cjeppesens viktdagbok

« Till cjeppesens profil

2010-10-25

Invägning
Vikt66.0kg
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Äggula 40.0 143.6 6.6 0.0 13.2
Chorizo korv stekt 40.0 114.4 5.7 1.6 9.5
Banan 200.0 200.0 3.4 43.4 0.0
Kalops 50.0 79.4 6.6 1.1 5.4
Kyckling 50.0 57.5 10.8 0.0 1.6
Frukost vardag 100.0 371.3 22.7 61.4 2.2
Äggvita 450.0 207.0 45.4 5.8 0.0
middag #1 kycklinglår med pasta 100.0 738.2 63.9 89.2 11.6
Couscous tillagad 165.0 178.0 6.3 36.0 0.3
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1195.0 2089.4 171.4
33.7%
238.5
46.8%
43.8
19.5%

2010-10-24

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
middag #1 kycklinglår med pasta 100.0 738.2 63.9 89.2 11.6
middag #1 kycklinglår med pasta 100.0 738.2 63.9 89.2 11.6
Havregryn ångprep el havremjöl 60.0 221.4 8.0 34.6 4.2
Banan 200.0 200.0 3.4 43.4 0.0
Äggula 20.0 71.8 3.3 0.0 6.6
Äggvita 300.0 138.0 30.3 3.9 0.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
780.0 2107.6 172.8
33.9%
260.3
51.0%
34.0
15.1%

2010-10-23

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
middag #2 tonfisk med pasta 100.0 716.5 59.3 96.4 7.0
Fiberhavregryn ångprep 128.0 451.8 16.9 66.6 8.6
Hallon frysta 20.0 7.5 0.2 1.1 0.1
Äggula 40.0 143.6 6.6 0.0 13.2
middag #2 tonfisk med pasta 100.0 716.5 59.3 96.4 7.0
Äggvita 450.0 207.0 45.4 5.8 0.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
838.0 2242.9 187.7
35.1%
266.3
49.7%
35.9
15.2%

2010-10-22

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Brysselkål 50.0 22.0 1.7 2.4 0.2
Vitt bröd vatten typ baguette ca 6% fibrer 200.0 576.0 20.6 108.0 3.8
middag #1 kycklinglår med pasta 100.0 738.2 63.9 89.2 11.6
Äggvita 150.0 69.0 15.2 2.0 0.0
Rågbröd ca 6% fibrer 30.0 75.0 2.2 13.7 0.8
Ost hårdost 31% fett 15.0 58.0 3.9 0.2 4.7
Valnötter 8.0 53.5 1.1 1.0 5.0
Rimmad skinka el julskinka gris kokt 4,5% fett 15.0 19.5 3.3 0.0 0.7
Morot 100.0 44.3 0.6 8.7 0.3
Banan 200.0 200.0 3.4 43.4 0.0
Squash 100.0 17.0 1.2 2.2 0.1
Frukostflingor berik Special K 60.0 231.0 8.9 45.0 1.1
Tonfisk stekt 150.0 264.0 44.6 0.0 9.3
Äggula 10.0 35.9 1.6 0.0 3.3
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1188.0 2403.4 172.2
29.7%
315.8
54.4%
40.9
16.0%

2010-10-21

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Brysselkål 50.0 22.0 1.7 2.4 0.2
Banan 200.0 200.0 3.4 43.4 0.0
middag #1 kycklinglår med pasta 100.0 738.2 63.9 89.2 11.6
Kycklingbröstfilé u skinn 50.0 52.5 11.6 0.0 0.6
Tonfisk stekt 150.0 264.0 44.6 0.0 9.3
Äggvita 150.0 69.0 15.2 2.0 0.0
Äggvita 150.0 69.0 15.2 2.0 0.0
Rågbröd ca 6% fibrer 30.0 75.0 2.2 13.7 0.8
Frukostflingor berik Special K 60.0 231.0 8.9 45.0 1.1
Valnötter 8.0 53.5 1.1 1.0 5.0
Hårt bröd råg 14,5% fibrer Vika knäckebröd 25.0 86.0 2.4 15.8 0.6
Pasta 100.0 360.0 12.5 71.9 1.2
Äggula 10.0 35.9 1.6 0.0 3.3
Squash 100.0 17.0 1.2 2.2 0.1
Äggvita 150.0 69.0 15.2 2.0 0.0
Morot 100.0 44.3 0.6 8.7 0.3
Äggula 10.0 35.9 1.6 0.0 3.3
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1443.0 2422.3 202.9
34.6%
299.3
51.0%
37.4
14.5%

2010-10-20

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Banan 110.0 110.0 1.9 23.9 0.0
Pasta 60.0 216.0 7.5 43.1 0.7
träningstilltugg 100.0 269.0 18.5 45.4 0.0
Squash 100.0 17.0 1.2 2.2 0.1
Tonfisk stekt 150.0 264.0 44.6 0.0 9.3
Frukost vardag 100.0 371.3 22.7 61.4 2.2
Morot 100.0 44.3 0.6 8.7 0.3
middag #1 kycklinglår med pasta 100.0 738.2 63.9 89.2 11.6
Rågbröd ca 6% fibrer 30.0 75.0 2.2 13.7 0.8
Valnötter 8.0 53.5 1.1 1.0 5.0
Brysselkål 50.0 22.0 1.7 2.4 0.2
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
908.0 2180.3 165.9
31.6%
291.0
55.4%
30.2
13.0%

2010-10-19

Mitt första inlägg på ViktPejl.

Invägning
Vikt65.0kg
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Chilipeppar färsk 5.0 2.5 0.1 0.4 0.0
Äggvita 200.0 92.0 20.2 2.6 0.0
Pasta 100.0 360.0 12.5 71.9 1.2
Pasta 100.0 360.0 12.5 71.9 1.2
Valnötter 5.0 33.4 0.7 0.6 3.1
Kycklinglårfilé u skinn 250.0 285.0 49.0 0.0 9.8
Tonfisk i vatten konserv avrunnen 150.0 165.0 36.8 0.0 1.8
Citronjuice färskpressad 20.0 7.0 0.1 1.7 0.0
Gröna ärter konserv u lag 180.0 108.0 7.9 13.1 0.7
Morot 85.0 37.7 0.5 7.4 0.3
Paprika röd 100.0 30.0 1.0 5.3 0.3
Hallon frysta 20.0 7.5 0.2 1.1 0.1
Purjolök kokt 50.0 16.0 0.8 2.5 0.0
Banan 200.0 200.0 3.4 43.4 0.0
fajita salsa 143.0 50.0 1.4 10.7 0.1
Havregryn ångprep el havremjöl 128.0 472.3 17.0 73.7 9.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1736.0 2226.4 164.1
30.8%
306.3
57.5%
27.6
11.7%