| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
|---|---|---|---|---|---|
| Potatis kokt | 360.0 | 279.7 | 6.5 | 59.0 | 0.4 |
| Ost hårdost 23% fett | 55.0 | 179.7 | 16.1 | 0.4 | 12.8 |
| Ägg rått | 170.0 | 239.7 | 21.4 | 0.0 | 17.2 |
|
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
585.0 | 699.1 | 44.0 25.5% |
59.4 34.5% |
30.4 40.0% |
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
|---|---|---|---|---|---|
| Lättfil 0,5% fett berik | 222.0 | 86.6 | 7.8 | 11.1 | 1.1 |
| Socker | 30.0 | 121.5 | 0.0 | 29.9 | 0.0 |
|
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
252.0 | 208.1 | 7.8 15.2% |
41.0 79.9% |
1.1 4.9% |
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
|---|---|---|---|---|---|
| Rapsolja oberik | 30.0 | 265.2 | 0.0 | 0.0 | 30.0 |
| Lök gul röd | 130.0 | 41.6 | 1.6 | 7.8 | 0.1 |
| Ägg rått | 138.0 | 194.6 | 17.4 | 0.0 | 13.9 |
| Potatis | 723.0 | 549.5 | 13.0 | 116.4 | 0.7 |
| Ost hårdost 23% fett | 38.0 | 124.1 | 11.1 | 0.3 | 8.9 |
| Morot | 130.0 | 57.6 | 0.8 | 11.3 | 0.4 |
|
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1189.0 | 1232.6 | 43.9 14.5% |
135.8 44.9% |
54.0 40.5% |
| Vikt | 167.6kg |
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
|---|---|---|---|---|---|
| Rapsolja oberik | 30.0 | 265.2 | 0.0 | 0.0 | 30.0 |
| Lök gul röd | 130.0 | 41.6 | 1.6 | 7.8 | 0.1 |
| Ljus sirap | 30.0 | 96.9 | 0.0 | 23.9 | 0.0 |
| Lättfil 0,5% fett berik | 335.0 | 130.6 | 11.7 | 16.8 | 1.7 |
| Havregryn ångprep el havremjöl | 30.0 | 110.7 | 4.0 | 17.3 | 2.1 |
| Potatis | 320.0 | 243.2 | 5.8 | 51.5 | 0.3 |
| Ägg rått | 192.0 | 270.7 | 24.2 | 0.0 | 19.4 |
|
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1067.0 | 1158.9 | 47.3 16.5% |
117.3 41.0% |
53.6 42.5% |
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
|---|---|---|---|---|---|
| Lättfil 0,5% fett berik | 315.0 | 122.8 | 11.0 | 15.8 | 1.6 |
| Frukostflingor berik Corn flakes majs | 82.0 | 311.6 | 6.6 | 67.8 | 0.8 |
|
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
397.0 | 434.4 | 17.6 16.5% |
83.6 78.4% |
2.4 5.1% |
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
|---|---|---|---|---|---|
| Risgrynsgröt | 500.0 | 444.5 | 15.0 | 60.5 | 15.0 |
| Potatis | 620.0 | 471.2 | 11.2 | 99.8 | 0.6 |
| Lök gul röd | 185.0 | 59.2 | 2.2 | 11.1 | 0.2 |
| Rapsolja oberik | 30.0 | 265.2 | 0.0 | 0.0 | 30.0 |
| Köttfärs nötfärs högst 10% fett | 500.0 | 745.0 | 100.0 | 0.0 | 38.0 |
|
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1835.0 | 1985.1 | 128.4 26.2% |
171.4 35.0% |
83.8 38.8% |
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
|---|---|---|---|---|---|
| Potatis | 355.0 | 269.8 | 6.4 | 57.2 | 0.4 |
| Ägg rått | 200.0 | 282.0 | 25.2 | 0.0 | 20.2 |
| Pasta | 110.0 | 396.0 | 13.8 | 79.1 | 1.3 |
| Rapsolja oberik | 45.0 | 397.8 | 0.0 | 0.0 | 45.0 |
| felix små delikatessköttbullar | 255.0 | 619.6 | 38.2 | 17.8 | 43.4 |
|
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
965.0 | 1965.2 | 83.6 17.1% |
154.1 31.6% |
110.3 51.3% |
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
|---|---|---|---|---|---|
| Potatis | 427.0 | 324.5 | 7.7 | 68.7 | 0.4 |
| Pasta kokt m salt | 220.0 | 284.9 | 9.9 | 57.0 | 0.9 |
| Hårt bröd ris majs vetestärkelse mjölk socker ca 3% fibrer Wasa glutenfritt knäckebröd | 37.0 | 142.4 | 3.7 | 25.6 | 2.4 |
| Ägg rått | 267.0 | 376.5 | 33.6 | 0.0 | 27.0 |
| Smör 80% fett | 30.0 | 216.0 | 0.0 | 0.0 | 24.0 |
| Frukostflingor berik Corn flakes majs | 70.0 | 266.0 | 5.6 | 57.9 | 0.7 |
| Rapsolja oberik | 30.0 | 265.2 | 0.0 | 0.0 | 30.0 |
| Salami svensk ca 33% fett | 40.0 | 140.8 | 6.0 | 0.4 | 13.0 |
| Köttfärs nötfärs 15% fett | 200.0 | 412.0 | 38.2 | 0.0 | 29.0 |
| Lättfil 0,5% fett berik | 563.0 | 219.6 | 19.7 | 28.2 | 2.8 |
|
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1884.0 | 2647.9 | 124.4 18.9% |
237.8 36.2% |
130.2 44.9% |
| Vikt | 165.6kg |
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
|---|---|---|---|---|---|
| Ljus sirap | 60.0 | 193.8 | 0.0 | 47.8 | 0.0 |
| Havregryn ångprep el havremjöl | 40.0 | 147.6 | 5.3 | 23.0 | 2.8 |
| Lättfil 0,5% fett berik | 200.0 | 78.0 | 7.0 | 10.0 | 1.0 |
|
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
300.0 | 419.4 | 12.3 12.1% |
80.8 79.4% |
3.8 8.5% |
| Alli - någon som har testat? |
| Styrketräning eller Cardio först... |
| går inte att spara |
| Reductil? |
| När sötsuget sätter in?? |
| Alli - någon som har testat? |
| Styrketräning eller Cardio först... |
| Reductil? |
| reductil? nån mer än jag... |
| istället för mackor |
| Partners: | SurveyMesh |
| StoreDo |