| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) | 
|---|---|---|---|---|---|
| Hårt bröd råg 15,5% fibrer Wasa brungräddat | 20.0 | 70.0 | 2.0 | 12.7 | 0.5 | 
| Päron | 148.0 | 79.3 | 0.6 | 16.1 | 0.1 | 
| Fiberhavregryn ångprep | 80.0 | 282.4 | 10.6 | 41.6 | 5.4 | 
| Hamburgare enkel bröd inlagd gurka ost | 120.0 | 281.5 | 13.6 | 30.8 | 10.9 | 
| Lingonsylt | 60.0 | 96.0 | 0.0 | 23.1 | 0.0 | 
| Tomat | 16.0 | 3.5 | 0.1 | 0.6 | 0.0 | 
| proviva | 280.0 | 98.0 | 0.6 | 24.4 | 0.3 | 
| Kaviar rökt | 20.0 | 78.0 | 2.4 | 2.6 | 6.6 | 
| Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) | 744.0 | 988.7 | 29.9 12.7% | 151.9 64.4% | 23.8 22.9% | 
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) | 
|---|---|---|---|---|---|
| Fiberhavregryn ångprep | 40.0 | 141.2 | 5.3 | 20.8 | 2.7 | 
| Lingonsylt | 30.0 | 48.0 | 0.0 | 11.6 | 0.0 | 
| Risotto m råris vegetarisk m sesamfrön | 280.0 | 450.5 | 12.3 | 64.1 | 13.7 | 
| Banan | 120.0 | 120.0 | 2.0 | 26.0 | 0.0 | 
| proviva | 150.0 | 52.5 | 0.3 | 13.0 | 0.2 | 
| Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) | 620.0 | 812.2 | 19.9 10.3% | 135.5 70.2% | 16.6 19.5% | 
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) | 
|---|---|---|---|---|---|
| Fiberhavregryn ångprep | 40.0 | 141.2 | 5.3 | 20.8 | 2.7 | 
| Lingonsylt | 30.0 | 48.0 | 0.0 | 11.6 | 0.0 | 
| proviva | 150.0 | 52.5 | 0.3 | 13.0 | 0.2 | 
| Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) | 220.0 | 241.7 | 5.6 9.7% | 45.4 78.8% | 2.9 11.4% | 
| Vikt | 114.0kg | 
| Midja | 126.0cm | 
| Stuss | 109.0cm | 
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) | 
|---|---|---|---|---|---|
| Ägg kokt | 50.0 | 70.0 | 6.3 | 0.0 | 5.1 | 
| Havregryn ångprep el havremjöl | 36.0 | 132.8 | 4.8 | 20.7 | 2.5 | 
| Lättmjölk 0,5% fett berik med A- och D-vitamin | 170.0 | 66.3 | 6.0 | 8.5 | 0.8 | 
| Sylt mos marmelad lättsockrade ospec | 20.0 | 30.0 | 0.1 | 7.3 | 0.0 | 
| Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) | 276.0 | 299.1 | 17.2 23.6% | 36.5 50.2% | 8.4 26.2% | 
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) | 
|---|---|---|---|---|---|
| Rågbröd osötat ca 5% fibrer | 65.0 | 155.4 | 4.6 | 30.0 | 1.0 | 
| Grönsaksjuice konserv el pastöriserad drickf | 500.0 | 95.0 | 3.0 | 18.5 | 0.5 | 
| kassler ica | 100.0 | 120.0 | 17.0 | 2.5 | 4.0 | 
| Fiberhavregryn ångprep | 45.0 | 158.8 | 5.9 | 23.4 | 3.0 | 
| Vitt bröd mjölk typ fibrerfranska ca 4% fibrer | 80.0 | 214.4 | 6.9 | 40.3 | 1.9 | 
| Ägg kokt | 50.0 | 70.0 | 6.3 | 0.0 | 5.1 | 
| Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) | 840.0 | 813.6 | 43.7 22.6% | 114.7 59.3% | 15.5 18.2% | 
| Alli - någon som har testat? | 
| Styrketräning eller Cardio först... | 
| går inte att spara | 
| Reductil? | 
| När sötsuget sätter in?? | 
| Alli - någon som har testat? | 
| Styrketräning eller Cardio först... | 
| Reductil? | 
| reductil? nån mer än jag... | 
| istället för mackor | 
| Partners: | SurveyMesh | 
| StoreDo | 
