rolfs viktdagbok

« Till rolfs profil

2009-12-09

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Morot 81.0 35.9 0.5 7.0 0.2
Brieost vitmögelost 28% fett 36.0 118.8 7.1 0.2 10.1
F1 bacon 76.0 262.2 10.2 0.0 24.9
Brieost vitmögelost 28% fett 42.0 138.6 8.3 0.2 11.8
Potatis 126.0 95.8 2.3 20.3 0.1
ost gouda klöver 51.0 188.7 13.3 0.8 14.8
Salladskål 50.0 10.0 0.7 1.3 0.1
F2 ägg 112.0 157.9 14.1 0.0 11.3
Lätt-kavring BM 65.0 140.7 4.7 28.5 0.7
Tonfisk konserv i tomat 118.0 106.2 17.7 8.1 0.4
Bordsmargarin Bregott havssaltat 80% fett berik 12.0 86.4 0.0 0.0 9.6
F3 tomat 94.0 20.7 0.8 3.6 0.2
leverpastej Scan bredbar 14.0 37.8 1.4 0.8 3.2
vispgrädde 36% 16.0 64.0 0.0 0.5 5.8
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
893.0 1463.7 81.1
22.3%
71.3
19.6%
93.2
58.1%

2009-12-08

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Bordsmargarin Bregott havssaltat 80% fett berik 11.0 79.2 0.0 0.0 8.8
Lätt-kavring BM 47.0 101.7 3.4 20.6 0.5
F1 bacon 80.0 276.0 10.7 0.0 26.2
Rapsolja oberik 5.0 44.2 0.0 0.0 5.0
ost gouda klöver 11.0 40.7 2.9 0.2 3.2
Pasta 45.0 162.0 5.6 32.4 0.5
leverpastej Scan bredbar 12.0 32.4 1.2 0.7 2.8
ost gouda klöver 12.0 44.4 3.1 0.2 3.5
F2 ägg 108.0 152.3 13.6 0.0 10.9
vispgrädde 36% 25.0 100.0 0.0 0.8 9.0
Lätt-kavring BM 35.0 75.7 2.6 15.3 0.4
Bordsmargarin Bregott havssaltat 80% fett berik 13.0 93.6 0.0 0.0 10.4
F3 tomat 91.0 20.0 0.7 3.5 0.2
Lök gul fryst 58.0 16.8 0.9 2.4 0.0
Köttfärs nötfärs 15% fett 125.0 257.5 23.9 0.0 18.1
Brieost vitmögelost 28% fett 25.0 82.5 5.0 0.1 7.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
703.0 1579.0 73.6
18.8%
76.2
19.5%
106.5
61.7%

2009-12-07

Invägning
Vikt91.6kg
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
F1 bacon 83.0 286.4 11.1 0.0 27.2
Lök gul röd 58.0 18.6 0.7 3.5 0.1
leverpastej Scan bredbar 12.0 32.4 1.2 0.7 2.8
Bordsmargarin Bregott havssaltat 80% fett berik 10.0 72.0 0.0 0.0 8.0
F3 tomat 42.0 9.2 0.3 1.6 0.1
Köttfärs nötfärs 15% fett 125.0 257.5 23.9 0.0 18.1
ost gouda klöver 22.0 81.4 5.7 0.3 6.4
F3 tomat 85.0 18.7 0.7 3.2 0.2
Pasta 46.0 165.6 5.8 33.1 0.6
vispgrädde 36% 22.0 88.0 0.0 0.7 7.9
Hårt bröd råg 16% fibrer Crisp o Finn crisp 26.0 90.7 2.9 16.3 0.5
F2 ägg 118.0 166.4 14.9 0.0 11.9
Rapsolja oberik 5.0 44.2 0.0 0.0 5.0
ost gouda klöver 24.0 88.8 6.2 0.4 7.0
Bordsmargarin Bregott havssaltat 80% fett berik 10.0 72.0 0.0 0.0 8.0
Solrosbröd Bm4 65.0 186.2 5.2 30.9 4.0
vispgrädde 36% 12.0 48.0 0.0 0.4 4.3
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
765.0 1726.1 78.6
18.5%
91.1
21.5%
112.1
60.0%

2009-12-06

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Brieost vitmögelost 28% fett 52.0 171.6 10.3 0.3 14.6
Hårt bröd råg 16% fibrer Crisp o Finn crisp 12.0 41.9 1.3 7.5 0.2
Ost hårdost 17% fett 29.0 81.2 8.7 0.4 5.0
Morot 35.0 15.5 0.2 3.0 0.1
F2 ägg 112.0 157.9 14.1 0.0 11.3
Potatis 124.0 94.2 2.2 20.0 0.1
Bordsmargarin Bregott havssaltat 80% fett berik 34.0 244.8 0.0 0.0 27.2
Solrosbröd Bm4 149.0 426.9 11.9 70.8 9.2
F1 bacon 83.0 286.4 11.1 0.0 27.2
Falukorv 23% fett 71.0 183.9 7.0 2.6 16.3
leverpastej Scan bredbar 24.0 64.8 2.4 1.4 5.5
ost gouda klöver 77.0 284.9 20.0 1.2 22.3
F3 tomat 95.0 20.9 0.8 3.6 0.2
vispgrädde 36% 10.0 40.0 0.0 0.3 3.6
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
907.0 2114.9 90.0
17.1%
111.1
21.2%
142.8
61.7%

2009-12-05

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Bordsmargarin Bregott havssaltat 80% fett berik 7.0 50.4 0.0 0.0 5.6
Bordsmargarin Bregott havssaltat 80% fett berik 17.0 122.4 0.0 0.0 13.6
F1 bacon 73.0 251.8 9.8 0.0 23.9
dressing Felix 10K 30.0 72.0 0.2 3.0 6.6
lingonbröd 4 dec 52.0 121.8 3.3 23.6 1.5
lingonbröd 4 dec 50.0 117.2 3.2 22.7 1.4
Potatis 61.0 46.4 1.1 9.8 0.1
Ost hårdost 17% fett 17.0 47.6 5.1 0.2 2.9
Sardiner i tomatsås konserv 45.0 97.6 9.2 0.3 6.7
vispgrädde 36% 22.0 88.0 0.0 0.7 7.9
F2 ägg 112.0 157.9 14.1 0.0 11.3
Kycklingbröstfilé u skinn 144.0 151.2 33.3 0.0 1.7
Mellangrädde 27% fett 34.0 89.8 0.9 1.3 9.2
leverpastej Scan bredbar 34.0 91.8 3.4 2.0 7.8
Ost hårdost 17% fett 13.0 36.4 3.9 0.2 2.2
F3 tomat 98.0 21.6 0.8 3.7 0.2
dujardin 95.0 29.4 2.2 4.8 0.2
Solrosbröd Bm4 69.0 197.7 5.5 32.8 4.3
Salladskål 102.0 20.4 1.4 2.7 0.2
Morot 81.0 35.9 0.5 7.0 0.2
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1156.0 1847.3 97.9
21.4%
114.8
25.1%
107.5
53.4%

2009-12-04

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Ost hårdost 17% fett 18.0 50.4 5.4 0.2 3.1
lingonbröd, modifierat bm 52.0 121.0 13.2 94.3 13.5
F2 ägg 114.0 160.7 14.4 0.0 11.5
Potatis 180.0 136.8 3.2 29.0 0.2
Bordsmargarin Bregott havssaltat 80% fett berik 8.0 57.6 0.0 0.0 6.4
leverpastej Scan bredbar 22.0 59.4 2.2 1.3 5.1
Torsk 200.0 150.0 34.0 0.0 1.4
Ost hårdost 17% fett 10.0 28.0 3.0 0.1 1.7
F3 tomat 84.0 18.5 0.7 3.2 0.2
Ljust formbröd, bakm 1 25.0 61.6 2.1 11.8 0.7
Mellangrädde 27% fett 54.0 142.6 1.4 2.0 14.6
Bordsmargarin Bregott havssaltat 80% fett berik 11.0 79.2 0.0 0.0 8.8
Solrosbröd Bm4 35.0 100.3 2.8 16.6 2.2
Bordsmargarin Bregott havssaltat 80% fett berik 7.0 50.4 0.0 0.0 5.6
F1 bacon 79.0 272.6 10.6 0.0 25.9
Smör 80% fett 15.0 108.0 0.0 0.0 12.0
vispgrädde 36% 22.0 88.0 0.0 0.7 7.9
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
936.0 1685.1 93.0
17.7%
159.2
30.3%
120.8
52.1%

2009-12-03

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Bordsmargarin Bregott havssaltat 80% fett berik 8.0 57.6 0.0 0.0 6.4
Brieost vitmögelost 28% fett 41.0 135.3 8.1 0.2 11.5
Ost hårdost 28% fett 10.0 36.7 2.7 0.1 2.8
F1 bacon 60.0 207.0 8.0 0.0 19.7
Salladskål 75.0 15.0 1.0 2.0 0.2
Vitt bröd grov baguette surdeg bakad i butik 4,4% fibrer 60.0 156.0 4.6 31.0 0.7
Solrosbröd Bm4 51.0 146.1 4.1 24.2 3.2
Ost hårdost 31% fett 14.0 54.1 3.6 0.2 4.4
Kalvsylta 10.0 10.0 1.2 0.0 0.6
Ost hårdost 17% fett 14.0 39.2 4.2 0.2 2.4
Solrosbröd Bm4 50.0 143.2 4.0 23.8 3.1
F2 ägg 108.0 152.3 13.6 0.0 10.9
dujardin 50.0 15.5 1.2 2.5 0.1
Rågsiktsbröd ca 4% fibrer 30.0 80.0 2.1 15.4 0.7
leverpastej Scan bredbar 15.0 40.5 1.5 0.9 3.4
Sardiner i tomatsås konserv 64.0 138.9 13.1 0.4 9.5
F3 tomat 99.0 21.8 0.8 3.8 0.2
dressing Felix 10K 30.0 72.0 0.2 3.0 6.6
Rökt medvurst ca 36% fett 10.0 38.3 1.6 0.1 3.6
Kycklingbröstfilé u skinn 131.0 137.6 30.3 0.0 1.6
Bordsmargarin Bregott havssaltat 80% fett berik 10.0 72.0 0.0 0.0 8.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
940.0 1769.1 105.9
24.1%
107.8
24.5%
99.6
51.4%

2009-12-02

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Potatis 65.0 49.4 1.2 10.5 0.1
Princesstårta fylld m grädde vaniljkräm hallonsylt marsipan 110.0 325.0 4.7 41.0 15.2
dujardin 106.0 32.9 2.4 5.3 0.2
F2 ägg 114.0 160.7 14.4 0.0 11.5
Mellangrädde 27% fett 18.0 47.5 0.5 0.7 4.9
Kycklingbröstfilé u skinn 111.0 116.6 25.6 0.0 1.3
F1 bacon 85.0 293.2 11.4 0.0 27.9
Brieost vitmögelost 28% fett 97.0 320.1 19.2 0.5 27.2
Salladskål 40.0 8.0 0.6 1.0 0.1
F3 tomat 85.0 18.7 0.7 3.2 0.2
vispgrädde 36% 20.0 80.0 0.0 0.6 7.2
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
851.0 1452.1 80.7
22.4%
62.8
17.4%
95.8
60.2%

2009-12-01

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
dujardin 164.0 50.8 3.8 8.2 0.3
Solrosbröd Bm4 41.0 117.5 3.3 19.5 2.5
Ägg rått 110.0 155.1 13.9 0.0 11.1
Bordsmargarin Bregott havssaltat 80% fett berik 11.0 79.2 0.0 0.0 8.8
Falukorv 23% fett 100.0 259.0 9.9 3.7 23.0
Brieost vitmögelost 28% fett 100.0 330.0 19.8 0.5 28.0
Bordsmargarin Bregott havssaltat 80% fett berik 9.0 64.8 0.0 0.0 7.2
Tomat 122.0 26.8 1.0 4.6 0.2
Tomat 111.0 24.4 0.9 4.2 0.2
Mitt eget ljusa formbröd, bakmaskin 1 25.0 61.6 2.1 11.8 1.7
Mellangrädde 27% fett 20.0 52.8 0.5 0.7 5.4
leverpastej Scan bredbar 28.0 75.6 2.8 1.7 6.4
Bacon gris 64.0 220.8 8.6 0.0 21.0
Brieost vitmögelost 28% fett 36.0 118.8 7.1 0.2 10.1
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
941.0 1637.2 73.7
17.8%
55.1
13.3%
125.9
68.9%

2009-11-07

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Kungsörnen vetemjöl Special 150.0 510.0 18.0 103.5 2.2
Lingonsylt 100.0 160.0 0.0 38.5 0.0
Kungsörnen fint rågmjöl, /55 110.0 319.0 8.8 64.9 2.8
Torrjäst 4.0 14.4 1.5 1.9 0.1
Rapsolja oberik 10.0 88.4 0.0 0.0 10.0
Joderat salt 4.0 0.0 0.0 0.0 0.0
Kungsörnen mörkt lantbrödsmjöl /55 82.0 262.4 8.2 53.3 1.6
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
460.0 1354.2 36.5
10.8%
262.1
77.9%
16.7
11.3%

2009-11-05

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Rapsolja oberik 10.0 88.4 0.0 0.0 10.0
Lingonsylt 100.0 160.0 0.0 38.5 0.0
mörkt lantbrödsmjöl 82.0 262.4 8.2 53.3 1.6
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
192.0 510.8 8.2
6.5%
91.8
72.7%
11.6
20.8%
Nyare inlägg »