---|---|---|
| Styrketräning, tungt | 60.0 | 581 | 
| Gå/jogga | 60.0 | 581 | 
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) | 
|---|---|---|---|---|---|
| A-fil 3% fett | 300.0 | 180.0 | 10.2 | 14.4 | 9.0 | 
| Leverpastej bredbar ca 24% fett | 50.0 | 142.5 | 6.0 | 3.5 | 11.8 | 
| Köttfärs blandfärs (70% nöt 30% gris) | 75.0 | 153.8 | 13.9 | 0.0 | 11.0 | 
| Hårt bröd råg ca 14% fibrer Leksands Knäcke normalgräddat | 40.0 | 140.4 | 3.6 | 26.2 | 0.8 | 
| Blåbär frysta | 50.0 | 21.6 | 0.2 | 3.8 | 0.2 | 
| Vita bönor i tomatsås | 250.0 | 226.0 | 15.0 | 32.0 | 1.2 | 
| Ägg kokt | 50.0 | 70.0 | 6.3 | 0.0 | 5.1 | 
| Köttfärs nötfärs högst 10% fett | 75.0 | 111.8 | 15.0 | 0.0 | 5.7 | 
| Solrosfrön torkade | 20.0 | 118.8 | 4.6 | 2.5 | 9.9 | 
| Bacon gris | 30.0 | 103.5 | 4.0 | 0.0 | 9.8 | 
| Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) | 940.0 | 1268.4 | 78.8 25.6% | 82.4 26.8% | 64.5 47.6% | 
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) | 
|---|---|---|---|---|---|
| Ägg kokt | 50.0 | 70.0 | 6.3 | 0.0 | 5.1 | 
| Blåbär frysta | 50.0 | 21.6 | 0.2 | 3.8 | 0.2 | 
| All-Bran FiberBar Naturell | 10.0 | 44.6 | 0.7 | 5.0 | 2.1 | 
| Ost hårdost 26% fett | 30.0 | 102.0 | 7.4 | 0.4 | 7.8 | 
| Solrosfrön torkade | 10.0 | 59.4 | 2.3 | 1.3 | 5.0 | 
| Revbensspjäll gris grillat ugnsstekt | 200.0 | 530.0 | 53.0 | 0.0 | 35.6 | 
| A-fil 3% fett | 300.0 | 180.0 | 10.2 | 14.4 | 9.0 | 
| Hårt bröd råg ca 14% fibrer Leksands Knäcke normalgräddat | 40.0 | 140.4 | 3.6 | 26.2 | 0.8 | 
| Tonfisksallad u dressing | 150.0 | 97.0 | 10.8 | 10.8 | 0.6 | 
| Kalvfärsbiffar | 50.0 | 122.0 | 8.4 | 0.8 | 9.6 | 
| Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) | 890.0 | 1367.0 | 102.9 30.5% | 62.7 18.6% | 75.8 50.9% | 
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) | 
|---|---|---|---|---|---|
| A-fil 3% fett | 300.0 | 180.0 | 10.2 | 14.4 | 9.0 | 
| Hårt bröd råg ca 14% fibrer Leksands Knäcke normalgräddat | 5.0 | 17.6 | 0.5 | 3.3 | 0.1 | 
| Ost hårdost 38% fett | 15.0 | 63.0 | 3.0 | 0.2 | 5.7 | 
| Solrosfrön torkade | 20.0 | 118.8 | 4.6 | 2.5 | 9.9 | 
| All-Bran FiberBar Naturell | 10.0 | 44.6 | 0.7 | 5.0 | 2.1 | 
| Smörgåstårta landgång leverpastej Keso skinka | 300.0 | 677.1 | 31.8 | 64.5 | 31.5 | 
| gulasch soppa | 500.0 | 325.0 | 15.0 | 30.0 | 15.0 | 
| Blåbär frysta | 50.0 | 21.6 | 0.2 | 3.8 | 0.2 | 
| Ägg kokt | 50.0 | 70.0 | 6.3 | 0.0 | 5.1 | 
| Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) | 1250.0 | 1517.7 | 72.3 19.3% | 123.7 33.0% | 78.6 47.6% | 
| Alli - någon som har testat? | 
| Styrketräning eller Cardio först... | 
| går inte att spara | 
| Reductil? | 
| När sötsuget sätter in?? | 
| Alli - någon som har testat? | 
| Styrketräning eller Cardio först... | 
| Reductil? | 
| reductil? nån mer än jag... | 
| istället för mackor | 
| Partners: | SurveyMesh | 
| StoreDo | 
