mias viktdagbok

« Till mias profil

2009-04-12

Dag 21
F# påskskinka,3 st knäcke,apelsinjuice
M# kycklingfile, bulgur, champinjoner.sockerärter
K# 1st yoggi(2% fett) 1st micropopcorn

1st kanelbulle, 1st småkaka

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Kycklingbröstfilé u skinn 100.0 105.0 23.1 0.0 1.2
Rimmad skinka el julskinka gris kokt 4,5% fett 100.0 130.0 22.0 0.1 4.5
Bulgur kokt 140.0 189.0 6.6 36.5 0.7
Sött vetebröd kanelbullar hembakta 60.0 193.0 4.0 27.0 7.4
Kycklingbröstfilé u skinn 100.0 105.0 23.1 0.0 1.2
Popcorn mikro 22% fett 100.0 450.0 9.4 42.9 22.1
Småkakor ospec. 10.0 49.2 0.5 6.9 2.1
Hårt bröd råg 14,5% fibrer Vika knäckebröd 25.0 86.0 2.4 15.8 0.6
Yoghurt 5% fett Yoggi Yunior 125.0 158.6 6.9 18.2 6.4
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
760.0 1465.8 98.0
28.0%
147.4
42.1%
46.2
29.9%

2009-04-11

Dag 20
F# påskskinka,3st knäcke,
M#rostbiff,kokt ägg, 2st potatisar, 4st köttbullar,rödbetsallad.kalvsylta,skagenröra,3st prinskorvar
PÅSKMAT...........

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Rödbetssallad 100.0 72.0 1.3 10.9 2.1
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Rimmad skinka el julskinka gris kokt 4,5% fett 100.0 130.0 22.0 0.1 4.5
Kalvsylta 100.0 100.0 12.0 0.1 5.7
Prinskorv stekt 100.0 282.0 10.5 4.0 25.3
Rimmad skinka el julskinka gris kokt 4,5% fett 100.0 130.0 22.0 0.1 4.5
Skagenröra 100.0 199.0 12.0 2.4 15.7
Rostbiff nöt 100.0 118.0 21.2 0.0 3.6
Hårt bröd vetestärkelse betfiber mjölk 7% fibrer Semper glutenfritt knäckebröd 100.0 346.0 6.3 71.1 2.0
Potatis kokt 175.0 136.0 3.2 28.7 0.2
Köttbullar stekta hemlagade 100.0 177.0 15.8 5.8 10.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1125.0 1760.0 132.6
30.5%
123.2
28.4%
78.7
41.1%

2009-04-10

Dag 19
L# 1st räksmörgås, 1st kokt korv
M# 3 st knäcke med påskskinka

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Hårt bröd vete socker kanel ca 7% fibrer Wasa kanelknäcke 30.0 119.0 3.0 20.4 2.1
Sandwich m räkor ägg sallad majonnäs 190.0 559.9 13.9 41.0 37.4
Rimmad skinka el julskinka gris kokt 4,5% fett 100.0 130.0 22.0 0.1 4.5
Rimmad skinka el julskinka gris kokt 4,5% fett 100.0 130.0 22.0 0.1 4.5
Korv bröd ketchup senap 100.0 255.0 9.8 21.6 14.1
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
520.0 1193.9 70.7
23.9%
83.2
28.1%
62.6
48.0%

2009-04-09

Dag 18
F# 3 st knäcke, 4 st skivor ost, gurka
L# 1 st chiken wraps,apelsinjuice
M# 1 st panraihe.6st msk skinkost

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Mjukost smältost ca 16% fett 15.0 31.0 2.4 0.2 2.3
Hårt bröd råg ca 13% fibrer ICA handlarnas knäckebröd 26.0 92.0 2.4 17.1 0.7
Vitt bröd vatten typ ostfralla ca 3% fibrer 50.0 137.0 5.7 23.6 1.7
Mjukost smältost ca 16% fett 15.0 31.0 2.4 0.2 2.3
Ost hårdost 10% fett 15.0 34.0 4.9 0.2 1.5
Apelsinjuice färskpressad 200.0 96.0 1.4 21.2 0.4
Mjukost smältost ca 16% fett 15.0 31.0 2.4 0.2 2.3
Friterad kyckling 125.0 388.0 28.1 7.2 27.4
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
461.0 840.0 49.7
24.0%
69.9
33.7%
38.6
42.3%

2009-04-08

Dag 17
L#1 st stekt fläskkarre,broccoli,cremefrachie
M#2 st chickenwraps

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Råkost u dressing 70.0 22.0 0.7 3.9 0.1
Broccoli 100.0 35.0 3.5 3.1 0.3
Friterad kyckling 125.0 388.0 28.1 7.2 27.4
Broccoli 100.0 35.0 3.5 3.1 0.3
Creme Fraiche 13% fett, olika smaker 100.0 156.0 2.9 6.7 13.2
Friterad kyckling 125.0 388.0 28.1 7.2 27.4
Råkost u dressing 70.0 22.0 0.7 3.9 0.1
Fläskkarré gris stekt i skivor 100.0 275.0 28.6 0.0 18.0
Vitt bröd mjölk typ mjukt tunnbröd ca 4% fibrer 25.0 70.0 2.0 13.1 0.8
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
815.0 1391.0 98.1
28.4%
48.2
14.0%
87.6
57.6%

2009-04-07

Dag 16
L#omelett,råkost,cremefrachie
M#3 dl mjölk, cherrios,äggröra

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Hårt bröd råg 14,5% fibrer Vika knäckebröd 25.0 86.0 2.4 15.8 0.6
Råkost u dressing 70.0 22.0 0.7 3.9 0.1
Fransk omelett kaffegrädde 135.0 263.0 14.0 0.9 23.0
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin 200.0 95.0 6.8 10.0 3.0
Råkost u dressing 70.0 22.0 0.7 3.9 0.1
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin 200.0 95.0 6.8 10.0 3.0
Broccoli 100.0 35.0 3.5 3.1 0.3
Frukostflingor Loops 100.0 379.0 7.7 75.5 3.2
Äggröra u mjöl (Fin äggröra) 125.0 234.0 16.6 0.0 18.8
Broccoli 100.0 35.0 3.5 3.1 0.3
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1125.0 1266.0 62.7
20.4%
126.2
41.0%
52.4
38.6%

2009-04-06

Dag 15
L#omelett,råkost,dressing
M# äggröra,3dl mjölk, 2 dl flingor

Invägning
Vikt77.4kg
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin 200.0 95.0 6.8 10.0 3.0
Råkost u dressing 70.0 22.0 0.7 3.9 0.1
Frukostflingor berik Special K 40.0 154.0 5.9 30.0 0.7
Råkost u dressing 70.0 22.0 0.7 3.9 0.1
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin 200.0 95.0 6.8 10.0 3.0
Äggröra u mjöl (Fin äggröra) 125.0 234.0 16.6 0.0 18.8
Fransk omelett kaffegrädde 135.0 263.0 14.0 0.9 23.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
840.0 885.0 51.5
23.3%
58.7
26.6%
48.7
50.1%

2009-04-05

Dag 14
F# 2 st stekta ägg, 3st skivor bacon,2 st glas apelsinjuice
M# 1 st fläskkotlett, 1 dl bulgur , broccoli, 2 msk tzatziki

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Bacon gris 100.0 345.0 13.4 0.0 32.8
Ägg stekt 51.0 108.0 6.4 0.0 9.2
Bulgur kokt 140.0 189.0 6.6 36.5 0.7
Broccoli 100.0 35.0 3.5 3.1 0.3
Apelsinjuice färskpressad 200.0 96.0 1.4 21.2 0.4
Fläskkotlett gris stekt 100.0 246.0 25.8 0.0 15.9
Ägg stekt 51.0 108.0 6.4 0.0 9.2
Broccoli 100.0 35.0 3.5 3.1 0.3
Apelsinjuice färskpressad 200.0 96.0 1.4 21.2 0.4
Tzatziki 40.0 25.0 0.9 1.6 1.7
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1082.0 1283.0 69.3
21.9%
86.7
27.4%
70.9
50.8%

2009-04-04

Dag 13
F# 3dl mellenmjölk,1dl cheerios, 4st knäckebröd, 5 st skivor ost
M# 2 gram nötfärs,1st tortillabröd,2st tacoskal, grönsallad, 1msk yougurt.1 msk tomatsås
K# 3st majskolvar. 2msk broccoli,4st knäckebröd,1msk skinkost,
3 rutor mjölkchoklad

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Mjukost smältost ca 16% fett 15.0 31.0 2.4 0.2 2.3
Mjölk 3% fett 200.0 120.0 6.8 9.6 6.0
Majskolv kokt 100.0 100.0 3.3 17.3 1.0
Stekt nötfärs 100.0 163.0 22.0 0.0 8.3
Frukostflingor berik vetekli Allbran Regular 40.0 146.0 4.0 26.7 1.1
Majskolv kokt 100.0 100.0 3.3 17.3 1.0
Ost hårdost 17% fett 15.0 42.0 4.5 0.2 2.6
Tomatsås 70.0 44.0 0.9 2.6 3.1
Hårt bröd råg 14,5% fibrer Vika knäckebröd 25.0 86.0 2.4 15.8 0.6
Pitabröd m falafel sallad sesam pepperoni 325.0 486.8 16.9 56.2 18.5
Mjölk 3% fett 200.0 120.0 6.8 9.6 6.0
Majskolv kokt 100.0 100.0 3.3 17.3 1.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1290.0 1538.8 76.6
20.9%
172.8
47.2%
51.5
31.9%

2009-04-03

Dag 12
L#
M# ca 2 gram kycklingfile

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Kycklingbröst m skinn stekt 125.0 317.0 45.8 0.0 14.8
Kyckling m skinn stekt 125.0 362.0 38.2 0.0 23.2
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
250.0 679.0 84.0
49.4%
0.0
0%
38.0
50.6%
« Äldre inlägg