rolfs viktdagbok

« Till rolfs profil

2009-12-09

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Tonfisk konserv i tomat 118.0 106.2 17.7 8.1 0.4
Bordsmargarin Bregott havssaltat 80% fett berik 12.0 86.4 0.0 0.0 9.6
F2 ägg 112.0 157.9 14.1 0.0 11.3
Lätt-kavring BM 65.0 140.7 4.7 28.5 0.7
Potatis 126.0 95.8 2.3 20.3 0.1
ost gouda klöver 51.0 188.7 13.3 0.8 14.8
F1 bacon 76.0 262.2 10.2 0.0 24.9
Brieost vitmögelost 28% fett 42.0 138.6 8.3 0.2 11.8
F3 tomat 94.0 20.7 0.8 3.6 0.2
leverpastej Scan bredbar 14.0 37.8 1.4 0.8 3.2
Morot 81.0 35.9 0.5 7.0 0.2
Brieost vitmögelost 28% fett 36.0 118.8 7.1 0.2 10.1
vispgrädde 36% 16.0 64.0 0.0 0.5 5.8
Salladskål 50.0 10.0 0.7 1.3 0.1
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
893.0 1463.7 81.1
22.3%
71.3
19.6%
93.2
58.1%

2009-12-08

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Lätt-kavring BM 35.0 75.7 2.6 15.3 0.4
Bordsmargarin Bregott havssaltat 80% fett berik 13.0 93.6 0.0 0.0 10.4
F2 ägg 108.0 152.3 13.6 0.0 10.9
vispgrädde 36% 25.0 100.0 0.0 0.8 9.0
ost gouda klöver 11.0 40.7 2.9 0.2 3.2
Pasta 45.0 162.0 5.6 32.4 0.5
F1 bacon 80.0 276.0 10.7 0.0 26.2
Rapsolja oberik 5.0 44.2 0.0 0.0 5.0
F3 tomat 91.0 20.0 0.7 3.5 0.2
Lök gul fryst 58.0 16.8 0.9 2.4 0.0
Bordsmargarin Bregott havssaltat 80% fett berik 11.0 79.2 0.0 0.0 8.8
Lätt-kavring BM 47.0 101.7 3.4 20.6 0.5
Köttfärs nötfärs 15% fett 125.0 257.5 23.9 0.0 18.1
Brieost vitmögelost 28% fett 25.0 82.5 5.0 0.1 7.0
leverpastej Scan bredbar 12.0 32.4 1.2 0.7 2.8
ost gouda klöver 12.0 44.4 3.1 0.2 3.5
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
703.0 1579.0 73.6
18.8%
76.2
19.5%
106.5
61.7%

2009-12-07

Invägning
Vikt91.6kg
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
F2 ägg 118.0 166.4 14.9 0.0 11.9
Rapsolja oberik 5.0 44.2 0.0 0.0 5.0
vispgrädde 36% 22.0 88.0 0.0 0.7 7.9
Hårt bröd råg 16% fibrer Crisp o Finn crisp 26.0 90.7 2.9 16.3 0.5
Köttfärs nötfärs 15% fett 125.0 257.5 23.9 0.0 18.1
ost gouda klöver 22.0 81.4 5.7 0.3 6.4
Bordsmargarin Bregott havssaltat 80% fett berik 10.0 72.0 0.0 0.0 8.0
F3 tomat 42.0 9.2 0.3 1.6 0.1
ost gouda klöver 24.0 88.8 6.2 0.4 7.0
Bordsmargarin Bregott havssaltat 80% fett berik 10.0 72.0 0.0 0.0 8.0
F1 bacon 83.0 286.4 11.1 0.0 27.2
Lök gul röd 58.0 18.6 0.7 3.5 0.1
leverpastej Scan bredbar 12.0 32.4 1.2 0.7 2.8
Solrosbröd Bm4 65.0 186.2 5.2 30.9 4.0
vispgrädde 36% 12.0 48.0 0.0 0.4 4.3
F3 tomat 85.0 18.7 0.7 3.2 0.2
Pasta 46.0 165.6 5.8 33.1 0.6
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
765.0 1726.1 78.6
18.5%
91.1
21.5%
112.1
60.0%

2009-12-06

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
F1 bacon 83.0 286.4 11.1 0.0 27.2
Falukorv 23% fett 71.0 183.9 7.0 2.6 16.3
Bordsmargarin Bregott havssaltat 80% fett berik 34.0 244.8 0.0 0.0 27.2
Solrosbröd Bm4 149.0 426.9 11.9 70.8 9.2
Morot 35.0 15.5 0.2 3.0 0.1
Hårt bröd råg 16% fibrer Crisp o Finn crisp 12.0 41.9 1.3 7.5 0.2
Ost hårdost 17% fett 29.0 81.2 8.7 0.4 5.0
leverpastej Scan bredbar 24.0 64.8 2.4 1.4 5.5
ost gouda klöver 77.0 284.9 20.0 1.2 22.3
Brieost vitmögelost 28% fett 52.0 171.6 10.3 0.3 14.6
F3 tomat 95.0 20.9 0.8 3.6 0.2
vispgrädde 36% 10.0 40.0 0.0 0.3 3.6
F2 ägg 112.0 157.9 14.1 0.0 11.3
Potatis 124.0 94.2 2.2 20.0 0.1
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
907.0 2114.9 90.0
17.1%
111.1
21.2%
142.8
61.7%

2009-12-05

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
leverpastej Scan bredbar 34.0 91.8 3.4 2.0 7.8
Ost hårdost 17% fett 13.0 36.4 3.9 0.2 2.2
F2 ägg 112.0 157.9 14.1 0.0 11.3
Kycklingbröstfilé u skinn 144.0 151.2 33.3 0.0 1.7
Mellangrädde 27% fett 34.0 89.8 0.9 1.3 9.2
lingonbröd 4 dec 50.0 117.2 3.2 22.7 1.4
Potatis 61.0 46.4 1.1 9.8 0.1
Ost hårdost 17% fett 17.0 47.6 5.1 0.2 2.9
F1 bacon 73.0 251.8 9.8 0.0 23.9
dressing Felix 10K 30.0 72.0 0.2 3.0 6.6
lingonbröd 4 dec 52.0 121.8 3.3 23.6 1.5
F3 tomat 98.0 21.6 0.8 3.7 0.2
dujardin 95.0 29.4 2.2 4.8 0.2
Solrosbröd Bm4 69.0 197.7 5.5 32.8 4.3
Bordsmargarin Bregott havssaltat 80% fett berik 7.0 50.4 0.0 0.0 5.6
Bordsmargarin Bregott havssaltat 80% fett berik 17.0 122.4 0.0 0.0 13.6
Salladskål 102.0 20.4 1.4 2.7 0.2
Morot 81.0 35.9 0.5 7.0 0.2
Sardiner i tomatsås konserv 45.0 97.6 9.2 0.3 6.7
vispgrädde 36% 22.0 88.0 0.0 0.7 7.9
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1156.0 1847.3 97.9
21.4%
114.8
25.1%
107.5
53.4%

2009-12-04

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Mellangrädde 27% fett 54.0 142.6 1.4 2.0 14.6
Bordsmargarin Bregott havssaltat 80% fett berik 11.0 79.2 0.0 0.0 8.8
F3 tomat 84.0 18.5 0.7 3.2 0.2
Ljust formbröd, bakm 1 25.0 61.6 2.1 11.8 0.7
Bordsmargarin Bregott havssaltat 80% fett berik 8.0 57.6 0.0 0.0 6.4
leverpastej Scan bredbar 22.0 59.4 2.2 1.3 5.1
F2 ägg 114.0 160.7 14.4 0.0 11.5
Potatis 180.0 136.8 3.2 29.0 0.2
Solrosbröd Bm4 35.0 100.3 2.8 16.6 2.2
Bordsmargarin Bregott havssaltat 80% fett berik 7.0 50.4 0.0 0.0 5.6
Ost hårdost 17% fett 18.0 50.4 5.4 0.2 3.1
lingonbröd, modifierat bm 52.0 121.0 13.2 94.3 13.5
F1 bacon 79.0 272.6 10.6 0.0 25.9
Smör 80% fett 15.0 108.0 0.0 0.0 12.0
vispgrädde 36% 22.0 88.0 0.0 0.7 7.9
Torsk 200.0 150.0 34.0 0.0 1.4
Ost hårdost 17% fett 10.0 28.0 3.0 0.1 1.7
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
936.0 1685.1 93.0
17.7%
159.2
30.3%
120.8
52.1%

2009-12-03

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
leverpastej Scan bredbar 15.0 40.5 1.5 0.9 3.4
Sardiner i tomatsås konserv 64.0 138.9 13.1 0.4 9.5
F2 ägg 108.0 152.3 13.6 0.0 10.9
dujardin 50.0 15.5 1.2 2.5 0.1
Rågsiktsbröd ca 4% fibrer 30.0 80.0 2.1 15.4 0.7
Solrosbröd Bm4 51.0 146.1 4.1 24.2 3.2
Ost hårdost 31% fett 14.0 54.1 3.6 0.2 4.4
Kalvsylta 10.0 10.0 1.2 0.0 0.6
F1 bacon 60.0 207.0 8.0 0.0 19.7
Salladskål 75.0 15.0 1.0 2.0 0.2
Vitt bröd grov baguette surdeg bakad i butik 4,4% fibrer 60.0 156.0 4.6 31.0 0.7
F3 tomat 99.0 21.8 0.8 3.8 0.2
dressing Felix 10K 30.0 72.0 0.2 3.0 6.6
Rökt medvurst ca 36% fett 10.0 38.3 1.6 0.1 3.6
Bordsmargarin Bregott havssaltat 80% fett berik 8.0 57.6 0.0 0.0 6.4
Brieost vitmögelost 28% fett 41.0 135.3 8.1 0.2 11.5
Ost hårdost 28% fett 10.0 36.7 2.7 0.1 2.8
Kycklingbröstfilé u skinn 131.0 137.6 30.3 0.0 1.6
Bordsmargarin Bregott havssaltat 80% fett berik 10.0 72.0 0.0 0.0 8.0
Ost hårdost 17% fett 14.0 39.2 4.2 0.2 2.4
Solrosbröd Bm4 50.0 143.2 4.0 23.8 3.1
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
940.0 1769.1 105.9
24.1%
107.8
24.5%
99.6
51.4%

2009-12-02

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
F1 bacon 85.0 293.2 11.4 0.0 27.9
Brieost vitmögelost 28% fett 97.0 320.1 19.2 0.5 27.2
Kycklingbröstfilé u skinn 111.0 116.6 25.6 0.0 1.3
dujardin 106.0 32.9 2.4 5.3 0.2
Princesstårta fylld m grädde vaniljkräm hallonsylt marsipan 110.0 325.0 4.7 41.0 15.2
Salladskål 40.0 8.0 0.6 1.0 0.1
Potatis 65.0 49.4 1.2 10.5 0.1
F3 tomat 85.0 18.7 0.7 3.2 0.2
vispgrädde 36% 20.0 80.0 0.0 0.6 7.2
F2 ägg 114.0 160.7 14.4 0.0 11.5
Mellangrädde 27% fett 18.0 47.5 0.5 0.7 4.9
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
851.0 1452.1 80.7
22.4%
62.8
17.4%
95.8
60.2%

2009-12-01

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Mitt eget ljusa formbröd, bakmaskin 1 25.0 61.6 2.1 11.8 1.7
Tomat 122.0 26.8 1.0 4.6 0.2
Tomat 111.0 24.4 0.9 4.2 0.2
Falukorv 23% fett 100.0 259.0 9.9 3.7 23.0
Brieost vitmögelost 28% fett 100.0 330.0 19.8 0.5 28.0
Ägg rått 110.0 155.1 13.9 0.0 11.1
Bordsmargarin Bregott havssaltat 80% fett berik 11.0 79.2 0.0 0.0 8.8
Mellangrädde 27% fett 20.0 52.8 0.5 0.7 5.4
leverpastej Scan bredbar 28.0 75.6 2.8 1.7 6.4
dujardin 164.0 50.8 3.8 8.2 0.3
Solrosbröd Bm4 41.0 117.5 3.3 19.5 2.5
Bacon gris 64.0 220.8 8.6 0.0 21.0
Brieost vitmögelost 28% fett 36.0 118.8 7.1 0.2 10.1
Bordsmargarin Bregott havssaltat 80% fett berik 9.0 64.8 0.0 0.0 7.2
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
941.0 1637.2 73.7
17.8%
55.1
13.3%
125.9
68.9%

2009-11-07

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Joderat salt 4.0 0.0 0.0 0.0 0.0
Rapsolja oberik 10.0 88.4 0.0 0.0 10.0
Kungsörnen fint rågmjöl, /55 110.0 319.0 8.8 64.9 2.8
Lingonsylt 100.0 160.0 0.0 38.5 0.0
Kungsörnen mörkt lantbrödsmjöl /55 82.0 262.4 8.2 53.3 1.6
Kungsörnen vetemjöl Special 150.0 510.0 18.0 103.5 2.2
Torrjäst 4.0 14.4 1.5 1.9 0.1
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
460.0 1354.2 36.5
10.8%
262.1
77.9%
16.7
11.3%

2009-11-05

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Lingonsylt 100.0 160.0 0.0 38.5 0.0
mörkt lantbrödsmjöl 82.0 262.4 8.2 53.3 1.6
Rapsolja oberik 10.0 88.4 0.0 0.0 10.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
192.0 510.8 8.2
6.5%
91.8
72.7%
11.6
20.8%
Nyare inlägg »