| Vikt | 69.0kg |
| Midja | 78.0cm |
| Stuss | 94.0cm |
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
|---|---|---|---|---|---|
| Ost hårdost 38% fett | 20.0 | 84.0 | 4.0 | 0.3 | 7.6 |
| Marmelad aprikos björnbär jordgubbar | 20.0 | 48.0 | 0.1 | 11.5 | 0.0 |
| Bordsmargarin Bregott havssaltat 80% fett berik | 20.0 | 144.0 | 0.0 | 0.0 | 16.0 |
| dinkelbröd | 100.0 | 260.0 | 11.5 | 35.0 | 7.0 |
|
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
160.0 | 536.0 | 15.6 11.8% |
46.8 35.5% |
30.6 52.7% |
| Aktivitet | Minuter | Kcal |
|---|---|---|
| Cirkel Träning | 75.0 | 756 |
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
|---|---|---|---|---|---|
| Hårt bröd råg ca 16% fibrer Wasa sport | 26.0 | 89.0 | 2.6 | 16.1 | 0.5 |
| Tomatsallad m vinägrettsås | 100.0 | 63.0 | 0.8 | 3.7 | 4.8 |
| Lingonsylt | 20.0 | 32.0 | 0.0 | 7.7 | 0.0 |
| Rågbröd osötat ca 5% fibrer | 60.0 | 143.4 | 4.3 | 27.7 | 1.0 |
| Russin | 15.0 | 47.7 | 0.5 | 10.4 | 0.1 |
| Bordsmargarin Bregott havssaltat 80% fett berik | 20.0 | 144.0 | 0.0 | 0.0 | 16.0 |
| välrökt skinka | 20.0 | 21.4 | 3.8 | 0.4 | 0.6 |
| Torsk | 300.0 | 225.0 | 51.0 | 0.0 | 2.1 |
| philura | 150.0 | 67.5 | 5.1 | 7.5 | 2.2 |
| Olivolja | 10.0 | 88.4 | 0.0 | 0.0 | 10.0 |
| Banan | 60.0 | 60.0 | 1.0 | 13.0 | 0.0 |
| skinka kokt | 20.0 | 22.0 | 3.8 | 0.4 | 0.6 |
| Bordsmargarin Bregott havssaltat 80% fett berik | 15.0 | 108.0 | 0.0 | 0.0 | 12.0 |
| Mörk choklad <70% kakao | 30.0 | 161.1 | 1.9 | 18.9 | 8.6 |
| Ägg stekt | 80.0 | 169.4 | 10.0 | 0.0 | 14.4 |
| Frukostflingor musli med 33% frukt, olja, socker | 10.0 | 38.2 | 0.6 | 7.0 | 0.6 |
|
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
936.0 | 1480.1 | 85.4 23.4% |
112.8 30.9% |
73.5 45.7% |
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
|---|---|---|---|---|---|
| Äggvita | 100.0 | 46.0 | 10.1 | 1.3 | 0.0 |
| Socker | 10.0 | 40.5 | 0.0 | 10.0 | 0.0 |
| Paella | 400.0 | 444.0 | 34.4 | 34.8 | 17.6 |
| Fruktsallad | 125.0 | 113.0 | 1.2 | 20.0 | 2.2 |
| Småcitrus clementiner mandariner satsumas | 120.0 | 52.8 | 0.8 | 10.7 | 0.4 |
|
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
755.0 | 696.3 | 46.5 27.5% |
76.8 45.4% |
20.2 27.1% |
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
|---|---|---|---|---|---|
| dinkelbröd | 50.0 | 130.0 | 5.8 | 17.5 | 3.5 |
| Kyckling kokt | 50.0 | 83.6 | 15.7 | 0.0 | 2.2 |
| Mörk choklad <70% kakao | 10.0 | 53.7 | 0.6 | 6.3 | 2.9 |
| Smörgåstårta landgång leverpastej Keso skinka | 150.0 | 338.6 | 15.9 | 32.2 | 15.8 |
| Skinka innanlår gris | 20.0 | 20.0 | 4.2 | 0.0 | 0.4 |
| Bordsmargarin Bregott havssaltat 80% fett berik | 15.0 | 108.0 | 0.0 | 0.0 | 12.0 |
| Kycklinglever | 200.0 | 230.0 | 38.8 | 1.4 | 7.6 |
| Marmelad aprikos björnbär jordgubbar | 20.0 | 48.0 | 0.1 | 11.5 | 0.0 |
| Torsk opanerad stekt | 200.0 | 163.2 | 37.0 | 0.0 | 1.6 |
| Kycklinghjärta | 100.0 | 147.0 | 15.6 | 0.3 | 9.3 |
|
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
815.0 | 1322.1 | 133.7 40.7% |
69.2 21.1% |
55.3 38.2% |
| Aktivitet | Minuter | Kcal |
|---|---|---|
| Motionscykel, lugnt | 60.0 | 529 |
| Motionscykel, fort | 60.0 | 793 |
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
|---|---|---|---|---|---|
| Rågbröd potatis ca 5% fibrer | 60.0 | 154.8 | 3.4 | 31.4 | 0.8 |
| Ägg kokt | 50.0 | 70.0 | 6.3 | 0.0 | 5.1 |
| Pasta kokt u salt | 200.0 | 255.4 | 8.4 | 51.6 | 1.0 |
| Ost hårdost 38% fett | 15.0 | 63.0 | 3.0 | 0.2 | 5.7 |
| Fyllt vetebröd bullar längd ospec. | 40.0 | 139.2 | 2.6 | 22.4 | 4.2 |
| Pestosås basilika parmesan valnöt | 10.0 | 62.8 | 1.2 | 0.6 | 6.2 |
| Bordsmargarin Bregott havssaltat 80% fett berik | 15.0 | 108.0 | 0.0 | 0.0 | 12.0 |
| pangasius | 400.0 | 292.0 | 55.6 | 4.0 | 8.0 |
|
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
790.0 | 1145.2 | 80.5 27.9% |
110.2 38.2% |
43.0 33.8% |
| Aktivitet | Minuter | Kcal |
|---|---|---|
| Motionscykel, fort | 60.0 | 793 |
| Gå/jogga | 20.0 | 151 |
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
|---|---|---|---|---|---|
| Bordsmargarin Bregott havssaltat 80% fett berik | 15.0 | 108.0 | 0.0 | 0.0 | 12.0 |
| Ägg stekt | 51.0 | 108.0 | 6.4 | 0.0 | 9.2 |
| Hårt bröd råg ca 16% fibrer Wasa sport | 32.0 | 109.5 | 3.2 | 19.8 | 0.6 |
| Ägg stekt | 51.0 | 108.0 | 6.4 | 0.0 | 9.2 |
| Ost hårdost 38% fett | 30.0 | 126.0 | 6.0 | 0.4 | 11.4 |
| Kvarg färskost 10% fett Kesella | 100.0 | 152.0 | 12.7 | 2.9 | 10.0 |
| pangasius | 300.0 | 219.0 | 41.7 | 3.0 | 6.0 |
| Hårt bröd råg ca 16% fibrer Wasa sport | 32.0 | 109.5 | 3.2 | 19.8 | 0.6 |
| Salami importerad 45% fett | 30.0 | 145.5 | 5.8 | 0.6 | 13.5 |
| Olivolja | 15.0 | 132.6 | 0.0 | 0.0 | 15.0 |
| Ost hårdost 38% fett | 20.0 | 84.0 | 4.0 | 0.3 | 7.6 |
| Ägg kokt | 50.0 | 70.0 | 6.3 | 0.0 | 5.1 |
|
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
726.0 | 1472.1 | 95.7 25.9% |
46.8 12.7% |
100.2 61.5% |
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
|---|---|---|---|---|---|
| Olivolja | 20.0 | 176.8 | 0.0 | 0.0 | 20.0 |
| välrökt skinka | 20.0 | 21.4 | 3.8 | 0.4 | 0.6 |
| Tomat | 50.0 | 11.0 | 0.4 | 1.9 | 0.1 |
| Hårt bröd råg ca 16% fibrer Wasa sport | 52.0 | 178.0 | 5.2 | 32.2 | 1.0 |
| Kycklinglårfilé u skinn | 200.0 | 228.0 | 39.2 | 0.0 | 7.8 |
| Ost hårdost 38% fett | 35.0 | 147.0 | 7.0 | 0.5 | 13.3 |
| Bordsmargarin Bregott havssaltat 80% fett berik | 10.0 | 72.0 | 0.0 | 0.0 | 8.0 |
| Linser torkade | 100.0 | 325.0 | 24.0 | 48.5 | 1.0 |
| Tonfisk i olja konserv | 85.0 | 215.0 | 20.4 | 0.0 | 15.0 |
| Linser torkade kokta u salt | 125.0 | 131.2 | 9.8 | 19.5 | 0.4 |
|
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
697.0 | 1505.4 | 109.8 30.1% |
103.0 28.2% |
67.2 41.7% |
| Vikt | 68.9kg |
| Midja | 78.0cm |
| Stuss | 94.0cm |
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
|---|---|---|---|---|---|
| Lingonsylt | 20.0 | 32.0 | 0.0 | 7.7 | 0.0 |
| Pasta | 100.0 | 360.0 | 12.5 | 71.9 | 1.2 |
| Pestosås basilika parmesan valnöt | 20.0 | 125.6 | 2.5 | 1.3 | 12.4 |
| Grillad kyckling m skinn- | 200.0 | 472.0 | 49.8 | 0.0 | 30.4 |
| Hårt bröd råg ca 16% fibrer Wasa sport | 26.0 | 89.0 | 2.6 | 16.1 | 0.5 |
| philura | 200.0 | 90.0 | 6.8 | 10.0 | 3.0 |
|
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
566.0 | 1168.6 | 74.2 25.7% |
107.0 37.0% |
47.5 37.3% |
| Aktivitet | Minuter | Kcal |
|---|---|---|
| Motionscykel, fort | 75.0 | 992 |
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
|---|---|---|---|---|---|
| Ägg kokt | 60.0 | 84.0 | 7.6 | 0.0 | 6.1 |
| Bordsmargarin Bregott havssaltat 80% fett berik | 10.0 | 72.0 | 0.0 | 0.0 | 8.0 |
| Ost hårdost 38% fett | 20.0 | 84.0 | 4.0 | 0.3 | 7.6 |
| Tomat | 90.0 | 19.8 | 0.7 | 3.4 | 0.2 |
| välrökt skinka | 40.0 | 42.8 | 7.6 | 0.8 | 1.2 |
| Papaya | 240.0 | 103.2 | 1.4 | 21.1 | 0.2 |
| Hårt bröd råg 14,5% fibrer Vika knäckebröd | 25.0 | 86.0 | 2.4 | 15.8 | 0.6 |
| Keso färskost 4% fett | 80.0 | 74.4 | 9.6 | 1.7 | 3.2 |
| Lammstek rå | 240.0 | 319.2 | 47.5 | 0.0 | 14.2 |
|
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
805.0 | 885.4 | 80.8 37.1% |
43.1 19.8% |
41.3 43.1% |
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
|---|---|---|---|---|---|
| philura | 150.0 | 67.5 | 5.1 | 7.5 | 2.2 |
| Majskorn konserv u lag | 20.0 | 20.6 | 0.6 | 4.0 | 0.1 |
| Ägg kokt | 50.0 | 70.0 | 6.3 | 0.0 | 5.1 |
| Räkor | 100.0 | 84.0 | 18.1 | 0.0 | 0.8 |
| Hårt bröd råg 14,5% fibrer Vika knäckebröd | 10.0 | 34.4 | 1.0 | 6.3 | 0.2 |
| Cashewnötter | 100.0 | 590.0 | 15.3 | 25.9 | 46.5 |
| Dressing majonnäs ca 60% fett | 25.0 | 143.0 | 0.3 | 2.4 | 15.0 |
| Potatis kokt | 100.0 | 77.7 | 1.8 | 16.4 | 0.1 |
| Lingonsylt | 20.0 | 32.0 | 0.0 | 7.7 | 0.0 |
| Gravad lax | 50.0 | 89.5 | 10.6 | 1.4 | 4.6 |
| Champinjoner stekta | 150.0 | 108.0 | 4.8 | 8.4 | 5.4 |
| Gröna ärter konserv m lag | 40.0 | 25.2 | 1.4 | 4.2 | 0.1 |
|
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
815.0 | 1341.9 | 65.3 19.7% |
84.2 25.4% |
80.1 54.9% |
| Vikt | 68.7kg |
| Midja | 76.0cm |
| Stuss | 94.0cm |
| Aktivitet | Minuter | Kcal |
|---|---|---|
| Motionscykel, fort | 60.0 | 793 |
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
|---|---|---|---|---|---|
| kessela vainilla | 100.0 | 160.0 | 12.0 | 16.0 | 7.5 |
| Hårt bröd råg 14,5% fibrer Vika knäckebröd | 25.0 | 86.0 | 2.4 | 15.8 | 0.6 |
| Bordsmargarin Bregott havssaltat 80% fett berik | 20.0 | 144.0 | 0.0 | 0.0 | 16.0 |
| Bordsmargarin Becel Gold 70% fett berik | 5.0 | 31.0 | 0.0 | 0.0 | 3.5 |
| Salami svensk ca 33% fett | 30.0 | 105.6 | 4.5 | 0.3 | 9.8 |
| Ägg kokt | 150.0 | 210.0 | 18.9 | 0.0 | 15.3 |
| Lammstek | 80.0 | 128.8 | 19.3 | 0.0 | 5.8 |
| Keso färskost 4% fett | 100.0 | 93.0 | 12.0 | 2.1 | 4.0 |
| Rågbröd osötat ca 5% fibrer | 200.0 | 478.0 | 14.2 | 92.2 | 3.2 |
| Banan | 60.0 | 60.0 | 1.0 | 13.0 | 0.0 |
| Chokladmousse | 20.0 | 77.3 | 0.7 | 4.9 | 6.2 |
| Småcitrus clementiner mandariner satsumas | 75.0 | 33.0 | 0.5 | 6.7 | 0.2 |
| välrökt skinka | 15.0 | 16.0 | 2.8 | 0.3 | 0.4 |
|
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
880.0 | 1622.7 | 88.3 21.9% |
151.3 37.4% |
72.5 40.7% |
| Alli - någon som har testat? |
| Styrketräning eller Cardio först... |
| går inte att spara |
| Reductil? |
| När sötsuget sätter in?? |
| Alli - någon som har testat? |
| Styrketräning eller Cardio först... |
| Reductil? |
| reductil? nån mer än jag... |
| istället för mackor |
| Partners: | SurveyMesh |
| StoreDo |