mitranesas viktdagbok

« Till mitranesas profil

2021-01-07

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Potatis kokt 250.0 194.2 4.5 41.0 0.2
Sötmandel torkad 50.0 304.5 10.0 6.7 26.0
Grahamsbröd m vatten ca 6% fibrer 100.0 240.0 7.4 45.4 1.4
Äpple m skal 125.0 69.0 0.2 15.5 0.1
Jordnötssmör 20.0 123.0 4.5 2.9 10.2
Chokladdryck mjölk 100.0 85.0 3.5 10.4 3.1
Kycklingmage 250.0 277.5 45.5 0.0 10.5
Rågbröd ca 6% fibrer 100.0 250.0 7.5 45.6 2.5
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
995.0 1543.2 83.1
22.3%
167.5
44.9%
54.0
32.8%

2021-01-06

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Kaffe bryggt 200.0 4.0 0.2 0.8 0.0
Mjölk 3% fett 100.0 60.0 3.4 4.8 3.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
300.0 64.0 3.6
22.5%
5.6
35.0%
3.0
42.5%

2021-01-05

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Havregrynsgröt 200.0 136.0 4.8 21.2 2.6
Smör 80% fett 10.0 72.0 0.0 0.0 8.0
Honung 20.0 66.4 0.1 16.3 0.0
Entrecôte nöt stekt 50.0 108.0 13.0 0.0 6.2
Mjölk 3% fett 200.0 120.0 6.8 9.6 6.0
Basmatiris okokt 100.0 359.0 9.2 76.7 1.0
Morot 70.0 31.0 0.4 6.1 0.2
Digestivekex 50.0 238.0 3.2 33.0 9.9
Champinjoner 50.0 13.0 1.3 1.5 0.1
Squash 100.0 17.0 1.2 2.2 0.1
Chokladdryck mjölk 250.0 212.5 8.8 26.0 7.8
Äpple u skal 70.0 43.9 0.1 10.2 0.1
Lök gul röd 30.0 9.6 0.4 1.8 0.0
Vitlök 20.0 32.0 1.3 6.2 0.1
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1220.0 1458.4 50.6
14.2%
210.8
59.1%
42.1
26.8%

2021-01-04

Mitt första inlägg på ViktPejl.

Invägning
Vikt82.0kg
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Stenbitskaviar 20.0 23.6 2.8 0.6 1.1
Grahamsbröd m vatten ca 6% fibrer 100.0 240.0 7.4 45.4 1.4
Ägg stekt 150.0 317.7 18.8 0.0 27.0
Kycklingmage 100.0 111.0 18.2 0.0 4.2
Limejuice konc konserv 100.0 28.0 0.2 6.2 0.2
Jasminris kokt 200.0 232.2 4.8 51.4 0.4
Kaffe bryggt 150.0 3.0 0.2 0.6 0.0
Oliver gröna inlagda 100.0 129.0 1.4 1.6 12.7
Valnötter 30.0 200.7 4.3 3.9 18.6
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
950.0 1285.2 58.1
18.4%
109.7
34.6%
65.6
47.0%