alejo495s viktdagbok

« Till alejo495s profil

2009-10-19

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Matlagningsgrädde 15% fett 100.0 162.0 3.0 4.3 15.0
Bordsmargarin Bregott mellan 60% fett berik 10.0 54.0 0.2 0.2 6.0
Salladskål 50.0 10.0 0.7 1.3 0.1
Päron 138.0 74.0 0.6 15.0 0.1
Skaldjurspaj fryst värmd 250.0 766.2 26.0 55.0 49.0
Saftsoppa 250.0 189.0 0.2 46.5 0.0
Pasta 100.0 360.0 12.5 71.9 1.2
Rågbröd osötat ca 9% fibrer 80.0 197.6 5.8 36.8 1.3
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin 350.0 166.2 11.9 17.5 5.2
Banan 200.0 200.0 3.4 43.4 0.0
Bacon magert gris rökt stekt 50.0 150.0 25.6 0.0 4.6
Kaviar rökt 30.0 117.0 3.6 3.9 9.9
Kex och kola överdragen m mjölkchoklad Twix/Lion 58.0 279.0 3.0 38.3 12.3
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1666.0 2725.0 96.5
14.4%
334.1
50.0%
104.7
35.5%

2009-09-24

Dagens Aktiviteter
Aktivitet Minuter Kcal
Fotboll, amerikansk 70.0 869

2009-09-23

Invägning
Vikt88.0kg
Midja97.0cm
Stuss110.0cm
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Räkor 100.0 84.0 18.1 0.0 0.8
Fruktyoghurt 2% fett 200.0 186.0 6.6 30.0 4.0
Äppelpaj 150.0 350.0 3.4 42.6 17.8
Kaviar orökt 40.0 76.0 6.0 9.6 1.2
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin 350.0 166.2 11.9 17.5 5.2
Bordsmargarin Bregott mellan 60% fett berik 20.0 108.0 0.4 0.4 12.0
Mjölkchoklad fylld m mandelkrokant Daim 100.0 539.0 4.1 60.1 31.1
Lax 200.0 362.0 36.8 0.0 24.0
Basmatiris kokt 300.0 358.2 9.3 76.5 0.9
Creme Fraiche 28% fett smaksatt 100.0 275.0 2.0 4.4 28.1
Vitt bröd mjölk typ Hönökaka ca 3% fibrer 120.0 351.7 8.6 67.9 3.7
Saft röd drickf 600.0 294.0 0.0 72.6 0.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
2280.0 3150.1 107.2
13.7%
381.6
48.9%
128.8
37.4%

2009-09-22

Mitt första inlägg på ViktPejl.

Invägning
Vikt88.6kg
Midja97.0cm
Stuss110.0cm
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Fruktyoghurt 2% fett 500.0 465.0 16.5 75.0 10.0
Tomatpuré konc konserv 50.0 22.0 0.8 3.8 0.0
Kaviar orökt 40.0 76.0 6.0 9.6 1.2
Chokladkaka 50.0 182.0 3.0 20.9 9.4
Mellanmjölk 1,5% fett berik med D-vitamin 350.0 166.2 11.9 17.5 5.2
Kräfta 100.0 70.0 14.6 0.0 0.6
Bordsmargarin Bregott mellan 60% fett berik 20.0 108.0 0.4 0.4 12.0
Jordnötsbågar jordnötsringar 80.0 426.4 4.5 35.4 28.0
Vitt bröd mjölk typ Hönökaka ca 3% fibrer 120.0 351.7 8.6 67.9 3.7
Matlagningsgrädde 15% fett 30.0 48.6 0.9 1.3 4.5
Coladryck 330.0 141.9 0.0 34.6 0.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1670.0 2057.8 67.2
13.4%
266.4
53.0%
74.6
33.7%