monica83s viktdagbok

« Till monica83s profil

2009-03-11

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Vitt bröd vatten typ ostfralla ca 3% fibrer 50.0 137.0 5.7 23.6 1.7
Ajvar relish grönsakspasta m paprika aubergin 10.0 7.0 0.1 0.7 0.4
Vaniljsås pulver tillagad m mjölk 10.0 10.6 0.3 1.6 0.3
Bordsmargarin Bregott mellan 60% fett berik 5.0 27.0 0.1 0.1 3.0
Kaffe bryggt 100.0 2.0 0.1 0.4 0.0
Rågbröd osötat ca 9% fibrer 10.0 24.7 0.7 4.6 0.2
Mjukost smältost ca 22% fett La vache qui rit 100.0 273.0 10.3 8.2 22.4
Äppelpaj 50.0 116.6 1.2 14.2 6.0
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin 20.0 9.5 0.7 1.0 0.3
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
355.0 607.4 19.2
12.7%
54.4
35.9%
34.3
51.4%

2009-03-10

Dagens Aktiviteter
Aktivitet Minuter Kcal
Promenad, 5,6 km/h (10,1 min/km) 30.0 150
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Rostbiff nöt 2.0 2.4 0.4 0.0 0.1
Kaffe bryggt 15.0 0.3 0.0 0.1 0.0
Baguette grov m ost skinka sallad lättmajonnäs 475.0 872.1 36.6 123.0 21.8
Bacon gris 100.0 345.0 13.4 0.0 32.8
Rågbröd osötat ca 9% fibrer 10.0 24.7 0.7 4.6 0.2
Squash 100.0 17.0 1.2 2.2 0.1
Bordsmargarin Bregott mellan 60% fett berik 2.0 10.8 0.0 0.0 1.2
Matlagningsgrädde 15% fett 50.0 81.0 1.5 2.2 7.5
Mjukost smältost ca 22% fett La vache qui rit 20.0 54.6 2.1 1.6 4.5
Pasta kokt m salt 220.0 284.9 9.9 57.0 0.9
Ajvar relish grönsakspasta m paprika aubergin 10.0 7.0 0.1 0.7 0.4
Fetaost 25% fett 50.0 148.5 8.8 0.9 12.4
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1054.0 1848.3 74.7
16.5%
192.3
42.5%
81.9
41.0%

2009-03-09

Är sjuk och kan inte träna snyft :-(

Invägning
Vikt71.0kg
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Sushi olika sorter 200.0 221.0 14.0 30.8 4.4
Lax 100.0 181.0 18.4 0.0 12.0
Kaffe bryggt 150.0 3.0 0.2 0.6 0.0
Pasta 100.0 360.0 12.5 71.9 1.2
Fetaost 25% fett 50.0 148.5 8.8 0.9 12.4
Ajvar relish grönsakspasta m paprika aubergin 10.0 7.0 0.1 0.7 0.4
Sushi rulle crabfish o gurka 200.0 179.0 7.2 35.2 0.6
Rågbröd osötat ca 9% fibrer 10.0 24.7 0.7 4.6 0.2
Mellanmjölk 1,5% fett berik med D-vitamin 10.0 4.8 0.3 0.5 0.2
Bordsmargarin Bregott mellan 60% fett berik 2.0 10.8 0.0 0.0 1.2
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
832.0 1139.8 62.2
22.1%
145.2
51.6%
32.6
26.3%