| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) | 
|---|---|---|---|---|---|
| Hårt bröd råg ca 14% fibrer Leksands Knäcke normalgräddat | 70.0 | 245.7 | 6.4 | 45.9 | 1.4 | 
| Rökt skinka gris 6% fett | 10.0 | 13.8 | 2.1 | 0.0 | 0.6 | 
| Tortellini ravioli m ostfyllning ospec. | 250.0 | 465.0 | 18.0 | 64.2 | 13.2 | 
| 
          Sammanlagt Procentuell fördelning (E%)  | 
        330.0 | 724.5 | 26.5 15.5%  | 
        110.1 64.4%  | 
        15.2 20.2%  | 
      
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) | 
|---|---|---|---|---|---|
| Rökt skinka gris 6% fett | 10.0 | 13.8 | 2.1 | 0.0 | 0.6 | 
| Hårt bröd råg ca 14% fibrer Leksands Knäcke normalgräddat | 70.0 | 245.7 | 6.4 | 45.9 | 1.4 | 
| 
          Sammanlagt Procentuell fördelning (E%)  | 
        80.0 | 259.5 | 8.5 14.4%  | 
        45.9 77.9%  | 
        2.0 7.7%  | 
      
| Vikt | 91.2kg | 
| Midja | 101.0cm | 
| Aktivitet | Minuter | Kcal | 
|---|---|---|
| Motionscykel, fort | 15.0 | 249 | 
| Promenad, 5,6 km/h (10,1 min/km) | 10.0 | 63 | 
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) | 
|---|---|---|---|---|---|
| Hårt bröd råg ca 14% fibrer Leksands Knäcke normalgräddat | 70.0 | 245.7 | 6.4 | 45.9 | 1.4 | 
| Rökt skinka gris 6% fett | 10.0 | 13.8 | 2.1 | 0.0 | 0.6 | 
| Makaronipudding m skinka falukorv äggstanning | 334.0 | 471.3 | 29.1 | 38.4 | 22.0 | 
| Fransk omelett vatten | 140.0 | 214.6 | 13.9 | 0.0 | 17.9 | 
| Potatis råstekt | 138.0 | 150.0 | 2.8 | 24.3 | 4.1 | 
| 
          Sammanlagt Procentuell fördelning (E%)  | 
        692.0 | 1095.4 | 54.3 20.3%  | 
        108.6 40.6%  | 
        46.0 39.0%  | 
      
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) | 
|---|---|---|---|---|---|
| Falukorv 18% fett | 120.0 | 256.8 | 13.6 | 3.0 | 21.5 | 
| Rökt skinka gris 6% fett | 10.0 | 13.8 | 2.1 | 0.0 | 0.6 | 
| Basmatiris kokt | 159.0 | 189.8 | 4.9 | 40.5 | 0.5 | 
| Fransk omelett vatten | 115.0 | 176.3 | 11.4 | 0.0 | 14.7 | 
| Potatis råstekt | 158.0 | 171.7 | 3.2 | 27.8 | 4.7 | 
| Chili con carne | 122.0 | 139.1 | 9.9 | 9.6 | 6.0 | 
| Vitkål | 58.0 | 14.9 | 0.8 | 2.3 | 0.1 | 
| Hårt bröd råg ca 14% fibrer Leksands Knäcke normalgräddat | 140.0 | 491.4 | 12.7 | 91.8 | 2.8 | 
| Ost hårdost 26% fett | 28.0 | 95.2 | 6.9 | 0.4 | 7.3 | 
| 
          Sammanlagt Procentuell fördelning (E%)  | 
        910.0 | 1549.0 | 65.5 17.6%  | 
        175.4 47.0%  | 
        58.2 35.4%  | 
      
| Aktivitet | Minuter | Kcal | 
|---|---|---|
| Motionscykel, lugnt | 10.0 | 110 | 
| Promenad, 5,6 km/h (10,1 min/km) | 25.0 | 158 | 
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) | 
|---|---|---|---|---|---|
| Kexchoklad | 55.0 | 282.2 | 4.7 | 32.9 | 14.6 | 
| Tortellini ravioli m ostfyllning ospec. | 125.0 | 232.5 | 9.0 | 32.1 | 6.6 | 
| Banan | 40.0 | 40.0 | 0.7 | 8.7 | 0.0 | 
| Hårt bröd råg ca 14% fibrer Leksands Knäcke normalgräddat | 35.0 | 122.8 | 3.2 | 23.0 | 0.7 | 
| Vitkål | 70.0 | 18.0 | 1.0 | 2.7 | 0.1 | 
| Basmatiris kokt | 154.0 | 183.9 | 4.8 | 39.3 | 0.5 | 
| Chili con carne | 170.0 | 193.8 | 13.8 | 13.4 | 8.3 | 
| Pastasås m tomat Findus | 154.0 | 163.2 | 2.9 | 20.2 | 6.8 | 
| 
          Sammanlagt Procentuell fördelning (E%)  | 
        803.0 | 1236.4 | 40.1 13.5%  | 
        172.3 57.9%  | 
        37.6 28.7%  | 
      
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) | 
|---|---|---|---|---|---|
| Pastasås m tomat Findus | 277.0 | 293.6 | 5.3 | 36.3 | 12.2 | 
| Italiensk lufttorkad skinka gris | 10.0 | 24.5 | 3.2 | 0.0 | 1.2 | 
| Tortellini ravioli m ostfyllning ospec. | 187.0 | 347.8 | 13.5 | 48.1 | 9.9 | 
| Vitt bröd mjölk typ fibrerfranska ca 4% fibrer | 105.0 | 281.4 | 9.0 | 52.9 | 2.5 | 
| Kantareller | 50.0 | 13.0 | 0.8 | 1.4 | 0.3 | 
| 
          Sammanlagt Procentuell fördelning (E%)  | 
        629.0 | 960.3 | 31.8 13.8%  | 
        138.7 60.4%  | 
        26.1 25.8%  | 
      
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) | 
|---|---|---|---|---|---|
| Röding | 400.0 | 620.0 | 71.2 | 0.0 | 37.6 | 
| Läsk m kolsyra | 500.0 | 180.0 | 0.0 | 44.5 | 0.0 | 
| Potatis- o purjolökssoppa | 300.0 | 111.6 | 3.3 | 15.0 | 3.6 | 
| Öl pilsner 3,5 vol. % | 500.0 | 200.0 | 2.0 | 23.0 | 0.0 | 
| Potatismos | 400.0 | 314.8 | 8.8 | 54.0 | 6.0 | 
| 
          Sammanlagt Procentuell fördelning (E%)  | 
        2100.0 | 1426.4 | 85.3 25.9%  | 
        136.5 41.5%  | 
        47.2 32.6%  | 
      
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) | 
|---|---|---|---|---|---|
| Korvgryta grönsaker ej rötter | 138.0 | 169.5 | 6.6 | 11.2 | 10.4 | 
| Potatis- o purjolökssoppa | 722.0 | 268.6 | 7.9 | 36.1 | 8.7 | 
| Hårt bröd råg ca 14% fibrer Leksands Knäcke normalgräddat | 70.0 | 245.7 | 6.4 | 45.9 | 1.4 | 
| Popcorn mikro 22% fett | 40.0 | 180.0 | 3.8 | 17.2 | 8.8 | 
| Spaghetti | 116.0 | 416.4 | 12.2 | 88.2 | 1.6 | 
| Ost hårdost 26% fett | 14.0 | 47.6 | 3.5 | 0.2 | 3.6 | 
| Tekaka | 35.0 | 94.5 | 3.4 | 15.4 | 2.1 | 
| Grönsallat gurka tomat paprika u dressing | 132.0 | 23.8 | 1.2 | 3.6 | 0.1 | 
| 
          Sammanlagt Procentuell fördelning (E%)  | 
        1267.0 | 1446.1 | 45.0 13.0%  | 
        217.8 62.9%  | 
        36.7 24.1%  | 
      
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) | 
|---|---|---|---|---|---|
| Rökt skinka gris 6% fett | 10.0 | 13.8 | 2.1 | 0.0 | 0.6 | 
| Lasagne vegetarisk | 100.0 | 212.6 | 9.2 | 34.4 | 3.7 | 
| Champinjoner stekta | 20.0 | 14.4 | 0.6 | 1.1 | 0.7 | 
| Grönsallat gurka tomat paprika u dressing | 146.0 | 26.3 | 1.3 | 3.9 | 0.1 | 
| Hårt bröd råg ca 14% fibrer Leksands Knäcke normalgräddat | 70.0 | 245.7 | 6.4 | 45.9 | 1.4 | 
| Spaghetti | 172.0 | 617.5 | 18.1 | 130.7 | 2.4 | 
| Korv Stroganoff hemlagad i gjutjärnsstekpanna | 363.0 | 878.5 | 26.1 | 27.2 | 74.4 | 
| Banan | 40.0 | 40.0 | 0.7 | 8.7 | 0.0 | 
| 
          Sammanlagt Procentuell fördelning (E%)  | 
        921.0 | 2048.8 | 64.5 12.8%  | 
        251.9 49.8%  | 
        83.3 37.4%  | 
      
| Aktivitet | Minuter | Kcal | 
|---|---|---|
| Motionscykel, fort | 15.0 | 249 | 
| Löpning 8 km/h (7,5 min/km) | 10.0 | 126 | 
| Promenad, 5,6 km/h (10,1 min/km) | 5.0 | 32 | 
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) | 
|---|---|---|---|---|---|
| Rökt skinka gris 6% fett | 10.0 | 13.8 | 2.1 | 0.0 | 0.6 | 
| Pannkaka tunn hemlagad | 171.0 | 340.5 | 12.1 | 39.8 | 14.4 | 
| Hallonsylt | 42.0 | 77.7 | 0.2 | 18.3 | 0.0 | 
| Champinjoner stekta | 30.0 | 21.6 | 1.0 | 1.7 | 1.1 | 
| Hårt bröd råg ca 14% fibrer Leksands Knäcke normalgräddat | 70.0 | 245.7 | 6.4 | 45.9 | 1.4 | 
| Morot | 113.0 | 50.1 | 0.7 | 9.8 | 0.3 | 
| Lasagne vegetarisk | 642.0 | 1364.9 | 59.1 | 220.8 | 23.8 | 
| Banan | 40.0 | 40.0 | 0.7 | 8.7 | 0.0 | 
| 
          Sammanlagt Procentuell fördelning (E%)  | 
        1118.0 | 2154.3 | 82.3 15.8%  | 
        345.0 66.1%  | 
        41.6 18.1%  | 
      
| Alli - någon som har testat? | 
| Styrketräning eller Cardio först... | 
| går inte att spara | 
| Reductil? | 
| När sötsuget sätter in?? | 
| Alli - någon som har testat? | 
| Styrketräning eller Cardio först... | 
| Reductil? | 
| reductil? nån mer än jag... | 
| istället för mackor | 
| Partners: | SurveyMesh | 
| StoreDo |