agneta5904s viktdagbok

« Till agneta5904s profil

2012-09-20

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Solrosfrön torkade 20.0 118.8 4.6 2.5 9.9
Ost hårdost 38% fett 15.0 63.0 3.0 0.2 5.7
A-fil 3% fett 300.0 180.0 10.2 14.4 9.0
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Blåbär frysta 50.0 21.6 0.2 3.8 0.2
Hårt bröd råg ca 14% fibrer Leksands Knäcke normalgräddat 5.0 17.6 0.5 3.3 0.1
gulasch soppa 500.0 325.0 15.0 30.0 15.0
All-Bran FiberBar Naturell 10.0 44.6 0.7 5.0 2.1
Smörgåstårta landgång leverpastej Keso skinka 300.0 677.1 31.8 64.5 31.5
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1250.0 1517.7 72.3
19.3%
123.7
33.0%
78.6
47.6%

2012-09-19

Dagens Aktiviteter
Aktivitet Minuter Kcal
Spinning, intensivt 60.0 1018
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Blåbär frysta 50.0 21.6 0.2 3.8 0.2
Solrosfrön torkade 10.0 59.4 2.3 1.3 5.0
A-fil 3% fett 300.0 180.0 10.2 14.4 9.0
Rotmos hemlagad 350.0 118.3 2.8 23.1 0.4
majonnäs 20.0 140.0 0.2 0.6 15.4
Hårt bröd råg ca 14% fibrer Leksands Knäcke normalgräddat 40.0 140.4 3.6 26.2 0.8
Nektarin 138.0 78.0 1.2 16.1 0.7
Tonfisk i vatten konserv avrunnen 100.0 110.0 24.5 0.0 1.2
Köttkorv ca 21% fett kokt 100.0 235.0 9.1 4.0 20.5
All-Bran FiberBar Naturell 20.0 89.2 1.4 10.0 4.2
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1178.0 1241.9 61.8
20.4%
99.5
32.8%
62.5
46.8%

2012-09-18

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Potatis råstekt 150.0 163.0 3.0 26.4 4.5
Hårt bröd råg ca 14% fibrer Leksands Knäcke normalgräddat 40.0 140.4 3.6 26.2 0.8
Solrosfrön torkade 10.0 59.4 2.3 1.3 5.0
Tonfisk i vatten konserv avrunnen 100.0 110.0 24.5 0.0 1.2
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
majonnäs 10.0 70.0 0.1 0.3 7.7
All-Bran FiberBar Naturell 20.0 89.2 1.4 10.0 4.2
Fläsk sida gris m svål i bit 100.0 268.0 17.2 0.0 22.4
A-fil 3% fett 300.0 180.0 10.2 14.4 9.0
Blåbär frysta 50.0 21.6 0.2 3.8 0.2
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
830.0 1171.6 68.8
23.9%
82.4
28.7%
60.1
47.4%

2012-09-17

Invägning
Vikt96.5kg
Midja103.0cm
Dagens Aktiviteter
Aktivitet Minuter Kcal
Gå/jogga 60.0 581
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Blåbär frysta 50.0 21.6 0.2 3.8 0.2
Tomat 20.0 4.4 0.2 0.8 0.0
Gurka 20.0 2.8 0.2 0.4 0.0
Paprika röd 30.0 9.0 0.3 1.6 0.1
Solrosfrön torkade 10.0 59.4 2.3 1.3 5.0
majonnäs 20.0 140.0 0.2 0.6 15.4
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Lasagne 400.0 469.6 21.2 57.6 16.4
Nektarin 138.0 78.0 1.2 16.1 0.7
A-fil 3% fett 300.0 180.0 10.2 14.4 9.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1038.0 1034.8 42.3
16.5%
96.6
37.6%
51.9
45.9%

2012-09-14

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
A-fil 3% fett 600.0 360.0 20.4 28.8 18.0
Blåbär frysta 125.0 54.0 0.6 9.5 0.6
Solrosfrön torkade 20.0 118.8 4.6 2.5 9.9
Ost hårdost 26% fett 15.0 51.0 3.7 0.2 3.9
Hårt bröd råg ca 14% fibrer Leksands Knäcke normalgräddat 40.0 140.4 3.6 26.2 0.8
Rimmad skinka el julskinka gris kokt 4,5% fett 20.0 26.0 4.4 0.0 0.9
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
870.0 820.2 43.6
21.8%
67.2
33.6%
39.2
44.5%

2012-09-13

Dagens Aktiviteter
Aktivitet Minuter Kcal
Spinning, intensivt 60.0 1018
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Ris långkornigt kokt 150.0 175.8 3.9 38.4 0.3
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Matlagningsgrädde 15% fett 100.0 162.0 3.0 4.3 15.0
All-Bran FiberBar Naturell 20.0 89.2 1.4 10.0 4.2
Solrosfrön torkade 10.0 59.4 2.3 1.3 5.0
Kassler rökt kotlettrad gris stekt el värmd 150.0 166.5 32.7 0.8 3.4
A-fil 3% fett 300.0 180.0 10.2 14.4 9.0
Gurka 30.0 4.2 0.2 0.7 0.0
Chilisås tomat 30.0 24.3 0.4 5.0 0.2
Hårt bröd råg ca 14% fibrer Leksands Knäcke normalgräddat 40.0 140.4 3.6 26.2 0.8
Tomat 30.0 6.6 0.2 1.1 0.1
Leverpastej bredbar ca 24% fett 20.0 57.0 2.4 1.4 4.7
mozzarella 10.0 28.4 1.6 0.1 2.4
Blåbär frysta 50.0 21.6 0.2 3.8 0.2
Soltorkade tomater i olja avrunna 5.0 9.5 0.2 0.4 0.6
Salami importerad 45% fett 20.0 97.0 3.9 0.4 9.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1015.0 1291.9 72.5
22.9%
108.3
34.2%
60.0
42.9%

2012-09-12

Dagens Aktiviteter
Aktivitet Minuter Kcal
Gå/jogga 30.0 291
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
A-fil 3% fett 300.0 180.0 10.2 14.4 9.0
Solrosfrön torkade 20.0 118.8 4.6 2.5 9.9
Blåbär frysta 50.0 21.6 0.2 3.8 0.2
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
All-Bran FiberBar Naturell 20.0 89.2 1.4 10.0 4.2
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
440.0 479.6 22.7
19.3%
30.7
26.1%
28.4
54.7%

2012-09-10 Helg mys

Då har man varit på SPA i helgen och ättit tre rätters och hotell frukost.
Väldigt mysigt men inte bra för vikten. Problemet med inflamationen i ryggen är lite bättre så idag blir det tränning.

Invägning
Vikt96.9kg
Midja104.0cm
Dagens Aktiviteter
Aktivitet Minuter Kcal
Styrketräning, tungt 60.0 581
Gå/jogga 60.0 581
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Blåbär 50.0 26.4 0.4 4.6 0.4
Nektarin 138.0 78.0 1.2 16.1 0.7
Solrosfrön torkade 10.0 59.4 2.3 1.3 5.0
All-Bran FiberBar Naturell 20.0 89.2 1.4 10.0 4.2
Hårt bröd råg ca 14% fibrer Leksands Knäcke normalgräddat 40.0 140.4 3.6 26.2 0.8
A-fil 3% fett 300.0 180.0 10.2 14.4 9.0
Makrill urtagen varmrökt 100.0 296.0 19.4 0.0 24.5
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
658.0 869.4 38.5
18.1%
72.6
34.2%
44.6
47.7%

2012-09-07

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Blåbär 50.0 26.4 0.4 4.6 0.4
Vitt vin torrt 12 vol. % 370.0 251.6 0.0 1.5 0.0
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Sparris grön el vit 50.0 13.4 1.6 1.2 0.2
Italiensk lufttorkad skinka gris 15.0 36.8 4.8 0.0 1.9
Räksallad majonnäs vispgrädde sparris ärter champinjoner 150.0 238.0 12.0 4.2 19.0
Solrosfrön torkade 20.0 118.8 4.6 2.5 9.9
Löjrom saltad 50.0 63.0 12.2 0.8 1.2
A-fil 3% fett 400.0 240.0 13.6 19.2 12.0
Rödspätta 150.0 136.5 31.6 0.0 0.9
Ost hårdost 26% fett 15.0 51.0 3.7 0.2 3.9
Hårt bröd råg ca 14% fibrer Leksands Knäcke normalgräddat 80.0 280.8 7.3 52.5 1.6
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1400.0 1526.3 98.1
31.4%
86.7
27.8%
56.1
40.8%

2012-09-06

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Matlagningsgrädde 15% fett 100.0 162.0 3.0 4.3 15.0
Räkor 25.0 21.0 4.5 0.0 0.2
All-Bran FiberBar Naturell 20.0 89.2 1.4 10.0 4.2
Räksallad majonnäs vispgrädde sparris ärter champinjoner 150.0 238.0 12.0 4.2 19.0
A-fil 3% fett 300.0 180.0 10.2 14.4 9.0
Ost hårdost 26% fett 15.0 51.0 3.7 0.2 3.9
Kolja kokt 200.0 195.2 44.6 0.0 1.4
Dill 50.0 29.0 1.8 3.7 0.4
Hårt bröd råg ca 14% fibrer Leksands Knäcke normalgräddat 40.0 140.4 3.6 26.2 0.8
Blåbär 50.0 26.4 0.4 4.6 0.4
Potatismos hemlagat 150.0 130.6 3.3 20.8 3.3
Solrosfrön torkade 10.0 59.4 2.3 1.3 5.0
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1160.0 1392.2 97.1
28.5%
89.7
26.4%
67.7
45.1%
Nyare inlägg »