mrxs viktdagbok

« Till mrxs profil

2018-03-27

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Kex Marie 25.0 112.2 1.6 18.7 3.2
Frukost - Mjölk,knäckebröd,banan 100.0 270.0 0.0 0.0 0.0
Mellanmjölk 1,5% fett berik med D-vitamin 200.0 95.0 6.8 10.0 3.0
Potatis kokt 200.0 155.4 3.6 32.8 0.2
Hallon frysta 125.0 47.0 1.2 6.8 0.6
Fläskkotlett gris stekt 120.0 295.2 31.0 0.0 19.1
Frukostflingor berik Corn flakes majs 30.0 114.0 2.4 24.8 0.3
Vindruvor 130.0 97.8 0.9 20.4 0.8
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
930.0 1186.6 47.5
21.3%
113.5
51.0%
27.2
27.7%

2018-03-26

Invägning
Vikt96.4kg
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Vitt bröd tortilla 4,6% fibrer 80.0 245.6 6.3 40.5 5.4
Hårt bröd råg 15,5% fibrer Wasa husman 24.0 85.0 2.4 15.5 0.6
Mellanmjölk 1,5% fett berik med D-vitamin 200.0 95.0 6.8 10.0 3.0
Köttfärs blandfärs (50% nöt 50% gris) 70.0 142.8 12.7 0.0 10.4
Frukostflingor berik Corn flakes majs 30.0 114.0 2.4 24.8 0.3
Banan 90.0 90.0 1.5 19.5 0.0
Banan 90.0 90.0 1.5 19.5 0.0
Mellanmjölk 1,5% fett berik med D-vitamin 200.0 95.0 6.8 10.0 3.0
Gräddfil 12% fett 40.0 54.8 1.2 1.8 4.8
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
824.0 1012.2 41.6
16.9%
141.6
57.7%
27.5
25.4%

2018-03-25

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Baguette grov m ost skinka sallad lättmajonnäs 180.0 330.5 13.9 46.6 8.3
Popcorn mikro 22% fett 65.0 292.5 6.1 27.9 14.4
Mellanmjölk 1,5% fett berik med D-vitamin 200.0 95.0 6.8 10.0 3.0
Frukostflingor berik Corn flakes majs 45.0 171.0 3.6 37.2 0.4
Kex Marie 35.0 157.2 2.3 26.1 4.5
Hallon frysta 125.0 47.0 1.2 6.8 0.6
Vindruvor 125.0 94.0 0.9 19.6 0.8
Äpple u skal 110.0 69.0 0.2 16.1 0.1
Päron 138.0 74.0 0.6 15.0 0.1
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1023.0 1330.2 35.6
11.3%
205.3
65.4%
32.2
23.3%

2018-03-24

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Frukost - Mjölk,knäckebröd,banan 100.0 270.0 0.0 0.0 0.0
Ost hårdost 38% fett 15.0 63.0 3.0 0.2 5.7
Digestivekex 50.0 238.0 3.2 33.0 9.9
Lättmargarin Lätta 40% fett berik 10.0 36.0 0.0 0.4 4.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
175.0 607.0 6.2
7.4%
33.6
39.9%
19.6
52.8%

2018-03-23

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Klyftpotatis u skal ugnsstekt m rapsolja 175.0 211.0 3.8 40.4 2.8
Mellanmjölk 1,5% fett berik med D-vitamin 200.0 95.0 6.8 10.0 3.0
Biggans Persiljesmör 20.0 121.0 0.1 0.1 13.4
Vitt bröd vatten typ franska ca 3% fibrer 60.0 155.4 5.0 29.3 1.4
Ost hårdost 38% fett 20.0 84.0 4.0 0.3 7.6
Lättmargarin Lätta 40% fett berik 10.0 36.0 0.0 0.4 4.0
Rökt kalkon 15.0 20.0 3.6 0.0 0.6
Banan 90.0 90.0 1.5 19.5 0.0
Fetaost 25% fett 20.0 59.4 3.5 0.4 4.9
Hårt bröd råg 15,5% fibrer Wasa husman 24.0 85.0 2.4 15.5 0.6
Fransyska nöt 150.0 174.0 31.2 0.0 5.2
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
784.0 1130.8 61.9
22.4%
115.9
41.9%
43.5
35.7%

2018-03-22

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Rökt kalkon 30.0 39.9 7.2 0.0 1.2
Vindruvor 125.0 94.0 0.9 19.6 0.8
Lättmargarin Lätta 40% fett berik 5.0 18.0 0.0 0.2 2.0
Hårt bröd råg 15,5% fibrer Wasa husman 24.0 85.0 2.4 15.5 0.6
Hårt bröd råg ca 16% fibrer Wasa sport 26.0 89.0 2.6 16.1 0.5
Vitt bröd vatten typ franska ca 3% fibrer 80.0 207.2 6.6 39.0 1.9
Kex Marie 20.0 89.8 1.3 14.9 2.6
Mellanmjölk 1,5% fett berik med D-vitamin 200.0 95.0 6.8 10.0 3.0
Ost hårdost 38% fett 15.0 63.0 3.0 0.2 5.7
Banan 100.0 100.0 1.7 21.7 0.0
Lättmargarin Lätta 40% fett berik 5.0 18.0 0.0 0.2 2.0
Köttsoppa nötkött 250.0 146.0 13.8 3.8 8.0
Ost hårdost 38% fett 15.0 63.0 3.0 0.2 5.7
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
895.0 1107.9 49.3
18.4%
141.4
52.8%
34.0
28.8%

2018-03-21

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Ost hårdost 38% fett 40.0 168.0 8.0 0.5 15.2
Hårt bröd råg 15,5% fibrer Wasa husman 30.0 106.3 3.0 19.4 0.8
Kex Marie 20.0 89.8 1.3 14.9 2.6
Mellanmjölk 1,5% fett berik med D-vitamin 200.0 95.0 6.8 10.0 3.0
Banan 90.0 90.0 1.5 19.5 0.0
Hårt bröd råg 15,5% fibrer Wasa husman 30.0 106.3 3.0 19.4 0.8
Banan 90.0 90.0 1.5 19.5 0.0
Mellanmjölk 1,5% fett berik med D-vitamin 200.0 95.0 6.8 10.0 3.0
Vindruvor 125.0 94.0 0.9 19.6 0.8
Rökt skinka gris stekt 80.0 130.4 19.8 0.0 5.7
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
905.0 1064.8 52.6
20.4%
132.8
51.5%
31.9
28.1%

2018-03-20

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Mellanmjölk 1,5% fett berik med D-vitamin 200.0 95.0 6.8 10.0 3.0
Hårt bröd råg 15,5% fibrer Wasa husman 24.0 85.0 2.4 15.5 0.6
Banan 100.0 100.0 1.7 21.7 0.0
Banan 100.0 100.0 1.7 21.7 0.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
424.0 380.0 12.6
14.1%
68.9
76.8%
3.6
9.1%

2018-03-19

Invägning
Vikt99.5kg
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Köttfärs blandfärs (50% nöt 50% gris) 100.0 204.0 18.1 0.0 14.8
Kex Marie 20.0 89.8 1.3 14.9 2.6
Vindruvor 125.0 94.0 0.9 19.6 0.8
Mellanmjölk 1,5% fett berik med D-vitamin 200.0 95.0 6.8 10.0 3.0
Pasta berik kokt m salt 200.0 262.0 9.8 50.2 1.6
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
645.0 744.8 36.9
20.1%
94.7
51.7%
22.8
28.2%

2018-01-11

Invägning
Vikt97.0kg
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Kex Marie 25.0 112.2 1.6 18.7 3.2
Banan 400.0 400.0 6.8 86.8 0.0
Popcorn mikro 22% fett 100.0 450.0 9.4 42.9 22.1
Hårt bröd råg 15,5% fibrer Wasa husman 65.0 230.2 6.5 42.0 1.6
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin 200.0 95.0 6.8 10.0 3.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
790.0 1287.4 31.1
10.4%
200.4
67.0%
29.9
22.7%

2017-11-18

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Ost hårdost 38% fett 20.0 84.0 4.0 0.3 7.6
Chips smaksatta 34% fett 20.0 105.2 1.1 10.3 6.4
Banan 80.0 80.0 1.4 17.4 0.0
Jordnötter torkade 20.0 117.4 5.1 1.6 9.8
Popcorn mikro 22% fett 20.0 90.0 1.9 8.6 4.4
Rökt skinka gris 6% fett 10.0 13.8 2.1 0.0 0.6
Vitt bröd vatten typ franska ca 3% fibrer 80.0 207.2 6.6 39.0 1.9
Skumbilar Ahlgrens bilar 50.0 184.5 3.4 41.8 0.0
Lättmargarin Lätta 40% fett berik 5.0 18.0 0.0 0.2 2.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
305.0 900.1 25.6
11.7%
119.2
54.4%
32.7
33.9%
Nyare inlägg »