agneta5904s viktdagbok

« Till agneta5904s profil

2013-02-11

Invägning
Vikt91.6kg
Midja104.0cm
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Ägg stekt 51.0 108.0 6.4 0.0 9.2
Brieost vitmögelost 34% fett 10.0 37.8 1.7 0.2 3.4
Champinjoner 50.0 13.0 1.3 1.5 0.1
gulasch soppa 250.0 162.5 7.5 15.0 7.5
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
361.0 321.3 16.9
21.3%
16.7
21.0%
20.2
57.7%

2012-10-08

Invägning
Vikt96.1kg
Midja99.0cm
Dagens Aktiviteter
Aktivitet Minuter Kcal
Styrketräning, tungt 60.0 581
Gå/jogga 60.0 581
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
A-fil 3% fett 300.0 180.0 10.2 14.4 9.0
Blåbär frysta 50.0 21.6 0.2 3.8 0.2
All-Bran FiberBar Naturell 20.0 89.2 1.4 10.0 4.2
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Solrosfrön torkade 20.0 118.8 4.6 2.5 9.9
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
440.0 479.6 22.7
19.3%
30.7
26.1%
28.4
54.7%

2012-10-03

Dagens Aktiviteter
Aktivitet Minuter Kcal
Spinning, intensivt 60.0 1018
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Solrosfrön torkade 20.0 118.8 4.6 2.5 9.9
Blåbär frysta 50.0 21.6 0.2 3.8 0.2
Ägg kokt 100.0 140.0 12.6 0.0 10.2
Italiensk lufttorkad skinka gris 20.0 49.0 6.4 0.0 2.5
A-fil 3% fett 300.0 180.0 10.2 14.4 9.0
Hårt bröd råg ca 14% fibrer Leksands Knäcke normalgräddat 40.0 140.4 3.6 26.2 0.8
All-Bran FiberBar Naturell 20.0 89.2 1.4 10.0 4.2
Leverpastej skivbar 26% fett 20.0 59.6 2.6 1.0 5.1
Fläsk sida gris m svål i bit 60.0 160.8 10.3 0.0 13.4
Bruna bönor kokta 250.0 366.0 21.2 58.0 1.5
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
880.0 1325.4 73.1
23.0%
115.9
36.5%
56.8
40.5%

2012-10-02

Dagens Aktiviteter
Aktivitet Minuter Kcal
Gå/jogga 60.0 581
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
All-Bran FiberBar Naturell 20.0 89.2 1.4 10.0 4.2
Solrosfrön torkade 20.0 118.8 4.6 2.5 9.9
Kalvfärsbiffar 100.0 244.0 16.9 1.6 19.1
Ägg kokt 100.0 140.0 12.6 0.0 10.2
Makrillfilé konserv i tomatsås 100.0 198.0 14.4 0.5 15.5
Potatismos hemlagat 225.0 196.0 5.0 31.3 5.0
Blåbär frysta 50.0 21.6 0.2 3.8 0.2
A-fil 3% fett 300.0 180.0 10.2 14.4 9.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
915.0 1187.6 65.3
22.1%
64.1
21.7%
73.1
56.2%

2012-10-01

Invägning
Vikt96.1kg
Midja100.0cm
Dagens Aktiviteter
Aktivitet Minuter Kcal
Gå/jogga 60.0 581
Styrketräning, tungt 60.0 581
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Fläskkött grillat 150.0 387.0 39.0 0.0 25.8
A-fil 3% fett 500.0 300.0 17.0 24.0 15.0
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Potatis kokt 100.0 77.7 1.8 16.4 0.1
Solrosfrön torkade 20.0 118.8 4.6 2.5 9.9
All-Bran FiberBar Naturell 30.0 133.8 2.1 15.0 6.2
Brunsås vatten buljongtärning 70.0 69.0 0.8 2.4 6.3
Blåbär frysta 50.0 21.6 0.2 3.8 0.2
Banan 6.0 6.0 0.1 1.3 0.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
976.0 1183.9 71.9
24.5%
65.4
22.3%
68.6
53.1%

2012-09-29

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Hårt bröd råg ca 14% fibrer Leksands Knäcke normalgräddat 40.0 140.4 3.6 26.2 0.8
Leverpastej skivbar 26% fett 15.0 44.7 1.9 0.8 3.8
Rökt påläggskorv 34% fett ospec 15.0 57.0 1.7 1.2 5.1
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
120.0 312.1 13.5
17.9%
28.2
37.5%
14.8
44.6%

2012-09-25

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Tomatsoppa konserv tillagad m vatten mjölk 400.0 180.8 4.8 25.2 5.6
Bacon gris 45.0 155.2 6.0 0.0 14.8
Blåbär frysta 50.0 21.6 0.2 3.8 0.2
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
All-Bran FiberBar Naturell 20.0 89.2 1.4 10.0 4.2
Solrosfrön torkade 10.0 59.4 2.3 1.3 5.0
Pasta 30.0 108.0 3.8 21.6 0.4
A-fil 3% fett 300.0 180.0 10.2 14.4 9.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
905.0 864.2 35.0
16.5%
76.3
36.0%
44.3
47.4%

2012-09-24 Trögt

Jag tycker att det går trögt när det gäller vikten men midjemåttet har minskat 8 cm.
Måste sluta titta på vågen och mäta mig istället

Invägning
Vikt96.3kg
Midja102.0cm
Dagens Aktiviteter
Aktivitet Minuter Kcal
Styrketräning, tungt 60.0 581
Gå/jogga 60.0 581
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Hårt bröd råg ca 14% fibrer Leksands Knäcke normalgräddat 40.0 140.4 3.6 26.2 0.8
A-fil 3% fett 300.0 180.0 10.2 14.4 9.0
Leverpastej bredbar ca 24% fett 50.0 142.5 6.0 3.5 11.8
Köttfärs nötfärs högst 10% fett 75.0 111.8 15.0 0.0 5.7
Köttfärs blandfärs (70% nöt 30% gris) 75.0 153.8 13.9 0.0 11.0
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Vita bönor i tomatsås 250.0 226.0 15.0 32.0 1.2
Solrosfrön torkade 20.0 118.8 4.6 2.5 9.9
Bacon gris 30.0 103.5 4.0 0.0 9.8
Blåbär frysta 50.0 21.6 0.2 3.8 0.2
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
940.0 1268.4 78.8
25.6%
82.4
26.8%
64.5
47.6%

2012-09-21

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Ost hårdost 26% fett 30.0 102.0 7.4 0.4 7.8
Solrosfrön torkade 10.0 59.4 2.3 1.3 5.0
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Tonfisksallad u dressing 150.0 97.0 10.8 10.8 0.6
Blåbär frysta 50.0 21.6 0.2 3.8 0.2
All-Bran FiberBar Naturell 10.0 44.6 0.7 5.0 2.1
Hårt bröd råg ca 14% fibrer Leksands Knäcke normalgräddat 40.0 140.4 3.6 26.2 0.8
A-fil 3% fett 300.0 180.0 10.2 14.4 9.0
Kalvfärsbiffar 50.0 122.0 8.4 0.8 9.6
Revbensspjäll gris grillat ugnsstekt 200.0 530.0 53.0 0.0 35.6
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
890.0 1367.0 102.9
30.5%
62.7
18.6%
75.8
50.9%

2012-09-20

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Ost hårdost 38% fett 15.0 63.0 3.0 0.2 5.7
A-fil 3% fett 300.0 180.0 10.2 14.4 9.0
Blåbär frysta 50.0 21.6 0.2 3.8 0.2
Hårt bröd råg ca 14% fibrer Leksands Knäcke normalgräddat 5.0 17.6 0.5 3.3 0.1
gulasch soppa 500.0 325.0 15.0 30.0 15.0
All-Bran FiberBar Naturell 10.0 44.6 0.7 5.0 2.1
Smörgåstårta landgång leverpastej Keso skinka 300.0 677.1 31.8 64.5 31.5
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Solrosfrön torkade 20.0 118.8 4.6 2.5 9.9
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1250.0 1517.7 72.3
19.3%
123.7
33.0%
78.6
47.6%
« Äldre inlägg