mitranesas viktdagbok

« Till mitranesas profil

2021-01-07

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Rågbröd ca 6% fibrer 100.0 250.0 7.5 45.6 2.5
Potatis kokt 250.0 194.2 4.5 41.0 0.2
Kycklingmage 250.0 277.5 45.5 0.0 10.5
Grahamsbröd m vatten ca 6% fibrer 100.0 240.0 7.4 45.4 1.4
Chokladdryck mjölk 100.0 85.0 3.5 10.4 3.1
Äpple m skal 125.0 69.0 0.2 15.5 0.1
Sötmandel torkad 50.0 304.5 10.0 6.7 26.0
Jordnötssmör 20.0 123.0 4.5 2.9 10.2
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
995.0 1543.2 83.1
22.3%
167.5
44.9%
54.0
32.8%

2021-01-06

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Mjölk 3% fett 100.0 60.0 3.4 4.8 3.0
Kaffe bryggt 200.0 4.0 0.2 0.8 0.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
300.0 64.0 3.6
22.5%
5.6
35.0%
3.0
42.5%

2021-01-05

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Vitlök 20.0 32.0 1.3 6.2 0.1
Havregrynsgröt 200.0 136.0 4.8 21.2 2.6
Smör 80% fett 10.0 72.0 0.0 0.0 8.0
Äpple u skal 70.0 43.9 0.1 10.2 0.1
Lök gul röd 30.0 9.6 0.4 1.8 0.0
Mjölk 3% fett 200.0 120.0 6.8 9.6 6.0
Basmatiris okokt 100.0 359.0 9.2 76.7 1.0
Squash 100.0 17.0 1.2 2.2 0.1
Chokladdryck mjölk 250.0 212.5 8.8 26.0 7.8
Morot 70.0 31.0 0.4 6.1 0.2
Digestivekex 50.0 238.0 3.2 33.0 9.9
Honung 20.0 66.4 0.1 16.3 0.0
Entrecôte nöt stekt 50.0 108.0 13.0 0.0 6.2
Champinjoner 50.0 13.0 1.3 1.5 0.1
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1220.0 1458.4 50.6
14.2%
210.8
59.1%
42.1
26.8%

2021-01-04

Mitt första inlägg på ViktPejl.

Invägning
Vikt82.0kg
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Oliver gröna inlagda 100.0 129.0 1.4 1.6 12.7
Valnötter 30.0 200.7 4.3 3.9 18.6
Stenbitskaviar 20.0 23.6 2.8 0.6 1.1
Kaffe bryggt 150.0 3.0 0.2 0.6 0.0
Ägg stekt 150.0 317.7 18.8 0.0 27.0
Jasminris kokt 200.0 232.2 4.8 51.4 0.4
Kycklingmage 100.0 111.0 18.2 0.0 4.2
Grahamsbröd m vatten ca 6% fibrer 100.0 240.0 7.4 45.4 1.4
Limejuice konc konserv 100.0 28.0 0.2 6.2 0.2
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
950.0 1285.2 58.1
18.4%
109.7
34.6%
65.6
47.0%