mitranesas viktdagbok

« Till mitranesas profil

2021-01-07

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Kycklingmage 250.0 277.5 45.5 0.0 10.5
Chokladdryck mjölk 100.0 85.0 3.5 10.4 3.1
Jordnötssmör 20.0 123.0 4.5 2.9 10.2
Äpple m skal 125.0 69.0 0.2 15.5 0.1
Grahamsbröd m vatten ca 6% fibrer 100.0 240.0 7.4 45.4 1.4
Rågbröd ca 6% fibrer 100.0 250.0 7.5 45.6 2.5
Potatis kokt 250.0 194.2 4.5 41.0 0.2
Sötmandel torkad 50.0 304.5 10.0 6.7 26.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
995.0 1543.2 83.1
22.3%
167.5
44.9%
54.0
32.8%

2021-01-06

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Kaffe bryggt 200.0 4.0 0.2 0.8 0.0
Mjölk 3% fett 100.0 60.0 3.4 4.8 3.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
300.0 64.0 3.6
22.5%
5.6
35.0%
3.0
42.5%

2021-01-05

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Äpple u skal 70.0 43.9 0.1 10.2 0.1
Lök gul röd 30.0 9.6 0.4 1.8 0.0
Squash 100.0 17.0 1.2 2.2 0.1
Chokladdryck mjölk 250.0 212.5 8.8 26.0 7.8
Champinjoner 50.0 13.0 1.3 1.5 0.1
Morot 70.0 31.0 0.4 6.1 0.2
Digestivekex 50.0 238.0 3.2 33.0 9.9
Mjölk 3% fett 200.0 120.0 6.8 9.6 6.0
Basmatiris okokt 100.0 359.0 9.2 76.7 1.0
Vitlök 20.0 32.0 1.3 6.2 0.1
Havregrynsgröt 200.0 136.0 4.8 21.2 2.6
Smör 80% fett 10.0 72.0 0.0 0.0 8.0
Honung 20.0 66.4 0.1 16.3 0.0
Entrecôte nöt stekt 50.0 108.0 13.0 0.0 6.2
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1220.0 1458.4 50.6
14.2%
210.8
59.1%
42.1
26.8%

2021-01-04

Mitt första inlägg på ViktPejl.

Invägning
Vikt82.0kg
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Kaffe bryggt 150.0 3.0 0.2 0.6 0.0
Jasminris kokt 200.0 232.2 4.8 51.4 0.4
Limejuice konc konserv 100.0 28.0 0.2 6.2 0.2
Kycklingmage 100.0 111.0 18.2 0.0 4.2
Ägg stekt 150.0 317.7 18.8 0.0 27.0
Oliver gröna inlagda 100.0 129.0 1.4 1.6 12.7
Valnötter 30.0 200.7 4.3 3.9 18.6
Stenbitskaviar 20.0 23.6 2.8 0.6 1.1
Grahamsbröd m vatten ca 6% fibrer 100.0 240.0 7.4 45.4 1.4
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
950.0 1285.2 58.1
18.4%
109.7
34.6%
65.6
47.0%