Dag 21
F# påskskinka,3 st knäcke,apelsinjuice
M# kycklingfile, bulgur, champinjoner.sockerärter
K# 1st yoggi(2% fett) 1st micropopcorn
1st kanelbulle, 1st småkaka
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) | 
|---|---|---|---|---|---|
| Kycklingbröstfilé u skinn | 100.0 | 105.0 | 23.1 | 0.0 | 1.2 | 
| Popcorn mikro 22% fett | 100.0 | 450.0 | 9.4 | 42.9 | 22.1 | 
| Småkakor ospec. | 10.0 | 49.2 | 0.5 | 6.9 | 2.1 | 
| Sött vetebröd kanelbullar hembakta | 60.0 | 193.0 | 4.0 | 27.0 | 7.4 | 
| Hårt bröd råg 14,5% fibrer Vika knäckebröd | 25.0 | 86.0 | 2.4 | 15.8 | 0.6 | 
| Yoghurt 5% fett Yoggi Yunior | 125.0 | 158.6 | 6.9 | 18.2 | 6.4 | 
| Rimmad skinka el julskinka gris kokt 4,5% fett | 100.0 | 130.0 | 22.0 | 0.1 | 4.5 | 
| Bulgur kokt | 140.0 | 189.0 | 6.6 | 36.5 | 0.7 | 
| Kycklingbröstfilé u skinn | 100.0 | 105.0 | 23.1 | 0.0 | 1.2 | 
| Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) | 760.0 | 1465.8 | 98.0 28.0% | 147.4 42.1% | 46.2 29.9% | 
Dag 20
F# påskskinka,3st knäcke,
M#rostbiff,kokt ägg, 2st potatisar, 4st köttbullar,rödbetsallad.kalvsylta,skagenröra,3st prinskorvar
PÅSKMAT...........
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) | 
|---|---|---|---|---|---|
| Rödbetssallad | 100.0 | 72.0 | 1.3 | 10.9 | 2.1 | 
| Rostbiff nöt | 100.0 | 118.0 | 21.2 | 0.0 | 3.6 | 
| Hårt bröd vetestärkelse betfiber mjölk 7% fibrer Semper glutenfritt knäckebröd | 100.0 | 346.0 | 6.3 | 71.1 | 2.0 | 
| Potatis kokt | 175.0 | 136.0 | 3.2 | 28.7 | 0.2 | 
| Prinskorv stekt | 100.0 | 282.0 | 10.5 | 4.0 | 25.3 | 
| Köttbullar stekta hemlagade | 100.0 | 177.0 | 15.8 | 5.8 | 10.0 | 
| Ägg kokt | 50.0 | 70.0 | 6.3 | 0.0 | 5.1 | 
| Rimmad skinka el julskinka gris kokt 4,5% fett | 100.0 | 130.0 | 22.0 | 0.1 | 4.5 | 
| Kalvsylta | 100.0 | 100.0 | 12.0 | 0.1 | 5.7 | 
| Rimmad skinka el julskinka gris kokt 4,5% fett | 100.0 | 130.0 | 22.0 | 0.1 | 4.5 | 
| Skagenröra | 100.0 | 199.0 | 12.0 | 2.4 | 15.7 | 
| Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) | 1125.0 | 1760.0 | 132.6 30.5% | 123.2 28.4% | 78.7 41.1% | 
Dag 19
L# 1st räksmörgås, 1st kokt korv
M# 3 st knäcke med påskskinka
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) | 
|---|---|---|---|---|---|
| Hårt bröd vete socker kanel ca 7% fibrer Wasa kanelknäcke | 30.0 | 119.0 | 3.0 | 20.4 | 2.1 | 
| Rimmad skinka el julskinka gris kokt 4,5% fett | 100.0 | 130.0 | 22.0 | 0.1 | 4.5 | 
| Rimmad skinka el julskinka gris kokt 4,5% fett | 100.0 | 130.0 | 22.0 | 0.1 | 4.5 | 
| Korv bröd ketchup senap | 100.0 | 255.0 | 9.8 | 21.6 | 14.1 | 
| Sandwich m räkor ägg sallad majonnäs | 190.0 | 559.9 | 13.9 | 41.0 | 37.4 | 
| Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) | 520.0 | 1193.9 | 70.7 23.9% | 83.2 28.1% | 62.6 48.0% | 
Dag 18
F# 3 st knäcke, 4 st skivor ost, gurka
L# 1 st chiken wraps,apelsinjuice
M# 1 st panraihe.6st msk skinkost
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) | 
|---|---|---|---|---|---|
| Mjukost smältost ca 16% fett | 15.0 | 31.0 | 2.4 | 0.2 | 2.3 | 
| Apelsinjuice färskpressad | 200.0 | 96.0 | 1.4 | 21.2 | 0.4 | 
| Mjukost smältost ca 16% fett | 15.0 | 31.0 | 2.4 | 0.2 | 2.3 | 
| Mjukost smältost ca 16% fett | 15.0 | 31.0 | 2.4 | 0.2 | 2.3 | 
| Friterad kyckling | 125.0 | 388.0 | 28.1 | 7.2 | 27.4 | 
| Hårt bröd råg ca 13% fibrer ICA handlarnas knäckebröd | 26.0 | 92.0 | 2.4 | 17.1 | 0.7 | 
| Vitt bröd vatten typ ostfralla ca 3% fibrer | 50.0 | 137.0 | 5.7 | 23.6 | 1.7 | 
| Ost hårdost 10% fett | 15.0 | 34.0 | 4.9 | 0.2 | 1.5 | 
| Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) | 461.0 | 840.0 | 49.7 24.0% | 69.9 33.7% | 38.6 42.3% | 
Dag 17
L#1 st stekt fläskkarre,broccoli,cremefrachie
M#2 st chickenwraps
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) | 
|---|---|---|---|---|---|
| Råkost u dressing | 70.0 | 22.0 | 0.7 | 3.9 | 0.1 | 
| Friterad kyckling | 125.0 | 388.0 | 28.1 | 7.2 | 27.4 | 
| Råkost u dressing | 70.0 | 22.0 | 0.7 | 3.9 | 0.1 | 
| Broccoli | 100.0 | 35.0 | 3.5 | 3.1 | 0.3 | 
| Fläskkarré gris stekt i skivor | 100.0 | 275.0 | 28.6 | 0.0 | 18.0 | 
| Vitt bröd mjölk typ mjukt tunnbröd ca 4% fibrer | 25.0 | 70.0 | 2.0 | 13.1 | 0.8 | 
| Broccoli | 100.0 | 35.0 | 3.5 | 3.1 | 0.3 | 
| Friterad kyckling | 125.0 | 388.0 | 28.1 | 7.2 | 27.4 | 
| Creme Fraiche 13% fett, olika smaker | 100.0 | 156.0 | 2.9 | 6.7 | 13.2 | 
| Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) | 815.0 | 1391.0 | 98.1 28.4% | 48.2 14.0% | 87.6 57.6% | 
Dag 16
L#omelett,råkost,cremefrachie
M#3 dl mjölk, cherrios,äggröra
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) | 
|---|---|---|---|---|---|
| Hårt bröd råg 14,5% fibrer Vika knäckebröd | 25.0 | 86.0 | 2.4 | 15.8 | 0.6 | 
| Broccoli | 100.0 | 35.0 | 3.5 | 3.1 | 0.3 | 
| Frukostflingor Loops | 100.0 | 379.0 | 7.7 | 75.5 | 3.2 | 
| Äggröra u mjöl (Fin äggröra) | 125.0 | 234.0 | 16.6 | 0.0 | 18.8 | 
| Råkost u dressing | 70.0 | 22.0 | 0.7 | 3.9 | 0.1 | 
| Broccoli | 100.0 | 35.0 | 3.5 | 3.1 | 0.3 | 
| Råkost u dressing | 70.0 | 22.0 | 0.7 | 3.9 | 0.1 | 
| Fransk omelett kaffegrädde | 135.0 | 263.0 | 14.0 | 0.9 | 23.0 | 
| Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin | 200.0 | 95.0 | 6.8 | 10.0 | 3.0 | 
| Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin | 200.0 | 95.0 | 6.8 | 10.0 | 3.0 | 
| Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) | 1125.0 | 1266.0 | 62.7 20.4% | 126.2 41.0% | 52.4 38.6% | 
Dag 15
L#omelett,råkost,dressing
M# äggröra,3dl mjölk, 2 dl flingor
| Vikt | 77.4kg | 
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) | 
|---|---|---|---|---|---|
| Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin | 200.0 | 95.0 | 6.8 | 10.0 | 3.0 | 
| Äggröra u mjöl (Fin äggröra) | 125.0 | 234.0 | 16.6 | 0.0 | 18.8 | 
| Fransk omelett kaffegrädde | 135.0 | 263.0 | 14.0 | 0.9 | 23.0 | 
| Råkost u dressing | 70.0 | 22.0 | 0.7 | 3.9 | 0.1 | 
| Råkost u dressing | 70.0 | 22.0 | 0.7 | 3.9 | 0.1 | 
| Frukostflingor berik Special K | 40.0 | 154.0 | 5.9 | 30.0 | 0.7 | 
| Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin | 200.0 | 95.0 | 6.8 | 10.0 | 3.0 | 
| Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) | 840.0 | 885.0 | 51.5 23.3% | 58.7 26.6% | 48.7 50.1% | 
Dag 14
F# 2 st stekta ägg, 3st skivor bacon,2 st glas apelsinjuice
M# 1 st fläskkotlett, 1 dl bulgur , broccoli, 2 msk tzatziki
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) | 
|---|---|---|---|---|---|
| Bacon gris | 100.0 | 345.0 | 13.4 | 0.0 | 32.8 | 
| Ägg stekt | 51.0 | 108.0 | 6.4 | 0.0 | 9.2 | 
| Broccoli | 100.0 | 35.0 | 3.5 | 3.1 | 0.3 | 
| Apelsinjuice färskpressad | 200.0 | 96.0 | 1.4 | 21.2 | 0.4 | 
| Apelsinjuice färskpressad | 200.0 | 96.0 | 1.4 | 21.2 | 0.4 | 
| Tzatziki | 40.0 | 25.0 | 0.9 | 1.6 | 1.7 | 
| Bulgur kokt | 140.0 | 189.0 | 6.6 | 36.5 | 0.7 | 
| Broccoli | 100.0 | 35.0 | 3.5 | 3.1 | 0.3 | 
| Fläskkotlett gris stekt | 100.0 | 246.0 | 25.8 | 0.0 | 15.9 | 
| Ägg stekt | 51.0 | 108.0 | 6.4 | 0.0 | 9.2 | 
| Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) | 1082.0 | 1283.0 | 69.3 21.9% | 86.7 27.4% | 70.9 50.8% | 
Dag 13
F# 3dl mellenmjölk,1dl cheerios, 4st knäckebröd, 5 st skivor ost
M# 2  gram nötfärs,1st tortillabröd,2st tacoskal, grönsallad, 1msk yougurt.1 msk tomatsås
K# 3st majskolvar. 2msk broccoli,4st knäckebröd,1msk skinkost,
3 rutor mjölkchoklad
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) | 
|---|---|---|---|---|---|
| Mjukost smältost ca 16% fett | 15.0 | 31.0 | 2.4 | 0.2 | 2.3 | 
| Tomatsås | 70.0 | 44.0 | 0.9 | 2.6 | 3.1 | 
| Hårt bröd råg 14,5% fibrer Vika knäckebröd | 25.0 | 86.0 | 2.4 | 15.8 | 0.6 | 
| Pitabröd m falafel sallad sesam pepperoni | 325.0 | 486.8 | 16.9 | 56.2 | 18.5 | 
| Frukostflingor berik vetekli Allbran Regular | 40.0 | 146.0 | 4.0 | 26.7 | 1.1 | 
| Majskolv kokt | 100.0 | 100.0 | 3.3 | 17.3 | 1.0 | 
| Mjölk 3% fett | 200.0 | 120.0 | 6.8 | 9.6 | 6.0 | 
| Majskolv kokt | 100.0 | 100.0 | 3.3 | 17.3 | 1.0 | 
| Mjölk 3% fett | 200.0 | 120.0 | 6.8 | 9.6 | 6.0 | 
| Majskolv kokt | 100.0 | 100.0 | 3.3 | 17.3 | 1.0 | 
| Stekt nötfärs | 100.0 | 163.0 | 22.0 | 0.0 | 8.3 | 
| Ost hårdost 17% fett | 15.0 | 42.0 | 4.5 | 0.2 | 2.6 | 
| Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) | 1290.0 | 1538.8 | 76.6 20.9% | 172.8 47.2% | 51.5 31.9% | 
Dag 12
L#
M# ca 2  gram kycklingfile
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) | 
|---|---|---|---|---|---|
| Kyckling m skinn stekt | 125.0 | 362.0 | 38.2 | 0.0 | 23.2 | 
| Kycklingbröst m skinn stekt | 125.0 | 317.0 | 45.8 | 0.0 | 14.8 | 
| Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) | 250.0 | 679.0 | 84.0 49.4% | 0.0 0% | 38.0 50.6% | 
| Alli - någon som har testat? | 
| Styrketräning eller Cardio först... | 
| går inte att spara | 
| Reductil? | 
| När sötsuget sätter in?? | 
| Alli - någon som har testat? | 
| Styrketräning eller Cardio först... | 
| Reductil? | 
| reductil? nån mer än jag... | 
| istället för mackor | 
| Partners: | SurveyMesh | 
| StoreDo | 
