brillans viktdagbok

« Till brillans profil

2011-06-03

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Rågbröd osötat ca 5% fibrer 50.0 119.5 3.6 23.0 0.8
Ost hårdost 17% fett 10.0 28.0 3.0 0.1 1.7
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
60.0 147.5 6.6
18.7%
23.1
65.3%
2.5
16.0%

2011-06-02

Dagens Aktiviteter
Aktivitet Minuter Kcal
Promenad, 5,6 km/h (10,1 min/km) 60.0 243
Trädgårds arbete 60.0 274
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Kex Brago 20.0 96.0 1.1 14.4 3.7
Räkor 30.0 25.2 5.4 0.0 0.2
Ägg kokt 25.0 35.0 3.2 0.0 2.6
Kyckling m grönsaker sås mandel kinesisk rätt 150.0 308.4 23.1 4.6 21.9
Vetebröd osötat 50.0 144.0 3.8 22.4 4.0
Ost hårdost 17% fett 28.0 78.4 8.4 0.4 4.8
Apelsin 120.0 62.4 1.0 13.0 0.1
Avokado 70.0 117.1 1.4 3.1 10.7
Rågbröd ca 6% fibrer 90.0 225.0 6.8 41.0 2.2
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
583.0 1091.5 54.2
20.3%
98.9
37.0%
50.2
42.7%

2011-06-01

Invägning
Vikt57.5kg
Midja74.2cm
Stuss92.8cm

2011-05-15

Dagens Aktiviteter
Aktivitet Minuter Kcal
Löpning 8,4 km/h (7,1 min/km) 120.0 1095
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Kyckling m grönsaker sås mandel kinesisk rätt 300.0 616.8 46.2 9.3 43.8
Ost hårdost 17% fett 20.0 56.0 6.0 0.3 3.5
Apelsin 125.0 65.0 1.0 13.5 0.1
Apelsin 260.0 135.2 2.1 28.1 0.3
Vispgrädde 40% fett 40.0 150.4 0.8 1.3 16.0
Lasagne 150.0 176.1 8.0 21.6 6.2
Hallon 70.0 23.5 0.8 2.9 0.4
Rågbröd ca 6% fibrer 160.0 400.0 12.0 73.0 4.0
Druvsocker 5.0 18.5 0.0 4.6 0.0
Päron 138.0 74.0 0.6 15.0 0.1
Lingondricka berik drickf 200.0 57.0 0.0 14.0 0.0
Kex Brago 20.0 96.0 1.1 14.4 3.7
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1488.0 1868.5 78.6
17.3%
198.0
43.6%
78.1
39.0%

2011-05-14

Mitt första inlägg på ViktPejl.

Invägning
Vikt56.5kg
Midja74.5cm
Stuss94.5cm
Dagens Aktiviteter
Aktivitet Minuter Kcal
Promenad, 5,6 km/h (10,1 min/km) 49.0 199
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Banan 60.0 60.0 1.0 13.0 0.0
Kex Brago 20.0 96.0 1.1 14.4 3.7
Rågbröd ca 6% fibrer 40.0 100.0 3.0 18.2 1.0
Tomat 50.0 11.0 0.4 1.9 0.1
Apelsin 125.0 65.0 1.0 13.5 0.1
Ost hårdost 17% fett 10.0 28.0 3.0 0.1 1.7
Rågbröd ca 6% fibrer 40.0 100.0 3.0 18.2 1.0
Ost hårdost 17% fett 10.0 28.0 3.0 0.1 1.7
Hallon 50.0 16.8 0.6 2.0 0.3
Kyckling m grönsaker sås mandel kinesisk rätt 140.0 287.8 21.6 4.3 20.4
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
545.0 792.6 37.7
19.7%
85.7
44.8%
30.0
35.5%