agneta5904s viktdagbok

« Till agneta5904s profil

2013-02-11

Invägning
Vikt91.6kg
Midja104.0cm
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Ägg stekt 51.0 108.0 6.4 0.0 9.2
gulasch soppa 250.0 162.5 7.5 15.0 7.5
Champinjoner 50.0 13.0 1.3 1.5 0.1
Brieost vitmögelost 34% fett 10.0 37.8 1.7 0.2 3.4
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
361.0 321.3 16.9
21.3%
16.7
21.0%
20.2
57.7%

2012-10-08

Invägning
Vikt96.1kg
Midja99.0cm
Dagens Aktiviteter
Aktivitet Minuter Kcal
Styrketräning, tungt 60.0 581
Gå/jogga 60.0 581
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Solrosfrön torkade 20.0 118.8 4.6 2.5 9.9
All-Bran FiberBar Naturell 20.0 89.2 1.4 10.0 4.2
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Blåbär frysta 50.0 21.6 0.2 3.8 0.2
A-fil 3% fett 300.0 180.0 10.2 14.4 9.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
440.0 479.6 22.7
19.3%
30.7
26.1%
28.4
54.7%

2012-10-03

Dagens Aktiviteter
Aktivitet Minuter Kcal
Spinning, intensivt 60.0 1018
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Bruna bönor kokta 250.0 366.0 21.2 58.0 1.5
Ägg kokt 100.0 140.0 12.6 0.0 10.2
Italiensk lufttorkad skinka gris 20.0 49.0 6.4 0.0 2.5
A-fil 3% fett 300.0 180.0 10.2 14.4 9.0
Hårt bröd råg ca 14% fibrer Leksands Knäcke normalgräddat 40.0 140.4 3.6 26.2 0.8
Fläsk sida gris m svål i bit 60.0 160.8 10.3 0.0 13.4
Blåbär frysta 50.0 21.6 0.2 3.8 0.2
Solrosfrön torkade 20.0 118.8 4.6 2.5 9.9
All-Bran FiberBar Naturell 20.0 89.2 1.4 10.0 4.2
Leverpastej skivbar 26% fett 20.0 59.6 2.6 1.0 5.1
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
880.0 1325.4 73.1
23.0%
115.9
36.5%
56.8
40.5%

2012-10-02

Dagens Aktiviteter
Aktivitet Minuter Kcal
Gå/jogga 60.0 581
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
A-fil 3% fett 300.0 180.0 10.2 14.4 9.0
Kalvfärsbiffar 100.0 244.0 16.9 1.6 19.1
Ägg kokt 100.0 140.0 12.6 0.0 10.2
Makrillfilé konserv i tomatsås 100.0 198.0 14.4 0.5 15.5
Blåbär frysta 50.0 21.6 0.2 3.8 0.2
Solrosfrön torkade 20.0 118.8 4.6 2.5 9.9
All-Bran FiberBar Naturell 20.0 89.2 1.4 10.0 4.2
Potatismos hemlagat 225.0 196.0 5.0 31.3 5.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
915.0 1187.6 65.3
22.1%
64.1
21.7%
73.1
56.2%

2012-10-01

Invägning
Vikt96.1kg
Midja100.0cm
Dagens Aktiviteter
Aktivitet Minuter Kcal
Gå/jogga 60.0 581
Styrketräning, tungt 60.0 581
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Banan 6.0 6.0 0.1 1.3 0.0
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Potatis kokt 100.0 77.7 1.8 16.4 0.1
Solrosfrön torkade 20.0 118.8 4.6 2.5 9.9
All-Bran FiberBar Naturell 30.0 133.8 2.1 15.0 6.2
Blåbär frysta 50.0 21.6 0.2 3.8 0.2
A-fil 3% fett 500.0 300.0 17.0 24.0 15.0
Fläskkött grillat 150.0 387.0 39.0 0.0 25.8
Brunsås vatten buljongtärning 70.0 69.0 0.8 2.4 6.3
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
976.0 1183.9 71.9
24.5%
65.4
22.3%
68.6
53.1%

2012-09-29

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Rökt påläggskorv 34% fett ospec 15.0 57.0 1.7 1.2 5.1
Leverpastej skivbar 26% fett 15.0 44.7 1.9 0.8 3.8
Hårt bröd råg ca 14% fibrer Leksands Knäcke normalgräddat 40.0 140.4 3.6 26.2 0.8
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
120.0 312.1 13.5
17.9%
28.2
37.5%
14.8
44.6%

2012-09-25

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Solrosfrön torkade 10.0 59.4 2.3 1.3 5.0
Tomatsoppa konserv tillagad m vatten mjölk 400.0 180.8 4.8 25.2 5.6
Pasta 30.0 108.0 3.8 21.6 0.4
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Blåbär frysta 50.0 21.6 0.2 3.8 0.2
All-Bran FiberBar Naturell 20.0 89.2 1.4 10.0 4.2
A-fil 3% fett 300.0 180.0 10.2 14.4 9.0
Bacon gris 45.0 155.2 6.0 0.0 14.8
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
905.0 864.2 35.0
16.5%
76.3
36.0%
44.3
47.4%

2012-09-24 Trögt

Jag tycker att det går trögt när det gäller vikten men midjemåttet har minskat 8 cm.
Måste sluta titta på vågen och mäta mig istället

Invägning
Vikt96.3kg
Midja102.0cm
Dagens Aktiviteter
Aktivitet Minuter Kcal
Styrketräning, tungt 60.0 581
Gå/jogga 60.0 581
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Vita bönor i tomatsås 250.0 226.0 15.0 32.0 1.2
Hårt bröd råg ca 14% fibrer Leksands Knäcke normalgräddat 40.0 140.4 3.6 26.2 0.8
Solrosfrön torkade 20.0 118.8 4.6 2.5 9.9
Bacon gris 30.0 103.5 4.0 0.0 9.8
Köttfärs blandfärs (70% nöt 30% gris) 75.0 153.8 13.9 0.0 11.0
Köttfärs nötfärs högst 10% fett 75.0 111.8 15.0 0.0 5.7
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Blåbär frysta 50.0 21.6 0.2 3.8 0.2
A-fil 3% fett 300.0 180.0 10.2 14.4 9.0
Leverpastej bredbar ca 24% fett 50.0 142.5 6.0 3.5 11.8
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
940.0 1268.4 78.8
25.6%
82.4
26.8%
64.5
47.6%

2012-09-21

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
A-fil 3% fett 300.0 180.0 10.2 14.4 9.0
Ost hårdost 26% fett 30.0 102.0 7.4 0.4 7.8
Solrosfrön torkade 10.0 59.4 2.3 1.3 5.0
Kalvfärsbiffar 50.0 122.0 8.4 0.8 9.6
Blåbär frysta 50.0 21.6 0.2 3.8 0.2
All-Bran FiberBar Naturell 10.0 44.6 0.7 5.0 2.1
Tonfisksallad u dressing 150.0 97.0 10.8 10.8 0.6
Hårt bröd råg ca 14% fibrer Leksands Knäcke normalgräddat 40.0 140.4 3.6 26.2 0.8
Revbensspjäll gris grillat ugnsstekt 200.0 530.0 53.0 0.0 35.6
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
890.0 1367.0 102.9
30.5%
62.7
18.6%
75.8
50.9%

2012-09-20

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
All-Bran FiberBar Naturell 10.0 44.6 0.7 5.0 2.1
Smörgåstårta landgång leverpastej Keso skinka 300.0 677.1 31.8 64.5 31.5
Ost hårdost 38% fett 15.0 63.0 3.0 0.2 5.7
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Hårt bröd råg ca 14% fibrer Leksands Knäcke normalgräddat 5.0 17.6 0.5 3.3 0.1
Blåbär frysta 50.0 21.6 0.2 3.8 0.2
gulasch soppa 500.0 325.0 15.0 30.0 15.0
Solrosfrön torkade 20.0 118.8 4.6 2.5 9.9
A-fil 3% fett 300.0 180.0 10.2 14.4 9.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1250.0 1517.7 72.3
19.3%
123.7
33.0%
78.6
47.6%
« Äldre inlägg