| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
|---|---|---|---|---|---|
| Keso färskost 4% fett | 100.0 | 93.0 | 12.0 | 2.1 | 4.0 |
| Äpple m skal | 125.0 | 69.0 | 0.2 | 15.5 | 0.1 |
| Blodpudding 8% fett stekt | 150.0 | 330.0 | 19.6 | 28.2 | 14.7 |
| Kycklingbröstfilé u skinn ugnsstekt | 75.0 | 100.2 | 20.6 | 0.0 | 1.9 |
| RYVITA Dark Rye (knäcke) | 20.0 | 62.2 | 1.7 | 13.1 | 0.3 |
| Hallon frysta | 75.0 | 28.2 | 0.8 | 4.0 | 0.4 |
| Proteindryck Core Protein | 40.0 | 161.2 | 30.0 | 4.0 | 3.2 |
|
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
585.0 | 843.8 | 84.9 40.9% |
66.9 32.2% |
24.6 26.9% |
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
|---|---|---|---|---|---|
| Broccoli fryst | 75.0 | 22.0 | 2.6 | 1.4 | 0.2 |
| Björnbär frysta | 100.0 | 58.4 | 1.0 | 8.8 | 0.5 |
| Quorn svampprotein färs bitar filé | 200.0 | 208.0 | 27.4 | 10.0 | 4.2 |
| Frukostflingor berik vetekli Allbran Regular | 30.0 | 109.5 | 3.0 | 20.0 | 0.8 |
| Bulgur | 30.0 | 105.9 | 3.7 | 20.5 | 0.4 |
| Aprikoser torkade | 21.0 | 51.3 | 0.8 | 10.5 | 0.1 |
| Yoghurt naturell 3 % fett | 200.0 | 120.0 | 6.8 | 9.6 | 6.0 |
|
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
656.0 | 675.1 | 45.3 29.5% |
80.8 52.5% |
12.2 18.0% |
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
|---|---|---|---|---|---|
| Vegetarisk färs, sojaprotein, fryst | 100.0 | 168.0 | 17.7 | 5.5 | 6.8 |
| Björnbär frysta | 100.0 | 58.4 | 1.0 | 8.8 | 0.5 |
| Aprikoser torkade | 21.0 | 51.3 | 0.8 | 10.5 | 0.1 |
| Sweet chili sås | 15.0 | 27.3 | 0.1 | 5.6 | 0.4 |
| Yoghurt naturell 3 % fett | 200.0 | 120.0 | 6.8 | 9.6 | 6.0 |
| Ägg rått | 100.0 | 141.0 | 12.6 | 0.0 | 10.1 |
| Frukostflingor berik vetekli Allbran Regular | 30.0 | 109.5 | 3.0 | 20.0 | 0.8 |
|
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
566.0 | 675.5 | 42.0 26.6% |
60.0 38.0% |
24.7 35.5% |
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
|---|---|---|---|---|---|
| RYVITA Dark Rye (knäcke) | 20.0 | 62.2 | 1.7 | 13.1 | 0.3 |
| Löksås med grädde | 30.0 | 61.7 | 0.8 | 2.1 | 5.7 |
| Broccoli fryst | 75.0 | 22.0 | 2.6 | 1.4 | 0.2 |
| Björnbär frysta | 100.0 | 58.4 | 1.0 | 8.8 | 0.5 |
| Makrillfilé konserv i tomatsås | 125.0 | 247.5 | 18.0 | 0.6 | 19.4 |
| Aprikoser torkade | 20.0 | 48.9 | 0.7 | 10.0 | 0.1 |
| Bulgur | 35.0 | 123.6 | 4.3 | 23.9 | 0.5 |
| Torsk opanerad stekt | 130.0 | 106.1 | 24.0 | 0.0 | 1.0 |
| All-Bran FiberBar Naturell | 30.0 | 133.8 | 2.1 | 15.0 | 6.2 |
| Apelsin | 125.0 | 65.0 | 1.0 | 13.5 | 0.1 |
| Proteindryck Core Protein | 40.0 | 161.2 | 30.0 | 4.0 | 3.2 |
| Valnötter | 4.0 | 26.8 | 0.6 | 0.5 | 2.5 |
|
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
734.0 | 1117.2 | 86.8 32.2% |
92.9 34.4% |
39.7 33.4% |
| Aktivitet | Minuter | Kcal |
|---|---|---|
| Löpning 10,8 km/h (5,6 min/km) | 35.0 | 392 |
| Styrketräning, tungt | 50.0 | 305 |
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
|---|---|---|---|---|---|
| Vindruvor | 30.0 | 22.6 | 0.2 | 4.7 | 0.2 |
| Kycklingbröstfilé u skinn ugnsstekt | 125.0 | 167.0 | 34.2 | 0.0 | 3.1 |
| Lättyoghurt naturell 0,5% fett berik | 200.0 | 85.0 | 7.6 | 11.0 | 1.0 |
| Keso färskost 4% fett | 100.0 | 93.0 | 12.0 | 2.1 | 4.0 |
| Frukostflingor berik Corn flakes majs | 30.0 | 114.0 | 2.4 | 24.8 | 0.3 |
| Ägg rått | 100.0 | 141.0 | 12.6 | 0.0 | 10.1 |
| Kiwi | 65.0 | 36.7 | 0.6 | 6.6 | 0.3 |
| Makrillfilé konserv i tomatsås | 125.0 | 247.5 | 18.0 | 0.6 | 19.4 |
| Hårt bröd råg 14,5% fibrer Vika knäckebröd | 20.0 | 68.8 | 1.9 | 12.6 | 0.5 |
| Apelsin | 125.0 | 65.0 | 1.0 | 13.5 | 0.1 |
|
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
920.0 | 1040.6 | 90.5 35.5% |
75.9 29.8% |
39.0 34.7% |
| Vikt | 57.7kg |
| Midja | 94.0cm |
| Stuss | 84.0cm |
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
|---|---|---|---|---|---|
| Fil Cultura (norge) | 100.0 | 45.0 | 3.4 | 4.5 | 1.5 |
| Kassler rökt kotlettrad gris | 60.0 | 63.6 | 12.4 | 0.3 | 1.3 |
| RYVITA Dark Rye (knäcke) | 20.0 | 62.2 | 1.7 | 13.1 | 0.3 |
| Aprikoser torkade | 20.0 | 48.9 | 0.7 | 10.0 | 0.1 |
| Frukostflingor berik vetekli Allbran Regular | 40.0 | 146.0 | 4.0 | 26.7 | 1.1 |
|
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
240.0 | 365.7 | 22.2 25.6% |
54.6 63.1% |
4.3 11.3% |
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
|---|---|---|---|---|---|
| Kiwi | 85.0 | 48.0 | 0.8 | 8.7 | 0.3 |
| Jordgubbar | 50.0 | 20.8 | 0.2 | 4.2 | 0.1 |
| Valnötter | 2.0 | 13.4 | 0.3 | 0.3 | 1.2 |
| Fil Cultura (norge) | 200.0 | 90.0 | 6.8 | 9.0 | 3.0 |
| Hamburgare enkel bröd inlagd gurka ost | 200.0 | 469.2 | 22.6 | 51.4 | 18.2 |
| Rågflingor | 20.0 | 60.0 | 2.0 | 11.8 | 0.5 |
| Aprikoser torkade | 30.0 | 73.3 | 1.1 | 15.0 | 0.1 |
| Hasselnötter | 5.0 | 32.8 | 0.6 | 0.5 | 3.1 |
| RYVITA Dark Rye (knäcke) | 10.0 | 31.1 | 0.8 | 6.6 | 0.2 |
| Cashewnötter | 30.0 | 177.0 | 4.6 | 7.8 | 14.0 |
|
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
632.0 | 1015.6 | 39.8 16.1% |
115.3 46.6% |
40.7 37.3% |
| Vikt | 57.9kg |
| Midja | 84.0cm |
| Stuss | 95.0cm |
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
|---|---|---|---|---|---|
| Yoghurt naturell 3 % fett | 200.0 | 120.0 | 6.8 | 9.6 | 6.0 |
| Kiwi | 85.0 | 48.0 | 0.8 | 8.7 | 0.3 |
| Aprikoser torkade | 30.0 | 73.3 | 1.1 | 15.0 | 0.1 |
| Äpple m skal | 125.0 | 69.0 | 0.2 | 15.5 | 0.1 |
| Hårt bröd råg 15,5% fibrer Wasa brungräddat | 13.0 | 45.5 | 1.3 | 8.3 | 0.3 |
| Solrosfrön torkade | 7.0 | 41.6 | 1.6 | 0.9 | 3.5 |
| Proteindryck Core Protein | 40.0 | 161.2 | 30.0 | 4.0 | 3.2 |
| Hasselnötter | 5.0 | 32.8 | 0.6 | 0.5 | 3.1 |
| Blåbär frysta | 100.0 | 43.2 | 0.5 | 7.6 | 0.5 |
|
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
605.0 | 634.6 | 42.9 28.3% |
70.1 46.2% |
17.1 25.6% |
| Vikt | 58.6kg |
| Midja | 84.0cm |
| Stuss | 95.0cm |
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
|---|---|---|---|---|---|
| Chokladdryck mellanmjölk | 240.0 | 175.2 | 8.4 | 25.2 | 4.1 |
| Potatis kokt | 150.0 | 116.6 | 2.7 | 24.6 | 0.2 |
| Kiwi | 85.0 | 48.0 | 0.8 | 8.7 | 0.3 |
| Frukostflingor berik vetekli Allbran Regular | 40.0 | 146.0 | 4.0 | 26.7 | 1.1 |
| Smör 80% fett | 10.0 | 72.0 | 0.0 | 0.0 | 8.0 |
| Rågbröd potatis ca 5% fibrer | 70.0 | 180.6 | 4.0 | 36.7 | 1.0 |
| Broccoli fryst | 75.0 | 22.0 | 2.6 | 1.4 | 0.2 |
| Torsk opanerad stekt | 125.0 | 102.0 | 23.1 | 0.0 | 1.0 |
|
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
795.0 | 862.4 | 45.6 22.2% |
123.3 60.2% |
15.9 17.6% |
| Alli - någon som har testat? |
| Styrketräning eller Cardio först... |
| går inte att spara |
| Reductil? |
| När sötsuget sätter in?? |
| Alli - någon som har testat? |
| Styrketräning eller Cardio först... |
| Reductil? |
| reductil? nån mer än jag... |
| istället för mackor |
| Partners: | SurveyMesh |
| StoreDo |